Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το δοκίμασε κανείς με catalyst crimson; Για αρχή, μου χαλάει το compass και αναβοσβήνει. Για performance, δεν πρόλαβα να βγάλω άκρη...

Δημοσ.

Εγω κατεβασα ενα manager για Mod και εβαλα εκει διαφορα κατι για πρασιναδες, παραπανω επιπλα κτλ αλλα για αρχη λεω να παιξω το παιχνιδι στην μαμισια εκδοση και μετα μολις εχω ζησει την κανονικη εμπειρια του παιχνιδιου να χωσω οτι μου αρεσει.

Περα απο αυτο δοκιμασε κανεις το beta patch??

Btw εβαλα ενα mod για καλυτερα texture και με λιγο πρασινο και ειχα καλυτερα fps με εκεινα τα texture...μιλαμε για διαφορα της ταξης 10-15 παραπανω...wtf bethesda να κανουν καλυτερα την δουλεια σου ξεμπαρκοι Modders δεν λεει...

Δημοσ.

Eχει κάνει κανένας το Sli να δουλέυει? Σε review κτλ δεν δουλεύει καθόλου, αλλά εμένα με AFR φορτώνει ώς και 99% την κάθε κάρτα, και προφανώς έχει καλύτερες επιδόσεις απο μία.

https://www.reddit.com/r/fo4/comments/3s5ldy/how_to_get_sli_working_in_fallout_4/

Δημοσ.

Το έχω βάλει από προχτές , κάτι φτιάχνει αλλα τίποτα σημαντικό  σε σχέση με τα mod που έφτιαξαν τα κρασαρισματα στους διάλογους .

Δημοσ.

απαραδεκτοι εκει στη bethesda ουσιαστικα εχουμε δωσει 60 ευρω για beta παιχνιδι και οταν λεω beta ειναι κυριολεκτικα beta αν ανοιξετε και δειτε το πρωτο patch λεει beta version..στο launch... μετα απο 1 χρονο θα παει για αγορα το tes 6 στα 30 ευρω, σιγα μην κατσω σαν @@@ να παρω με 60 την beta εκδοση well done bethesda

Δημοσ.

To οτι η pc version ειναι απαραδεκτη σε κάποια θέματα ειναι, απουσια επιλογης FOV, απουσια επιλογης hz οθόνης, απουσια στις επιλογες για απενεργοποιηση mouse acc. mouse sensitivity που θα έπρεπε να ειναι πιο ακριβές στη ρυθμιση και ισως αλλα που μου διαφεύγουν. Ολα αυτά ειναι απο τα βασικά για το pc gaming.

Δημοσ.

Τα έχουμε πει, παρόλα αυτά μέχρι στιγμής 40+ lvl δεν είχε ούτε ένα crash και ούτε ένα game breaking bug, μερικά ότι νάνε physics, spawns και npcs να κολλάνε, thats all. Μονο με τα fps έχω θέμα σε μερικά σημεία όπως Corvega Plant και Boston Library που πέφτει στα 40 fps. Είναι σίγουρα το καλύτερο release τις Bethesda yet οποτε τζάμπα λόγια λέμε.

• Like 6
Δημοσ.

Τα έχουμε πει, παρόλα αυτά μέχρι στιγμής 40+ lvl δεν είχε ούτε ένα crash και ούτε ένα game breaking bug, μερικά ότι νάνε physics, spawns και npcs να κολλάνε, thats all. Μονο με τα fps έχω θέμα σε μερικά σημεία όπως Corvega Plant και Boston Library που πέφτει στα 40 fps. Είναι σίγουρα το καλύτερο release τις Bethesda yet οποτε τζάμπα λόγια λέμε.

τελικά εχει όριο στα επίπεδα ή οσο παίζεις ανεβαίνεις;

Δημοσ.

εχει βγει mod ή υπαρχει καποιος τροπος για Hide helmet?! Ελεος δλδ το πιο απλο πραγμα ,που ειχε και το skyrim δλδ,και ενω εχουν full customization για να φτιαξεις τον char σου,σου λεει fu θα εισαι με τα helmet μονιμα..Fuck logic δλδ..

Δημοσ.

τελικά εχει όριο στα επίπεδα ή οσο παίζεις ανεβαίνεις;

Δεν υπάρχει level cap.

εχει βγει mod ή υπαρχει καποιος τροπος για Hide helmet?! Ελεος δλδ το πιο απλο πραγμα ,που ειχε και το skyrim δλδ,και ενω εχουν full customization για να φτιαξεις τον char σου,σου λεει fu θα εισαι με τα helmet μονιμα..Fuck logic δλδ..

Logic lol!!! Σοβαρά τι ψάχνεις τώρα?! Ρεαλισμό στο F4?! You shooting mini nukes for god's sake (αν και υπήρχε κάτι παρόμοιο IRL). Επίτηδες βασικά για να ακούγεται η φωνή μέσα από κράνος :D

p.s. Άντε τι θα γίνει θα ποστάρετε chars και houses? Φτάνει κράξαμε enough, στο patch ξανά ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...