dimyok Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Όπα δεν έχει Karma άλλα ο κάθε companion εχει like και dislike action points . Πχ αν εισαι με το μαυρο το Minuteman η τον μακακα Paladin πρέπει να προσέχεις να μη μακελεύεις ότι κουνάει . 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Το AI είναι καλύτερο μονο στο πως συμπεριφέρονται σε full combat, γιατί όταν κανεις sneaking είναι απαράδεχτο. Όντως δεν έχει karma, αλλα και πριν που είχε πια η διαφορα?! Απλά ένα τίτλο σου έδινε και άμα ήσουν pure sob σε κυνηγούσαν καμια φορα rangers. Big deal.
seithan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Όσοι παίζεται σε Survival δυσκολία, ΔΥΟ λέξεις θα πώ: LEGENDARY ASSAULTRON!!!!! Good Luck!
Prospector8 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Διαβάζω αρκετές αναφορές οτι το συγκεκριμένο παιχνίδι τρέχει ΠΟΛΥ καλύτερα με πολλα Mhz στις Ram!! Οπως έδειξε και το Techspot, μαλλον ισχύει αυτο με τις ram. Το 1600mhz ειναι το minimum ας πούμε, και ενας που ειχε dips 45-48 με τέτοιες Ram, πήγε αγόρασε 2400mhz και δεν επεσε ξανα κάτω απο 56! Interesting..
BigBOSS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Διαβάζω αρκετές αναφορές οτι το συγκεκριμένο παιχνίδι τρέχει ΠΟΛΥ καλύτερα με πολλα Mhz στις Ram!! Οπως έδειξε και το Techspot, μαλλον ισχύει αυτο με τις ram. Το 1600mhz ειναι το minimum ας πούμε, και ενας που ειχε dips 45-48 με τέτοιες Ram, πήγε αγόρασε 2400mhz και δεν επεσε ξανα κάτω απο 56! Interesting.. εγώ έχω 1433mhz δεν νομιζω να ισχύει κατι τέτοιο με τιποτα, συνδιασμος CPU GPU ειναι το παιχνιδι.
Prospector8 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δεν ειναι κάποιο πρόβλημα απλα με παραπάνω mhz έχουμε και καλύτερες επιδόσεις. Για το συγκεκριμένο game ισχύει οχι γενικά :
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Πολύ μεγάλη διαφορά, αν και συγκρίνει 1333 με 2400 όπου οι πρώτες θεωρούνται εδώ και καιρό σάπιες.
Prospector8 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ναι τώρα τελευταία και το digitalfoundry εκανε παρόμοια "ανακάλυψη" σε αυτο το πολύ ωραίο άρθρο: www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-intel-core-i3-6100-review (κατω κατω στα γραφήματα) Ολα αυτα έπρεπε να τα έδειχνα στο Pc Gaming topic οπότε σορυ για το offtopic.
Dennisbest Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω τι να πιστέψω με αυτά τα benchmarks. Μπορεί για το ίδιο παιχνίδι , στο ένα να μην έχει καθόλου διαφορά ότι μνήμη και να βάλεις , και στο άλλο να έχει εξωφρενικές διαφορές. Είδα και τις μετρήσεις του digital foundry ston i3 skylake , που με γρήγορες μνήμες ξεπερνάει ακόμα και "παλιούς" i5 σε cpu intensive παιχνίδια.
_Theo_ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά δηλ εμένα που τρέχουν στα 1342 άμα τις κάνω OC θα δω διαφορά σε αυτό και άλλα παιχνίδια; Επίσης είναι ασφαλές και κατά πόσο επηρεάζει τη σταθερότητα του συστήματος; Το κακό είναι ότι άμα τις πάω στα πχ στα 1866 αυξάνονται τα timings απο 9-9-9-24 σε 11-11-11-29 νομίζω, οπότε θα δώ διαφορές;
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Στο συγκεκριμένο παιχνίδι σίγουρα θα 'ναι προτιμότερο να τις έχεις σε 1866 και γενικά νομίζω είναι καλύτερο να έχεις περισσότερα Mhz παρά χαμηλότερα timings(Τουλάχιστον στα παιχνίδια, για 3Dmark δεν ξέρω). 1
Fulgore Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δεν ειναι κάποιο πρόβλημα απλα με παραπάνω mhz έχουμε και καλύτερες επιδόσεις. Για το συγκεκριμένο game ισχύει οχι γενικά : Μπορει να επιβεβαιωσει καποιος κατοχος 8320/8350 το παραπανω benchmark???Σε Cpu heavy παιχνιδι ο 8350 αποδιδει χειροτερα απο i3???
_Theo_ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Έχω περιέργεια αν αυτά τα γραφήματα είναι έγκυρα. Αν ναί, τότε ή η AMD είναι πολύ μπροστά για την εποχή της που έβγαλε 8πύρηνους και οι Devs τρόμπες που δεν μπορούν να γράψουν κώδικα που να "διαβάζει" πάνω απο 2 πυρήνες ή οι CPU της AMD είναι "μούφες". Προσωπικά πιστεύω οτι ισχύει το πρώτο. Στο New Vegas που παίζω τώρα πάντως έχω αρκετές πτώσεις στα 47 και παρακάτω, παρόλο που είναι κολλημένο στα 60 καρέ το παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα