Lanike71 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, vairass είπε Οκ δεκτό, τι να παίξω με τα 50 ευρώ; μαύρο κόκκινο ή να ρίξω 10Χ5 σε νούμερα; Θεωρώντας μία ρουλέτα με 37 νούμερα: 1. 48,6% για να τα κάνεις 100. 2. 27% για να τα κάνεις 180. Διαλέγεις. 2
fotisdra Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Angelo2 είπε Αντε μερες που ειναι, να ενα τιπ. Ισχυει και για ρουλετα. Πως να φυγεις με ενα κατοσταρικακι στο Στοιχημα, απο το πρακτορειο, χαλαρα σε ενα τεταρτακι. Πας στο πρακτορειο με διακοσια ευρω. Αχαστο
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, vairass είπε Βρε αυτό το. Κάνω οκ.. Το θεμα ειναι να βγάλουμε λεφτά όπως βγάζουν αρκετοί. Δεν βλέπω να λέτε ιδέες όμως για ρουλέτα. Ποιοι είναι οι αρκετοί που βγάζουν λεφτά; Εχω αρχίσει να αναρωτιέμαι πόσων ετών είσαι...... 2
vairass Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ποιοι είναι οι αρκετοί που βγάζουν λεφτά; Εχω αρχίσει να αναρωτιέμαι πόσων ετών είσαι...... Κάνε ένα Google για βρεις τους γνωστούς που έβγαλαν λεφτά από καζίνο. Τώρα να κάτσω να σου λέω για γνωστούς γνωστών δεν έχει νόημα. Πάντως ο Ταραμας είναι ένα παράδειγμα ότι υπάρχει χαραμαδα αρκεί να την δεις. Ασε την ηλικία μου, μεγάλος άρχισα το κουμαρι κ μαθαίνω ακόμα τα κόλπα. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από vairass
fotisdra Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Πάντως μια περίοδο που γινόταν χαμός με το πόκερ στο καζίνο μπορούσες να βγάλεις καλα λεφτά.πηγαιναν παππούδες που νόμιζαν ότι έπαιζαν πόκα και πεταγαν φίλο που σε κέρδιζε.ηταν και τσάμπα τα ποτα και μοίραζαν οι μεθυσμένοι λεφτά . Ωραίες εποχές . Εγώ είχα 7 συνεχόμενες φύγει με +400€ και ένας φίλος είχε 15 φορές σερί και μάλιστα είχε +1000 κάποιες.μετα ανέβηκε το επίπεδο και έμειναν μόνο καλοί παίχτες. 1 λεπτό πριν, vairass είπε Κάνε ένα Google για βρεις τους γνωστούς που έβγαλαν λεφτά από καζίνο. Τώρα να κάτσω να σου λέω για γνωστούς γνωστών δεν έχει νόημα. Πάντως ο Ταραμας είναι ένα παράδειγμα ότι υπάρχει χαραμαδα αρκεί να την δεις. Ασε την ηλικία μου, μεγάλος άρχισα το κουμαρι κ μαθαίνω ακόμα τα κόλπα. Ο ταραμάς μόνιμος στο πόκερ Ρουμ στο Λουτράκι και μοίραζε λεφτά και αυτός όταν δεν ήταν στην τουαλέτα να σενιαρει την μύτη του.εχουμε παίξει 2 φορές στο ίδιο τραπέζι
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πλάκα έχετε που φέρνετε ως παράδειγμα έναν επαγγελματία παίχτη που ζει από αυτό. Για να φτάσει κάποιος σε τέτοιο επίπεδο θέλει χρόνια μελέτης, εξάσκηση και πειθαρχημένο χαρακτήρα. Δεν υπάρχει καμία χαραμάδα. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Πλάκα έχετε που φέρνετε ως παράδειγμα έναν επαγγελματία παίχτη που ζει από αυτό. Για να φτάσει κάποιος σε τέτοιο επίπεδο θέλει χρόνια μελέτης, εξάσκηση και πειθαρχημένο χαρακτήρα. Δεν υπάρχει καμία χαραμάδα. Τι λες φίλε μου!!Ποιοι πολλοί αυτοί που ζουν απο τα χαρτιά παρα οι ΔΥ!!!
Μακιαβέλλι Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Ο τζόγος είναι η φορολογία των ηλίθιων. Ο μόνος τρόπος να βγάλεις λεφτά είναι να παίζεις πόκερ, και αφού χάσεις πολλά λεφτά και διαβάσεις πολλά βιβλία και είσαι γρήγορος στους υπολογισμούς πιθανοτήτων (πολύπλοκων εννοώ, όχι το 48,6% της ρουλέτας) και σου έχουν μείνει κι άλλα λεφτά, να παίζεις μόνο με αντιπάλους που είναι λιγότερο έμπειροι, λιγότερο διαβασμενοι και χειρότεροι στον υπολογισμό πιθανοτήτων. Αν δεν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις μην παίξετε ούτε πόκερ ποτέ. 1
greekbusters Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, vairass είπε Πιθανότητες έχουν όλοι, το θέμα είναι να ρίξει κάποιος καμιά ιδέα πως γίνεται να κερδίσεις. Κάποιος που να δοκίμασε κάποιον τρόπο κ να έχει όρεξη να μας πει τι κ πως. Εγώ που τα τελευταία χρόνια έχω πάει αρκετές φορές ( ίσως 2 φορές το μήνα όταν έχει κληρώσεις), θα σου πω το εξής. Αν παθιαστεις το έχασες. Έχω παθιαστει στο παρελθόν αλλά δόξα το θεό ήμουν τυχερός και δεν έχασα χρήμα πολύ. Έχω σαν κανόνα έναν. Παίρνω πάντα μαζί μ 15€ και ότι γίνει. Έχει τύχει να τα χάσω σε πέντε λεπτά κ μετά να χαζεύω αλλά έχει τύχει να φύγω με 300ρι. Γενικά δεν είμαι χαμένος στο σύνολο κ γιαυτό πηγαίνω, ενώ η κοπέλα μ έτυχε να κερδίσει κλήρωση κ με τα λεφτά αυτά πήρε αμάξι. Δεν υπάρχει τρόπος να παίξεις. Είναι τύχη στην κυριολεξία. Χίλιες φορές να παίξεις νούμερο αβλεπι, παρά να παίζεις ξανά και ξανά το ίδιο. Πάντως 50ρικο είναι σεβαστό ποσό αν το χάσεις 1
vairass Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, greekbusters είπε Εγώ που τα τελευταία χρόνια έχω πάει αρκετές φορές ( ίσως 2 φορές το μήνα όταν έχει κληρώσεις), θα σου πω το εξής. Αν παθιαστεις το έχασες. Έχω παθιαστει στο παρελθόν αλλά δόξα το θεό ήμουν τυχερός και δεν έχασα χρήμα πολύ. Έχω σαν κανόνα έναν. Παίρνω πάντα μαζί μ 15€ και ότι γίνει. Έχει τύχει να τα χάσω σε πέντε λεπτά κ μετά να χαζεύω αλλά έχει τύχει να φύγω με 300ρι. Γενικά δεν είμαι χαμένος στο σύνολο κ γιαυτό πηγαίνω, ενώ η κοπέλα μ έτυχε να κερδίσει κλήρωση κ με τα λεφτά αυτά πήρε αμάξι. Δεν υπάρχει τρόπος να παίξεις. Είναι τύχη στην κυριολεξία. Χίλιες φορές να παίξεις νούμερο αβλεπι, παρά να παίζεις ξανά και ξανά το ίδιο. Πάντως 50ρικο είναι σεβαστό ποσό αν το χάσεις Ρέ συ 15 ευρώ δεν είναι τίποτα... Αν σου κάνω μια μπίλια στα 10Χ5 παίζεις μετά πιο άνετα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, vairass είπε Ρέ συ 15 ευρώ δεν είναι τίποτα... Αν σου κάνω μια μπίλια στα 10Χ5 παίζεις μετά πιο άνετα. Κάθε πορτοφόλι είναι διαφορετικό. Κι εγώ μπορώ να σε δουλέψω για το 50ρικο. Για μένα δεν φτάνουν ούτε για ζέσταμα τα 50. Έχεις πάει ποτέ σε κανονικό καζίνο?
vairass Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Xacti είπε Κάθε πορτοφόλι είναι διαφορετικό. Κι εγώ μπορώ να σε δουλέψω για το 50ρικο. Για μένα δεν φτάνουν ούτε για ζέσταμα τα 50. Έχεις πάει ποτέ σε κανονικό καζίνο? Ρέ δεν τον δούλεψα.... Απλά είπα είναι λίγα. Αν παίξεις με 5 ευρώ είναι 3 φορές κλαιν. Γενικά τα 15 ευρώ πλέον είναι μισό μεροκάματο δεν τα λες κ λίγα. Εχω πάει ναι για φρούτα, τζίφος. Θέλω να παίξω ρουλέτα αλλά δεν βλέπω να βοηθάει κάποιος με κάποιο σύστημα κλπ.
NT1G Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, vairass είπε ... Τώρα για πείτε... Για ρουλέτα με 50 ευρώ αν πάω έχω πιθανότητες; Πιθανότητες να ανοίξεις θέμα εδώ για το αρνητικό αποτέλεσμα, ναι. Για τα υπόλοιπα όχι πολλές.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, vairass είπε Θέλω να παίξω ρουλέτα αλλά δεν βλέπω να βοηθάει κάποιος με κάποιο σύστημα κλπ. Δεν υπάρχει σύστημα.
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, vairass είπε Ρέ δεν τον δούλεψα.... Απλά είπα είναι λίγα. Αν παίξεις με 5 ευρώ είναι 3 φορές κλαιν. Γενικά τα 15 ευρώ πλέον είναι μισό μεροκάματο δεν τα λες κ λίγα. Εχω πάει ναι για φρούτα, τζίφος. Θέλω να παίξω ρουλέτα αλλά δεν βλέπω να βοηθάει κάποιος με κάποιο σύστημα κλπ. αν υπήρχε σύστημα να κερδίζεις θα υπήρχε ακόμα το παιχνίδι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα