Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπάρχει μοντ που αίρει τον περιορισμό

οχι ρε πουστη μου πανω που τα διαλυσα ολα πισω να δω μηπως εχω κανα save...Εχεις λινκ για το mod?Θα το κανω ενα search αλλα βαλτο σε περιπτωση που δεν το βρω.To βρηκα ευκολα τελικα

Δημοσ.

Μολις πριν απο λιγο συνειδητοποιησα οτι δεν μπορεις να φτιαχνεις οτι θες...εχει οριο στο settlement...Μαλακια μου χαλασε τα σχεδια εκει που εφτιαχνα τσουπ μου πεταξε μηνυμα οτι δεν μπορω να φτιαξω αλλα πραγματα...

Οποτε παμε παλι απο την αρχη τι χρειαζεται κ τι παει για ανακυκλωση...

βάζεις mod και ξεκλειδώνεις το όριο :)

Δημοσ.

οχι ρε πουστη μου πανω που τα διαλυσα ολα πισω να δω μηπως εχω κανα save...Εχεις λινκ για το mod?Θα το κανω ενα search αλλα βαλτο σε περιπτωση που δεν το βρω.To βρηκα ευκολα τελικα

γενικα,οτι ηλιθιότητα εχει αφήσει,παραλείψει κλπ αυτή η ελεεινή εταιρία,να ξέρεις οτι θα το λύσουν οι χρήστες.

άλλωστε οταν εισαι για τον πουτσο και για τα λεφτά,ξερεις τι κάνεις.

Δημοσ.

πως και δεν ανέφερε κανεις αυτην την μεγάλη πατάτα με τα god rays nvidia noworks  :-D

nvidia god rays και πιξελιασμα πανε μαζι.

• Like 2
Δημοσ.

tumblr_nxyqe0ky371uluepno1_400.gif

:-D  :-D

Evry tiem

Το ακριβώς ίδιο όμως μου έτυχε και εμένα με τον Valentine ενώ ήταν σε sneak mode, κάτι παίζει με το pathfinding στον συγκεκριμένο διάδρομο....

Δημοσ.

Το ακριβώς ίδιο όμως μου έτυχε και εμένα με τον Valentine ενώ ήταν σε sneak mode, κάτι παίζει με το pathfinding στον συγκεκριμένο διάδρομο....

αν εχεις το σκυριμ,κανε το ιδιο.

το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.ΔΕΝ

• Like 1
Δημοσ.

κύριοι αν μπορείτε πείτε μου πως ενεργοποιώ το windowed borderless όχι όμως από τον λάντσερ γιατι θα αλλάξει τις ρυθμισεις του ini και δε το θέλω αυτό!

Δημοσ.

Σταμάτησα να το παίζω μέχρι να φτιάξει η κατάσταση με τα Frame Drops.

Ωστόσο βρήκα τρόπο να ασχολούμαι...  :ph34r:

ixWAZA4.jpg

1MgK9F7.jpg

υ.γ. Το mod είναι πολύ early pre-alpha και work in progress όπως φαίνεται κιόλας.

Αυτό που βλέπετε ήταν δοκιμαστικό για να δω αν πράγματι εμφανίζονται τα γράμματα όπως πρέπει.

Mod μετάφρασης στα Ελληνικά είναι ντε, δε το καταλάβατε ; :P

που μπορουμε να το βρουμε αυτο το mod αδερφε??

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...