-TRANE- Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Επίσης αυτό το αγορι με το thumbs up σου λεει πως αν σκασει κοντα σου μια πυρηνική βόμβα, κλείνοντας το ενα μάτι, κανεις thumbs up και αν ο αντιχειρας καλυπτει ολο το μανιταρι, τότε δε σε πιανει το ωστικο κυμα. 3
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Επίσης αυτό το αγορι με το thumbs up σου λεει πως αν σκασει κοντα σου μια πυρηνική βόμβα, κλείνοντας το ενα μάτι, κανεις thumbs up και αν ο αντιχειρας καλυπτει ολο το μανιταρι, τότε δε σε πιανει το ωστικο κυμα. αν δεν το καλυπτει...ΤΡΕΧΑ! 2
mike299 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 αν δεν το καλυπτει...ΤΡΕΧΑ! Ή μπες σε ένα ψυγείο 4
Nikolai88 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Για σας παιδιά τώρα έχω ξεκινήσει το παιχνίδι και ήθελα να ρωτήσω έχω φτάσει στο σημείο που έχω συμμαχήσει με όλες τις πλευρές. Έχω φτάσει όμως στο σημείο πού πρέπει να επιλέξω με ποιους θα πάω ανάλογα με ποιους θα ξεκινήσω την αποστολή γίνομαι εχθρός για τους άλλους για χανοντε ολλες οι αποστολές της άλλης πλευράς τι πρέπει να κάνω;;;; Το λέω γιατί θέλω να ευχαριστηθώ το παιχνίδι όσο πιο πολύ γίνεται το θεωρώ χαζό να χάσω πόσες αποστολές. Καταλαβαίνω βέβαια ότι έτσι πάει η ιστορία και το φυσιολογικό αυτό είναι άλλα δεν είναι χαζό να χάσω ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού έτσι ;;;; Εσείς με ποιους πήγατε με το Institute η με τους άλλους ;;; Ευχαριστώ
noFEARgr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 κατσε εχει και αλλα πραγματα εκτος απο το να σωζεις selter ;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Τις περισσότερες αποστολές της δίνει το BOS, από εκεί και πέρα πάνω κάτω το ίδιο είναι το final mission και ναι εννοείτε ότι κάποια quest θα τα χάσεις έτσι έχει φτιαχτεί το game. Από εκεί και πέρα υπάρχουν άπειρα walkthroughs στο net.
alexzzz Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Για σας παιδιά τώρα έχω ξεκινήσει το παιχνίδι και ήθελα να ρωτήσω έχω φτάσει στο σημείο που έχω συμμαχήσει με όλες τις πλευρές. Έχω φτάσει όμως στο σημείο πού πρέπει να επιλέξω με ποιους θα πάω ανάλογα με ποιους θα ξεκινήσω την αποστολή γίνομαι εχθρός για τους άλλους για χανοντε ολλες οι αποστολές της άλλης πλευράς τι πρέπει να κάνω;;;; Το λέω γιατί θέλω να ευχαριστηθώ το παιχνίδι όσο πιο πολύ γίνεται το θεωρώ χαζό να χάσω πόσες αποστολές. Καταλαβαίνω βέβαια ότι έτσι πάει η ιστορία και το φυσιολογικό αυτό είναι άλλα δεν είναι χαζό να χάσω ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού έτσι ;;;; Εσείς με ποιους πήγατε με το Institute η με τους άλλους ;;; Ευχαριστώ Ψαξε κανα walkthrough για να πάρεις ολα τα trophies στο PlayStation (και ας μην το παίζεις στο PlayStation) θα σου πει που να σώσεις και τι να κανείς για όλα τα factions.
chm056 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Προβλημα με Fallout 4.. Γεια και χαρα σας, Θα ηθελα τα φωτα σας σχετικα με ενα προβλημα που εχω με το fallout 4 το οποιο το εχω 2 βδομαδες και δεν εχω καταφερει ακομη να το παιξω. Το τρεχω απο steam και με το που ανοιγει ο launcher και παταω play, η οθονη μαυριζει, φορτωνει για λιγα δευτερολεπτα και με πεταει στο desktop. Απ οτι εχω δει σε διαφορα fora πολυς κοσμος εχει αυτο το προβλημα αλλα δεν εχω καταφερει να βρω λυση. Να αναφερω επισης οτι τυχαια καμια φορα ξεκιναει αλλα χωρις να εχω πειραξει κατι. Εχω κατεβασει τους τελευταιους drivers για καρτα γραφικων, εχω προσθεσει exception για να μη μου το κοβει το antivirus, εχω κανει verify game integrity απ το steam και αλλα πολλα. Η συνθεση μου ειναι corei5 2500k, 8gb ram, HD6950 2 GB. Ευχαριστω εκ τον προτερων για την οποια βοηθεια
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Η συνθεση μου ειναι corei5 2500k, 8gb ram, HD6950 2 GB. Στο Steam στα minimum requirements έχει: Graphics: NVIDIA GTX 550 Ti 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB or equivalent http://store.steampowered.com/app/377160/ Ίσως η GPU σου δεν υποστηρίζει κάποιο feature/ API που χρειάζεται το παιχνίδι για να τρέξει ομαλά.
chm056 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ίσως η GPU σου δεν υποστηρίζει κάποιο feature/ API που χρειάζεται το παιχνίδι για να τρέξει ομαλά. Το σκεφτηκα αλλα το θεμα ειναι οτι καποιοι εχουν το ιδιιο προβλημα με συνθεση καλυτερη και απ την προτεινομενη. Επισης οσες φορες εχει τρεξει (4-5 τυχαια εντελως) ετρεχε μια χαρα. ΕΥχαριστω παντως
seithan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Σύμφωνα με το web, η εν λόγω κάρτα τρέχει το FA4.
Bspus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Παιδια δεν εχω παιξει προηγουμενους τιτλους του συγκεκριμενου game. Μια ερωτηση. Το ξανθο αγορι το οποιο εμφανιζεται σα μασκοτ στο fallout 4 αποτι ειδα λεγεται vault boy ποιον αναπαριστα? Τον πρωταγωνιστη? Αν και καθυστερημενη η απαντηση, για να καταλαβεις τι αναπαριστα πρεπει να εχεις παιξει τα παιχνιδια η εστω να εχεις εξοικειωθει με το Universe του Fallout γενικως. Συγκεριμενα ειναι η μασκοτ της Vault-Tec. Της εταιριας που κατασκευασε ολα τα αντιπυρηνικα καταφυγια του παιχνιδιου. Το βλεπεις σε οτιδηποτε promotional υλικο εχει εκδοσει σχετικα με τα vaults. 2
_Theo_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Το τερμάτισα παίρνοντας το μέρος του Institute. Αρκετά καλό με ικανοποιητικό σενάριο και γραφικά. Αρνητικά το νέο Skill System και η απλούστευση του λόγω κονσολών. 7/10. 1
Sheogorath Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Το τερμάτισα παίρνοντας το μέρος του Institute. Αρκετά καλό με ικανοποιητικό σενάριο και γραφικά. Αρνητικά το νέο Skill System και η απλούστευση του λόγω κονσολών. 7/10. Επιτέλους βρήκα και κάποιον να πάρει το μέρος του Institute. Ένιωθα το μαύρο πρόβατο όλον αυτό τον καιρό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα