Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα αυτό λέω και εγώ, αν πας εκεί μέσα σε 5 λεπτά έχεις ένα core, άντε δυο αν έψαξες και το red rocket,αν το παίζεις πρώτη φορά και δεν ξες που σου παν τα τέσσερα από αποστολές και περιοχές θα σου μείνει η στολή στο δάσος και θα ψάχνεσαι.

Πρώτη φορά που το έπαιξε αμάν έκανα να βρω τον πρώτο που κάνει barter να φανταστείς.

οχι ρε επειδή ψάχνω τον χάρτη(παντα αυτο κανω στα μπεθεσθα παιγνίδια)πρώτα μάζεψα πολλούς.

αλήθεια τωρα,κάνεις εμπόριο; χαλας λεφτά για αντικείμενα; οτι λεφτά ξοδεύω ειναι για να βάζω μαγαζάκια στους οικισμούς :P

H πλέον δύσκολη ως τωρα περιοχή,ειναι τα quincy apts νομίζω,ειναι μια συμμορία με 5-6 άτομα με κάτι assaultron,τρομερές θωρακίσεις και απίστευτο οπλισμό...α στα διαλα δλδ...

τη βρήκα οταν έκανα ενα κουεστ με ενα παιδάκι που κλειδώθηκε σε ενα ψυγείο,μόνο για 200 χρόνια.

Δημοσ.

Επίσης κανένας δεν βλέπω να το αναφέρει αλλα όταν είσαι μέσα σε PA πέφτουν τα stats από τα όπλα σου και δεν δουλεύουν τα legendary effects.

Αυτό πραγματικά ούτε το πρόσεξα, ούτε το είδα να αναφέρεται κάπου... Το poison/radiation effect του cthulhu-knife (Kremvh's Tooth) πάντως δούλευε κανονικότατα εντός και εκτός PA. Αν εννοείς τα legendary effects σε armor, πάλι δεν πρόσεξα κάτι αλλά μου φαίνεται πιο λογικό :P

Ε δεν είναι ακριβώς έτσι...έμεινα από μπαταρία στις 70ώρες παιγνιδιού..

Ρε παιδιά εχω βρει πανοπλίες 545,51,61,χ01

Για την 61 &χ01 όμως δε βρίσκω τα κράνη πουθενά...έτσι για τη συλλογή ρε παιδί μου...

Επίσης έχει βγει αρχειο για βελτίωση των γραφικών(κοντά στα 2γιγα)

Καλά είσαι που βρήκες X-01, εδώ με 70~ ώρες παιχνιδιού το τερμάτισα τελικά με την T-60 που πέτυχα 30 lvls πιο πριν :P... και είχα καημό να βρω X-01 για χάρη νοσταλγίας.

Δημοσ.

Ε δεν είναι ακριβώς έτσι...έμεινα από μπαταρία στις 70ώρες παιγνιδιού..

Ρε παιδιά εχω βρει πανοπλίες 545,51,61,χ01

Για την 61 &χ01 όμως δε βρίσκω τα κράνη πουθενά...έτσι για τη συλλογή ρε παιδί μου...

Επίσης έχει βγει αρχειο για βελτίωση των γραφικών(κοντά στα 2γιγα)

T61 εάν δεν κάνω λάθος, δεν υπάρχει. Σταματάει Τ60.

Το κράνος για την Χ01 θα το βρείς μέσα στο

ιπτάμενο Prydwen

οχι ρε επειδή ψάχνω τον χάρτη(παντα αυτο κανω στα μπεθεσθα παιγνίδια)πρώτα μάζεψα πολλούς.

αλήθεια τωρα,κάνεις εμπόριο; χαλας λεφτά για αντικείμενα; οτι λεφτά ξοδεύω ειναι για να βάζω μαγαζάκια στους οικισμούς :P

H πλέον δύσκολη ως τωρα περιοχή,ειναι τα quincy apts νομίζω,ειναι μια συμμορία με 5-6 άτομα με κάτι assaultron,τρομερές θωρακίσεις και απίστευτο οπλισμό...α στα διαλα δλδ...

τη βρήκα οταν έκανα ενα κουεστ με ενα παιδάκι που κλειδώθηκε σε ενα ψυγείο,μόνο για 200 χρόνια.

και εμένα με δυσκόλεψε η περιοχή αλλά το αποτέλεσμα είναι πάντα ίδιο :) Sooner or later.... Εν το μεταξύ, εάν πάς Sanctuary για να αδειάσεις junk σου δίνει fail την αποστολή με τον πιτσιρίκο, οπότε πρέπει πρώτα να ψεκάσεις, και μετά να σκουπήσεις εάν με πιάνεις.

Δημοσ.

T61 εάν δεν κάνω λάθος, δεν υπάρχει. Σταματάει Τ60.

Το κράνος για την Χ01 θα το βρείς μέσα στο

ιπτάμενο Prydwen

και εμένα με δυσκόλεψε η περιοχή αλλά το αποτέλεσμα είναι πάντα ίδιο :) Sooner or later.... Εν το μεταξύ, εάν πάς Sanctuary για να αδειάσεις junk σου δίνει fail την αποστολή με τον πιτσιρίκο, οπότε πρέπει πρώτα να ψεκάσεις, και μετά να σκουπήσεις εάν με πιάνεις.

ναι όντως,τ60 απλά μπερδεύτηκα,τελικά είχα κράνος δεν εχω πόδι-χέρι.

οχι νταξει καθάρισα τον βλάκα που ήθελε να τον αγοράσει και μετα έκανα γενική.

αν και....πανω στον χαμό εκει πέρα,έριξα μια χειροβομβίδα και καθάρισα και την οικογένεια :/

πέτυχα κατι ιπτάμενες αρκούδες και ενα μπαγκ που μου κάνει,όποτε βρίσκομαι σε μάχη και κάθομαι αόρατος,δεν φαίνεται το πιπμποι.

εν τω μεταξύ,στο νεξους ξεκίνησαν να ζητάνε δωρεές για τα μοντ....

post-292749-0-51268700-1449252252_thumb.png

post-292749-0-20672600-1449252285_thumb.png

post-292749-0-54740000-1449252331_thumb.png

post-292749-0-99339300-1449252380_thumb.png

post-292749-0-73099900-1449252417_thumb.png

Δημοσ.

Παρατησα τη στολη εξω απο το πρωτο σπιτι που βρισκεις που κανεις crafring και λοιπα.ερωτηση εχεις κανενα stash για να αποθηκευεις πραγματα?

Επισης εκει που εκανα ενα απο τα πρωτα quests ειχε πραγματικα πολλους εχθρους!!!!

Αν και το παιζω στο normal με βγαλε την πιστη κ μου τελειωσαν κ ολες οι σφαιρες..

Η αληθεια ειναι πως δε ξερω και πολλα για το Fallout 4.(εχω τερματισει fallout 2 και new vegas)και αρκετα το fallout 3.

Θελω να το παιξω τελειως blind αλλα μεχρι στιγμης δε μ εχει ενθουσιαση και πολυ αν και το εχω παιξει μολις 3 ωρες.θα το προχωρησω κι αλλο να δω που παει γιατι το ολο στησιμο του σεναριου μου αρεσε απο την αρχη.

Ακουω συμβουλες αν θελετε. :)

Δημοσ.

Αυτό πραγματικά ούτε το πρόσεξα, ούτε το είδα να αναφέρεται κάπου... Το poison/radiation effect του cthulhu-knife (Kremvh's Tooth) πάντως δούλευε κανονικότατα εντός και εκτός PA. Αν εννοείς τα legendary effects σε armor, πάλι δεν πρόσεξα κάτι αλλά μου φαίνεται πιο λογικό :P

Για armor μιλάω, τα όπλα έχουν απλά χειρότερα stats. Εγώ την έχω για αμάξι την PA, πάντα την παρκάρω έξω από locations και άμα παίζεις με VATS σου μειώνει υπερβολικά τα AP.

• Like 1
Δημοσ.

Στις 8 ωρες του παιχνιδιου ακομα δεν εχω δει κατι που να με συναρπαζει.

Το main story καλουτσικο αλλα η δυσκολια μεγαλη σε πολλα σημεια...

Επισης πολλες φορες νιωθω πως παιζω fps παρα rpg.

Τα γραφικα απο την αλλη πολυ καλα αλλα δε σωζει τν ολη κατασταση.

Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι πηρες τοσες καλες κριτηκες.οχι πως ειναι τοσο ασχημο απλα δε περιμενα κατι τοσο action.

Περιμενω να δω προς τα που θα παει...

Δημοσ.

Τερμάτισα το παιχνίδι μετά από 2 μέρες και 12 ώρες με BOS. Το σενάριο ωραίο, αλλά από ένα σημείο και μετά προβλέψιμο. Το power armor ήταν απλώς τούμπανο, αλλά πέρα από το main quest δεν το χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου, όταν συναντούσα δύσκουλους εχθρούς συνήθως προτιμούσα να παίζω κρυφτό μέχρι να πεθάνουν. Τα γραφικά δεν ξέρω γιατί ενόχλησαν πολλούς, μια χαρά ηταν.Το παιχνίδι βέβαια χρειάζεται επειγόντως patch. Πρόλο που δεν συνάντησα κανένα μεγάλο bug, υπήρχαν σχεδόν συνέχεια μικρο-glitches που μου την έσπαγαν

Ad Victoriam

EDIT: spoilers πώς βάζω?

Δημοσ.

Πριν έλεγες αλλα τώρα λες αλλα, με 3 και 8 ώρες τι να προλάβεις να νιώσεις. Τα λέμε μετά από καμια 50.

Κοιτα δε θα πω πως εχεις αδικο.Αλλα ενα game εχει παντα μια ατμοσφαιρα στην οποια βυθιζεται παντα o gamer.

ενα συναισθημα να το πω.Το ενιωσα οταν επαιξα τo Fallout 2 και στο New Vegas.Δεν λεω πως ειναι απαραδεχτο σαν game και

οντως εχω παιξω πολυ λιγες ωρες σε σχεση με παρομια games(Oblivion 150ωρες,Skyrim 90 ωρες) αλλα ειχαν και που σε τραβουσε πιο πολυ να το συνεχεις να δεις τι εχει πιο περα να κανεις ενα quest με διαφορετικο τροπο (quicksave-quickload).

Το μοναδικο game που μου εδωσε την ιδια ατμοσφαιρα ηταν το Witcher 3.

Απλα το Fallout 4 το θεωρω πολυ κατωτερο.Εννοειται πως δε θα το παρατησω απλα ευχομαι στη συνεχεια να με τραβιξει περισσοτερο κατι το οποιο δεν εχει συμβει ακομα...

Δημοσ.

Φαντάζομαι εννοείς immersion, anyways γούστα είναι απλά μην το συγκρίνεις με άσχετα πράγματα όπως W3, αλλα ακόμα και να το συγκρίνεις το F4 πρακτικά είναι πιο immersive επειδή είναι fps και ο char made by you ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά μετά από σχεδόν 100 ώρες στο παιχνίδι, ακόμη να το τελειώσω το βασικό στόρυ και κάνω sidemissions. Πέρνω αποστολές από Ινστιτούτο και Railway αλλά και Militiamen. Δυστυχώς μετά από μια σειρά αθώων παρεξηγήσεων με τους BoS κατέληξα να κάνω επίθεση στο Prydwen και μόνο τα παιδιά την γλυτώσαν... Κριμά!

Υ.Γ: Ωραία ιστορία είναι αυτή του Jack Calbot.

ΥΓ: Τελικά το τελείωσα το main story με τους του Ινστιτούτου.

Επεξ/σία από seithan
  • Like 1
Δημοσ.

"σειρά αθώων παρεξηγήσεων" ; πες ότι πήγες να βουτήξεις τις power armor και το railgun στο armory ;)
Εχει τυχει απειρες φορες να χρειαστει να ξαναφορτωσω save γιατι ολη η περιοχη γινεται hostile απο ενα λαθος κλικ η ενα failed pickpocket  . 150 ώρες στο παιχνίδι πάει καιρός που κάτι με κρατάει τόσο χρόνο , πολύ χρονοβόρο ρε γμτο   :-D

Δημοσ.

Να πάρει. Ακούω για τόσες ώρες παιχνίδι και ενώ έχω 3 ώρες, δεν μου πάει η καρδιά να το φορτώσω. Το βαριέμαι μέχρι θανάτου. Γέρασα?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...