valkon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Προσωπικά έχω ασχοληθεί πολύ καιρό με σελίδες τύπου bustabit και τα λοιπά (τζόγο με bitcoin). Που οι περισσότεροι παίζουν με martingale. Επειδή κάποιος το ανέφερε πιο πριν για την ρουλέτα, το martingale θεωρητικά δουλεύει αν έχεις άπειρο budget. Πρακτικά, έχεις ένα μάξιμουμ σερί χαμένων πονταρισμάτων που μπορείς να δεχτείς. ΣΙΓΟΥΡΑ θα έρθει αυτό το σερί κάποια στιγμή και θα σου μαζέψει όλο το κέρδος που έχεις. Υπάρχουν ανοιχτά APIs και δεδομένα και μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας. Πολύ ενδιαφέρον θέμα για έρευνα αλλά μέχρι εκεί. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από valkon 1
Lanike71 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, Kromax είπε Ως πράκτορας έχω να απαντήσω ότι όλα τα παιχνίδια είναι μουφα έτσι όπως το λες. Προσπάθησε να δεις τα παιχνίδια ως ένα μέσο διασκέδασης κατά το οποίο βάζεις το προσωπικό σου όριο χασουρας ακριβώς όπως θα κάνεις όταν σκέφτεσαι πόσα θα χαλάσεις σε όποιο άλλο τρόπο διασκέδασης επιλέγεις. Κάπως έτσι σκεφτόμουν κι εγώ κάποτε, αλλά τώρα λέω ότι δε μπορεί να υπάρξει διασκέδαση παίζοντας κάτι, στο οποίο η διασκέδαση είναι να κερδίζεις ένα ποσό, ενώ είναι (σχεδόν) σίγουρο εκ των προτέρων ότι θα χάσεις...Είναι σα να λες "πάω στα μπουζούκια να διασκεδάσω ακούγοντας μουσική και πίνοντας ουίσκυ" και να μην υπάρχει μουσική και να σου σερβίρουν νερό...Άρα για ποιά διασκέδαση μιλάμε; Επίσης να αναφερθώ και στον τίτλο του νήματος, το "μούφα".Λεφτά κερδίζονται, απλά θέλεις την τύχη να είναι με το μέρος σου. Έχω πολύ γνωστό που κέρδισε σε λαχείο 1,8 εκ. ευρώ πριν λίγα χρόνια.
Mansora Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Lanike71 είπε Κάπως έτσι σκεφτόμουν κι εγώ κάποτε, αλλά τώρα λέω ότι δε μπορεί να υπάρξει διασκέδαση παίζοντας κάτι, στο οποίο η διασκέδαση είναι να κερδίζεις ένα ποσό, ενώ είναι (σχεδόν) σίγουρο εκ των προτέρων ότι θα χάσεις...Είναι σα να λες "πάω στα μπουζούκια να διασκεδάσω ακούγοντας μουσική και πίνοντας ουίσκυ" και να μην υπάρχει μουσική και να σου σερβίρουν νερό...Άρα για ποιά διασκέδαση μιλάμε; Επίσης να αναφερθώ και στον τίτλο του νήματος, το "μούφα".Λεφτά κερδίζονται, απλά θέλεις την τύχη να είναι με το μέρος σου. Έχω πολύ γνωστό που κέρδισε σε λαχείο 1,8 εκ. ευρώ πριν λίγα χρόνια. Μπορεί να υπάρξει διασκέδαση αρκεί να πας με σκοπό να διασκεδάσεις και όχι να πας για μεροκάμματο. Με τη γυναίκα μου και ένα φιλικό ζευγάρι μια φορά το τρίμηνο ανεβαίνουμε στο βουνο με σκοπό να χάσουμε ενα 100αρικο. Παίρνουμε ένα χρωμα καθόμαστε σε ένα τραπέζι με μικρό ποντάρισμα και παίζουμε λίγα σε περιφερειακά πονταρίσματα και καθόμαστε ώρες, κοντράρουμε το ένα ζευγάρι το ποντάρισμα του αλλου πίνουνε τα ποτάκια μας, κουτσομπολεύουμε τους καμμενους, τρώμε και όλα καλά. Στα τόσα χρόνια ζήτημα είναι να έχουμε βγάλει 3 4 φορές παραπάνω χρήματα απ ότι πήγαμε και αυτό γιατι σταματήσαμε να ποντάρουμε είτε γιατί βαρεθήκαμε ή γιατί τελείωσαν τα χρήματα του αλλου ζευγαριού αλλιώς θα τα παίζαμε όλα μέχρι να χάσουμε. Όταν πας με σκοπό να βγάλεις χρήμα μπορείς να κολλήσεις άσχημα. Την πρώτη φορά που πήγα με τη γυναίκα μου στο καζίνο ήταν στη Σύρο και επειδή δεν μας άρεσε ιδιαίτερα το νησί είπαμε να πάμε να χαζό παίξουμε. Το min bet ήταν πολύ μικρό και με ένα πενηντάρικο μπορούσες να παιζεις ώρες αλλά αυτά που κερδίζαμε ή χάναμε κατά τη διάρκεια ήταν ψίχουλα. Η γυναίκα μου επειδή δεν είχε ξαναπάει θυμάμαι πόσο είχε αλλάξει το πρόσωπο της και πόσο παθιαζόταν αν έπιανε το ποντάρισμα και έκανε το 1€ που είχε ποντάρει 2€ ή 3€ και πόσο τσαντιζόταν όταν έχανε και ας ήταν 1€.
giwfys Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Ψιλοτραγικο μερος παντως να πας με την γυναικα σου. Φουλ περιεργοι τυποι, βρωμιαρηδες και καμμενοι 2 1
Mansora Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, giwfys είπε Ψιλοτραγικο μερος παντως να πας με την γυναικα σου. Φουλ περιεργοι τυποι, βρωμιαρηδες και καμμενοι Περίεργους, καμμενους κτλ μπορεί να βρεις παντού εκεί τουλάχιστον ξέρεις ότι όλοι είναι focused σε μια οθόνη και σε ένα τραπέζι. Περισσότερη ασφάλεια αισθάνεσαι σε έναν χώρο που σε περνάνε από έλεγχο ακόμα και αν βγεις για ένα τσιγάρο και είναι σχεδόν απίθανο να γίνει στραβη σε αντίθεση πχ στα μπουζούκια που μπορείς να πιαστείς στα χέρια από το πουθενά. Όσο για τον κόσμο αν πας μέσα στις γιορτές και τα ΣΚ θα δεις αρκετή νεολαία και νορμαλ κόσμο που πάει να διασκεδάσει, καθημερινές φαντάζομαι θα πάνε οι πιο σκληροπυρηνικοί.
bluesattack Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Lanike71 είπε Κάπως έτσι σκεφτόμουν κι εγώ κάποτε, αλλά τώρα λέω ότι δε μπορεί να υπάρξει διασκέδαση παίζοντας κάτι, στο οποίο η διασκέδαση είναι να κερδίζεις ένα ποσό, ενώ είναι (σχεδόν) σίγουρο εκ των προτέρων ότι θα χάσεις...Είναι σα να λες "πάω στα μπουζούκια να διασκεδάσω ακούγοντας μουσική και πίνοντας ουίσκυ" και να μην υπάρχει μουσική και να σου σερβίρουν νερό...Άρα για ποιά διασκέδαση μιλάμε; Λαθος προσεγγιση.Η σωστη ειναι '' παω στα μπουζουκια να βγαλω κανα μωρο και ας ξερω οτι εχω πολλες πιθανοτητες να φαω χυλοπιτα .Ειναι η δεν ειναι διασκεδαση αυτο ? Ανεβαινει η οχι η ανδρεναλινη ? 😄 Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από bluesattack
Aurumnus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και που να ανοίξει το Καζίνο στο Ελληνικό. Όπου η πρόσβαση θα είναι «ένα τσιγάρο δρόμος»... ούτε βουνά να τρέχεις, ούτε διπλανοί νομοί. Θα κλάψουν ακόμα πιο πολλές μανούλες. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από Aurumnus 2
Mansora Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Aurumnus είπε Και που να ανοίξει το Καζίνο στο Ελληνικό. Όπου η πρόσβαση θα είναι «ένα τσιγάρο δρόμος»... ούτε βουνά να τρέχεις, ούτε διπλανοί νομοί. Θα κλάψουν ακόμα πιο πολλές μανούλες. Θα μεταστεγαστεί και η Πάρνηθα στο Μαρουσι πριν το Ελληνικό και θα δέσει το γλυκό με δυο καζίνο εντός αστικού ιστού.
neo80 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, Aurumnus είπε Και που να ανοίξει το Καζίνο στο Ελληνικό. Όπου η πρόσβαση θα είναι «ένα τσιγάρο δρόμος»... ούτε βουνά να τρέχεις, ούτε διπλανοί νομοί. Θα κλάψουν ακόμα πιο πολλές μανούλες. καζίνο ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανάπτυξη για τη χώρα μας. Θα έρθουν νέες θέσεις εργασίας με προοπτική εξέλιξης.😂 Υ.Γ. Ειρωνικό σχόλιο περί ανάπτυξης και brain Gain.Τέτοια διαβάζουν τα παιδιά που είναι στο εξωτερικό και λένε δόξα το Θεό που έφυγα. 1
mic2mic Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, neo80 είπε καζίνο ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανάπτυξη για τη χώρα μας. Θα έρθουν νέες θέσεις εργασίας με προοπτική εξέλιξης.😂 Αν η πλειοψηφία των κερδών πήγαιναν στο ελληνικό κράτος, θα ήταν κάποιας μορφής "ανάπτυξη". Αλλά εδώ βιάστηκαν να ξεφορτωθούν τον κερδοφόρο ΟΠΑΠ, μην τυχόν και μείνει κανένα λαμόγιο φίλος τους παραπονεμένος. 1
archer100 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, mic2mic είπε Αν η πλειοψηφία των κερδών πήγαιναν στο ελληνικό κράτος, θα ήταν κάποιας μορφής "ανάπτυξη". Αλλά εδώ βιάστηκαν να ξεφορτωθούν τον κερδοφόρο ΟΠΑΠ, μην τυχόν και μείνει κανένα λαμόγιο φίλος τους παραπονεμένος. Κουταμαρα τους που δεν κρατησαν τον ΟΠΑΠ κρατικο, να πληρωνει 80000 σε καθαριστριες και 100.000 σε οδηγους: https://www.newsbeast.gr/financial/arthro/78308/katharistria-ston-opap-me-apodohes-80000-euro
Aurumnus Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 12 ώρες πριν, Mansora είπε Θα μεταστεγαστεί και η Πάρνηθα στο Μαρουσι πριν το Ελληνικό και θα δέσει το γλυκό με δυο καζίνο εντός αστικού ιστού. Αυτό δεν το ήξερα. Εντάξει... Ντου από παντού. No hope...
mic2mic Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, archer100 είπε Κουταμαρα τους που δεν κρατησαν τον ΟΠΑΠ κρατικο, να πληρωνει 80000 σε καθαριστριες και 100.000 σε οδηγους: https://www.newsbeast.gr/financial/arthro/78308/katharistria-ston-opap-me-apodohes-80000-euro Ακόμα κι έτσι, ο ΟΠΑΠ ήταν κερδοφόρος (όπως και ο ΟΤΕ τον οποίον επίσης ξεπούλησαν). Το ότι κάποια λαμόγια έδιναν τέτοιους μισθούς ή συντηρούσαν αργόμισθους σε δημόσιους οργανισμούς, δεν αποτελεί δικαιολογία για κάποια άλλα (ή και τα ίδια) λαμόγια για να πουλήσουν μια ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ δημόσια επιχείρηση. Το έχω ξαναπεί: Κυβερνώντες που είναι ανίκανοι να εξυγιάνουν 5-10 μεγάλες κρατικές επιχειρήσεις, είναι εξίσου ανίκανοι να εξυγιάνουν και να διοικήσουν μια χώρα. Οι ίδιοι πολιτικάντηδες που διόριζαν αβέρτα, μεσολαβούσαν για χαριστικά δάνεια και εν πολλοίς συνετέλεσαν στην καταστροφή επιχειρήσεων όπως τράπεζες, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ κτλ, αυτοί οι ίδιοι μετά λένε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ιδιωτικοποίηση. 1
skiabox Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, mic2mic είπε Ακόμα κι έτσι, ο ΟΠΑΠ ήταν κερδοφόρος (όπως και ο ΟΤΕ τον οποίον επίσης ξεπούλησαν). Το ότι κάποια λαμόγια έδιναν τέτοιους μισθούς ή συντηρούσαν αργόμισθους σε δημόσιους οργανισμούς, δεν αποτελεί δικαιολογία για κάποια άλλα (ή και τα ίδια) λαμόγια για να πουλήσουν μια ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ δημόσια επιχείρηση. Το έχω ξαναπεί: Κυβερνώντες που είναι ανίκανοι να εξυγιάνουν 5-10 μεγάλες κρατικές επιχειρήσεις, είναι εξίσου ανίκανοι να εξυγιάνουν και να διοικήσουν μια χώρα. Οι ίδιοι πολιτικάντηδες που διόριζαν αβέρτα, μεσολαβούσαν για χαριστικά δάνεια και εν πολλοίς συνετέλεσαν στην καταστροφή επιχειρήσεων όπως τράπεζες, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ κτλ, αυτοί οι ίδιοι μετά λένε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ιδιωτικοποίηση. Με το κόστος δανεισμού που έχει αυτή τη στιγμή το Ελληνικό κράτος μπορεί να ανοίξει ότι επιχείρηση γουστάρει και θα είναι κερδοφόρα.
Mansora Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Aurumnus είπε Αυτό δεν το ήξερα. Εντάξει... Ντου από παντού. No hope... Επίσης πολύ κακό και για το ίδιο το βουνο γιατί καλώς ή κακώς το καζίνο διασφάλιζε μια σχετική ασφάλεια για την προστασία της επένδυσης τους. Μετά την απομάκρυνση θα αναλάβει τη συντήρηση για λίγο καιρό αλλά αφού δεν θα έχει ουσιαστικό κέρδος από το βουνο δεν πιστεύω να νοιαστούν ιδιαίτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα