Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω πηγα  με institute την επομενη φορα η railroad η bos με τους οποιους δεν πηγα γιατι ο elder Μ μου την εσπαγε ο χαρακτηρας του, γενικα μου φανηκε καλυτερη επιλογη να παω με institute, το επομενο θα το κανω με γκομενα για χαρακτηρα :P

Δημοσ.

Το φτιάχνεις αλλα είναι μούφα, τζάμπα perk ξοδεύεις, το tesla που κάνει dmg στους γύρω είναι το best imho και το φτιάχνεις με rank 2 αντί για 4. Γενικά έχει πολύ άχρηστα perks και άνετα όπως και εγώ την πρώτη φορα κανεις char που δεν θα σου αρέσει.

Δημοσ.

ξέρει κανείς πως να αποτρέψω το παιχνίδι κάθε φορά να κάνει επαναφορά της ταχύτητας του ποντικιου (look sensitivity) όταν το ξεκινάω;

με λίγα λόγια δεν κρατάει την ρύθμιση και πρέπει ΚΑΘΕ φορά να μπω στο μενού και να το ρυθμίσω.

Πρέπει να έχεις προχωρημένο μοντέλο και σου βγαίνουν κανονικά σαν Mod όταν δουλεύεις σε κάποιο station.

OK το βρήκα. Αξίζει σε σχέση με τα υπόλοιπα Torso mods?

Δημοσ.

που το βρίσκεις το jet της PA;

Σας έχασα. Jet εννοώ το "ναρκωτικό", τι είναι, που επιβραδύνει τον χρόνο και κρατά 10 δευτερόλεπτα. Χωρίς power armor.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά τα deathclaw έχουν ξεφτιλιστει και αυτά.του ματς κονσολαιζεισον το παίγνιο.

Επίσης αυτο το όραμα με τα κουεστ που είναι τόσο γελοία....σκοτώνεις σκοτώνεις σκοτώνεις και στο τέλος εντάξει απλά περπατάς για να δεις τις περιοχές...Ούτε lineage 2,τέτοιο πράγμα...

Δημοσ.

Trayban τι δυσκολία παίζεις με τι build και σου φαίνεται τόσο εύκολο?! Γιατί στο normal εμενα δεν μου φαίνεται καθόλου εύκολο. Άμα παίζεις survival και όντως σου φαίνεται τόσο εύκολο (απορώ) τότε κατέβασε το mod που κανεις edit όλα τα elements της δυσκολίας ;)

Δημοσ.

Δοκίμασε τα legendery deathclaws  οχι στο easy και τα λέμε . Αμα παίζεις tactical με 2 power armors και heavy weapons γενικά δεν έχεις πρόβλημα .. εκτός και αν θες survival mode που θα σε τρώει λάχανο μια  rad roach  :-D

Δημοσ.

εντάξει το παίγνιο μόλις άγγιξε την απόλυτη γελοιότητα.

μου διέγραψε μεσα από το ινβεντορι ΟΛΑ τα όπλα εκτος 3(alien plasma, 2 sniper rifles).

εντάξει οι άνθρωποι ειναι απλά για τον πουτσο.ειχα παρατηρήσει ότι διαγράφονται όπλα κατα τις μεταφορές στις αποθήκες ή κατα τη μετατροπή άλλων αλλα οχι και απλά μέσα απο το ινβεντορι...

παίζω στο πολύ δύσκολο,πανοπλια δεν εχω γιατι μου εμειναν 3 μπαταριες,οποτε τις κραταω για ωρες αναγκης.

post-292749-0-18174200-1448892112_thumb.png

post-292749-0-14333300-1448892154_thumb.png

post-292749-0-93250700-1448892222_thumb.png

Δημοσ.

Παιδες δεν ξερω τι λετε εσεις εγω που το ξεκινησα απο την αρχη το εβαλα σε survival δυσκολια και κοντευω να πεθανω και απο κατσαριδες που λεει ο λογος...Πχ αμα στην πεσουν πολλα ghoul την γαμησες ειδικα αμα εισαι μικρο lvl και δεν εχεις τον καταλληλο εξοπλισμο.Ειμαι στα 13 lvl αυτην την στιγμη.Ειδικα αμα βαλεις cheat για σφαιρες και υλικα το παιχνιδι γινεται πολυ ευκολο γιατι χωρις να τρεξεις να μαζεψεις υλικα τα κανεις ολα craft απο το πρωτο λεπτο και γινεσαι overpowered..ενω αμα το παιξεις κανονικα πρεπει να κινδυνευσεις για να φτιαξεις ενα οπλο η μια πανοπλια καλυτερη..Βαλε και το γεγονος οτι στο survival η ζωη και το radiation πεφτουν ανεβαινουν και πεφτουν σταδιακα αντιστοιχα...Δεν κανει instant heal οποτε δυσκολευει κ εκει το θεμα.Ισως επεσα εγω στα βαθια με την μια και δεν πηγα τις αποστολες βαση επιπεδου τι να πω παντως οπουδηποτε κυκλοφορω παραμονευει κινδυνος 2-3 χτυπηματα τρωω και η ζωη πεφτει στα ταρταρα...

Βαλτε το survival να δειτε την γλυκα....

Δημοσ.

Παιδες δεν ξερω τι λετε εσεις εγω που το ξεκινησα απο την αρχη το εβαλα σε survival δυσκολια και κοντευω να πεθανω και απο κατσαριδες που λεει ο λογος...Πχ αμα στην πεσουν πολλα ghoul την γαμησες ειδικα αμα εισαι μικρο lvl και δεν εχεις τον καταλληλο εξοπλισμο.Ειμαι στα 13 lvl αυτην την στιγμη.Ειδικα αμα βαλεις cheat για σφαιρες και υλικα το παιχνιδι γινεται πολυ ευκολο γιατι χωρις να τρεξεις να μαζεψεις υλικα τα κανεις ολα craft απο το πρωτο λεπτο και γινεσαι overpowered..ενω αμα το παιξεις κανονικα πρεπει να κινδυνευσεις για να φτιαξεις ενα οπλο η μια πανοπλια καλυτερη..Βαλε και το γεγονος οτι στο survival η ζωη και το radiation πεφτουν ανεβαινουν και πεφτουν σταδιακα αντιστοιχα...Δεν κανει instant heal οποτε δυσκολευει κ εκει το θεμα.Ισως επεσα εγω στα βαθια με την μια και δεν πηγα τις αποστολες βαση επιπεδου τι να πω παντως οπουδηποτε κυκλοφορω παραμονευει κινδυνος 2-3 χτυπηματα τρωω και η ζωη πεφτει στα ταρταρα...

Βαλτε το survival να δειτε την γλυκα....

γιαυτο έχεις(είχα μέχρι που τη διέγραψε το παιγνίδι απο το ινβεντορι) μια καραμπίνα με εκρηκτικές σφαίρες και τα γκουλ ψοφάνε 2-2 με τη μια. Οι κατσαρίδες είναι μπέρδεμα ειδικά σε κλειστούς χώρους γιαυτο και πετάω μολότοφ και χειροβομβίδες. Σε ανοικτά πεδία,ΠΑΝΤΑ τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή με έξυπνα σκοπευτικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...