keravnos21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Παιζω με High settings με μια gtx 770 2 gb και μπορω να πω ότι τα γραφικα είναι σουπερ, δεν εχω αντιμετωπισει μεχρι στιγμης κολληματα κλπ , οσο για το παιχνιδι δυο λεξεις μπορω να πω και συγνωμη για τα caps ΑΠΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ End of transmission . 3
geotrian Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα, αγορασα και εγω το παιχνιδι για να χαρω.. αλλα δεν μου το παιζει... παταω μεσα απ το steam βγαζει το παραθυρακι με το Play αλλα μετα δεν προχωραει.. σαν να κρασαρει... εχω win 10. οσο εψαξα στο ιντερνετ οι λυσει που βρηκα δεν ετρεξαν.. ειχε κανεις παρομοιο θεματακι?
Sheogorath Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Mε την ενσωματωμένη του i5 πήγες να παίξεις?
geotrian Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 οχι, η υπογραφη ειναι παλια και δεν την εχω αλλαξει...με gtx970 και 16gb ram ddr4 το ετρεξα...αλλα δεν
Sheogorath Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 οχι, η υπογραφη ειναι παλια και δεν την εχω αλλαξει...με gtx970 και 16gb ram ddr4 το ετρεξα...αλλα δεν Κάνε reinstall 1
geotrian Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 τελικα εγκατεστησα αλλο παιχνιδι και επαιξε και το fallout.... :P 1
keravnos21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 geotrian, on 17 Mar 2016 - 09:46 AM, said:τελικα εγκατεστησα αλλο παιχνιδι και επαιξε και το fallout.... :P Πιθανότατα σου ελειπε καποια εκδοση visual basic redistributable η Direct x κατι το οποιο εγινε με την εγκατασταση του αλλου παιχνιδιού. Παντως αν εκανες εγκατασταση μεσω steam μου φαινεται περιεργο γιατι την πρωτη φορα που "τρεχεις" το παιχνιδι σου βαζει ότι Extra χρειαζεσαι όπως τα παραπανω. 1
keravnos21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Εχει patch σημερα θα μπορεις να παιξεις σαν dogmeat ( το λυκοσκυλο ) .
Balantakos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=BDhKLWsQhxY Δεν ξερω γιατι μου το βγαζει ετσι.
_Theo_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Έχω παίξει περίπου 2 ώρες. Μέχρι τώρα απλά ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ. Είναι τόσο προσεγμένο, που αγνοώ οτι έχει απλουστευθεί σαν rpg.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέσα σε δυο ώρες δεν βγαίνει συμπέρασμα, ούτε παιχνιδάρα ούτε τόσο προσεγμένο είναι και θα το δεις καθώς παίζεις, όσο προχωράς τόσο χειρότερο γίνετε. Τουλάχιστον τώρα που βγήκε το GECK τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα και σε περίπτωση που παίζεις χωρίς mods σταματα και βάλε τουλάχιστον μερικά από τα top 10. Εγώ ακόμα να το τελειώσω πλήρως, μετά από ένα σημείο απλά γίνετε αδιάφορο. Το DLC πάντως δεν ήταν κακό. 1
alexzzz Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μια χαρά είναι το παιχνίδι έχει όσο rpg και action χρειάζεται ώστε να μπορούν να το παίξουν όλοι χωρίς να είναι δοσμένοι το είδος. Έχω δύο save ένα με ~100 και ένα με ~120 ώρες το καθένα και ακόμα δεν έχω βγάλει ούτε το 30% από το main story 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Εγώ αναφερόμουν σε story/sides το gameplay είναι σαφώς καλύτερο από οποιοδήποτε προηγούμενο. Επίσης άμα θυμάμαι καλά από όλα τα Beth games είναι το χειρότερο port, ακόμα για παράδειγμα το fov/mouse accel κτλ δεν... 1
marios_geo Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μέχρι στιγμής, το far harbor πολύ καλό. Ξαναέπεσα στην παγίδα του fallout, άντε να δούμε πότε θα ξεκολλήσω τώρα. Υ.Γ. Το παίζω σε ps4, και έχει θέμα με την ομιχλη. Τέσπα, ελπίζω να διορθωθεί γρήγορα.
AlexoudaS Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Από που βλέπετε πόση ώρα έχετε παίξει? Για playstation 4 μιλάω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα