Greygore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ο λογος?Η πρωτη super στολη που σου δινει στν αρχη..μαμας τα παντα μπροστα σου.. Δε ξερω βεβαια τι παιζει μετα και αν ειναι υποχρεωτικο να τη φορας. Εκτός απο τα fusion core που χρειάζεται για να λειτουργεί "σωστά" το Power Armor (με άδειο core, χάνεις το STR bonus και το movement speed πέφτει στο 50% περίπου, όσο και όταν βαρυφορτωθέις κανονικά), για αρχές του παιχνιδιού (ακόμα και πιο μετά, αν το χρησιμοποιείς για weapon upgrades), το aluminum που χρειάζεται για να επισκευάζεις τα επί μέρους κομμάτια (ώστε να έχεις το armor bonus και προστασία στα limbs του χαρακτήρα) θέλει αρκετό ψάξιμο για να βρείς καλή ποσότητα. 1
Arikado Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δε το προχωρησα να πω τν αληθεια γιατι ξενερωσα. Απλα απο εκει κ μετα πως βγαινεις απο τν στολη?η ειναι υποχρεωτικο να τν εχεις? Αν πατησεις να μαζεψεις τα κοματια μενει ο εξωσκελετος και βαρυφορτωνεσαι. Στοη δινει για να παρεις μια γευση η ετσι θα σε απο κει και μετα?
roditis82 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μονο εγω χρησιμοποιω το pc και ειχα παιξει για μερες το παιχνιδι χωρις κανενα προβλημα. Ομως οταν πριν 2 εβδομαδες βγηκε το νεο AC το σταματησα . Χτες τερματισα το Assasin creed και εβαλα να παιξω το fallout 4 και βλεπω πως δεν υπαρχει. Δεν μπορει να ειναι απο το antivirus γιατι αν ηταν ετσι θα το ειχε διαγραψει οταν το εγκατεστησα και οχι εβδομαδες μετα. Σε αυτες τις 2 εβδομαδες απο την κυκλοφορια του Assasin creed δεν εχω εγκαταστησει κατι αλλο στο pc Το εβαλα τωρα να κανει ελεγχο με το Panda εχει βρει 33 ιους μεχρι τωρα και συνεχιζει..... Ειχα κατι μηνες να το ελεξω Ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί κάποιο παρόμοιο πρόβλημα, αν έχεις windows 10 τα game saves στον φάκελο documents συνχρονίζονται με το one drive...προσωπικά έχω όλα τα saves στο one drive.... τσέκαρε αν έχεις τα saves εκεί και ξανά εγκατέστησε το game...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Απλά παίξε το game Arikado...υπάρχουν 5 δυσκολίες btw.
Sheogorath Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δε το προχωρησα να πω τν αληθεια γιατι ξενερωσα. Απλα απο εκει κ μετα πως βγαινεις απο τν στολη?η ειναι υποχρεωτικο να τν εχεις? Αν πατησεις να μαζεψεις τα κοματια μενει ο εξωσκελετος και βαρυφορτωνεσαι. Στοη δινει για να παρεις μια γευση η ετσι θα σε απο κει και μετα? Πατάς συνεχώμενα Ε. Εγώ προσωπικά την άφησα στο sanctuary και δεν ξανασχολήθηκα
seithan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Το συγκεκριμένο quest μου φαίνεται πως είναι το πιο προβληματικό γενικά, είχα και έγω κάποια κολλήματα με το Vertibird, καθώς δεν με άφηνε να επιβιβαστώ, μόλις καθάρισα το police station αλλά είχε φτιάξει με load στην αρχή της αποστολής. Στη δική σου περίπτωση φαίνεται κάτι παίζει με το scripting μιας προηγούμενης αποστολής - αν δεν έχεις πάει στο Prydwen ακόμα, δοκίμασε το fix στο post #13 αυτού του link. τελικά ΔΟΥΛΕΨΕ!!!!!!!!!! Έπρεπε να είχα βγεί από το Fort Hagen με συγκεκριμένο τρόπο (συγκεκριμένο ανσασέρ, ξεκλείδωμα πόρτας μέσω terminal) και όχι όπως είχα βγεί μετα το τέλος τους quest "Reunions"! 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δεν περίμενα ποτε να με τρομάξει το Fallout αλλα χτες το βραδυ μου κόπηκε λίγο η αναπνοή όταν πέρασε το UFO πάνω από το κεφάλι μου
seithan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δεν περίμενα ποτε να με τρομάξει το Fallout αλλα χτες το βραδυ μου κόπηκε λίγο η αναπνοή όταν πέρασε το UFO πάνω από το κεφάλι μου χεχε ναι μια από τα ίδια, αλλά συνέβησε πολύ νωρίς στο παιχνίδι στην περιπτωσή μου. τρόμαξα και εγώ τον εξωγήϊνο μετά όταν πέρασα με την PA πάνω από το δικό του κεφάλι! ΜΟυαχαχαχα 1
trayban Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Κάτσε να σου τελειώσει η μπαταρία,που τελειώνει αρκετά γρήγορα, και τα ξανά λέμε. Μια γεύση σου δίνουν για την πανοπλία, αν δεν το προχωρήσεις αρκετά να έχεις μαζέψει fusion core δεν κάνει δουλειά η στολή. Ε δεν είναι ακριβώς έτσι...έμεινα από μπαταρία στις 70ώρες παιγνιδιού..Ρε παιδιά εχω βρει πανοπλίες 545,51,61,χ01 Για την 61 &χ01 όμως δε βρίσκω τα κράνη πουθενά...έτσι για τη συλλογή ρε παιδί μου... Επίσης έχει βγει αρχειο για βελτίωση των γραφικών(κοντά στα 2γιγα) 1
Arikado Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Επίσης έχει βγει αρχειο για βελτίωση των γραφικών(κοντά στα 2γιγα) Παιζει να δωσεις κανα link? γιατι δε το βρισκω πουθενα!...
TheELF Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ε δεν είναι ακριβώς έτσι...έμεινα από μπαταρία στις 70ώρες παιγνιδιού.. Πήγες βουρ στο concord πήρες την στολή με ένα core και σου τελείωσε μετά από 70 ώρες; Προφανώς και αν είσαι τυχερός και βρεις αρκετά core ή αν έχεις λεφτά και αγοράζεις μπορεί να μην σου τελειώσουν και ποτέ,δεν είπα εγώ όχι.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Άμα θες την φοράς άμα θες όχι, άμα θες πυροβολάς τους πάντες στα μούτρα, sandbox είναι και καλύτερα η επιλογή τις Power Armor από την αρχή, θες να είσαι συνεχεια μέσα? Τότε εξερεύνησε, δεν φυτρώνουν τα cores. Επίσης κανένας δεν βλέπω να το αναφέρει αλλα όταν είσαι μέσα σε PA πέφτουν τα stats από τα όπλα σου και δεν δουλεύουν τα legendary effects.
trayban Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Πήγες βουρ στο concord πήρες την στολή με ένα core και σου τελείωσε μετά από 70 ώρες; Προφανώς και αν είσαι τυχερός και βρεις αρκετά core ή αν έχεις λεφτά και αγοράζεις μπορεί να μην σου τελειώσουν και ποτέ,δεν είπα εγώ όχι. καλα αφου σε 5 λεπτα σε παει εκει. βέβαια..εγω είμαι εξαίρεση γιατι κοντεύω 75 ώρες και δεν έχω παει ακόμα στον αδάμαντα,αν και είμαι 53. εχω καθαρίσει σχεδόν τον χάρτη και απλά κάνω αποστολές των αποίκων και της αδερφοτητας http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/978/?
TheELF Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 καλα αφου σε 5 λεπτα σε παει εκει. Μα αυτό λέω και εγώ, αν πας εκεί μέσα σε 5 λεπτά έχεις ένα core, άντε δυο αν έψαξες και το red rocket,αν το παίζεις πρώτη φορά και δεν ξες που σου παν τα τέσσερα από αποστολές και περιοχές θα σου μείνει η στολή στο δάσος και θα ψάχνεσαι. Πρώτη φορά που το έπαιξε αμάν έκανα να βρω τον πρώτο που κάνει barter να φανταστείς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα