Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φρέσκο πράμα!  :)

Λίνκ (Legend of Zelda: Twilight Princess)

1146925-1448483529.jpg

Wario

1146925-1448483387.jpg

Και επειδή σε προηγούμενη σελίδα κάποιος μου ζήτησε σύγχρονους Έλληνες πολιτικούς... 

Πάρτε και έναν Σημίτη!

lZiNH6O.jpg

• Like 9
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλά respect για τον Σιμήτη.

Κάνε και τον Κόμη Μητσοτάκουλα τώρα :P

χεχε τον σκέφτηκα αρκετές φορές.  :ph34r:

δεκτή η παραγγελία!

Δημοσ.

AXAXAXAXAXA ΣΗΜΙΤΗΣ!!!

Φέρνει λίγο σε Βαρουφάκη με ελιές βέβαια, γιατί το πηγούνι είναι λίγο πιο τετράγωνο απ'όσο θα έπρεπε, αλλά και πάλι μετράει πολύ.

Όταν είδα το Wario νόμιζα ήταν ο Στάλιν, που τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι καθόλου κακή ιδέα...

Ψηφίζω ή Λένιν ή Στάλιν :P

• Like 2
Δημοσ.

Δεν υπάρχει level cap.

Logic lol!!! Σοβαρά τι ψάχνεις τώρα?! Ρεαλισμό στο F4?! You shooting mini nukes for god's sake (αν και υπήρχε κάτι παρόμοιο IRL). Επίτηδες βασικά για να ακούγεται η φωνή μέσα από κράνος :D

p.s. Άντε τι θα γίνει θα ποστάρετε chars και houses? Φτάνει κράξαμε enough, στο patch ξανά ;)

Δεν το έπιασα αυτό. Που το είδατε το "μόνιμο helmet";! Μη μου πείτε ότι εννοείτε στις power armor, γιατί θα πηδηχτώ από το παράθυρο από το πόσο ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ είναι ότι εκεί, φυσικά, θα βλέπεις μέσα από helmet...

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν προσπάθησα να φτιάξω και τον Μητσοτάκιουλα, αλλά δε μπόρεσα με τίποτα! Δεν κατάφερα να κάνω να του μοιάσει καν!

Κοίτα τον γρουσούζη που δε μπορώ να φτιάξω τη δική του φάτσα! 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν το έπιασα αυτό. Που το είδατε το "μόνιμο helmet";! Μη μου πείτε ότι εννοείτε στις power armor, γιατί θα πηδηχτώ από το παράθυρο από το πόσο ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ είναι ότι εκεί, φυσικά, θα βλέπεις μέσα από helmet...

Καμια σχέση, ο Prospector8 είπε γιατί το κράνος (not power armor) δεν βγαίνει αυτόματα στις συζητήσεις όπως Mass Effect/Dragon Age. Το ότι βλέπεις μέσα από το κράνος όταν είσαι σε power armor είναι άψογο και η βροχή στο γυαλί τα σπάει αλλα ακόμα και να μην φοράς κράνος πάλυ βλέπεις σαν να φοράς, δεν θα έπρεπε.

Δημοσ.

Καμια σχέση, ο Prospector8 είπε γιατί το κράνος (not power armor) δεν βγαίνει αυτόματα στις συζητήσεις όπως Mass Effect/Dragon Age. Το ότι βλέπεις μέσα από το κράνος όταν είσαι σε power armor είναι άψογο και η βροχή στο γυαλί τα σπάει αλλα ακόμα και να μην φοράς κράνος πάλυ βλέπεις σαν να φοράς, δεν θα έπρεπε.

Μπορείς να ποστάρεις ένα screenshot για αυτό, γιατί εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι λέτε...

Δημοσ.

Λολ ρε Οccul,το πιο απλο πραγμα ρωταω αυτο που γινεται σχεδον σε ολα τα Rpg,εκατσες και εφτιαξες 2 ωρες τον χαρακτηρα ,εφτασες το τελειο επιπεδο που επιθυμουσες,και μετα απο μια ωρα ανακαλυπτεις οτι θα εισαι ετσι πχ 

FRN2RFK.jpg

δλδ ελεος οπως βλεπεις :P Γιατι να μην εχει την επιλογη Hide Helmet στα settings?? Tεσπα,καποια στιγμη θα βγει σε mod λογικα,απλα ειναι τελειως κουλο τοσο ψαγμενο customization στο κεφαλι ωστε να ανακαλυπτεις  μετα απο λιγη ωρα οτι τσαμπα παιδευοσουνα..

Δημοσ.

χεχε τον σκέφτηκα αρκετές φορές.  :ph34r:

δεκτή η παραγγελία!

Να σου στειλω φωτογραφια να φτιαξεις κ εμενα?Εγω ολο λεω να το κανω κ ολο βαριεμαι :P ασε που δεν πιστευω να το εχω..

Περα απο ολα αυτα μετα απο πολυ ωριμη σκεψη και μετα απο οσο χρονο εχω ριξει στο παιχνιδι.Ξεκιναω παλι απο την αρχη(βασικα απο το save πριν βαλω το trainer) γιατι εκανα πολλες πατατιες και θελω να ζησω την εμπειρια στο τερμα επιπεδο δυσκολιας και + το γεγονος οτι το γαμησα με τα trainer που εβαλα αφου εφτασε ο χαρακτηρας να εχει αφθονα υλικα για craft οποτε εχασα το νοημα να μαζευω υλικα για να φτιαξω το ενα σκαλοπατι πιο καλο οπλο ή πανοπλια ωστε να την παλευω σε αυτο το επιπεδο δυσκολιας.

Δεν ειχα βαλει cheat για περκ αλλα κ παλι κ μονο οτι ειχα mats για να φτιαχνω οτι θελω στα bench μου εδωσε μεγαλο προβαδισμα και δεν εβρισκα δυσκολια στο παιχνιδι μου.

Ps. Με την πρωτη ευκαιρια θα ποσταρω φωτο οτι ειχα φτιαξει απο settlement αλλα προειδοποιω οτι ειναι φτιαγμενα και ειχα ενεργοποιησει cheat οποτε μην με φατε. :P

Λολ ρε Οccul,το πιο απλο πραγμα ρωταω αυτο που γινεται σχεδον σε ολα τα Rpg,εκατσες και εφτιαξες 2 ωρες τον χαρακτηρα ,εφτασες το τελειο επιπεδο που επιθυμουσες,και μετα απο μια ωρα ανακαλυπτεις οτι θα εισαι ετσι πχ 

FRN2RFK.jpg

δλδ ελεος οπως βλεπεις :P Γιατι να μην εχει την επιλογη Hide Helmet στα settings?? Tεσπα,καποια στιγμη θα βγει σε mod λογικα,απλα ειναι τελειως κουλο τοσο ψαγμενο customization στο κεφαλι ωστε να ανακαλυπτεις  μετα απο λιγη ωρα οτι τσαμπα παιδευοσουνα..

Καλα εμενα προσωπικα αυτο δεν με χαλαει ισα ισα μου αρεσει που ειναι ετσι.Βεβαια να υπηρχε και η επιλογη για ολους εσας που σας χαλαει καλα θα ητανε.

Σε καταλαβαινω να εχεις διαλεξει το κουρεμα του κλαρινογαμπρου και να μην μπορεις να το δεις επειδη φορας την σακουλα στο κεφαλι για περισσοτερη προστασια ε ειναι στεναχωρο οπως και να το κανεις :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλά προς το παρόν δεν είναι κάτι να ανοίγεις pipboy και να κανεις unequip το κράνος μέσα σε settlements, στην τελική εκεί είναι τα περισσότερα dialogues. Μια ερώτηση plz γιατί δεν θέλω να δω walkthrough/guide, μόλις

καθάρισα τον απαγωγέα Gellogg άμα θυμάμαι καλά το όνομα του (το outfit τα σπάει btw κρίμα που δεν συγκρίνετε με full body armor), ποσο περίπου ακόμα main έχει γιατί δεν θέλω να τελειώσει πριν τελειώσω όλα τα sides, η έστω τα πιο σημαντικά, ty :)

p.s. guys έχετε fps drops σε VATS όταν κάνει zoom μεσαίες-μακρινές αποστάσεις, από εκεί που έχω 60fps παίζει να πέσει και στα 30 μερικές φορες σε VATS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...