Greygore Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μια ερώτηση plz γιατί δεν θέλω να δω walkthrough/guide, μόλις καθάρισα τον απαγωγέα Kellogg άμα θυμάμαι καλά το όνομα του (το outfit τα σπάει btw κρίμα που δεν συγκρίνετε με full body armor), ποσο περίπου ακόμα main έχει γιατί δεν θέλω να τελειώσει πριν τελειώσω όλα τα sides, η έστω τα πιο σημαντικά, ty Εξαρτάται απο ποιό "path" θα διαλέξεις στα τελειώματα, αν θυμάμαι σωστά η τελευταία ευκαιρία που έχεις για επιλογή path είναι στην αρχή του quest "Mass Fusion" Στα ποσα περιπου lvl τελειωνεις το main quest αν πχ κανεις τα μισα side quest? Ανάλογα τι θεωρείς "side" quest, έχει και faction quests τα οποία πρακτικά δεν τελειώνουν ποτέ (όπως τα Radiant quests στο Skyrim), στο τερμάτισμα των achievements πάντως, έχοντας κάνει τα "απαραίτητα" quests και μερικά random/radiant quests, είχα φτάσει κάπου lv55. 1
seithan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Καλά προς το παρόν δεν είναι κάτι να ανοίγεις pipboy και να κανεις unequip το κράνος μέσα σε settlements, στην τελική εκεί είναι τα περισσότερα dialogues. Μια ερώτηση plz γιατί δεν θέλω να δω walkthrough/guide, μόλις καθάρισα τον απαγωγέα Gellogg άμα θυμάμαι καλά το όνομα του (το outfit τα σπάει btw κρίμα που δεν συγκρίνετε με full body armor), ποσο περίπου ακόμα main έχει γιατί δεν θέλω να τελειώσει πριν τελειώσω όλα τα sides, η έστω τα πιο σημαντικά, ty p.s. guys έχετε fps drops σε VATS όταν κάνει zoom μεσαίες-μακρινές αποστάσεις, από εκεί που έχω 60fps παίζει να πέσει και στα 30 μερικές φορες σε VATS. δεν παίζει drop παραμόνο στις πόλεις με τα πολλά shadows. Δοκίμασε το mod με το shadow adjusting, νομίζω οτι είναι του ΕΝΒ. Σε εμένα κάνει θαύματα. Κάνει realtime ρύθμιση της απόστασης των σκυών, όταν πέσει κάτω από το δικό σου επιθυμητό framerate. 1
Occultist Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Λολ ρε Οccul,το πιο απλο πραγμα ρωταω αυτο που γινεται σχεδον σε ολα τα Rpg,εκατσες και εφτιαξες 2 ωρες τον χαρακτηρα ,εφτασες το τελειο επιπεδο που επιθυμουσες,και μετα απο μια ωρα ανακαλυπτεις οτι θα εισαι ετσι πχ δλδ ελεος οπως βλεπεις Γιατι να μην εχει την επιλογη Hide Helmet στα settings?? Tεσπα,καποια στιγμη θα βγει σε mod λογικα,απλα ειναι τελειως κουλο τοσο ψαγμενο customization στο κεφαλι ωστε να ανακαλυπτεις μετα απο λιγη ωρα οτι τσαμπα παιδευοσουνα.. Δηλαδή, σε χαλάει που δεν κάνει αυτόματα un-equip το κράνος στους οικισμούς, με λίγα λόγια; Ή και on action, ενδεχομένως; Δε θυμάμαι, ΟΥΤΕ ΕΝΑ όμως, pc game (ειδικά "R.P.G.") που να γίνεται αυτό; Σε καμια τρελή κονσολιά θα το έχεις δει αυτό, στανταρ - ή στα meta-warcraft clones που παίζετε αυτόν τον καιρό...Εγώ δεν το έχω δει ποτέ σε pc game, πάντως...
Bspus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδή, σε χαλάει που δεν κάνει αυτόματα un-equip το κράνος στους οικισμούς, με λίγα λόγια; Ή και on action, ενδεχομένως; Δε θυμάμαι, ΟΥΤΕ ΕΝΑ όμως, pc game (ειδικά "R.P.G.") που να γίνεται αυτό; Σε καμια τρελή κονσολιά θα το έχεις δει αυτό, στανταρ - ή στα meta-warcraft clones που παίζετε αυτόν τον καιρό...Εγώ δεν το έχω δει ποτέ σε pc game, πάντως... Επειδη σιγουρα την εχω δει την επιλογη και δεν παιζω ποτε σε κονσολες, υπαρχουν pc games RPG που την εχουν. Νομιζω το dragon age που αναφερθηκε ειναι ενα απο αυτα αλλα εχουν περασει πολλα χρονια και δεν θυμαμαι. Δεν την ενεργοποιω μου ειναι αδιαφορη
Occultist Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Επειδη σιγουρα την εχω δει την επιλογη και δεν παιζω ποτε σε κονσολες, υπαρχουν pc games RPG που την εχουν. Νομιζω το dragon age που αναφερθηκε ειναι ενα απο αυτα αλλα εχουν περασει πολλα χρονια και δεν θυμαμαι. Δεν την ενεργοποιω μου ειναι αδιαφορη Εγώ, εδώ το διάβασα πρώτη φορά...Κανα one-off, σε καινούρια παπάτζα που δεν παίζω θα είναι. Witcher3, μήπως;
sleepy_head Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω το Mass Effect είχε επιλογή για το κράνος. 1
Occultist Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω το Mass Effect είχε επιλογή για το κράνος. E, tespa. Μόνο κοινό και αυτονόητο, ΔΕΝ είναι, πάντως...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Το είπα πριν...το έχουν όλα τα rpg τις Bioware, δεν είναι κάτι καινούργιο. προσωπικά αδιάφορο. Thanx για τα replies
Prospector8 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ολα τα Mass effect και ολα τα Dragon Age για αρχη..μαλλον ισως να θυμομουν οτι στο Skyrim το εβαλα κατευθειαν σαν mod και να το ειχα σαν δεδομενο...και ολα τα MMO αν δεν απατώμαι..anyway,επρεπε να ειχε τουλαχιστον την επιλογη ON/OFF ωστε ολοι να ηταν happy.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Dude...εδώ δεν υπάρχει επιλογή για fov και mouse acceleration... 1
Prospector8 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Το ξέρω, δεν ήθελα να παρει τοση ανάλυση το θέμα, έτσι κι αλλιώς θα βγει σε mod. soo..
seithan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Έφαγα κ το πρώτο τρελο bug σε quest. Ακολουθώ ενα walkaround για το συγκεκριμένο αλλά όχι.. Πακέτο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 http://steamgraph.net/?action=games
seithan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Το πρόβλημα βρίσκεται στο quest Rockets Red Glare. Είναι το σημείο όπου έχεις καταλάβει το Vertibird από τους BoS στο Cabridge Police Station, και ετοιμάζεσαι να μεταφερθείς παρέα με τον Deacon και Tinker Tom στην ιπτάμενη πλατφόρμα των BoS. Στην περίπτωσή μου, το Vertibird δεν προσγείωνεται ποτέ αλλά συνεχίζει να πετάει, βγαίνοντας εκτός χάρτης και.. κάτω από τον χάρτη. Εάν έχετε κάποια λύση, ενημερώστε παρακαλώ!
Sheogorath Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Το πρόβλημα βρίσκεται στο quest Rockets Red Glare. Είναι το σημείο όπου έχεις καταλάβει το Vertibird από τους BoS στο Cabridge Police Station, και ετοιμάζεσαι να μεταφερθείς παρέα με τον Deacon και Tinker Tom στην ιπτάμενη πλατφόρμα των BoS. Στην περίπτωσή μου, το Vertibird δεν προσγείωνεται ποτέ αλλά συνεχίζει να πετάει, βγαίνοντας εκτός χάρτης και.. κάτω από τον χάρτη. Εάν έχετε κάποια λύση, ενημερώστε παρακαλώ! Aπο ποιον παίρνεις αυτό το quest? Ποια faction?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα