SubMarcos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, έχω εδώ και πολύ καιρό το εξής πρόβλημα με router μου.Έχω το ΖΤΕ Η108NS και κατά τη διάρκεια της ημέρας αντιμετωπίζω διάφορα restarts.Δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνεται το restart αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που θα κάνει ίσως και 3-4 restart.Γνωρίζω ότι το εν λόγω router γενικά είναι προβληματικό, αλλά δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το αντικαταστήσω.Οπότε οποιοσδήποτε έχει κάποιο τρόπο ώστε να επιλυθεί το ζήτημα , θα ήταν ευπρόσδεκτος να απαντήσει.
InfernoN Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 πως ξερεις οτι ειναι restart και οχι αποσυνδεσεις?
SubMarcos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δεν είμαι σίγουρος.Άλλες φορές σβήνουν όλα τα λαμπάκια και άλλες σβήνει πρώτα του internet έπειτα τα υπόλοιπα αφήνοντας μόνο το λαμπάκι του Power ανοιχτό.
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 εφόσον δεν έχεις την δυνατότητα να πάρεις κάποιο άλλο όπως λες,μίλα με τον πάροχο σου και ζήτησε αντικατάσταση εξοπλισμού(πολλές φορές συνοδεύεται και απο ανανέωση του συμβολαίου ΠΡΟΣΟΧΗ αν θες να φύγεις απ τον συγκεκριμένο) Στην αρχή ΙΣΩΣ σου αλλάξουν προφίλ κλπ για να δουν αν θα συνεχίσεις να έχεις θέμα.
_Silmariel_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, Εδώ και 5 μέρες έχω συνεχώς αποσυνδέσεις και επανεκκίνησεις του ρούτερ , έχω το ZTE H108ns που δίνει κλασικά ο ΟΤΕ . Όταν λέω συνεχώς εννοώ πως μένει για 2-3 λεπτά η σύνδεση μετα πέφτει συνήθως πρώτα στα sites και μετά απο λίγο στο Skype και όταν πηγαίνω να δω το ρούτερ σβήνουν όλα τα λαμπάκια κοκκινίζει το power και μετα ανάβουν όλα και προσπαθεί να συγχρονισει σαν να του εχεις κανει manual restart . Ήμουν σίγουρη πως είναι το ρουτερ κ ετσι πήγα χτες σε Γερμανό και μου έκαναν αντικατάσταση με ένα ίδιο ρουτερ . Το έβαλα κατευθειαν στον τοίχο μονο του για 15 λεπτα να παρει τις ρυθμίσεις πριν βαλω το σπλιτερακι και το τηλεφωνο και προς μεγαλη μου έκπληξη το καινούριο ρούτερ κανει τα ίδια με το παλιό! Σκέφτηκα μήπως είναι θέμα ρεύματος ή τροφοδοσίας και το δοκίμασα σε απλές μπρίζες και κάνει πάλι τα ίδια ανα 5 λεπτά κάνει restart! Κάνει restart και χωρίς να του έχω κάν αν καλώδιο δικτύου πανω ! Προσπαθώ να καταλάβω τι άλλο πέρα από πρόβλημα με το ρεύμα μπορεί να προκαλεί τις συνεχόμενες επανεκκινήσεις στο ρούτερ . Από τον ΟΤΕ μου είπαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή μου αλλά πως βλέπουν οτι υπάρχουν οι αποσυνδέσεις . Ήρθε τεχνικός πριν 2 μέρες με το προηγούμενο ρούτερ και μου έστειλαν μήνυμα οτι η βλαβη αποκαταστάθηκε χωρίς να έχει φτιάξει προφανώς . Και θα έρθει καποιος και αύριο . Είμαι και εγώ με fast path και gaming profile . Μου απέχουν κλειδώσει την γραμμη στα 12 . Έχω αλλάξει καλώδια κ σπλιτερακι !
pakman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 παιδια ακούστε και αυτο .εμαθα απο τεχνικό πως το zte οταν συνδέεσε ασύρματα με iphone 5 ή 6 τρελενετε και κάνει αποσυνδέσεις .το έχετε παρατηρήσει ; Sent from my iPhone using Insomnia
_Silmariel_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Εγώ έχω το Iphone 4 αλλά έχουν συνδεθεί κατά καιρούς και iphone 5s και διάφορα κινητά και δεν μου το είχε ξανακάνει. Σήμερα πάντως το καινούριο ρουτερ τρελάθηκε χωρίς να είναι καμία συσκευή συνδεδεμένη με wifi πάνω. Δεν πρόλαβε να συνδεθεί κανείς και άρχισε πάλι τα δικά του με τις επανεκκινήσεις. Βέβαια τα ΖΤΕ είναι τόσο κακά ρούτερ που δεν είναι απίθανο να το παθαίνουν και αυτό...
_Silmariel_ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Απίστευτο και όμως αφού μπήκα στο ρούτερ και έκανα deactivate το wireless οι αποσυνδέσεις σταμάτησαν. Εδώ και 3 ώρες καμία επανεκκίνηση του ρούτερ! Το μόνο κοινό που έχουν το παλιό και το καινούριο ρούτερ είναι ένα κινήτο που συνδέθηκε ασύρματα το οποίο είναι android αλλά έχει το app που σπάει τους κωδικούς τους εργοστασιακούς στα ρούτερ. Καμία άλλη ασύρματη συσκευή δεν συνδέθηκε με το καινούριο ρούτερ ! Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό!
Καποιος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ειχα και γω συνεχεια αποσυνδεσεις, restart, κόλληματα και οτι αλλο μπορεις να φανταστείς! Μεχρι και 3 ρουτερ άλλαξα και προκοπή δεν ειδα! Χωρια τεχνικούς στο σπίτι κάθε λιγο και λιγάκι στο σπίτι μου χωρις να βρίσκουν τίποτα απολύτως. Ειναι τα πιο άχρηστα ρουτερ που εχω συναντήσει αφου αναγκαστικα να κοψω το ΟΤΕ TV (και λόγω οικονομικών) γιατι με δεσμεύει η stb τους θύρα και έβαλα τα παλιό μου ρουτερ και ησυχασα. Sent from my iPhone using Insomnia
_Silmariel_ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Λοιπόν... Μετά από πολλές δοκιμές ατέλειωτες ώρες στο τηλέφωνο με τον ΟΤΕ και τεχνικό που ήρθε στο σπίτι το πρόβλημα παραμένει...Γίνεται 3 ίδια ρουτερ ZTEh108ns να κάνουν και τα τρία το ίδιο ακριβώς πρόβλημα; Τα 2 εκ των οποίων καινούρια από τον Γερμανό με αντικατάσταση...Από τον ΟΤΕ κατέληξαν πως φταίει το ρεύμα στο σπίτι μου ότι είναι πρόβλημα τάσης ...Το πρόβλημα για να το γράψω αναλυτικά είναι πως όταν το ρούτερ είναι συνδεδεμένο με υπολογιστές μόνο με Ethernet λειτουργεί κανονικά. Αυτή την στιγμή και από χτες το βράδυ έχω κλείσει το wireless και δύο υπολογιστές έχουν κανονικά ιντερνετ μέσω Ethernet . Κανένα restart το ρουτερ και καμία αποσύνδεση .Με το που ανοίγω το wireless και πάει να συνδεθεί το κινητό μου και να κάνω χρήση του ιντερνετ πχ να κάνω κλήση μέσω skype από το κινητό με wifi , το ρούτερ κάνει αμέσως restart.. Αν αφήσω το wireless μόνο του ανοιχτό και να μην έχω συνδεθεί με το ρουτερ και πάλι ανα τακτά διαστήματα κάνει restart. Άλλαξα ότι γινόταν μέσα από το profile του ρουτερ. Άλλαξα κανάλι , άλλαξα channel bandwidth σε μικρότερο, άλλαξα το ssid το έβαλα να μην είναι ορατό, άλλακα κρυπτογράφηση κωδικού άλλαξα και τον ίδιο τον κωδικό μέχει mac address filtering έβαλα. Όλα αυτά σε περίπτωση που κάποιος προσπαθεί πια να μπει στο δίκτυο μου μέσω wireless και με κάποιο τρόπο που δεν γνωρίζω καταφέρνει και κάνει restart το ρούτερ... Παρ'όλες τις αλλαγές με το που συνδέθηκα στο wifi έκανε πάλι restart... μέχρι στατική ip έβαλα στο pc στην περίπτωση που το pc και το κινητό μου είχαν την ίδια ip και δημιουργούσε conflict... Η επίσημη απάντηση από τον ΟΤΕ είναι πως φταίει η τάση του ρεύματος και πως όταν παέι να συνδεθεί κάποια συσκεύη wireless πάνω στο router ανεβαίνει το φόρτο και δεν φτάνει το ρεύμα κάτι τέτοιο και αυτό κάνει restart. Το δοκίμασα σε 3 διαφορετικές μπρίζες.. το κάνει σε όλες.. όλες οι άλλες συσκευές λειτουργούν κανονικά.. τηλεόραση αποκωδικοποιητής υπολογιστής , σίδερο , πιστολάκι... μόνο το ρούτερ του ΟΤΕ δεν λειτουργεί με το ρεύμα μου... Συγνώμη για το μεγάλο ποστ απλά πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω... θα δοκιμάσω από βδομάδα και κάποιο άλλο ρούτερ.. ξέρω πως είναι περίπτωση όλο αυτό που μου συμβαίνει απλά θα ήθελα και την δική σας γνώμη γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορεί να είναι... Ίσως κάποια ρύθμιση που έχει γίνει λάθος? Μου είπαν πως αρχικά υπήρχε πρόβλημα και στην καλωδίωση με κάτι έργα που γίνονται κάτω από το σπίτι μου. Θα μπορούσε να έχει κάποια σχέση αυτό?
estel92 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 παιδια ακούστε και αυτο .εμαθα απο τεχνικό πως το zte οταν συνδέεσε ασύρματα με iphone 5 ή 6 τρελενετε και κάνει αποσυνδέσεις .το έχετε παρατηρήσει ;<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia το έχω παρατηρήσει έχω μεγάλο θέμα με αυτο το σουτέρ και ειδικά όταν συνδέομαι με τα κινητά συνέχεια αποσυνδέεται ή δείχνει οτι έχω internet αλλα στην πραγματικότητα δεν εχω. Τους εχω παρει έλατο τηλέφωνα αλλάζουμε τις ρυθμίσεις και μετα απο μια μέρα αρχίζουν παλι τα ίδια. Sent from my iPod touch using Insomnia
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Λοιπόν... Μετά από πολλές δοκιμές ατέλειωτες ώρες στο τηλέφωνο με τον ΟΤΕ και τεχνικό που ήρθε στο σπίτι το πρόβλημα παραμένει... Γίνεται 3 ίδια ρουτερ ZTEh108ns να κάνουν και τα τρία το ίδιο ακριβώς πρόβλημα; Τα 2 εκ των οποίων καινούρια από τον Γερμανό με αντικατάσταση... Από τον ΟΤΕ κατέληξαν πως φταίει το ρεύμα στο σπίτι μου ότι είναι πρόβλημα τάσης ... Το πρόβλημα για να το γράψω αναλυτικά είναι πως όταν το ρούτερ είναι συνδεδεμένο με υπολογιστές μόνο με Ethernet λειτουργεί κανονικά. Αυτή την στιγμή και από χτες το βράδυ έχω κλείσει το wireless και δύο υπολογιστές έχουν κανονικά ιντερνετ μέσω Ethernet . Κανένα restart το ρουτερ και καμία αποσύνδεση . Με το που ανοίγω το wireless και πάει να συνδεθεί το κινητό μου και να κάνω χρήση του ιντερνετ πχ να κάνω κλήση μέσω skype από το κινητό με wifi , το ρούτερ κάνει αμέσως restart.. Αν αφήσω το wireless μόνο του ανοιχτό και να μην έχω συνδεθεί με το ρουτερ και πάλι ανα τακτά διαστήματα κάνει restart. Άλλαξα ότι γινόταν μέσα από το profile του ρουτερ. Άλλαξα κανάλι , άλλαξα channel bandwidth σε μικρότερο, άλλαξα το ssid το έβαλα να μην είναι ορατό, άλλακα κρυπτογράφηση κωδικού άλλαξα και τον ίδιο τον κωδικό μέχει mac address filtering έβαλα. Όλα αυτά σε περίπτωση που κάποιος προσπαθεί πια να μπει στο δίκτυο μου μέσω wireless και με κάποιο τρόπο που δεν γνωρίζω καταφέρνει και κάνει restart το ρούτερ... Παρ'όλες τις αλλαγές με το που συνδέθηκα στο wifi έκανε πάλι restart... μέχρι στατική ip έβαλα στο pc στην περίπτωση που το pc και το κινητό μου είχαν την ίδια ip και δημιουργούσε conflict... Η επίσημη απάντηση από τον ΟΤΕ είναι πως φταίει η τάση του ρεύματος και πως όταν παέι να συνδεθεί κάποια συσκεύη wireless πάνω στο router ανεβαίνει το φόρτο και δεν φτάνει το ρεύμα κάτι τέτοιο και αυτό κάνει restart. Το δοκίμασα σε 3 διαφορετικές μπρίζες.. το κάνει σε όλες.. όλες οι άλλες συσκευές λειτουργούν κανονικά.. τηλεόραση αποκωδικοποιητής υπολογιστής , σίδερο , πιστολάκι... μόνο το ρούτερ του ΟΤΕ δεν λειτουργεί με το ρεύμα μου... Συγνώμη για το μεγάλο ποστ απλά πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω... θα δοκιμάσω από βδομάδα και κάποιο άλλο ρούτερ.. ξέρω πως είναι περίπτωση όλο αυτό που μου συμβαίνει απλά θα ήθελα και την δική σας γνώμη γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορεί να είναι... Ίσως κάποια ρύθμιση που έχει γίνει λάθος? Μου είπαν πως αρχικά υπήρχε πρόβλημα και στην καλωδίωση με κάτι έργα που γίνονται κάτω από το σπίτι μου. Θα μπορούσε να έχει κάποια σχέση αυτό? Πεταξτε το zte και βαλτε κατι αλλο.100 θεματα ανοιχτα για προβληματα με το wifi του zte.Με λιγα λεφτα παιρνεις καποιο καλυτερο tp link.οτι και προβλημα να εχει η καλωδιωση σπιτι στο δρομο ή δεν ξερω που το ρουτερ δεν κανει Restart αλλα κανει αποσυνδεση. αλλο αποσυνδεση αλλο Restart. Καλησπέρα, έχω εδώ και πολύ καιρό το εξής πρόβλημα με router μου.Έχω το ΖΤΕ Η108NS και κατά τη διάρκεια της ημέρας αντιμετωπίζω διάφορα restarts.Δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνεται το restart αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που θα κάνει ίσως και 3-4 restart.Γνωρίζω ότι το εν λόγω router γενικά είναι προβληματικό, αλλά δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το αντικαταστήσω.Οπότε οποιοσδήποτε έχει κάποιο τρόπο ώστε να επιλυθεί το ζήτημα , θα ήταν ευπρόσδεκτος να απαντήσει. Με πολυ λιγα λεφταπαιρνεις καποιο tp link ή εστω καποιο thomson/technicolor Μεταχειρισμενο απο τις αγγελιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα