Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Survival δεν πάιζω, δεν το έχω (άσε που βαριέμαι).\

Εμένα μου αρέσει η Ιστορία, έχει 3 fraction (όσο έχω δει μέχρι τώρα) και φαίνεται να υπάρχουν πολλά εναλλακτικά σενάρια. 

Αυτό που λάτρεψα, είναι οι child of atom, καθώς στο κυρίως παιχνίδι δεν είχαν μεγάλο ρόλο.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απογοητεύτηκα από τα νέα DLC. Ούτε ένα που να έχει ιστορία, κρίμα. 

Περιμένωντας τώρα το fallout 5. 

F@@k Fallout 5. Αν θέλεις ιστορία, παρακάλα για κανένα New vegas 2 by Obsidian (ή CD Projekt :wub: )

• Like 3
Δημοσ.

Η απόδοση του παιχνιδιού είναι όπως ήταν κατά την κυκλοφορία; Δηλαδή στις πόλεις σέρνεται;

Με το 1.4 που έβαλα έχει βελτιωθεί η κατάσταση πολύ. πλέον είναι playable αν δεν έχεις τερατάκι μηχάνημα

Δημοσ.

Αυτό που ρίχνει τα fps στις πόλεις είναι το shadow distance. Βάλτε το στο medium και θα διορθωθεί το πρόβλημα.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια δεν εχω παιξει προηγουμενους τιτλους του συγκεκριμενου game. Μια ερωτηση. Το ξανθο αγορι το οποιο εμφανιζεται σα μασκοτ στο fallout 4 αποτι ειδα λεγεται vault boy ποιον αναπαριστα? Τον πρωταγωνιστη?

Δημοσ.

Οχι, ειναι ακριβως αυτο που ειπες. Η μασκοτ του παιχνιδιου, το σημα κατατεθεν. Οταν ενας gamer βλεπει αυτο το αγορι να κανει το χαρακτηριστικο thumbs up, τοτε το μυαλο του πρεπει να πηγαινει κατευθειαν στη σειρα fallout.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...