Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ στην αρχή μια από τα ίδια στην αρχη μου κρασαρε καθε λιγο , αφου το patchαρα , modαρα το προχώρησα έχω  βδομάδες που δεν βάζω τίποτα άλλο στο pc.

Δημοσ.

Και εγώ στην αρχή μια από τα ίδια στην αρχη μου κρασαρε καθε λιγο , αφου το patchαρα , modαρα το προχώρησα έχω βδομάδες που δεν βάζω τίποτα άλλο στο pc.

Τι εβαλες απο mods και ποιο patch?
Δημοσ.

Να πάρει. Ακούω για τόσες ώρες παιχνίδι και ενώ έχω 3 ώρες, δεν μου πάει η καρδιά να το φορτώσω. Το βαριέμαι μέχρι θανάτου. Γέρασα?

Παίζει! :)
Δημοσ.

Να πάρει. Ακούω για τόσες ώρες παιχνίδι και ενώ έχω 3 ώρες, δεν μου πάει η καρδιά να το φορτώσω. Το βαριέμαι μέχρι θανάτου. Γέρασα?

ναι. kappa

Δημοσ.

ρε παιδια ερωτηση, εχω περι τις 28 ωρες παιχνιδι και ειμαι level 26, ακομα δεν εχω βρει καμια σοβαρη χρησιμοτητα στα settlements, δλδ τι ουσιαστικο κερδισω αμα καθομαι και ασχολουμαι με το να φερνω αποικους να τους κρεβατωνω, να τους ταιζω....?

PS: "FLIRT WITH PRESTON" στους διαλόγους? WTF?? μηπως καποιος προγραματιστης εκει στην Bethesda το αλευρώνει το μπαρμπούνι??

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια ερωτηση, εχω περι τις 28 ωρες παιχνιδι και ειμαι level 26, ακομα δεν εχω βρει καμια σοβαρη χρησιμοτητα στα settlements, δλδ τι ουσιαστικο κερδισω αμα καθομαι και ασχολουμαι με το να φερνω αποικους να τους κρεβατωνω, να τους ταιζω....?

PS: "FLIRT WITH PRESTON" στους διαλόγους? WTF?? μηπως καποιος προγραματιστης εκει στην Bethesda το αλευρώνει το μπαρμπούνι??

Ουσιαστικά σε τπτ δεν είναι χρήσιμο,απλά μπήκε ως προσφυγή,ωστε να ασχοληθούν οι μοντερς περισσότερο.

Όσον αφορά τις ερωτικές επιλογές,ζούμε στην εποχή της πολιτικής ορθότητας.οπότε είναι λογικό να υπάρχουν επιλογές όπως αυτή .

Δημοσ.

Ουσιαστικά σε τπτ δεν είναι χρήσιμο,απλά μπήκε ως προσφυγή,ωστε να ασχοληθούν οι μοντερς περισσότερο.

Βασικά αν προχωρήσεις της αποστολές με τους minutemen κάποια στιγμή σου ξεκλειδώνει να φτιάχνεις artillery που μπορείς να τα φτιάχνεις σε όποιους οικισμούς θέλεις για να βαράνε σε στόχους που επιλέγεις.

Επίσης με το workbench σε κάθε οικισμό μπορείς να scrapάρεις το junk που μαζεύεις για να κουβαλάς μόνο αυτά που θες,π.χ. αντί να κουβαλάς 3weight fan παίρνεις μόνο την βίδα που είναι 0.1 δεν χρειάζεται δηλαδή να ταξιδεύει συνεχώς στην βάση σου ή σε έμπορους για να απαλλαγείς από το βάρος.

Και αν φτιάξεις και παντού μαγαζιά,weapon/armor workbench κτλ θα έχεις πάντα πολύ κοντά σου ότι προμήθεια θες.

Τίποτα από αυτά δεν είναι ουσιώδη για να τελειώσεις το παιχνίδι αλλά όσο νάνε δίνουν παραπάνω βάθος στο παιχνίδι,αν το πάρεις δηλαδή σαν να ήταν πραγματικότητα ,το να έχεις παντού σχετικά κοντά ένα κρεβατάκι να κοιμηθείς και μια σχετική ασφάλεια λίγο το'χεις; 

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχουν όμως κάποια πλεονεκτήματα (που δεν επηρεάζουν directly τα settlements).Έχουμε και λέμε:

*To Scavenging Station ενός settlement δημιουργεί κάθε μέρα κάποια extra crafting materials στο Workbench (που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή/αναβάθμιση όπλων/armor).

*Όση παραγωγή φαγητού/νερού περισσεύει, τοποθετείται στο Workbench (και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στο bartering είτε σαν healing items).

*Τα settlements που είναι υπό την προστασία του παίκτη δέχονται κατά καιρούς επιθέσεις, συμβαίνουν απαγωγές NPC και άλλα optional quests, τα οποία είναι καλή πηγή materials (απο όπλα/armor εχθρών - π.χ. screws), XP και ammunition.

*Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας "main" αποστολής του Minutemen faction, δίνεται η δυνατότητα στον παίκτη να χτίσει στα settlements Artillery Guns, τα οποία με την χρήση σχετικών marker grenades καλούν βομβαρδισμό αν υπάρχει κοντινό settlement με επανδρωμένο Gun.

*Ένα απο τα πιο σημαντικά για εμένα είναι επίσης η δυνατότητα να δημιουργήσεις spawn point οπουδήποτε μέσα στο settlement, το οποίο σε συνδιασμό με τα διάφορα ντουλάπια, display case, magazine rack κ.τ.λ. επισπεύουν την διαδικασία του looting/storing.

Edit: Με πρόλαβε ο TheElf :P

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς οι επιθέσεις είναι ελάχιστες, έχω όλα τα settlements πολύ ψηλά το φαγητό/νερό σε σχέση με το defence και πάλι δεν, άντε 4 φορες να μου έχουν επιτεθεί το πολύ και έχω παραπάνω από 15. Χρειάζεται mod asap.

Δημοσ.

Δυστυχώς οι επιθέσεις είναι ελάχιστες, έχω όλα τα settlements πολύ ψηλά το φαγητό/νερό σε σχέση με το defence και πάλι δεν, άντε 4 φορες να μου έχουν επιτεθεί το πολύ και έχω παραπάνω από 15. Χρειάζεται mod asap.

Όντως, αλλά να πω την αλήθεια το προτιμώ να είναι too few παρά too many... μου έτυχε σε 2-3 διαφορετικές περιπτώσεις να πρέπει να παω για βοήθεια ενώ είμουν στα μισά κάποιου main quest και αν τα αφήσεις κάνουν expire... Το ιδανικό για εμένα θα ήταν να κάνει trigger ένα τέτοιο defend quest κάθε φορά που κάνεις tune in στο Freedom Radio των Minutemen, διότι "ταιριάζει" θεματικά μεν, επιτρέπει και στον παίκτη να παίξει αυτό το content χωρίς να τον διακόπτει απο άλλα quests.

Δημοσ.

Βασικά έχω την εντύπωση πως μονο όταν είναι μεγάλο group σου δίνει notification, μου έχει τύχει αρκετές φορες να είμαι σε settlement η να περνάω και μικρά groups να επιτίθονται. Στα περισσότερα games αποφεύγω το fast travel εκτος άμα είναι ανάγκη, το F4 πιστεύω είναι το πιο awarding σε αυτό το μέρος.

Δημοσ.

Όλα αυτά που λέτε Είναι παντελώς άχρηστα.μονο στο ακραίο επίπεδο δυσκολίας είναι κάπως χρήσιμα αφού στο τέλος θα επιστρέφεις πάντα σΕ ένα οικισμό,άντε δυο στους οποίους θα πετάς όλα τα σκουπίδια.

Το δε πυροβολικό είναι απλά για γέλια.

Ακόμα και οι εμπορικές διασυνδέσεις μεταξύ των οικισμών,δεν προσφέρουν κάτι σημαντικό.

Οι επιλογές δε,που δίνονται για το χτίσιμο,είναι Επίσης για γέλια,ειδικά σε σύγκριση με την πληθώρα που βλέπει κάποιος στο χάρτη.

Βέβαια οοοοολα αυτά σίγουρα θα διορθωθούν και αναβαθμιστούν απο τους χρήστες,αυτο όμως δείχνει και την κοροϊδία της εκδότριας εταιρίας,η οποία ζητάει 60γιουρα για ενα μετριοτατο προϊόν,βασιζόμενη στην όρεξη και ασχολία των χρηστών.

Όσον αφορά τις αποστολές που δίνουν οι οικισμοί,είναι σε επίπεδο rpg 10ετιας,σκότωσε εκείνους τους κακούς εκεί και με το που παραδίδεις,αμέσως δίνει ίδια αποστολή σε άλλο μέρος...

Είχα γεμίσει τους οικισμούς με πυργισκους βαρέων πολυβόλων,λέιζερ,προβολείς,ρουκετοβολα κλπ και μου έχουν κάνει ως τώρα(μετράω κοντά 90 ώρες)3 επιθέσεις και αυτές κάτι ξυπόλυτοι,που μάλλον έφυγαν απο Συρία και χωθηκαν στο παιγνίδι..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...