Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω εναν hp n2840...ο οποιος διαθετει hd cam ενσωματωμενη.

Το προβλημα ειναι οτι στις ρυθμισεις οταν πας να βαλεις φως για καλυτερη εικονα

χαλαει η γενικοτερη εικονα και δειχνει θαμπα και με πολλες κουκιδες χαλια αναλυσης

.Υπαρχει καποιο προγραμμα να κατεβασω που να κανει καλυτερες ρυθμισεις στην cam?

Yγ...Εχω επισης μια hd webcam c920 Logitech

Το θεμα ειναι οτι τωρα τελευταια,οταν παω στις "ρυθμισεις βιντεο" στο skype

ενω η εικονα ειναι τελεια και με δειχνει κανονικοτατα

οταν μου κανουν η κανω βιντεοκληση ή εικονα μου κολλαει και μενει κολλημενη σε ενα σημειο

ετσι μου δειχνει εμενα,ενω οι αλλοι δεν με βλεπουν καν φορτωνει λεει και δεν δειχνει καθολου εικονα

Τι φταιει γι αυτο?Εγω υποψιαζομαι οτι εχει προβλημα το Mic και κατα τη φορτωση δεδομενων

κολλαει και την εικονα.

Δημοσ.

Η καλύτερη και ποιο σίγουρη ρύθμιση για να έχεις ποιο φωτεινή εικόνα σε webcam είναι να ανάψεις το φως στο δωμάτιο.. Ότι και να κάνει με software θα έχεις ψηφιακό θόρυβο στην εικόνα (όπως παρατήρησες ήδη) και αυτό συμβαίνει γιατί οι φθηνές webcams δεν έχουν αρκετά φωτεινό φακό ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό.

Όσο για τη logitech, δες μήπως έχει ρύθμιση για ανάλυση και αν έχει κατέβασε την. Μάλλον δεν αντέχει η ταχύτητα σου upload σε υψηλές αναλύσεις. Επίσης, αν έχεις ανοιχτό κανένα torrent κλείστο τελείως. Ακόμα και όταν δεν κατεβάζεις, το πρόγραμμα στέλνει αυτά που έχει στη λίστα σε άλλους χρήστες (seeding) και αυτό δεσμεύει badwidth από το upload, το οποίο χρησιμοποιεί το skype για να στείλει την εικόνα από την κάμερα σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...