Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σταμάτησα να το παίζω μέχρι να φτιάξει η κατάσταση με τα Frame Drops.

Ωστόσο βρήκα τρόπο να ασχολούμαι...  :ph34r:

ixWAZA4.jpg

1MgK9F7.jpg

υ.γ. Το mod είναι πολύ early pre-alpha και work in progress όπως φαίνεται κιόλας.

Αυτό που βλέπετε ήταν δοκιμαστικό για να δω αν πράγματι εμφανίζονται τα γράμματα όπως πρέπει.

Mod μετάφρασης στα Ελληνικά είναι ντε, δε το καταλάβατε ; :P

• Like 7
Δημοσ.

Είμαι Fallout fan από τις εποχές του 1, το έπαιξα το 4, το εκτίμησα ως open-world/sandbox FPS με κάποια RPG στοιχεία, αλλά ως "Fallout" το βρήκα απαράδεκτο. Τι να κάνουμε, υπάρχουμε και εμείς. Δεχτείτε μας με τα ελαττώματά μας.

Θα απαντησω σε αυτο γιατι προσωπικα δεν αναφερθηκα σε εσενα και συμφωνησα στην γενικοτερη εικονα του ποστ του φιλου απο πανω,περι bitching και hating. Σαφως παντως και συμφωνω οτι το 4 ειναι παιχνιδι που ειναι ανταξιο της σειρας. Με τα καλα του και τα ασχημα του, απο οσο εχω δει προσωπικα.

Mιας και με εκανες quote ομως να σου πω οτι σαφως και σε δεχομαι με τα "ελαττωματα" σου γιατι πολυ απλα δεν σε κριτικαρα εξ αρχης και ουτε θα το εκανα, γιατι αποψη σου ειναι.

Ασχετα αν διαφωνω με την αποψη σου. Οχι για το παιχνιδι κυριως οσο για το οτι ειναι λαθος να θεωρεις απαραδεκτο σαν fallout game to 4 και οχι το 3.

Γιατι στο 3 εγινε η πραγματικη αλλαγη στην σειρα και εκει αλλαξαν ΠΟΛΛΑ. Θα μπορουσε να χαρακτηριστει καινουργιο παιχνιδι πλεον ή reboot.

Αυτη ειναι η αποψη μου και εφοσον τοτε θεωρησα ευπροσδεκτο τον εκσυγχρονισμο της σειρας στο 3ο μερος ειμαι πλεον σε ειρηνη με αυτο.

Αλλιως θα επαιζα Wasteland 2 σημερα και οχι fallout. :)

Δημοσ.

"Θλιψη μόνο θλίψη"

7/10

Αντίφαση σε όλο της το μεγαλείο για τα clicks.

Επειδή έχει καταντήσει αηδία. Το παιχνίδι είναι το καλύτερο που έχει βγάλει ποτέ η Bethesda και από άποψη γραφικών, και από άποψη περιεκτικότητας σε bugs σε release και από πολλές πολλές ακόμα απόψεις.

Έχετε καβαλήσει το hate train και πάτε χωρίς καν να έχετε ιδέα του παιχνιδιού. Κανείς δεν λέει ότι είναι τέλειο, έχει προβλήματα, αλλά αυτά τα καραγκιοζιλήκια που έχουν δει τα μάτια μας από το launch και μετά σε θέμα άστοχων κριτικών από άσχετους που δεν έχουν κάνει καθόλου invest ώρες στο παιχνίδι πρέπει να τελειώσει.

Βασικά οι haters του fallout 4 ειναι παιχτες των δυο πρώτων Fallout που ηταν πραγματικά rpg, οι αποφάσεις μετρουσαν και ειχαν μαύρο χιούμορ αλλά και μια δεύτερη κατηγορια που ναι μεν τους άρεσε η μετάβαση με το Fallout 3 αλλά τους ξύνισε το Fallout 4 γιατι το έκαναν περισσοτερο shooter και μετα rpg και για το απαράδεκτο σύστημα των διαλογων.

Αυτοι αναφέρουν πολλές φορές το New Vegas, οτι δηλαδη το Fallout 4 θα έπρεπε να ειναι σαν και αυτό. Yπαρχουν βεβαια και καποιες άλλες υποκατηγοριες οπως οι haters των γραφικών αλλα και μια αλλη κατηγορια παιχτών που το παιχνιδι τους άρεσε και επισημάνουν τα θετικά και τα αρνητικά και κατα τη γνωμη μου τέτοιες αποψεις ειναι πολύ πιο σοβαρες γιατι για παράδειγμα οι haters υποστηριχτες των δυο πρωτων παιχνιδιών (που πραγματι ειναι σταθμοι) ειναι τελειως προκατελειμένοι και ουτε λιγο ουτε πολύ ουσιαστικά λένε πως το Fallout 4 ειναι μέτριο προς κακο παιχνιδι, υπερτονιζουν τα αρνητικά και τα θετικά απλως τα αναφέρουν (μπειτε ragequit και με αυτα που διαβαζετε, χωρις να εχετε παιξει το παιχνιδι στην καλυτερη περιπτωση θα νομιζατε πως ειναι απλως μέτριο σαν πολλά άλλα)

Το λενε και οι ιδιοι κριναν το παιχνιδι με βαση το τι πιστευουν πως πρεπει να ειναι ενα Fallout παιχνιδι και οχι για αυτο που το Fallout 4 ειναι με ολα τα θετικά και τα αρνητικά του. Nαι αν το κρινεις έτσι το Fallout 4 δεν ειναι Fallout απλώς φέρει το ονομα, οπως το Metal Gear Rising φέρει το Metal Gear αλλα δεν ειναι Metal Gear Solid.

Ισως σε οσους δεν αρεσει το παιχνιδι δεν συγκινήθικαν απο τα δυνατα του σημεια, ποικιλια χάρτη και εξερεύνηση, crafting και χτισιμο-υποστηριξη οικισμών, shooting μηχανισμοί.

Εμένα μου αρέσει και το Fallout 4 αλλά και το "spiritual successor" των δυο πρώτων Fallout, Wasteland 2 (92 ώρες), το καθένα για τελειως διαφορετικους λογους.

Δημοσ.

Γιατι στο 3 εγινε η πραγματικη αλλαγη στην σειρα και εκει αλλαξαν ΠΟΛΛΑ. Θα μπορουσε να χαρακτηριστει καινουργιο παιχνιδι πλεον ή reboot.

Κάνεις λάθος, στο ακατανόμαστο (tactics) έγινε η πραγματική αλλαγή από RPG σε ποιο πολλή Action με RPG στοιχεία.

Μπορούσες να ορίσεις το burst να πατήσεις το κουμπάκι που αλλάζει σε "real time" και το έπαιζες σαν shooter.

Anyway εμένα μου αρέσει το Fallout 4 αλλά όσο καλό και να είναι σε (εμένα) ξινίζει ότι γίνεται όλο και ποιο απλοϊκό.   

• Like 2
Δημοσ.

Σταμάτησα να το παίζω μέχρι να φτιάξει η κατάσταση με τα Frame Drops.

Ωστόσο βρήκα τρόπο να ασχολούμαι...  :ph34r:

υ.γ. Το mod είναι πολύ early pre-alpha και work in progress όπως φαίνεται κιόλας.

Αυτό που βλέπετε ήταν δοκιμαστικό για να δω αν πράγματι εμφανίζονται τα γράμματα όπως πρέπει.

Mod μετάφρασης στα Ελληνικά είναι ντε, δε το καταλάβατε ; :P

Keep Walking αδερφέ!!!

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρα ειναι το παιχνιδι.Αυτο ηθελα αυτο ειναι.Κατι το οποιο σε κραταει και σε κολλαει.12 ωρες εχωπ παιξει και δεν εχω κανει σχεδον τιποτα.

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά εκτιμώ καθε Review που μιλάει με παραδείγματα και επιχειρήματα μέσα απο το παιχνίδι γι αυτο και πόσταρα το review απο το Ragequit.Π.χ στο θέμα του workshop.Εχοντας παίξει λίγο το game και μην έχοντας ασχοληθεί με το συγκεκριμένο feature κατάλαβα με τη μια απο το review οτι δεν υπαρχει λόγος να ασχοληθώ αφού στην ουσία δεν επηρεάζει στο παραμικρό την εξέλιξη της ιστορίας και δεν εχει role play χαρακτήρα.Και εκει φαινεται ο τρόπος σκέψης των δημιουργών.Μια πολυ καλή ιδέα που θα μπορούσε να εχει πολυ μεγαλο impact στο παιχνίδι την αφήνουν απλά να υπαρχει.Γιατι δε το ξέρω αλλα σίγουρα ένας role play δημιουργός δε θα το έκανε αυτό.

Το παιχνίδι ειναι καλό και θα το συνεχίσω.Νομιζω οτι το 7/10 ειναι τιμιότητα βαθμολογία και δεν ειναι σίγουρα θάψιμο.Σιγουρα όμως ειναι καιρός να του αλλάξουν τίτλο γιατί Fallout δεν είναι.

• Like 2
Δημοσ.

Κάνεις λάθος, στο ακατανόμαστο (tactics) έγινε η πραγματική αλλαγή από RPG σε ποιο πολλή Action με RPG στοιχεία.

Μπορούσες να ορίσεις το burst να πατήσεις το κουμπάκι που αλλάζει σε "real time" και το έπαιζες σαν shooter.

Anyway εμένα μου αρέσει το Fallout 4 αλλά όσο καλό και να είναι σε (εμένα) ξινίζει ότι γίνεται όλο και ποιο απλοϊκό.

Ναι έγιναν κ στο tactics τα πρωτα βήματα έχεις δικιο,αν κ εγω θεωρω οτι το 3 ηταν η πραγματική μεταστροφη λογω καμερας , διαδραστικοτητας,εχθρών,οπλων,διαλογων και οπλων..
Δημοσ.

Έχω πρόβλημα με το game με freezing και πρεπει να κανω συνέχεια reset το σύστημα έχω βαλει τα updates και έριξα τις ρυθμήσεις όμως το κάνει μετα απο μισή με μια ώρα παιχνιδιού το δοκιμασα σε windows 7 και 10 στο ιδιο

σύστημα όμως τα ίδια, υπάρχει κάποια λύση;

Δημοσ.

ναι βέβαια αν το έκανες αυτό πιθανότατα θα κατέληγες κιμάς (το feature αυτό υπήρχε για τις περιπτώσεις που έκρινες εσύ ότι είσαι overpowered και βαριόσουν να καις turns για να τελειώσει μια μάχη που κυνιγάς κάποιον π.χ.). Το tactics ήταν ένα turn based squad strategy game όπως τα jagged alliance και UFO.

Είμαι fan των 2 πρώτων fallout σε εποχές που άλλοι παίζαν mario στα nintendo τους. Το 1ο συγκεκριμένα το έχω λιώσει απο όλες τις πλευρές. Το 3 το έπαιξα αν και στο τέλος παρακαλούσα να τελειώσει, το vegas δε το έπαιξα όσο και αν προσπάθησα γιατί απλά είχα σιχαθεί τη μηχανή γραφικών και γενικά τον κόσμο του fallout. Το fallout 4 θα το δεχόμουν σαν action-(rpg) game αν  είχε το epicness των mass effects, πιθανότατα όμως και πάλι να μην ασχολούμουν γιατί απλά έχω βαρεθεί το consept. Γενικά νομίζω οτι τα έχω ξεπεράσει τα post apocalyptic rpgs και θα ήθελα πιο πολύ να δω ένα open world cyber punk rpg (εμπρος καλή μου CD project).

Δημοσ.
Θα συμφωνήσω με τον HellionKal... είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος, για την οπτική στον κόσμο του Fallout.

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω.... οι δυο πρώτες φράσεις από το review του τα λένε όλα.

----

"My idea is to explore more of the world and more of the ethics of a postnuclear world, not to make a better plasma gun" - Tim Cain, Παραγωγός και Lead Programmer του Fallout 1

"Violence is funny! Let's all just own up to it! Violence done well is fucking hilarious. It’s like Itchy and Scratchy or Jackass – now that’s funny!" - Todd Howard...της Bethesda

----

Παρεμπιπτόντως το Fallout Tactics μου άρεσε πάρα πολύ γι'αυτό που ήταν.

Πολύ ευχάριστο το gameplay του.

Ποτε δεν ισχυρίστηκαν οι δημιουργοί του οτι το Tactics είναι RPG.

Σε αντίθεση με το Fallout3 kai 4 που τα διαφημίζουν ως RPG, οποτε θα κριθούν και ως RPG από τους fans.

• Like 6
Δημοσ.

ναι βέβαια αν το έκανες αυτό πιθανότατα θα κατέληγες κιμάς (το feature αυτό υπήρχε για τις περιπτώσεις που έκρινες εσύ ότι είσαι overpowered και βαριόσουν να καις turns για να τελειώσει μια μάχη που κυνιγάς κάποιον π.χ.). Το tactics ήταν ένα turn based squad strategy game όπως τα jagged alliance και UFO.

Και στο FO 4 το ίδιο, εγώ όποτε βρεθώ στα δύσκολα μόνο πατάω το vats.

Μια πολυ καλή ιδέα που θα μπορούσε να εχει πολυ μεγαλο impact στο παιχνίδι την αφήνουν απλά να υπαρχει.Γιατι δε το ξέρω αλλα σίγουρα ένας role play δημιουργός δε θα το έκανε αυτό.

Base building MMO;;;

Λες να βγάλει κανείς κάνα mod,να παίζεις Online; 

Δημοσ.

Είμαι fan των 2 πρώτων fallout σε εποχές που άλλοι παίζαν mario στα nintendo τους. Το 1ο συγκεκριμένα το έχω λιώσει απο όλες τις πλευρές.

Συγνώμη, αλλά το 1997 παίζαμε Tomb Raider 2, Wing Commander Prophecy, Ultima Online και Age of Empires αντί του Fallout 1.

Και το 1998 που βγήκε το Fallout 2, παίζαμε Thief Deadly Shadows, Half Life και Starcraft (και UO φυσικά).

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη, αλλά το 1997 παίζαμε Tomb Raider 2, Wing Commander Prophecy, Ultima Online και Age of Empires αντί του Fallout 1.

Και το 1998 που βγήκε το Fallout 2, παίζαμε Thief Deadly Shadows, Half Life και Starcraft (και UO φυσικά).

To Thief: Deadly Shadows βγήκε το 2004. Λογικά αναφέρεσαι στο πρώτο, το The Dark Project.

Άλλη πονεμένη ιστορία το τελευταίο Thief Reboot, το reviewαρα κι αυτό. Είναι η μοίρα μου τελικά να reviewάρω τις σύγχρονες εκδοχές παιχνιδιών που λάτρεψα και που τους άλλαξαν τα φώτα (στην προκειμένη περίπτωση, σεναριακά περισσότερο).

Όσον αφορά το Fallout Tactics, αξίζει να σημειωθούν 2 ενδιαφέροντα πόιντς:

Αφενός, πως ως tactical game παραμένει εξαιρετικό, άσχετα αν σεναριακά είναι κόντρα στο Lore του Fallout (ευτυχώς η Bethesda τουλάχιστον είπε πως δεν το θεωρεί canon πλέον) και αντιγράφει και ψιλοστεγνά το Wasteland 1.

Αφετέρου, απλά για την κουλτούρα ας αναφέρω πως τον καιρό της δημιουργίας του, ερχόταν οι community managers της Interplay τότε στα διάφορα σκληρά  φαν φόρουμ που άραζα, όπως το No Mutants Allowed, και μας έλεγαν στεγνά "αγοράστε το Fallout Tactics! Θα μας επιτρέψει να φτιάξουμε το Fallout 3 πιο σύντομα και πιο καλά!" και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε 300.000 προ-παραγγελίες για το Tactics (!). Aθώες εποχές.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί κιόλας το ότι το Tactics δημιουργήθηκε από την MicroForte, όχι την Interplay. Ήταν ο ορισμός του spin-off δηλαδή, και σαν τίτλος και σαν δημιουργία. Κάτι που έμμεσα εύχομαι να είχε υιοθετήσει και η Bethesda για να μην έχουν να τις προσάψουν τίποτα οι φανατισμένοι σαν εμένα.

• Like 2

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...