gogos47 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 καλα το ψεμα του ψεματος μολις το δοκιμασα με το συστημα της υπογραφης και με μια απλη καρτα γραφικων οχι 980 το παιχνιδι με ολα καραφουλ σε 1080 παιζει 60 με 37 το λιγοτερο βαριεμε ρε γαμωτο να ανεβασω φωτο α και να μην ξεχασω να αναφερω πως η χρηση του 8350 ειναι περιπου 35% αν σας λεει κατι αυτο
TheELF Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 α και να μην ξεχασω να αναφερω πως η χρηση του 8350 ειναι περιπου 35% αν σας λεει κατι αυτο Ναι μας λέει τον λόγο που βγαίνει ποιο γρήγορος ο i3,ακούς fulgore; 5
Occultist Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Τους κατέβασα και εγώ τώρα και σε όσες περιοχές πήγα (including Diamond City) φαίνεται τα frame drop να έχουν εξαφανιστεί ή έστω να είναι (αν είναι) τόσο λίγα που δεν καταλαβαίνω κάτι. Εγώ γιατί δε βλέπω κάποια σημαντική διαφορά;...Πχ. Στην μεγάλη είσοδο της Diamond City και πριν κατέβω τα σκαλιά, ακόμα πέφτει στα 45 fps, όπως και πριν...
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Έχω περιέργεια αν αυτά τα γραφήματα είναι έγκυρα. Αν ναί, τότε ή η AMD είναι πολύ μπροστά για την εποχή της που έβγαλε 8πύρηνους και οι Devs τρόμπες που δεν μπορούν να γράψουν κώδικα που να "διαβάζει" πάνω απο 2 πυρήνες ή οι CPU της AMD είναι "μούφες". Προσωπικά πιστεύω οτι ισχύει το πρώτο. Στο New Vegas που παίζω τώρα πάντως έχω αρκετές πτώσεις στα 47 και παρακάτω, παρόλο που είναι κολλημένο στα 60 καρέ το παιχνίδι. Κοιτα ρε γμτ που πεταγονται 1-1 τετοια posts απο εκει που δεν τα περιμενεις. Τεσπα δεν το συνεχιζω γιατι δεν θελω να χαλασω το topic. Πολυ ενδιαφερον παντως που στο Fallout 4 με βαση το παρακατω benchmark(αν ισχυει παντα)η Gtx 970 αποδιδει καλυτερα απο οτι ακομα και η απλη R9 390x ή και η Fury http://www.guru3d.com/articles_pages/fallout_4_pc_graphics_performance_benchmark_review,7.html
Prospector8 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Ηταν με τους παλιούς driver, οποτε έχουν αλλάξει τα νούμερα,ηταν too good to be true ειναι η αλήθεια Oπως και στους amd φαίνεται να τρεχει καλύτερα το Star Wars. Οσο για τα άλλα στοιχεία με τις ram, οτι έχετε εχετε παιδες, αν δεν ξέρετε απο oc στις ram μην το παιδεύεται, απλα βρείτε τη χρυση τομη στα fps/settings και enjoy the game.. 3
_Theo_ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Κοιτα ρε γμτ που πεταγονται 1-1 τετοια posts απο εκει που δεν τα περιμενεις. Τεσπα δεν το συνεχιζω γιατι δεν θελω να χαλασω το topic. Πολυ ενδιαφερον παντως που στο Fallout 4 με βαση το παρακατω benchmark(αν ισχυει παντα)η Gtx 970 αποδιδει καλυτερα απο οτι ακομα και η απλη R9 390x ή και η Fury http://www.guru3d.com/articles_pages/fallout_4_pc_graphics_performance_benchmark_review,7.html Ε πές τι εννοείς...
liakjim Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Ε πές τι εννοείς... Άστο καλύτερα. Την αγαπώ την εταιρία αυτή (ακόμα θυμάμαι τον 1ο μου Duron στα 1Ghz!!!) , έχει τίμια προιόντα , αλλά πρέπει να αλλάξει τακτική γιατί έχει μέινει πίσω στο κομμάτι performance / enthusiast. Back on topic , βαριέμαι το παιχνίδι μέχρι θανάτου. Μάλλον ακόμα επηρρεασμένος από το witcher 3 που ανέβασε τρελά τον πήχη.Κρίμα και είχα τρελό hype. Uninstalled 1
BigBOSS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Fallout 4 και Witcher 3 είναι δυο πολύ διαφορετικά παιχνιδια, αλλου στοχεύει το καθένα. 4
roditis82 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 μην μπείτε στον κόπο για πιο γρήγορες RAM, εχω skylake με ram DDR4 fury-x 2133mhz + gtx980Ti τα drops παραμενουν..... την ωρα του stuttering ο σκληρός δουλεύει, ενώ cpu+ram+gpu τεμπελιάζουν, σε ssd δεν γλιτώνεις από stuttering , απλά πιο γρήγορα loading screens...Τώρα όσον αφορά το κομμάτι των FPS drops, είναι καθαρά θέμα engine....περιμένετε κανένα patch της προκοπής... 2
BigBOSS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 καλα με skylake και GTX 980ti και εχεις stuttering και εγω με πρωτης γενιας i7 και GTX 770 δεν εχω; σε ssd με god rays low και shadow distance medium; οσοι έχετε τετοια θεματα με ολα τερμα το παιζετε; επισης παιζετε την αυθεντική έκδοση; αυτη η δημοσίευση του prospector βοηθάει πολύ http://www.insomnia.gr/topic/571756-fallout-4/?p=54422770 επισης οι FX της AMD ειναι σαφως κατωτερες cpu απο τους i5 ποσο μάλλον i7 της Intel για αυτο ειναι και πολύ φθηνότερες. η Ιntel ειναι μπροστά απο την εποχή της οχι η ΑMD 1
roditis82 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 BigBOSS ναι τα έχω όλα ULTRA σε 1440p DSR.... Το performance δεν δικαιολογήται με τίποτα όμως, απαράδεκτο optimization...
Apoll Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Κοιτα ρε γμτ που πεταγονται 1-1 τετοια posts απο εκει που δεν τα περιμενεις. Τεσπα δεν το συνεχιζω γιατι δεν θελω να χαλασω το topic. Πολυ ενδιαφερον παντως που στο Fallout 4 με βαση το παρακατω benchmark(αν ισχυει παντα)η Gtx 970 αποδιδει καλυτερα απο οτι ακομα και η απλη R9 390x ή και η Fury http://www.guru3d.com/articles_pages/fallout_4_pc_graphics_performance_benchmark_review,7.html Τα reviews ΔΕΝ είναι με τους Catalyst 15.11.1 που είναι optimised για Fallout 4.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 I wore the Fallout 4 Pip-Boy for a week Ποιος θα το κάνει από εδώ;
roditis82 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 I wore the Fallout 4 Pip-Boy for a week Ποιος θα το κάνει από εδώ; ΝERD ALERT πάντως ο τύπος δεν ένοιωθε το χέρι του.....εγω λέω να το αφήσω στο ράφι
seithan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Τελικά, ναί, οι Companions μπορούν να ντυθούν με ό,τι όπλο και πανοπλία έχεις, ΟΜΩΣ: όσο αφορά τα όπλα, πρέπει να τους έχεις πυρομαχικά, αλλιώς γυρίζουν στο "εσωτερικό" τους όπλο που έχει unlimited πυρομαχικά. Στην φωτό, η Pipper
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα