Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Guys έχω ένα θέμα, διάβασα λίγο αλλα ας το επαληθεύσω, αφού τελειώσεις το πρώτο mission για BOS και μετά κανεις το Lost Patrol σου λέει η τύπισσα στο Police Station να "report το Paladin Danse" ως misc objective αλλα δεν έχω επιλογές διαλογου, διάβασα ότι άμα συνεχίσεις το main quest ξεκολλάει, does it?!

Δημοσ.

God bless modders  :-D . Τη μίση δουλειά της κάνουν , έπρεπε να μοιράζονται και τα κέρδη της Bethesda ,  αυτοί κάνουν το παιχνίδι playable .

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Η Pipper και η Power Armor της. Έχουμε ακόμη να λύσουμε το πρόβλημα με τα κομμάτια που λείπουν και τον χρωματισμό :)

Οι companions σου έχουν και αυτοί Power Armor;

(και βλέπω χρώματα...Power...Armor...Rangers...)

• Like 2
Δημοσ.

Οι companions σου έχουν και αυτοί Power Armor;

(και βλέπω χρώματα...Power...Armor...Rangers...)

χαχα ναι, Ghetto-style!

Οταν βρεις PA, κλικ τον companion και μετα κλικ την PA. Θα έχεις μετά δύο PA για επισκευή μιας κ τρωνε damage κανονικά, αλλά ο σύντροφος σου θα αντέχει πολύ παραπάνω!

• Like 1
Δημοσ.

Το δοκιμασα εδω στο λαπτοπ το Mod για τους διαλογους κ μια χαρα δουλευει στο λιγο που το ειδα.Περα απο αυτο με εχει συνεπαρει το build-craft system μιλαμε ετοιμαζω φρουριο μολις το τελειωσω θα βαλω φωτος να μου πειτε γνωμες..Ενταξει μιλαμε το παιχνιδι ειναι τρελο σκαλωμα περα απο τις μαλακιες που σε ολους μας χαλασαν εχει κατι πραγματα που εμενα προσωπικα με κανουν να θελω να καω.

Σημερα μονο εκατσα 3 ωρες να φτιαξω την περιμετρο στο sanctuary και ακομη δεν εχω τελειωσει...

Δημοσ.

Το δοκιμασα εδω στο λαπτοπ το Mod για τους διαλογους κ μια χαρα δουλευει στο λιγο που το ειδα.Περα απο αυτο με εχει συνεπαρει το build-craft system μιλαμε ετοιμαζω φρουριο μολις το τελειωσω θα βαλω φωτος να μου πειτε γνωμες..Ενταξει μιλαμε το παιχνιδι ειναι τρελο σκαλωμα περα απο τις μαλακιες που σε ολους μας χαλασαν εχει κατι πραγματα που εμενα προσωπικα με κανουν να θελω να καω.

Σημερα μονο εκατσα 3 ωρες να φτιαξω την περιμετρο στο sanctuary και ακομη δεν εχω τελειωσει...

lol ούτε μια φορα δεν μου την έχουν πέσει στο sanctuary, αλλα είμαι έτοιμος either way ;)

• Like 1
Δημοσ.

lol ούτε μια φορα δεν μου την έχουν πέσει στο sanctuary, αλλα είμαι έτοιμος either way ;)

Καταλαβα.. Επειδη δεν εχω παιξει αυτες τις μερες καθολου και ειμαι σχετικα ακομη αρχη, να φτιαξω κανα 5στερο καλυτερα δηλαδη παρα να σκραπαρω για περιμετρους και αμυντικους εξοπλισμους..  :-D

Δημοσ.

Σταματήστε να μιλάτε για το sanctuary γιατί θα με κάνετε να το αγοράσω στο τέλος και θα μου στέλνετε ταπεράκια με φαγητό από την αφραγκία :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σταματήστε να μιλάτε για το sanctuary γιατί θα με κάνετε να το αγοράσω στο τέλος και θα μου στέλνετε ταπεράκια με φαγητό από την αφραγκία :P

καλύτερα να μην διαβάζεις το thread μέχρι το επόμενο μηνιάτικο τότε :q Επεξ/σία από seithan
Δημοσ.

Καταλαβα.. Επειδη δεν εχω παιξει αυτες τις μερες καθολου και ειμαι σχετικα ακομη αρχη, να φτιαξω κανα 5στερο καλυτερα δηλαδη παρα να σκραπαρω για περιμετρους και αμυντικους εξοπλισμους..  :-D

Βασικά από ότι διάβασα άμα έχεις περισσότερο φαγητό και νερό από defences τότε σου την πέφτουν και όσο πιο πολύ τόσο πιο συχνά, μπορούν να στην πέσουν από παντού, τώρα άμα τα defences είναι παραπάνω όπως εμενα δεν μπαίνουν καν στον κόπο. Ώρα να σπείρω πράμα :D

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά από ότι διάβασα άμα έχεις περισσότερο φαγητό και νερό από defences τότε σου την πέφτουν και όσο πιο πολύ τόσο πιο συχνά, μπορούν να στην πέσουν από παντού, τώρα άμα τα defences είναι παραπάνω όπως εμενα δεν μπαίνουν καν στον κόπο. Ώρα να σπείρω πράμα :D

Εξω οι βασεις απ'το fallout :D

Ναι λογικο ειναι να δουλευουν καπως ετσι τα mechanics του παιχνιδιου ή αναλογα με τα side quests που εχεις κανει και εχεις βοηθησει στην γυρω περιοχη του χαρτη ;)

Hilton Sanctuary.. Not bad.. Not bad at all.. 

Σκλαβενιτης noodles 50 λεπτακια, trust me I know what I'm talking about :P

• Like 3
Δημοσ.

Εμενα παντως τα αλλα χωρια που εχω, επειδη δεν τα εχω φτιαξει ιδιαιτερα κατα καιρους τρωνε επιθεσεις.Ισχυει αυτο με το φαγητο και νερο καπως ετσι λειτουργει το ολο θεμα.Και επειδη καηκα τις πρωτες μερες να μαζευω υλικα κτλ βρηκα ενα trainer που λεει οτι δεν μειωνει τα υλικα και οταν παω σπιτι θα το δοκιμασω τουλαχιστον να φτιαξω την βαση μου ετσι οπως την εχω φανταστει για να μην χανω χρονο ψαχνοντας για υλικα εδω και εκει μολις ξεμενω.

Υπαρχει καποιος που να εχει βαλει καποιο trainer κ να εχει τερματησει τον χαρακτηρα?Θελω να μαθω αν παρεις ολα τα upgrade build-craft perk κτλ αν ξεκλειδωσεις κ αλλα αντικειμενα πιο hightec generators,water pumps,defense turrets κτλ στο settlement...

Γιατι μεχρι στιγμης δειχνει μερικα κ λεει οτι θα ειναι εφικτα μολις παρω τα αντιστοιχα περκ αλλα εχω δει σε video και αλλα πραγματα κ εμενα δεν τα εχει στο build οταν παταω V. Μηπως ξεκλειδωνουν οσο παιζεις το στορυ??

Δημοσ.

Βρίσκεις και κατι περιοδικά πχ στην αποστολή που ψαχνεις green paint στο hardware store για το τειχος της Diamond City σε ενα γραφειο ειχε ενα τευχος modern furniture κάτι και αμέσως ξεκλείδωνε designs .

http://www.nexusmods.com/fallout4/και κατεβαζεις ενα .bat με 10k ολα τα mats.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...