Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μία γρήγορη ερώτηση. Με τα 3 dlc που ανακοίνωσαν σήμερα λένε και για αύξηση της τιμής του season pass. Επειδή δεν βγάζω άκρη για σίγουρα, αν το αγοράσω απόψε το season pass (για ps4 βέβαια αλλά νομίζω το ίδιο είναι) με την παλιά τιμή που το βλέπω στο psn θα  έχω πρόβλημα; 

Κατάλαβε κανείς πιο καλά από μένα γιατί είμαι δουλειά ακόμα και δεν μπορώ να ασχοληθώ πολύ, να βάλω λεφτά στην κάρτα αν είναι

edit: βρήκα λίγο χρόνο και το διάβασα παιδιά, σορρυ για την χαζή ερώτηση

anyone who buys the Season Pass for $29.99 before March 1st will get all $60 worth of content. 

https://bethesda.net/#en/events/game/fallout-4-add-ons-automatron-wasteland-workshop-far-harbor-and-more/2016/02/16/77

Δημοσ.

Δε θα παίζει κανεις ως τότε

Μην παίρνεις και όρκο. Top 10 steam :

1.Fallout 4 Season Pass

2.Tom Clancy's The Division

3.XCOM 2

4.DARK SOULS III Deluxe Edition

5.Counter-Strike: Global Offensive

6.Street Fighter V

7.Grand Theft Auto V

8.Cities: Skylines - Snowfall

9.XCOM 2

10.Firewatch

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε μένα ποτε δεν σερνόταν στις πόλεις, μάλλον είχες πολύ ψιλά τα shadows, πάντως ναι τρέχει καλύτερα και φτιάξαν σχεδόν όλα τα buggy places όπως Corvega plant κτλ...αλλα άμα είναι να παίξεις περίμενε το πρώτο DLC που βγαίνει σύντομα ;)

Δημοσ.

Σε μένα ποτε δεν σερνόταν στις πόλεις, μάλλον είχες πολύ ψιλά τα shadows, πάντως ναι τρέχει καλύτερα και φτιάξαν σχεδόν όλα τα buggy places όπως Corvega plant κτλ...αλλα άμα είναι να παίξεις περίμενε το πρώτο DLC που βγαίνει σύντομα ;)

Εννοείται ήταν υψηλά τα shadows. Έκανα το κόλπο με το μόντ που σου αυξομειώνει την απόσταση των σκιών ανάλογα τον στόχο FPS Που έχεις ορίσει, αλλά έκοβε πολύ από την ποιότητα απεικόνισης.

Ούτως ή άλλως για εμέ το παιχνίδι έχει λήξει και δύσκολα θα το ξαναπιάσω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...