Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Keep Walking αδερφέ!!!

Θα συνεχίσω να το δουλεύω αλλά υπάρχουν κάποια προβλήματα, πχ

1. Το παιχνίδι έχει μια βάση δεδομένων με όλες τις λέξεις / φράσεις, αλλά το εργαλείο για τη διαχείριση της δεν είναι και απ τα καλύτερα και λείπουν λειτουργίες όπως search και shorting, καθώς και πληροφορίες / context για το που χρησιμοποιείται η κάθε λέξη. Αυτό σε συνδυασμό με την ιδιαιτερότητα της Αγγλικής γλώσσας κάνει δύσκολη τη μετάφραση.

Δηλαδή πχ. βλέπεις σε μια καταχώρηση τη λέξη 'her', που μπορεί να μεταφραστεί ως "αυτή" ή "δικό της" , "δικός της" , "δική της" κτλπ, αλλά δεν γνωρίζεις το το τρόπο με με τον οποίο χρησιμοποιείται, και έτσι χρειάζεται να μαντεύεις μερικές φορές, και αυτό ως αποτέλεσμα έχει μια ποσότητα trial & error. Και σε ένα παιχνίδι τόσο μεγάλο, δεν είναι παίξε γέλασε.

2. Διακινδυνεύω να φάω μεγάλα spoilers μεταφράζοντας κάποιους διαλόγους συγκεκριμένους πριν τους συναντήσω στο παιχνίδι, και δεν είναι ωραίο.  :(

• Like 2
Δημοσ.

Συγνώμη, αλλά το 1997 παίζαμε Tomb Raider 2, Wing Commander Prophecy, Ultima Online και Age of Empires αντί του Fallout 1.

Και το 1998 που βγήκε το Fallout 2, παίζαμε Thief Deadly Shadows, Half Life και Starcraft (και UO φυσικά).

Και πολλές άλλες παιχνιδάρες.

Myth, Jedi Knight2 (με το τρομερό pvp/clan based παιχνίδι στο πάλαι ποτέ Zone της Microsoft και τα 14άρια modems ), Monkey Island, το Blood και άλλα :)

• Moderators
Δημοσ.

Jedi Knight2  Dark Forces II: Jedi Knight (με το τρομερό pvp/clan based παιχνίδι στο πάλαι ποτέ Zone της Microsoft και τα 14άρια modems ),

Fixed. ;)

Jedi Knight II είναι το Jedi Outcast.

• Like 1
Δημοσ.

Μολις πριν απο λιγο συνειδητοποιησα οτι δεν μπορεις να φτιαχνεις οτι θες...εχει οριο στο settlement...Μαλακια μου χαλασε τα σχεδια εκει που εφτιαχνα τσουπ μου πεταξε μηνυμα οτι δεν μπορω να φτιαξω αλλα πραγματα...

Οποτε παμε παλι απο την αρχη τι χρειαζεται κ τι παει για ανακυκλωση...

Δημοσ.

Καλό το video review όντως. Ουσιαστικά εγείρει τα ίδια points με το κείμενό μου (προτείνει μέχρι και την ίδια βαθμολογία 7/10 για κάποιον που "εστιάσει παραπάνω στα φανερά αρνητικά του"), αλλά παράλληλα εμμένει σαφώς περισσότερο απ'ότι εγώ και στα θετικά που έχει το game.

Μένω στην φράση του φινάλε του, προσωπικά: μακάρι να συνειδητοποιήσει και η ίδια η εταιρία πως το Fallout 4 οφείλει να είναι το τελευταίο γκεημ αυτής της "παλαιάς γενεάς", τόσο ως περιεχόμενο όσο και ως Game Engine, και να δούμε περισσότερες καινοτομίες στα επόμενα γκεημς της.

• Like 2
Δημοσ.

2. Διακινδυνεύω να φάω μεγάλα spoilers μεταφράζοντας κάποιους διαλόγους συγκεκριμένους πριν τους συναντήσω στο παιχνίδι, και δεν είναι ωραίο.  :(

Εδώ πραγματικά ένα δίκιο το έχεις! 

Δημοσ.

Μολις πριν απο λιγο συνειδητοποιησα οτι δεν μπορεις να φτιαχνεις οτι θες...εχει οριο στο settlement...Μαλακια μου χαλασε τα σχεδια εκει που εφτιαχνα τσουπ μου πεταξε μηνυμα οτι δεν μπορω να φτιαξω αλλα πραγματα...

Οποτε παμε παλι απο την αρχη τι χρειαζεται κ τι παει για ανακυκλωση...

υπάρχει μοντ που αίρει τον περιορισμό

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν μπορώ να παίξω turn based isometric rpg πια.

Τι level ξεκλειδώνουν τα καλύτερα armors ξέρει κανεις? Είμαι 24 και μονο ένα sturdy leather leg βρήκα.

Έπρεπε να είχες αρχίσει να βρίσκεις combat armor σε αυτά τα level ή έστω metal/synth. Κάπου κοντά στο Fort Hagen είχα βρεί ένα gunner ονόματι Absalom, ο οποίος απο ότι διάβαζα έχει σχεδόν πάντα πλήρες combat armor set μαζί του, οπότε αν προχώρησες το story δες κατά εκείνες τις μεριές...

Εναλλακτικά μπορείς με Armorsmith 2 ή 3 να κάνεις reinforce τα leather για καλύτερα stats αν δεν σταθείς τυχερός με το loot.

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...