Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν γεμίζεις της βάσεις με πυργίσκους για να μην σου την πέφτουν αλλά για να έχουν happiness και να μαζεύουν κόσμο.

Ναι μπορείς να το προσπεράσεις όλο το σκηνικό με της βάσεις όπως έκανα και εγώ την πρώτη φορά που το έπαιξα,αν γουστάρεις όμως σου δίνει κάτι ακόμα με το οποίο να ασχολείσαι.

Ζητάνε 60γιουρα για ένα παιχνίδι τίγκα σε τοποθεσίες που μπορείς να πας όπου θες και να εξερευνάς με τους μήνες,όπου άλλοι ζητάν 60 γιούρια για corridor shooter που τελειώνει μέσα σε λίγες ώρες. 

• Like 6
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε γεμίζεις της βάσεις με πυργίσκους για να μην σου την πέφτουν αλλά για να έχουν happiness και να μαζεύουν κόσμο.

Άμυνες φτιάχνεις γι'αυτό που λέει η λέξη και όχι για να υπάρχουν,ειδάλλως το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι απλά διακοσμητικό.

Ναι μπορείς να το προσπεράσεις όλο το σκηνικό με της βάσεις όπως έκανα και εγώ την πρώτη φορά που το έπαιξα,αν γουστάρεις όμως σου δίνει κάτι ακόμα με το οποίο να ασχολείσαι.

Δε ξέρω αλλά παραπέμπει σε αυτισμό,το να κάθεται καποιος και απλά να χτίζει με τις ώρες,ενώ αυτο δεν έχει κάποιο αντίκρισμα(μιας και δεν υπάρχει και μοουλτι).για'μένα μπήκε ως προσθήκη πολυ απλά γιατί διαφορετικά θα μιλάγαμε για σκαιριμ με λέιζερ.

Ζητάνε 60γιουρα για ένα παιχνίδι τίγκα σε τοποθεσίες που μπορείς να πας όπου θες και να εξερευνάς με τους μήνες,όπου άλλοι ζητάν 60 γιούρια για corridor shooter που τελειώνει μέσα σε λίγες ώρες.

ολόκληρος Ο χάρτης είναι υπόθεση Ούτε καν 100 ωρών,οπότε δεν ισχύει,εκτός κι αν ασχολείσαι μια ώρα την ημέρα.τεχνικά είναι ενα προβληματικό προϊόν,σαν rpg ανύπαρκτο.το παίγνιο είναι ενα shooter ανοικτού περιβάλλοντος,το οποίο είναι και κακό(μηχανισμοί κλπ).

Μιλάμε για το 2015 και όχι το 2000.

• Like 4
Δημοσ.

τεχνικά είναι ενα προβληματικό προϊόν,σαν rpg ανύπαρκτο.το παίγνιο είναι ενα shooter ανοικτού περιβάλλοντος,το οποίο είναι και κακό(μηχανισμοί κλπ).

Μιλάμε για το 2015 και όχι το 2000.

Αυτό ακριβώς. 

Έχω λιώσει τα Fallout 1,2,3 και New Vegas και το 4 είναι με τα χέρια κάτω το χειρότερο όλων. 

Ένα πρόχειρο sandbox με τεράστιο κόσμο, ο οποίος όμως έχει μηδαμινό ενδιαφέρον. 

Τι να τις κάνω τις άπειρες τοποθεσίες όταν στερούνται περιεχομένου και ειναι πιο ρηχές και από λακούβα στο δρόμο;

Fallout σημαίνει ιστορίες πίσω από κάθε πέτρα, συναισθήματα πίσω από κάθε terminal και τραγικές διηγήσεις στον κόσμο που καταστράφηκε και προσπαθεί πάλι να ορθοποδήσει. 

Όχι μπαμ-μπουμ, φτιάχνω settlements και περπατάω χιλιόμετρα για να φτιάξω όπλα.

• Like 7
Δημοσ.

Ο λόγος τότε που έχεις 90 κάτι ώρες trayban ποιος είναι?! Να δικαιολογήσεις τα 60 euro...?

Το συνήθειο να ασχολούμαι όσο παίρνει με κάθε παίγνιο της κατηγορίας.στο σκαιριμ είχα γράψει 370 ώρες,νιουβεγκας 200+ κλπ.

Απλά εκεί που στα προαναφερθέντα παίγνια έκανα εξερεύνηση,σε Αυτή τη μλκια έκανα το σφάλμα να κάνω πάρα πολλές ηλίθιες και απόλυτα περιττές αποστολές των bos κ μινιτμεν,πιστεύοντας ότι έχει να κάνει κάτι με τις ισορροπίες του παιγνιδιού.

Εσφαλα τραγικά,γιατί εφάρμοσα σκεπτικό 2015,σε ένα παίγνιο το οποίο έβγαλαν όπως όπως.

Εκμεταλλευόμενοι την φήμη προηγούμενων τίτλων.

Δημοσ.

ναι γιατι το 3 πολυ καλυτερο απο 4 ε?  να το δεχτω για το new vegas που ειχε και ενα καλο story αλλα το 3 ρε παιδια?  το ιδιο και χειροτερο story απο το 4 με λιγοτερα quest και τοποθεσιες, δεν βρισκω κανεναν απολυτος λογο το 3 να ειναι καλυτερο απο το 4..      το new vegas σαφως ανωτερο κατα την γνωμη μου.

Δημοσ.

Γούστα είναι αυτά αλλα sorry είναι fact ότι όλα τα προηγούμενα είχαν λιγότερο content και ήταν σίγουρα πιο "undeveloped" από αυτό. Ακόμα περιμένω κάποιος να πει τι καλύτερο είχαν τα προηγούμενα πέρα από το "ok" story του NV. Dont get με wrong δεν λέω ότι είναι παιχνιδάρα αλλα λέω σίγουρα είναι καλύτερο και bugless από όλα τα προηγούμενα Fallout της Bethesda by far, και φυσικά δεν είμαι ο μονος.

Trayban τις radiant αποστολές τις κανεις μονο άμα θες να τελειώσεις το game level 50+, επίσης το game φτιάχτηκε για charisma chars, αλλάζει αρκετά έχοντας τα perks του.

Πάντως εκεί που παραπονιόμουν για settlement attacks μου σκάσαν καμια 20 gunners με legendary μαζί, +50dmg το humans sniper, not bad at all :)

• Like 1
Δημοσ.

Γούστα είναι αυτά αλλα sorry είναι fact ότι όλα τα προηγούμενα είχαν λιγότερο content και ήταν σίγουρα πιο "undeveloped" από αυτό. Ακόμα περιμένω κάποιος να πει τι καλύτερο είχαν τα προηγούμενα πέρα από το "ok" story του NV. Dont get με wrong δεν λέω ότι είναι παιχνιδάρα αλλα λέω σίγουρα είναι καλύτερο και bugless από όλα τα προηγούμενα Fallout της Bethesda by far, και φυσικά δεν είμαι ο μονος.

Trayban τις radiant αποστολές τις κανεις μονο άμα θες να τελειώσεις το game level 50+, επίσης το game φτιάχτηκε για charisma chars, αλλάζει αρκετά έχοντας τα perks του.

Πάντως εκεί που παραπονιόμουν για settlement attacks μου σκάσαν καμια 20 gunners με legendary μαζί, +50dmg το humans sniper, not bad at all :)

οποιος κρινει το παίγνιο ανεξάρτητα,τοτε ειναι μυωπικός.

ειδικά οταν αυτό είναι ένα σκαιριμ,υποδυόμενο το φωλαουτ.

συγγνώμη αλλα κι αυτό γεγονός είναι.

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό είναι, κάθε game τους είναι το ίδιο με παραπάνω content κάθε φορα όπως είπες, οποτε δεν καταλαβαίνω γιατί φαίνεται περίεργο όταν ήδη ξέραμε από πριν τι θα παίξουμε. Προφανώς ο κόσμος γουστάρει αυτό που είναι και η Bethesda είναι πολύ lazy από την στιγμή που είναι πετυχημένη η συνταγή να το πάει μπροστά. Προσωπικά δεν με τρελαίνει αλλα δεν με χαλάει και καθόλου, θα γούσταρα πολύ περισσότερο άμα δεν ήξερα τι είναι το W3.

• Like 1
Δημοσ.

οποιος κρινει το παίγνιο ανεξάρτητα,τοτε ειναι μυωπικός.

ειδικά οταν αυτό είναι ένα σκαιριμ,υποδυόμενο το φωλαουτ.

συγγνώμη αλλα κι αυτό γεγονός είναι.

Το να πεις ότι "επειδή δεν είναι σαν τα παλιά fallout είναι πρόχειρο sandbox", είναι λογικό άλμα οχι επιχείρημα. Άλλο να το κρίνεις για τα χαρακτηριστικα του ως παιχνίδι (shooter, sandbox, rpg κτλ) και άλλο να πεις οτι για fallout δεν είναι καλό.

Δημοσ.

Το να πεις ότι "επειδή δεν είναι σαν τα παλιά fallout είναι πρόχειρο sandbox", είναι λογικό άλμα οχι επιχείρημα. Άλλο να το κρίνεις για τα χαρακτηριστικα του ως παιχνίδι (shooter, sandbox, rpg κτλ) και άλλο να πεις οτι για fallout δεν είναι καλό.

το κρίνω συνολικά αλλα και αν το εξετάσει κάποιος ξέχωρα...

Φωλαουτ καλό,δεν είναι.

rpg,δεν είναι.

shooter καλό δεν είναι.

τεχνικά είναι μετριότατο.

Πρόκειται περί ενός (κάτω του)μετρίου παιγνίου,το οποίο δεν ανταποκρίνεται στα σημερινά δεδομένα.

και κάτι για να ευθυμήσουμε

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό ακριβώς. 

Έχω λιώσει τα Fallout 1,2,3 και New Vegas και το 4 είναι με τα χέρια κάτω το χειρότερο όλων. 

Ένα πρόχειρο sandbox με τεράστιο κόσμο, ο οποίος όμως έχει μηδαμινό ενδιαφέρον. 

Τι να τις κάνω τις άπειρες τοποθεσίες όταν στερούνται περιεχομένου και ειναι πιο ρηχές και από λακούβα στο δρόμο;

Fallout σημαίνει ιστορίες πίσω από κάθε πέτρα, συναισθήματα πίσω από κάθε terminal και τραγικές διηγήσεις στον κόσμο που καταστράφηκε και προσπαθεί πάλι να ορθοποδήσει. 

Όχι μπαμ-μπουμ, φτιάχνω settlements και περπατάω χιλιόμετρα για να φτιάξω όπλα.

υποθέτω με αυτα που γράφεις θα έπαιξες Wasteland 2

Δημοσ.

ναι γιατι το 3 πολυ καλυτερο απο 4 ε?  να το δεχτω για το new vegas που ειχε και ενα καλο story αλλα το 3 ρε παιδια?  το ιδιο και χειροτερο story απο το 4 με λιγοτερα quest και τοποθεσιες, δεν βρισκω κανεναν απολυτος λογο το 3 να ειναι καλυτερο απο το 4..      το new vegas σαφως ανωτερο κατα την γνωμη μου.

Εννοείται ότι το NV είναι το πραγματικό Fallout 3 και απείρως καλύτερο από το F3 της Beth. 

Το F4 όμως είναι τόσο χάλια που κάνει το 3 να φαίνεται σχεδόν αριστούργημα. 

Wasteland 2 δεν έχω παίξει ακόμα, έχει μεγαλώσει κάπως το backlog και με 2 παιδιά-πιο-ζωηρά-και-από-τον-διάβολο :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...