Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλλιος έπρεπε να φτιάξουν δευτερο slot...... και καθώς το slot πιάνει ΜΠΟΛΙΚΟ χορο.... θα ειχαν δυο επιλογές......

1. μικρότερη μπαταρία (δεν νομιζο να το θέλει κανείς)

2. ποιο χοντρή συσκευη (ουτε αυτό θέλει αρκετός κόσμος)

ετσι επέλεξαν αυτή την λύση (και όχι μόνο αυτοί.. και huawei το ιδιο έκανε)

Τι μπολικο χωρο?SD card slot ειναι,δεν ειναι κουζινα εντοιχιζομενη.Θεμα μαρκετινγκ ειναι ολο αυτο.Οτι κανει δηλαδη η Apple κ οι αλλες εταιριες,με τις 16αρες εκδοσεις.Τις παιρνει το fanboy και προσπαθει να βγει και απο πανω σε καποιον που εχει smartphone με sd slot λεγοντας πως δεν χρειαζεται παραπανω χωρο...

Τραγικο θεωρω το να δινει δικιο ο πελατης στην εταιρεια σ αυτο το θεμα.Και ειδικα στα Κινεζικα στα οποια εχουμε στραφει λογω τιμης και 2SIM.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Παλι δεν καταλαβαινεις fun... Το M2 note ειναι 8.7mm παχους με 2 nano-simκαι 3100 μπαταρια... Πες τωρα τα αναλογα του elephone που εχεις....

Δημοσ.

Παλι δεν καταλαβαινεις fun... Το M2 note ειναι 8.7mm παχους με 2 nano-simκαι 3100 μπαταρια... Πες τωρα τα αναλογα του elephone που εχεις....

δεν είναι εκεί το θέμα,το honor 6 πχ είναι λεπτότερο,με ίδια μπαταρία μικρότερο σε διαστάσεις με 2 micro sim και sd card

Δημοσ.

Είναι 8.9mm με 1 κανονική sim και μία nano sim και 3100 μπαταρία. Επίσης είναι 5" και όχι 5.5" σαν το M2.

Δηλαδή λες ότι το επιπλέον slot για την sd θα το έκανε πιο χοντρο? Το πλάτος θα επηρεαζόταν μόνο, που στο δικό μου elephone χωράνε στο πλάτος αυτα που είπα και είναι και μικρότερο.

Δημοσ.

Είναι 8.9mm με 1 κανονική sim και μία nano sim και 3100 μπαταρία. Επίσης είναι 5" και όχι 5.5" σαν το M2.

Δηλαδή λες ότι το επιπλέον slot για την sd θα το έκανε πιο χοντρο? Το πλάτος θα επηρεαζόταν μόνο, που στο δικό μου elephone χωράνε στο πλάτος αυτα που είπα και είναι και μικρότερο.

Κακα τα ψεματα αλλα πιστευω οτι ειναι θεμα marketing που ειπε και καποιο παιδι πιο πανω.Δεν εβαλε η samsung και η apple,δεν βαζουμε και εμεις.Σαν την τελευταια μοδα που επικρατησε να φτιαχνουν ολοι κινητα 5.5".Η συντριπτικη πλειοψηφια δεν βολευεται με πανω απο 5 ιντσες,αυτοι ομως το χαβα τους.Περα απο ολα αυτα ομως xiaomi-lenovo-meizu ειναι κορυφαιες ποιοτικα.

Δημοσ.

Ποιό μοντέλο έχεις;

Το P3000s. Είμαι πολύ δυσαρεστημένος από την ποιότητα.

Κακα τα ψεματα αλλα πιστευω οτι ειναι θεμα marketing που ειπε και καποιο παιδι πιο πανω.Δεν εβαλε η samsung και η apple,δεν βαζουμε και εμεις.Σαν την τελευταια μοδα που επικρατησε να φτιαχνουν ολοι κινητα 5.5".Η συντριπτικη πλειοψηφια δεν βολευεται με πανω απο 5 ιντσες,αυτοι ομως το χαβα τους.Περα απο ολα αυτα ομως xiaomi-lenovo-meizu ειναι κορυφαιες ποιοτικα.

Εγώ που έχω 5" και τεράσια δάχτυλα με το ζόρι το κουμαντάρω. 4.5" νομίζω είναι το ιδανικό.

Πάντως ποτέ ξανά Elephone. Αν ξαναπάρω κινεζιά θα πάρω κάτι απ αυτές τις 3 εταιρίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...