Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το κινητο αυτό ειναι χειρότερο απο M1, με αρκετη διαφορά στις επιδόσεις και χωρίς Gorilla Glass 3.

Οποιος θέλει ας πάρει το M1 Note 32GB.

Δημοσ.

1. Η εταιρία αυτή είναι αξιόπιστη ή μετά από μια βδομάδα θα διαλυθεί?

Τόσος κόπος τους ήταν να κάνουν ξεχωριστό slot για την sd? Γιατί επέλεξαν να χάσουν κάποιους πελάτες?

Δημοσ.

Πριν δεν έπαιρνε καν SD. Όσο για την εταιρεία, please, για τη Meizu μιλάμε, όχι για την Elephone.

Δημοσ.

Πριν δεν έπαιρνε καν SD. Όσο για την εταιρεία, please, για τη Meizu μιλάμε, όχι για την Elephone.

Ε κι επειδή πριν δεν επαίρνε sd πρέπει να το κανουν να παίρνει σταδιακά?

Δεν ξέρω για την αξιοπιστία της εταιρίας γι αυτό ρώτησα. Είναι οκ δηλαδή?

Δημοσ.

ειναι σοβαρότατη επωνυμη κινεζική εταιρια με ανταγωνιστικά προιοντα. Αυτη και την Xiaomi και να μην της ξερεις θα τις μάθεις θες δε θες μεσα στον επομενο χρόνο.

Καλως η κακως θα δώσουν πόνο στην Samsung. 

• Like 6
Δημοσ.

Ρε συ fun τα 2/3 των δικαρτων χρησιμοποιουν το σλοτ της sd για την micro-sim....
Δημοσ.

Ρε συ fun τα 2/3 των δικαρτων χρησιμοποιουν το σλοτ της sd για την micro-sim....

Αυτο μονο,πες του οτι ναυαρχιδες που κοστιζουν 700αρες δεν εχουν καν υποδοχη sd.Οσο για την Meizu,ειναι οσο αξιοπιστη ειναι και οι γνωστοι κατασκευαστες,καμια σχεση με jiayu-cubot-umi-thl κτλ.

Δημοσ.

Δεν το είχα ξαναακούσει. Τώρα απορώ γιατί ακολουθούν αυτή την τακτική γενικοτερα. Τόσο τους κοστίζει ένα παραπάνω slot? Κρίμα ειναι.

Δημοσ.

To Meizu m1 Note δηλαδη δεν μπορει παρει στην θεση sim2 slot μια καρτα επεκτασης μνημης instead?

Δημοσ.

ωραιο και ικανο τι να πω.. σιγουρα οι κινεζοι κοπιαρουν πραγματα απο διαφορους αλλα το αποτελεσμα δικαιωνει .. ωραιο και φτηνο ! κανεις εμπειρια ικανη απο mediatek?

Δημοσ.

Μεγάλη μ@λ@κί@ αυτό. Δηλαδή αν θέλεις 2 sim και SD κάρτα τρως άκυρο.

αλλιος έπρεπε να φτιάξουν δευτερο slot...... και καθώς το slot πιάνει ΜΠΟΛΙΚΟ χορο.... θα ειχαν δυο επιλογές......

1. μικρότερη μπαταρία (δεν νομιζο να το θέλει κανείς)

2. ποιο χοντρή συσκευη (ουτε αυτό θέλει αρκετός κόσμος)

ετσι επέλεξαν αυτή την λύση (και όχι μόνο αυτοί.. και huawei το ιδιο έκανε)

Δημοσ.

Δεν κοστιζει..... Θεμα χωρου...

αλλιος έπρεπε να φτιάξουν δευτερο slot...... και καθώς το slot πιάνει ΜΠΟΛΙΚΟ χορο.... θα ειχαν δυο επιλογές......

1. μικρότερη μπαταρία (δεν νομιζο να το θέλει κανείς)

2. ποιο χοντρή συσκευη (ουτε αυτό θέλει αρκετός κόσμος)

ετσι επέλεξαν αυτή την λύση (και όχι μόνο αυτοί.. και huawei το ιδιο έκανε)

Συνεχίζει να μου κάνει εντύπωση το "θέμα χώρου". Σιγά να μην υπάρχει τέτοιο ζήτημα που να είναι άλυτο. Σε ένα Elephone που έχω εγώ μια χαρά χωράνε χωρίς να περιορίζεται η μπαταρία. Με σωστό σχεδιασμό δεν υπάρχει πρόβλημα και η δικαιολογία μου φαίνεται αβάσιμη. Επιπλεόν θα μπορούσε να βάλει υποδοχή γιας micro ή nanosim οπότε να χωράνε όλα άνετα και να περισσεύει και χώρος.

Προσωπικά θεωρώ απαραίτητα την sd και σε περίπτωση που χρειαζόμουν dual sim συσκευή αυτή η βλακεία θα ήταν αποτρεπτικός παράγοντας για μένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...