nomes Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δηλαδή η Ευρώπη του '60 δεν σας φαίνεται αξιόλογη σαν setting? Μάλιστα θα υπάρχουν έτοιμες οι φράξιες (π.χ. Ρώσσοι-Γερμανοί), πολλά περισσότερα landmarks, σαφώς μεγαλύτερη ποικιλία σε terrain. Τώρα που το Fallout έπαψε να είναι turn-based, είναι προτιμότερο σαν open-world να αλλάζει παραστάσεις και καταστάσεις. Ωφείλω να παραδεχτώ ότι μου αρέσει αυτή η σκέψη. Άσε που εύκολα μπορεί να ειρωνευτεί την Ευρώπη με τον ίδιο τρόπο που ειρωνεύεται την Αμερική. Επιπλεόν θα είναι ευχάριστω να μάθουμε τη έγινε στην Ευρώπη.
LongTom Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δηλαδή η Ευρώπη του '60 δεν σας φαίνεται αξιόλογη σαν setting? Μάλιστα θα υπάρχουν έτοιμες οι φράξιες (π.χ. Ρώσσοι-Γερμανοί), πολλά περισσότερα landmarks, σαφώς μεγαλύτερη ποικιλία σε terrain. Τώρα που το Fallout έπαψε να είναι turn-based, είναι προτιμότερο σαν open-world να αλλάζει παραστάσεις και καταστάσεις. Αυτό που περιγράφεις λέγεται Metro 2033 & S.T.A.L.K.E.R... Τα είπαμε, Fallout=Αμερική με εναλλακτική ιστορία στα '50s. Όπως το νέο TES δεν θα ήταν TES,εάν δεν λάμβανε χώρα στο Tamriel . Όλη η σειρά βασίζεται σε ένα σενάριο/lore και εάν το βγάλεις πολύ απλά θα έχεις άλλο παιχνίδι. Εναλλακτικές υπάρχουν για Post-apocalyptic παιχνίδια,γιατί θέλετε να αλλάξετε το Fallout σε κάτι που ποτέ δεν ήταν;
hurin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 To Metro δεν είναι open-world, το Stalker δεν είναι post-apocalyptic. Το F4 μπορεί να είναι κάπου ανάμεσα. Πες ότι η Tamriel είναι η Γη, ποιό TES διαδραματίστηκε σε ίδιο setting? Άλλο στο Skyrim, άλλο στο Cyrodiil, και άλλο στο Morrowind. Υπάρχει σενάριο, αλλά χωρίς συνέχεια, δεν υπάρχει αντίκτυπο στις επιλογές σου από παιχνίδι σε παιχνίδι, όχι όπως στα Witcher. Δες πως φαίνεται στη φώτο http://imgur.com/S0mXW Αντί για East Coast-West Coast, θα μπορούσαμε να έχουμε κράτη.
LongTom Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 To Metro δεν είναι open-world, το Stalker δεν είναι post-apocalyptic. Το F4 μπορεί να είναι κάπου ανάμεσα. Πες ότι η Tamriel είναι η Γη, ποιό TES διαδραματίστηκε σε ίδιο setting? Άλλο στο Skyrim, άλλο στο Cyrodiil, και άλλο στο Morrowind. Υπάρχει σενάριο, αλλά χωρίς συνέχεια, δεν υπάρχει αντίκτυπο στις επιλογές σου από παιχνίδι σε παιχνίδι, όχι όπως στα Witcher. Δες πως φαίνεται στη φώτο http://imgur.com/S0mXW Αντί για East Coast-West Coast, θα μπορούσαμε να έχουμε κράτη. Όλα αφορούν μια κατάσταση πυρηνικής καταστροφής με περιορισμένους πόρους,τέρατα κ.ο.κ. Το Fallout παίζει με την εναλλακτική Αμερική των 50s,το πάθος για κάθε τι πυρηνικό και την κομμουνιστοφοβία/ψύχωση σε ένα μεταπολεμικό περιβάλλον.Αυτά είναι και η ουσία των παιχνιδιών,μια εναλλακτική ιστορία όπως θα την ζούσε ο μέσος αμερικάνος(που ήταν/είναι και το κύριο αγοραστικό κοινό). Αυτά πολύ απλά δεν τα έχει στην Ευρώπη,διότι τα 50s σε Ευρώπη η κατάσταση ήταν τελείως διαφορετική από Αμερική,στην ψυχοσύνθεση του κοινού της εποχή και στην IRL κατάσταση/ιστορία. Στο TES όλο το Tamriel ακολουθεί την ίδια νόρμα βάση του lore.Έτσι βάζοντας το Cirrodill/Skyrim είναι σαν γράφεις για Texas/LVegas κ.ο.κ και όχι για ΗΠΑ,Γαλλία κ.ο.κ. Πολύ απλά πας αλλού μετά και δεν είναι Fallout αυτό που περιγράφεις. Η ιστορία του Fallout έχει λογική και ιστορική συνέχεια και αυτό είναι και επίσημα γνωστοποιημένο,αλλά και φαίνεται στο παιχνίδι.Εκτός από το Fallout-Tactics,το Fallout 3/NVegas κράτησε τα γεγονότα των 2 πρώτων και κάμει αναφορές επ' αυτών.Δεν είναι ξεχωριστές ιστορίες per-se. Το μέγεθος της χώρας δεν έχει καμία απολύτως σημασία. 4
hurin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Και προς τα που πάει η σειρά? Έχει κάποιο απώτερο στόχο? Γιατί δεν έχω δει τίποτα που να προδιαθέτει κάποιον προορισμό.
LongTom Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Και προς τα που πάει η σειρά? Έχει κάποιο απώτερο στόχο? Γιατί δεν έχω δει τίποτα που να προδιαθέτει κάποιον προορισμό. Γιατί το TES έχει απώτατο στόχο; Το Total War; Μήπως το A.Creed; Κάποιο γενικά παιχνίδι με πολλές συνέχειες; Όσο είναι επικερδές και έχει κοινό πιθανώς θα κάνουν κάποιο νέο iteration. Εξαίρεση το witcher,από όσο ξέρω, που κλείνει κύκλο διότι καθορίζεται 100% από το fantasy βιβλίο και τον συγγραφέα. Αλλά ακόμη και εκεί από ότι λένε οι φήμες θα συνεχίσουν με το lore του κόσμου(όπως και τα βιβλία) για το νέο τους RPG,απλά ο Gerald+οι άλλοι γνωστοί νοματαίοι δεν θα είναι οι ήρωες. 2
hurin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δεν μου αρκει ένα F3 με καλύτερα γραφικά και physics, πιστεύω ότι η σειρά χρειάζεται ανανέωση. 2
LongTom Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δεν μου αρκει ένα F3 με καλύτερα γραφικά και physics, πιστεύω ότι η σειρά χρειάζεται ανανέωση. Τότε γιατί έπαιξες το F3 εφόσον ήξερες τα 1 & 2; Ή έστω γιατί ασχολείσαι με το 4ο εφόσον ξέρεις τώρα τι είναι και από το 1 μέχρι το N.Vegas έχουμε τα ίδια; 1
hurin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Τότε γιατί έπαιξες το F3 εφόσον ήξερες τα 1 & 2; Ή έστω γιατί ασχολείσαι με το 4ο εφόσον ξέρεις τώρα τι είναι και από το 1 μέχρι το N.Vegas έχουμε τα ίδια; Δεν είναι ίδια παιχνίδια τα F1-2 με F3. Ούτε και είπα ότι δεν θέλω να ασχοληθώ, τα post-apocalyptic είναι πολύ λίγα για να τα προσπεράσω. Θέλω έναν καινούργιο post-apocalyptic world, όχι ξανά και ξανά τον ίδιο.
Alastor192 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δεν μου αρκει ένα F3 με καλύτερα γραφικά και physics, πιστεύω ότι η σειρά χρειάζεται ανανέωση. Ποια ανανεωση,πλακα κανεις? εδω τα Assassin's Creed πανε για το 9ο game της σειρας και πουλανε σαν μπασταρδα οπως και τα Call of Duty,Zelda και αλλα ποσα παραδειγματα... Το Fallout 4 ειναι μολις το 2ο Fallout game της Bethesda που ειναι σε full 3d environment-το New Vegas ηταν της Obsidian- και μιλατε για ανανεωση της σειρας? 1
hurin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Επειδή ξεζούμισε η Ubi τα AC, πρέπει να κάνει το ίδιο και η Bethesda? Τί να σας πω, παιχνίδια σαν το WoW δεν με ακούμπησαν ποτέ και δεν θα ήθελα ποτέ τα Fallout να γίνουν σαν και κείνο.
Alastor192 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 αυτο που σου εξηγω ειναι οτι ο 2ος μολις τιτλος του παιχνιδιου δεν ειναι ξεζουμισμα και επισης που κολλαει το WoW? 1
LongTom Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Επειδή ξεζούμισε η Ubi τα AC, πρέπει να κάνει το ίδιο και η Bethesda? Τί να σας πω, παιχνίδια σαν το WoW δεν με ακούμπησαν ποτέ και δεν θα ήθελα ποτέ τα Fallout να γίνουν σαν και κείνο. Μια ζητάς νέο παιχνίδι Fallout και την άλλη λες να μην ξεζουμίσουν το Fallout φτιάχνοντας νέο. Πως κολλάνε μαζί αυτές οι δύο απαιτήσεις ακριβώς; Επίσης μιλάμε για single player RPG,όχι για MMO. 1
Apoll Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Επειδή ξεζούμισε η Ubi τα AC, πρέπει να κάνει το ίδιο και η Bethesda? Τί να σας πω, παιχνίδια σαν το WoW δεν με ακούμπησαν ποτέ και δεν θα ήθελα ποτέ τα Fallout να γίνουν σαν και κείνο. α) Τί σχέση έχει το WoW; β) Είναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς από την Bethesda, που βλέπεις το ξεζούμισμα; γ) Δεν σε υποχρεώνει ΚΑΝΕΙΣ να το αγοράσεις δ) Δεν σε υποχρεώνει ΚΑΝΕΙΣ να το παίξεις. ε) Αν γουστάρεις κάτι διαφορετικό, πάρε την Unreal Engine, CryEngine, Unity, whatever και φτιάξε ένα παιχνίδι όπως το θες εσύ και προσπάθησε να το πουλήσεις. Φτιάξε επίσης Kickstarter project.
hurin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Και όλα αυτά ξεκίνησαν επειδή είχα την ιδέα να πάει Ευρώπη η σειρά. Κανένα πρόβλημα από εμένα, ας ξανακάνει βόλτες στην έρημο της Αμερικής. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα