{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 ρε παιδια οι σύζυγοι σας,τι λένε; Εγω ακομα προσπαθώ να σκεφτώ πως θα πω στη δικιά μου(δε ειμαι παντρεμένος)πως θέλω καμια φορά να παίξω κάνα παίγνιο... παλι καλά δε μένουμε και μαζί.. Πως τα διαχειρίζεστε ρε παιδί μου; Μονο με τη μηχανή δεν εχω θέμα.. Με την μηχανή έχω εγώ από εκεί και πέρα τι να μου πει όταν κάθεται και παίζει φάρμα με τις ώρες στο facebook... τουλάχιστον εμενα μου μένει και κάτι
blu3_orion Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 1) Αγοράζεις έπιπλο τηλεόρασης μήκους 3 μέτρων 2) Βάζεις 50-άρα TV αποκλειστικά για games/movies 3) Δίπλα 32-άρα TV αποκλειστικά για τηλεόραση 4) Φορτώνεις την γυναίκα σου με tablets, κινητά, laptops και το τηλεκοντρόλ της 32-άρας TV (βλέπε 3) 5) Κάθεστε και οι δύο στον καναπέ αγκαλίτσα 6) Φοράς τα ακουστικά σου και απολαμβάνεις το gaming 7) Η γυναίκα δίπλα σου και ασχολείται με ότι θέλει (βλέπε 4) 8) Everyone is happy. Αν και δυσκολη,.... ισως η πιο στρατιγικη κινηση που θα μπορουσε να προτεινει κανεις!!! ειναι λιγο πιο δυσκολο απο τεχνικης αποψης αλλα σιγουρα θα δουλεψει και η μουρμουρα μπορει να πεσει στο 10% η και ακομα πιο κατω!!! 1
panther_512 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Eίναι δοκιμασμένη λύση εδώ και πολλά χρόνια. Πολύ γέλιο πέφτει όταν ο ένας σχολιάζει το τί βλέπει ο άλλος
trayban Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 πραγματικά ειναι ενα πρόβλημα το τι θα κάνω με τα παίγνια..οχι οτι λιώνω αλλα θελω ρε πούστη να μπαίνω και να ξεδίνω μια στο τοσο. Βεβαια ο κολλητός μου,όντας παντρεμένος κανα 5αρι χρόνια,δεν ειχε ποτε θέμα.... 1
trayban Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 εχετε παρατηρήσει τις διάφορες γνωστές φυσιογνωμίες που βρίσκονται στο παίγνιο;εχω παρατηρήσει ως τώρα τον nye και την rose byrne.ο πρώτος στο πρυντεν και η δεύτερη στο γκουντνειμπορ. 1
Sheogorath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 εχετε παρατηρήσει τις διάφορες γνωστές φυσιογνωμίες που βρίσκονται στο παίγνιο; εχω παρατηρήσει ως τώρα τον nye και την rose byrne. ο πρώτος στο πρυντεν και η δεύτερη στο γκουντνειμπορ. Ονόματα ingame?
trayban Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ονόματα ingame? proctor quinlan κ' magnola
roditis82 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά ειμαι τυχερός, όσο εγω λιώνω στο Fallout4 η γυναίκα μου λιώνει στο wow this is happiness!!!! marry a gamer girl Τελικά ειμαι τυχερός, όσο εγω λιώνω στο Fallout4 η γυναίκα μου λιώνει στο wow this is happiness!!!! marry a gamer girl p.s έχει και αρνητικά το όλο πράγμα..... εγω : μωρό μου τι έχει για φαγητό??? αυτη: ....... eγώ : μαμ??? αυτή: σσσσσστ...έχω raid παραγγειλε απ' εξω 2
Voodooman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 To παιχνίδι τεχνικά είναι άθλιο. Είναι ντροπή να βλέπω μία μηχανή δεκαετίας (και βάλε) με μόνο εξωτερικά φτιασιδώματα, χωρίς να έχουν κάνει το παραμικρό για να διορθώσουν τα-πλέον-απαίσια physics, την τραγική κίνηση των αντικειμένων, το μέτριο μοντέλο καιρού, το κακό combat system, τους αισχρούς χαρακτήρες. Δεν συνεχίζω για τα τεχνικά, γιατί πραγματικά εκνευρίζομαι, η επανάπαυση όμως που έχει δείξει η Bethesda είναι χωρίς προηγούμενο. Αλλά. Σε όλα τα άλλα το παιχνίδι είναι και πάλι κορυφαίο. To crafting system και η διαχείριση των οικισμών είναι ένα παιχνίδι από μόνο του, το immersion χάρη στα τοπία και την μουσική είναι κορυφαίο και γενικά είναι τρομερά εθιστικό. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από το παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω. Κλασικό παράδειγμα παιχνιδιού που χρειάζεται "σακούλα στο κεφάλι", αν μπορούσα να παίζω χωρίς να το βλέπω, θα ήμουν πολύ ικανοποιημένος. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Με τον τεχνικό τομέα δεν ασχολείται η Bethesda γιατί ξέρει τι απήχηση έχουν τα mods στα παιχνίδια της, ότι δεν φτιάχνουν αυτοί, το φτιάχνουν οι χρήστες. 2
InfinitySurfer Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Απλά είναι και πολύ καρμήριδες εκεί στη Beth... Sorry που γίνομαι κακός, αλλα πραγματικά πονάει όταν ξέρεις οτι υπάρχουν οι δυνατότητες για κάτι πολύ καλό, και μένει λειψό, για λόγους.... απληστίας... ή συναισθηματικού δεσίματος...ή και γω δεν ξέρω τι.. Τόσα λεφτά ρε Beth... δεν μπορείς να πάρεις κανα δύο ακόμα writers της προκοπής, και μια καινούργια μηχανή? Αν ήταν από κανενα indie studio θα το δεχόμουν....αλλα όχι και τώρα. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Νέα μηχανή γραφικών θα βγάλουν πολλές εταιρείες μόλις κατασταλάξει το πράγμα με το DX12. 1
Voodooman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Με τον τεχνικό τομέα δεν ασχολείται η Bethesda γιατί ξέρει τι απήχηση έχουν τα mods στα παιχνίδια της, ότι δεν φτιάχνουν αυτοί, το φτιάχνουν οι χρήστες. Τα mods δεν διορθώνουν το βασικό πρόβλημα της μηχανής, που είναι ο απίστευτα άχαρος τρόπος κίνησης των χαρακτήρων και των αντικειμένων. Απαράδεκτο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μια χαρά όλα διορθώνονται όταν βγει το GECK, και φυσικά αν πρόκειται να αλλάξουν engine θα το κάνουν στο TES που εκεί είναι το ψωμί. Είμαι σίγουρος ότι έχουν ήδη καινούργιο engine και δουλεύουν στο επόμενο TES. Τα χρήματα που βγάζουν τους επιτρέπουν να είναι τόσο lazy fucks, άμα πάτωνε το Fallout να δεις φωτιά θα είχαν πάρει, τώρα τι? Ένα patch μετά από 1 μηνα release...they give no shit και λογικό όταν είναι τρίτο πάνω από το TF2 στο steam,lol!
BigBOSS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Τόσα λεφτά ρε Beth... δεν μπορείς να πάρεις κανα δύο ακόμα writers της προκοπής, και μια καινούργια μηχανή? Αν ήταν από κανενα indie studio θα το δεχόμουν....αλλα όχι και τώρα. δεν παιρνει κανα δυο της προκοπής "writers" οπως λες διοτι το παιχνιδι απευθύνεται στις μάζες όχι σε συγκεκριμένο πιστό κοινό. άλλωστε η απλοποιηση των rpg μηχανισμών (ήδη ήταν απλοί) αυτό δείχνει, με το παιχνιδι να θυμιζει περισσοτερο open world shooter και μετά rpg. Το tactics δε συγκρινεται με το 1-2.... μιλαμε για παιχνιδαρες....στην ιδια λογικη με το tactics ειναι το Wasteland 2 το οποιο ειναι πολυ αξιολογο παιχνιδι....εμενα τουλαχιστον μου αρεσε πολυ. για πολλούς απο τους παλιους fan των Fallout, Fallout 2 το Wasteland 2 ειναι ο συνεχιστής τους, πνευματικός διάδοχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα