Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Survival mode και θα τα χρειαστείς   :-D  Εχει  Alien Blaster και Fat man launcher γιατι τα πιστολάκια δεν κάνουν πραμα σε κατι legendary monsters .

εχω βρει 2 χοντρούς και μια μίνι πυρηνική μέσα σε μια τουαλέτα....

Δημοσ.

εντάξει,βρήκα 2 όπλα και το παιγνιδι έγινε παιδική χαρά...

10χλ πιστόλι με εκρηκτικές σφαίρες και ένα εξωγήινο μπλαστερ.

μιλάμε οτι σκορπανε τον θάνατο....Τουλάχιστον την παρασκευή που τα δοκίμασα γιατι έλειπα σκ.

δε μπορώ να καταλάβω τι ειχαν κατά νου,οταν έβαζαν τέτοιες προσθήκες...

δοκίμασα το πιστόλι σε μεταλλαγμένους(5 σφαιρες στον κορμο 1-2 στο κεφαλι),τα ζόμπι τα πάει μια κι εξω,τα σύνθετα 4-5 επίσης...

εχει τπτ γκοντζιλα μετά ξερω'γω;

τα 10αρια έχουν πολυ καλή ταχύτητα/ζημιά αλλα όπως κ το plasma, είναι δυσευρετα τα πυρομαχικά.

Survival mode και θα τα χρειαστείς   :-D  Εχει  Alien Blaster και Fat man launcher γιατι τα πιστολάκια δεν κάνουν πραμα σε κατι legendary monsters .

πραγματικά το survival, πέρα απο εξαιρέσεις θα το χαρακτήριζα σαν μεσαία δυσκολία.
Δημοσ.

Εγω θα τo χαρακτήριζα  σαν μεσαιο δακτυλο   :-D  , μάλλον δεν το εχεις δει πολυ αλλα μπορει να στην πέσουν απανωτά μπολουκια με legendary και τότε δεν σε σώζει τίποτα μόνο sprint away ...

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είχα ποτε θέμα με ammo και βασικά είναι το μοναδικό πράγμα που αγοράζω ψιλό συχνά. Επίσης το crafting στα όπλα δεν είναι απλό, δηλαδή βάζοντας τα καλύτερα mods δεν κάνει το όπλο καλύτερο, επίσης πολλά parts ρίχνουν απίστευτα τα AP και αλλα τα ανεβάζουν χωρίς όλα να έχουν να κάνουν με βάρος, επίσης το range παίζει πολύ ρολο στο damage για αυτό καλο είναι να μην βάζετε barrels. Βασικά όλα κρίνονται άμα κάποιος παίζει με VATS η όχι, και τα δυο δύσκολα σε ένα όπλο. 10mm Pistol, Revolver και combat rifle, με αυτά παίζω ενώ πάντα προτιμώ sniper, δυστυχώς όμως το sniper δεν λέει πολλά ακόμα και .50 conversion να κανεις, το range/dmg είναι πολύ χαμηλό και όλα είναι bolt-fuckin-action. Energy weapons δεν έχω ασχοληθεί σε κανένα Fallout.

Όσο για την δυσκολία παίζω normal και έχω πεθάνει αρκετές φορες, θα είχα πεθάνει ακόμα περισσότερες άμα δεν είχα βρει ένα mod που κάνει slowtime σε 20% hp. Μετά το level 25 τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν γιατί όλοι φοράνε καλύτερα armors, είμαι τώρα 37 και heavy ακόμα δεν φοράει κανεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είχα ποτε θέμα με ammo και βασικά είναι το μοναδικό πράγμα που αγοράζω ψιλό συχνά. Επίσης το crafting στα όπλα δεν είναι απλό, δηλαδή βάζοντας τα καλύτερα mods δεν κάνει το όπλο καλύτερο, επίσης πολλά parts ρίχνουν απίστευτα τα AP και αλλα τα ανεβάζουν χωρίς όλα να έχουν να κάνουν με βάρος, επίσης το range παίζει πολύ ρολο στο damage για αυτό καλο είναι να μην βάζετε barrels. Βασικά όλα κρίνονται άμα κάποιος παίζει με VATS η όχι, και τα δυο δύσκολα σε ένα όπλο. 10mm Pistol, Revolver και combat rifle, με αυτά παίζω ενώ πάντα προτιμώ sniper, δυστυχώς όμως το sniper δεν λέει πολλά ακόμα και .50 conversion να κανεις, το range/dmg είναι πολύ χαμηλό και όλα είναι bolt-fuckin-action. Energy weapons δεν έχω ασχοληθεί σε κανένα Fallout.

Όσο για την δυσκολία παίζω normal και έχω πεθάνει αρκετές φορες, θα είχα πεθάνει ακόμα περισσότερες άμα δεν είχα βρει ένα mod που κάνει slowtime σε 20% hp. Μετά το level 25 τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν γιατί όλοι φοράνε καλύτερα armors, είμαι τώρα 37 και heavy ακόμα δεν φοράει κανεις.

αυτο που μου έχει σπάσει τα νεύρα και εχω πεθάνει,δε ξερω ποσες φορές,ειναι κατι σφήκες και σαν πεταλούδες,που πετάνε δηλητήριο....Πολυ εύκολοι οι μεταλλαγμένοι γαμω το..καμιά σχέση με τα παλια ΦΑ

Δημοσ.

Να αφήσεις αυτά τα πράγματα του Σατανά και να ασχοληθείς με την μετάφραση! Ακούς εκεί!

Δηλαδή να σου την πέσει το τερατάκι να σου φάει το αριστερό χέρι και εσύ, τραβώντας με το δεξί το όπλο, να αδειάσεις πάνω του τον γεμιστήρα φωνάζοντας "εν οίδα ότι ουδέν οίδα" ; Αυτά τα πράγματα είναι του διαβόλου που λέει και η Λουκά! 

Υγ. Η χρήση του nexus είναι δωρεάν; 

Βασικά βρε συ αποφάσισα να αναβάλλω τη μετάφραση για αργότερα. Δεν την ακύρωσα, θα τη κάνω, αλλά δε θέλω να μου σποιλεριαστεί το παιχνίδι πριν προλάβω να το χαρώ ντε!  :fear:

Btw...

Φώναξε κανείς τον Γέρο του Μοριά ;

1146925-1448297309.jpg

:-D

• Like 4
Δημοσ.

Για να το κάψουμε τελείως, βάλε Ανδρέα Παπανδρέου ή Κωνσταντίνο Καραμανλή :D :D :D

ωραίες ιδέες. όχι τώρα όμως, αύριο άμα είναι. τελείωσα για απόψε, με έναν τελευταίο:

132.jpg?v=1431030553

pXnxoa9.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Επιτέλους κάποιος έκανε disable το smoke/fog, ελάχιστο πια το fps drop indoors :)

http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/275/?

Επίσης επειδή κλασσικά το timescale είναι πολύ γρήγορο, οποιος θέλει ας βάλει στο console "set timescale το 6", save game, done. έτσι κάνει και λιγότερο draw/refresh shadows ;)

Δημοσ.

Εγω θα τo χαρακτήριζα  σαν μεσαιο δακτυλο   :-D  , μάλλον δεν το εχεις δει πολυ αλλα μπορει να στην πέσουν απανωτά μπολουκια με legendary και τότε δεν σε σώζει τίποτα μόνο sprint away ...

γι αυτο ειπα πλην εξαιρεσεων. Πηγαίνοντας στον Vergil στην ραδιενεργή ζώνη είναι μονο τρεξιμο αφου ενα χτύπημα απο σκορπιο ή μυγα, σε σκοτώνει σε 3 περίπου δευτερα (DoT).
Δημοσ.

ωραίες ιδέες. όχι τώρα όμως, αύριο άμα είναι. τελείωσα για απόψε, με έναν τελευταίο:

132.jpg?v=1431030553

pXnxoa9.jpg

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!! :-D :-D :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...