icenex Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 υπάρχει μοντ που αίρει τον περιορισμό οχι ρε πουστη μου πανω που τα διαλυσα ολα πισω να δω μηπως εχω κανα save...Εχεις λινκ για το mod?Θα το κανω ενα search αλλα βαλτο σε περιπτωση που δεν το βρω.To βρηκα ευκολα τελικα
seithan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μολις πριν απο λιγο συνειδητοποιησα οτι δεν μπορεις να φτιαχνεις οτι θες...εχει οριο στο settlement...Μαλακια μου χαλασε τα σχεδια εκει που εφτιαχνα τσουπ μου πεταξε μηνυμα οτι δεν μπορω να φτιαξω αλλα πραγματα... Οποτε παμε παλι απο την αρχη τι χρειαζεται κ τι παει για ανακυκλωση... βάζεις mod και ξεκλειδώνεις το όριο
trayban Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 οχι ρε πουστη μου πανω που τα διαλυσα ολα πισω να δω μηπως εχω κανα save...Εχεις λινκ για το mod?Θα το κανω ενα search αλλα βαλτο σε περιπτωση που δεν το βρω.To βρηκα ευκολα τελικα γενικα,οτι ηλιθιότητα εχει αφήσει,παραλείψει κλπ αυτή η ελεεινή εταιρία,να ξέρεις οτι θα το λύσουν οι χρήστες. άλλωστε οταν εισαι για τον πουτσο και για τα λεφτά,ξερεις τι κάνεις.
BigBOSS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 πως και δεν ανέφερε κανεις αυτην την μεγάλη πατάτα με τα god rays nvidia noworks nvidia god rays και πιξελιασμα πανε μαζι. 2
Greygore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Evry tiem Το ακριβώς ίδιο όμως μου έτυχε και εμένα με τον Valentine ενώ ήταν σε sneak mode, κάτι παίζει με το pathfinding στον συγκεκριμένο διάδρομο....
firepc Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Fallout 4: Πάνω από 2 εκ. πωληθέντα αντίτυπα στο Steam
trayban Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Το ακριβώς ίδιο όμως μου έτυχε και εμένα με τον Valentine ενώ ήταν σε sneak mode, κάτι παίζει με το pathfinding στον συγκεκριμένο διάδρομο.... αν εχεις το σκυριμ,κανε το ιδιο. το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.ΔΕΝ 1
pogasgeo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 κύριοι αν μπορείτε πείτε μου πως ενεργοποιώ το windowed borderless όχι όμως από τον λάντσερ γιατι θα αλλάξει τις ρυθμισεις του ini και δε το θέλω αυτό!
TheELF Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέσα από το fallout4prefs.ini βάζεις/αλλάζεις αυτά bFull Screen=0bBorderless=1 1
gogos47 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Σταμάτησα να το παίζω μέχρι να φτιάξει η κατάσταση με τα Frame Drops. Ωστόσο βρήκα τρόπο να ασχολούμαι... υ.γ. Το mod είναι πολύ early pre-alpha και work in progress όπως φαίνεται κιόλας. Αυτό που βλέπετε ήταν δοκιμαστικό για να δω αν πράγματι εμφανίζονται τα γράμματα όπως πρέπει. Mod μετάφρασης στα Ελληνικά είναι ντε, δε το καταλάβατε ; που μπορουμε να το βρουμε αυτο το mod αδερφε??
BigBOSS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 τα mods στο nexus απαιτούν κάποια πληρωμή ή συνδρομή;
Sheogorath Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 τα mods στο nexus απαιτούν κάποια πληρωμή ή συνδρομή; Ως το Skyrim/F NV όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα