Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dont feed the troll λογικά θα εχει μεγαλώσει πολύ πλέον για να παίζει παιχνίδια και να τα ευχαριστιέται.

Μάλλον εσύ πρέπει να είσαι πιο μικρός και να μην έχεις προλάβει τα πραγματικά παιχνίδια-διαμάντια, λόγου χάρη τα πραγματικά Fallout (1-2-tactics) και να μας λες ότι το Fallout 4 συγκρίνεται με τα παραπάνω αριστουργήματα.

• Like 2
Δημοσ.

Το tactics δε συγκρινεται με το 1-2.... μιλαμε για παιχνιδαρες....στην ιδια λογικη με το tactics ειναι το Wasteland 2 το οποιο ειναι πολυ αξιολογο παιχνιδι....εμενα τουλαχιστον μου αρεσε πολυ.

Οσο για το κραξιμο που πεφτει στο 4 εγω που τα εχω παιξει ολα απο 3-4 φορες το καθενα (εκτος του 4 που το παιζω τωρα πρωτη φορα) θα τα κατετασα ως εξης

Fallout New Vegas

Fallout 4 (με μικρη διαφορα ομως απο το ανωθεν)

Fallout 3 (δεν μου αρεσε καθολου το mission management που ειχε δλδ ..π.χ βρες το ταδε πραγμα...δε σου εβγαζε ενα indicator στο χαρτη να ξερεις βρε αδερφε περιπου που να κινηθεις...αυτο πραγματικα μου ειχε σπασει τα νευρα). Ουτε και κανενα υπερφοβερο σεναριο ειχε

Παντως στο σεναριο νομιζω οτι το 4 ειναι παρα πολυ καλο, εμενα με εχει καθηλωσει αρκετα σαν ταινια και περιμενω να δω τι θα γινει.

για τα παλαιοτερα fallout δεν βαζω καταταξη γιατι θεωρω πως συγκρινουμε ανομια πραγματα απο μια εποχη που το playabilty ηταν η προτεραιοτητα και οχι τα γραφικα......

Αν εισαι φανατικος του fallout, για μενα σιγουρα αξιζει να το αγορασεις....μπορει να μην ειναι οπως παλια αλλα οπως ειπαν και καποια παιδια παραπανω....λιγο πολυ ξερεις τι να περιμενεις πλεον!!! αν περιμενεις την επανασταση με playbility και ευχαριστηση απο 1-2 με γραφικα 4, ψαχνεις την ιδανικη γυναικα, που ειναι μοντελο, σε αγαπαει με ανιδιοτελια, και πανω απο ολα δεν γκρινιαζει :P

Δημοσ.

Μάλλον εσύ πρέπει να είσαι πιο μικρός και να μην έχεις προλάβει τα πραγματικά παιχνίδια-διαμάντια, λόγου χάρη τα πραγματικά Fallout (1-2-tactics) και να μας λες ότι το Fallout 4 συγκρίνεται με τα παραπάνω αριστουργήματα.

Αγαπητε φιλε μου συγκρινω το 3 με το 4 οχι το 1,2 με το 4 που οπως ειπες ειμαι πολυ μικρος για να τα  εχω παιξει δεν συγκρινονται καν, το ενα ειναι παιχνιδι του 2015 και το αλλο του 1997.Μαντεψε ποιο ειναι καλυτερο εν ετη 2015.

Δημοσ.

Το πρόβλημα με τα Fallout από το 3 και μετά είναι τα πολύ μικρά βήματα στην εξέλιξη που έχουν. Στην περίπτωση του NV τα σοβαρά ελαφρυντικά ήταν ο λίγος χρόνος ανάπτυξης που είχαν και ότι ήταν ένα "δεμένο" παιχνίδι (βγάζω εκτός την παράμετρο bugs). Τώρα για το 4 οι δικαιολογίες ποιές είναι ; Μετά από τόσα χρόνια φάτε ένα update του NV (στον τομέα rpg downgrade φυσικά) και όλα καλά. Πουλάει όμως και πολύ μάλιστα οπότε τζάμπα λόγια.

P.S Το παιχνίδι είναι καλό, βέβαια για game of the year ούτε καν αξίζει να είναι σε λίστα με το W3. Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι έχουμε την εξερεύνηση ok, downgrade σε σύστημα διαλόγων και rpg elements αλλά ένα story της προκοπής σε μια πενταετία δεν μπορούν να γράψουν ;

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα με τα Fallout από το 3 και μετά είναι τα πολύ μικρά βήματα στην εξέλιξη που έχουν. Στην περίπτωση του NV τα σοβαρά ελαφρυντικά ήταν ο λίγος χρόνος ανάπτυξης που είχαν και ότι ήταν ένα "δεμένο" παιχνίδι (βγάζω εκτός την παράμετρο bugs). Τώρα για το 4 οι δικαιολογίες ποιές είναι ; Μετά από τόσα χρόνια φάτε ένα update του NV (στον τομέα rpg downgrade φυσικά) και όλα καλά. Πουλάει όμως και πολύ μάλιστα οπότε τζάμπα λόγια.

P.S Το παιχνίδι είναι καλό, βέβαια για game of the year ούτε καν αξίζει να είναι σε λίστα με το W3. Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι έχουμε την εξερεύνηση ok, downgrade σε σύστημα διαλόγων και rpg elements αλλά ένα story της προκοπής σε μια πενταετία δεν μπορούν να γράψουν ;

Ας ελπίσουμε ότι η CD projekt,δε θα γίνει μπεθεσδα.
  • Like 1
Δημοσ.

Ffs θα σταματήσετε να συγκρίνετε το game με τα παλιά καμια σχέση games?! Δηλαδή επειδή έχουν το ίδιο όνομα?! Ούτε ίδια εταιρία είναι, ούτε ίδιο genre...καταπληκτικά μεν, άσχετα δεν. Πάντε play wasteland for the love of god. Ακόμα κάποιος να πει τι καλύτερο είχαν τα προηγούμενα γιατί πολύ απλά δεν είχαν κάτι καλύτερο. Γνώμες σεβαστές αλλα η γκρίνια χωρίς λόγο που βοηθάει?! Το game είναι αυτό που είναι και είναι μοναδικό στο είδος, so deal with it!

giphy.gif

• Like 2
Δημοσ.

Με τον indicator στον χάρτη διαφωνώ κάθετα. Ένα από το πιο ωραία πράγματα στο Morrowind ήταν να κατανοήσεις με βάση τις περιγραφές του journal που έπρεπε να πας.

Μάθαινες έτσι τη γεωγραφία της περιοχής, λάτρευες την κάθε πέτρα, προσκυνούσες το κάθε φαράγγι.

Ενώ τώρα, πήγαινε ευθεία όπου λέει το βέλος. 

• Like 5
Δημοσ.

Agreed Morrowind was epic, αλλα πρέπει να καταπιούμε επιτέλους ότι τα AAA games δεν φτιάχνονται για εμάς τα "παπουδια", ο κόσμος προτιμάει casual και πάλι καλά να λες που υπάρχουν notes, memos και undisclosed locations και quests. Ειδικά αυτά με τα distress signal χωρίς pointers κτλ είναι γαμάτα. Αλλα tbh δεν κάθομαι να διαβάσω τα πάντα πια.

• Like 1
Δημοσ.

Με τον indicator στον χάρτη διαφωνώ κάθετα. Ένα από το πιο ωραία πράγματα στο Morrowind ήταν να κατανοήσεις με βάση τις περιγραφές του journal που έπρεπε να πας.

Μάθαινες έτσι τη γεωγραφία της περιοχής, λάτρευες την κάθε πέτρα, προσκυνούσες το κάθε φαράγγι.

Ενώ τώρα, πήγαινε ευθεία όπου λέει το βέλος. 

Μαλλον εισαι ελευθερος....ρωτα κι εμας που ειμαστε παντρεμενοι τι χρονους εχουμε για να παιξουμε ενα ριμαδοπαιχνιδο?? χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Καθόλου ελεύθερος μαν, συν δύο παιδιά - το καλό είναι ότι κοιμούνται νωρίς οπότε κάθομαι βράδυ. 

Έχεις δίκιο σαφώς με το θέμα του χρόνου, δεν μπορούμε να λιώνουμε όπως παλιά. 

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια οι σύζυγοι σας,τι λένε;
Εγω ακομα προσπαθώ να σκεφτώ πως θα πω στη δικιά μου(δε ειμαι παντρεμένος)πως θέλω καμια φορά να παίξω κάνα παίγνιο...
παλι καλά δε μένουμε και μαζί..

Πως τα διαχειρίζεστε ρε παιδί μου;
Μονο με τη μηχανή δεν εχω θέμα..

Δημοσ.

τιποτα... κανεις αυτο που θες και με τον καιρο αποκτας ανοσια στη μουρμουρα!! :) :) :) :)

Η μουρμουρα απο τη στιγμη που εισαι με γυναικα ειναι αναμενομενη.....οποτε καλιεργησε απο τωρα τα αντισωματα σου :) :) :)

• Like 5
Δημοσ.

Εγω ακομα προσπαθώ να σκεφτώ πως θα πω στη δικιά μου(δε ειμαι παντρεμένος)πως θέλω καμια φορά να παίξω κάνα παίγνιο...

Έπρεπε να το ξεκαθαρεις απο τη αρχή οτι θα παίζεις...

Εγώ θυμάμαι οτι της ειχα πει οτι το gaming ειναι ένα απο τα βασικά μου χόμπι...και οτι δεν πρόκειται να το αφήσω ποτε οτι και αν γίνει...με κοίταξε λιγο περιεργα στην αρχή αλλά μετα το δέχτηκε...με τα χρονια άρχισε και αυτη να παίζει...φυσικα πρεπει να κρατάς τις ισσοροπιες...δεν μπορείς ας πούμε να παίζεις 10 ώρες συνεχόμενες και καθε μέρα...θελει τροπο...η ζωή σου αλλάζει τελείως οταν θα μείνει αν μείνει μαζί σου...θελει μέτρο το gaming όπως οτιδήποτε στην ζωή...

• Like 2
Δημοσ.

1) Αγοράζεις έπιπλο τηλεόρασης μήκους 3 μέτρων

2) Βάζεις 50-άρα TV αποκλειστικά για games/movies

3) Δίπλα 32-άρα TV αποκλειστικά για τηλεόραση

4) Φορτώνεις την γυναίκα σου με tablets, κινητά, laptops και το τηλεκοντρόλ της 32-άρας TV (βλέπε 3)

5) Κάθεστε και οι δύο στον καναπέ αγκαλίτσα

6) Φοράς τα ακουστικά σου και απολαμβάνεις το gaming

7) Η γυναίκα δίπλα σου και ασχολείται με ότι θέλει (βλέπε 4)

8) Everyone is happy.

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...