Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως εγω δεν παρατηρω τοσο μεγαλα drop(εχω αλλα πολυ μικρα) ισως φταιει που το εχω στο ssd και εχω gsync τι να πω δεν ξερω..Σιγα μην κατσω να μετραω τα fps αφου ειναι playable και δεν με ενοχλει κατι στο ματι προτιμω να το λιωσω παρα να κατσω να ασχοληθω να βρω τι φταιει κ ας εχω εστω κ αυτα τα μικρα drop οταν μπαινω σε μεγαλες πολεις.

Περα απο αυτο εχω φτασει 19-20 lvl μονο κ μονο απο 3-4 side quest και built-craft και εξερευνηση και φανταστειτε ακομη δεν εχω παει στην diamond city λογικα θα παω το βραδυ μολις γυρισω απο την δουλεια.

Δημοσ.

Και εγώ που δεν εχω πλέον αποτομες πτωσεις του frame ratem στον ssd to εχω. Επειδη διαβασα για μεγαλα loadings το εγκατέστησα εκει.

Δημοσ.

Ρε σεις, χωρίς πλάκα: Με i5-760 (2.8mhz) και AMD R 280 στα 3GB το παιχνίδι μου τρέχει άνετα στα high με 50-60 fps. 

Ο ίδιος ο Launcher μου έβγαλε μετά από το τσεκ ultra ρυθμίσεις αλλά τις χαμήλωσα. 

Δημοσ.

Ρε σεις, χωρίς πλάκα: Με i5-760 (2.8mhz) και AMD R 280 στα 3GB το παιχνίδι μου τρέχει άνετα στα high με 50-60 fps. 

Ο ίδιος ο Launcher μου έβγαλε μετά από το τσεκ ultra ρυθμίσεις αλλά τις χαμήλωσα. 

Περίμενε μέχρι να φτάσεις στις πόλεις :{

• Like 1
Δημοσ.

καλα αμα ειναι να σου παει απο 60 στα 40 χωρις λογο με τετοια γραφικα να μην μας προβληματιζει, εγω ας πουμε ηθελα να το παιξω ολα ultra 60 fps και οχι 60-40

Δημοσ.

Ρε παιδιά είναι λογικό τόσο μπουκάλι από τον i5;

Δείτε από τα 5:40.

έτσι φαίνεται. το γιατί όμως άγνωστο. Σύμφωνα με το bench ούτε η κάρτα αλλά ούτε οι πυρήνες της cpu καπάρουν.

Δημοσ.

Εδώ το New Vegas, το οποίο το ξαναξεκίνησα είναι κολλημένο στα 60 καρέ, αλλά κάποιες στιγμές βουτάει στα 47. Μάλλον γιατί φορτώνει ο χάρτης.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...