dali13gr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Σε κανένα VoIP δεν έχεις τηλέφωνο αν κοπεί το ρεύμα. Πλέον, και ο ΟΤΕ έχει ξεκινήσει να δίνει VoIP. Όλοι προς τα εκεί πάνε.
dBpanos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ε δεν ειναι ακριβως ετσι , γιατι οταν τρωω σουβλακια ο "σουβλατζης" πληρωνει τους "προμυθευτες" ενω η ον θα πτωχευσει και δεν θα δωσει λεφτα σε κανεναν. Επισης δεν τα εφαγα τα "σουβλακια" πληρωνω για 300 λεπτα σε σταθερα και 120 για κινητα, αν δεν τα μιλησω γιατι να πληρωσω ολο το ποσο ? ξερουμε ποιες ειναι αυτες ? τι να το κανω το ρουτερ το πιρελι δεν θα κανει ? Αυτές οι εξυπνάδες σας έχουν πάει την αγορά κατά διαόλου και οι μεν ζητάνε ό,τι να 'ναι, ενώ οι δε δεν έχουν την παραμικρή ιδέα περί υποχρεώσεων και συνήθως ούτε καν για το τι υπογράφουν, αλλά ζορίζονται όταν είναι αυτοί οι ριγμένοι. Προπληρώνεις ένα πάγιο και δικαιούσαι 300' προς σταθερά και 120' προς κινητά χωρίς επιπλέον χρέωση. Ποιον πιστεύεις ότι νοιάζει και τι σημασία έχει αν τα "έφαγες" τα λεπτά σου ή όχι; Δηλαδή αν μιλήσεις 3' προς σταθερά και 1' προς κινητό θες να πληρώσεις €2,40 για το μήνα εκείνο; Ναι αλλα δεν φευγω εγω , εκει ναι ειναι λογικο να το επιστρεψω αυτη κλεινει αρα εγω δεν εχω ευθηνη. BTW στο συμβολαιο μου δεν ελεγε τιποτα για επιστροφη, in fact εχω κοψει εδω και 3 χρονια σχεδον την υπηρεσια τηλεορασης και δεν μου ζητησαν πισω τον αποκωδικοποιητή, Το ότι δεν στο ζήτησαν είναι δικό τους θέμα. Το τι έχεις υπογράψει, ξαναδες το καλύτερα: "Χρησικτησία" είναι ο όρος σε όλα τα συμβόλαια παρόχων σταθερής τηλεφωνίας για τον εξοπλισμό που σου δίνουν. Είναι δικός σου για όσο καιρό κρατάς ενεργό το συμβόλαιο. Δεν σου έκοψαν ποτέ απόδειξη λιανικής πώλησης για το Pirelli. Το πολύ πολύ να σου έδωσαν μαζί κι ένα δελτίο αποστολής. Εάν η σύμβαση καταγγελθεί τότε το επιστρέφεις. αυτη το ζηταει εγω δεν το δινω, τι μπορει να μου κανει ? Really?
makis269 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ήμουν 3 χρόνια συνδρομητής και όταν άλλαξα πάροχο μου ζήτησαν πίσω το σαπιο-pirelli και τα γκαφρά της αποσύνδεσεις..........λυπάμαι μόνο για τους εργαζόμενους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Σε κανένα VoIP δεν έχεις τηλέφωνο αν κοπεί το ρεύμα. Πλέον, και ο ΟΤΕ έχει ξεκινήσει να δίνει VoIP. Όλοι προς τα εκεί πάνε. o george94 ανέφερε σε ένα post στο adslgr ότι μέχρι το 17-18 θα έχει γυρίσει ο ΟΤΕ σε VoIP... Tωρα για οσους δεν γνωριζουν πρωτον HOL και FORTHNET χρεισημοποιουν το δικτυο του ΟΤΕ αλλα εχουν ριξει χρημα και εχουν κανει και δικο τους απο τα οποια ειδικα της FORTHENT ειναι απο τα μεγαλυτερα στην ελλαδα μετα του ΟΤΕ αλλα και πρωιν ΤΕΛΛΑΣ.η CYTA δικο της δικτυο εξωλοκληρου ειχε μονο στην κρητη.ενω η WIND αγοραζοντας ΤΕΛΛΑΣ και FORTHENT και με την προσθηκη της αγορας τις CYTA αυτοματος εχει το δευτερο μεγαλυτερο δικτυο σταθερης και ιντερνετ μετα τον ΟΤΕ. η VODAFONE με την αγορα της HOL και ενα μικρο πακετο απο FORTHENT θα ειναι ο τριτος παροχος στην ελλαδα αλλα ολα αυτα εχουν μικρη σημασια διοτι οι 3 θα κανουν κουμαντα και θα εχουν και την πιτα ολοκληρη για οσους δεν καταλαβενουν οτι οποιον και να εχεις ειναι το ιδιο (λεγεται ανταγωνισμος) δηλαδη δεν θα υπαρχει.εμεις να ειμαστε καλα και ολα τα αλλα δεν εχουν σημασια. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ. όλοι χρησιμοποιούν το last mile του ΟΤΕ, όχι μόνο η HOL κι η Forthnet κι όλοι έχουν δικά τους ιδιόκτητα, αλλά όχι last mile από το A/K μέχρι τα σπίτια μας... 1
athenaum Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 στον φιλο για το VοIP.εχει η wind ,ρωτα καταστημα η τηλεφωνο στην εταιρεια. Φιλε η Cyta ομως αν κοβωταν το ρευμα δεν ειχες ουτε τηλεφωνο διοτι περνουσε μεσα απο το MODEM το VOICE. voip σε αφορτιστη γραμμη δινει μονο η vodafone και η cyta voip σε φορτισμενη γραμμη 1 καναλι pstn και στα υπολοιπα καναλια ,δικαναλο εως οκτακαναλο hol - forthnet wind μονο pstn- isdn οτε PSTN ISDN στο 10καναλο παγγελματικο voip και απο το 2016 σε ολα voip Τιμες και υπηρεσιες οπως της on δεν υπαρχουν πια Καλες υπηρεσιες σε καλη τιμη απο την cyta ΟΙ πιο καλες τιμες απο wind Καλες τιμες και υπηρεσιες σε συνδιαστικα κινητο σταθερο vodefone-hol και cyta βεβαια
georgetsl Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 στον φιλο για το VοIP.εχει η wind ,ρωτα καταστημα η τηλεφωνο στην εταιρεια. Φιλε η Cyta ομως αν κοβωταν το ρευμα δεν ειχες ουτε τηλεφωνο διοτι περνουσε μεσα απο το MODEM το VOICE. γατι ποιος παιρνει τηλεφωνο απο σταθερο ? οι ανω των 80 μπορει......πλεον ολοι παιζουν με κινητη τηλεφωνια....σιγα το κακο εαν κοπει το ρευμα .....τι πληρωνεις την εταιρια κινητης ? για μοστρα ?
shinn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Τρεις θα μείνουν hol, ote, cyta και η cyta και η wind ψοφολογανε (και καλα ξεκουμπιδια στην γαμωwind) ... κατι ειχα διαβασει για εξαγορα και των δυο απο forthnet (που βεβαια με τα ανοιγματα που κανει και αυτη το παει για κλεισιμο )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 κατι ειχα διαβασει για εξαγορα και των δυο απο forthnet το αστείο της 10ετίας... 2
AntiCambeR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Και τι τα κανουν τα modems που επιστρεφονται,ανταλλακτικα?Λογικα δεν πρεπει να δινουν στον πελατη καποιο χαρτι οτι τους παρεδωσε το modem? Εντωμεταξυ ειμαι στην Forthnet και το συμβολαιο μου ληγει σε 2-3 μηνες αν θυμαμαι σωστα.Αν δεν εχει ξεκαθαρισει η κατασταση με την Forthnet τι ειναι καλυτερα να κανω?Να μην ανανεωσω το συμβολαιο και να παω πχ σε Hol της Vodafone? Υπαρχει περιπτωση καποιος συνδρομητης να χασει τα χρηματα απο το συμβολαιο που ειναι ακομα σε ισχυ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ooooooooook δώσε link τουλάχιστον, γιατί με τα χρέη που έχει η Forthnet μόνο ως αστείο λαμβάνεται κάτι τέτοιο... μέχρι στιγμής μόνο για προσφορές εξαγοράς της Forthnet από HOL/Wind έχουμε διαβάσει και του ΟΤΕ για Nova...
voldemort Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 γατι ποιος παιρνει τηλεφωνο απο σταθερο ? οι ανω των 80 μπορει......πλεον ολοι παιζουν με κινητη τηλεφωνια....σιγα το κακο εαν κοπει το ρευμα .....τι πληρωνεις την εταιρια κινητης ? για μοστρα ? Kανεις λαθος.Απεριοριστα δεν μπορεις να εχεις στο κινητο(τον χρονο δηλαδη ομιλιας που σου παρεχει η κινητη απο την σταθερη τηλεφωνια),ενω προσωπικα αν ειναι να μιλαω σε καποιον επι 2 ωρες προτιμω την σταθερη συσκευη απο πολλες αποψεις. Αλλωστε και τα κινητα οπως εχουν γινει(υπερυπολογιστες)σε λιγο καιρο πανω απο 3-4 ωρες ομιλιας δεν θα μπορεις να εχεις σε θεμα μπαταριας. Επι του θεματος παρα πολυ ασχημο το κλεισιμο της εταιρειας. Απολυσεις,μειωμενος ανταγωνισμος και στην τελικη θα την πληρωσει παλι ο μεσος πολιτης. Εαν μεινουν 2 εταιρειες κλαφτα μετα...προβλεπω παλι κατι τιμες οπως καποτε 80-100 ευρω για την πλακα.Μονοπωλιο. 1
orck Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Διασκεδαζω οταν διαβαζω οτι ο εκαθαριστης θα κινηθει νομικα εναντιων σε οποιον δεν εχει επιστρεψει το χρησιμοποιημενο ρουτερ, ακομη και να στειλει κλητηρα να διαβιβασει την επιθυμια του να επιστραφει αυτοματος του εχει κοστισει περισσοτερο απο το ιδιο το ρουτερ.Το ιδιο αστεια ειναι οσα λεμε για οσους σκεφτονται να λαμογεψουν 10-20-30ευρω οσο ειναι ο λογαριασμος τους αλλα δεν λεμε τιποτα οταν μεγαλα λαμογια κλεβουν εκατομυρια. Εχετε δικιο παιδια, το κρατος καταρευσε απο τον καθενα που δεν ζηταγε αποδειξη για τον καφε στο χερι με αξια 1,00ευρω και οχι απο τα τσακαλια που ξεχνουσαν να πληρωσουν δεκαδες εκατομυρια ο καθενας.
Anorymous Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Αυτές οι εξυπνάδες σας έχουν πάει την αγορά κατά διαόλου και οι μεν ζητάνε ό,τι να 'ναι, ενώ οι δε δεν έχουν την παραμικρή ιδέα περί υποχρεώσεων και συνήθως ούτε καν για το τι υπογράφουν, αλλά ζορίζονται όταν είναι αυτοί οι ριγμένοι. Προπληρώνεις ένα πάγιο και δικαιούσαι 300' προς σταθερά και 120' προς κινητά χωρίς επιπλέον χρέωση. Ποιον πιστεύεις ότι νοιάζει και τι σημασία έχει αν τα "έφαγες" τα λεπτά σου ή όχι; Δηλαδή αν μιλήσεις 3' προς σταθερά και 1' προς κινητό θες να πληρώσεις €2,40 για το μήνα εκείνο; Το ότι δεν στο ζήτησαν είναι δικό τους θέμα. Το τι έχεις υπογράψει, ξαναδες το καλύτερα: "Χρησικτησία" είναι ο όρος σε όλα τα συμβόλαια παρόχων σταθερής τηλεφωνίας για τον εξοπλισμό που σου δίνουν. Είναι δικός σου για όσο καιρό κρατάς ενεργό το συμβόλαιο. Δεν σου έκοψαν ποτέ απόδειξη λιανικής πώλησης για το Pirelli. Το πολύ πολύ να σου έδωσαν μαζί κι ένα δελτίο αποστολής. Εάν η σύμβαση καταγγελθεί τότε το επιστρέφεις. Really? Aλλο να μην τα καταναλωσω εγω και αλλο να μην με αφηνει αυτη να τα καταναλωσω, καθε μηνα πληρωνω πρωτα το ιντερνετ και μετα κοιταω τα υπολοιπα αν λοιπον μου ερθει πληρες το παγιο και δεν το εχω εναν πληρες μηνα φυσικα και δεν θα το πληρωσω ολο και BTW δεν εχω φαει λεφτα ποτε απο κανεναν. Δεν εγω συμβολαιο απο το 2010 ειμαι με τον μηνα οποτε θελω φευγω, το 2008 που ειχα υπογραψει ειχε ερθει κουτι με αποδειξη του εξοπλισμου απο οτι θημαμαι, οπως και να εχει ας μου φερουν το συμβολαιο και αν λεει κατι τετοιο θα τους το επιστρεψω.
Blazz0r Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Επίσης ενημερωνόμαστε ότι οι 22.000 ενεργοί συνδρομητές της εταιρείας, θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε αλλαγή παρόχου της επιλογής τους προκειμένου να μη δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα με τον τηλεφωνικό τους αριθμό έως τις 30 Ιουνίου. LOLOLOL Σκεφτείτε πλιάτσικο που έχουν να κάνουν οι άλλοι πάρχοι αυτές τις μέρες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα