Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως με τον οδηγο του prospector για ρυθμισεις γραφικών και ini. δεν έχω αποτομα framedrops, δοκιμάστε το.

Επισης shadow distance βαλτε το στο medium.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναί, το παιχνίδι θέλει patch asap. Αυτό το έντονο πράσινο στο UI δεν μου αρέσει καθόλου. Λές και παίζεις καθαρόαιμο fps είναι.

lol, ούτε καν το έχεις το game αποφάσισες ότι θέλει patch?! :D Εννοείτε ότι θέλει αλλα βάλτο πρώτα να δεις ;) Το χρώμα του UI πάντα έτσι ήταν λόγο pipboy, άμα θες άλλαξε το έχει sliders. Είναι πολύ κοντά σε fps πια, όχι τέλειο αλλα πολύ κοντά.

Πάντως το game όντως είναι τεράστιο δεν ξέρω τι να πρώτο ψάξω. Έπιασα τελικά και το building, έχει φάση αλλα ffs ένα tutorial ρε παιδιά, εντελώς τυχαία βρήκα πως λειτουργούν πράγματα.

Δημοσ.

Ο καθενας λεει τη γνωμη του. Εγω λεω πως ειναι το καλυτερο Fallout και δε νομιζω να απογοητευτεις απο το παιχνιδι. Πολύ άνετα παιχνιδι της χρονιας. Ίσως ο μόνος ΑΑΑ τιτλος φετος που όχι μονο ανταποκρίνεται στις πολύ υψηλές προσδοκίες, αλλά και τις ξεπερνά. Βελτιώνει τα προηγούμενα σε όλα, ενω προσθέτει καινούρια στοιχεια. Αντί να εξερευναει μονο κανεις το κοσμο μπορεί να τον αλλάξει. Το κομματι που φτιαχνεις καταυλισμούς θα μπορούσε να είναι απο μονο του ενα παιχνιδι. 

ενταξει παιχνιδι της χρονιας δεν το λες...μην τα ισωπεδοσουμε ολα!Τι να πει το W3, και το GTA V...αλλα ακομα και μικροτερα παιχνιδια που οσον αφορα το optimized ηταν αριστουργηματα οπως το Mad Max...και τα 3 παραπανω με 10φορες καλυτερα γραφικα 

• Like 1
Δημοσ.

ενταξει παιχνιδι της χρονιας δεν το λες...μην τα ισωπεδοσουμε ολα!Τι να πει το W3, και το GTA V...αλλα ακομα και μικροτερα παιχνιδια που οσον αφορα το optimized ηταν αριστουργηματα οπως το Mad Max...και τα 3 παραπανω με 10φορες καλυτερα γραφικα 

σχετικά με τα γραφικά ναι έχουν καλύτερα γραφικά αλλά δεν μπορεις να αλλάξεις καθόλου τον χάρτη, αντιθετα στο Fallout 4 κοβεις δέντρα, διαλύεις κατεστραμμένα αυτοκίνητα και παίρνεις το μέταλλο και πολλά αλλα και με ολα τα υλικά που μαζεύεις χτίζεις κτηρια, φραχτες κτλ αυτο επιρρεάζει σημαντικά τον ολο σχεδιασμο με τα γραφικά, πχ το Witcher 3 έχει πολυ καλυτερα γραφικά αλλά δεν κατασκευάζεις ουτε τουβλο μεσα στο παιχνιδι.

Δημοσ.

σχετικά με τα γραφικά ναι έχουν καλύτερα γραφικά αλλά δεν μπορεις να αλλάξεις καθόλου τον χάρτη, αντιθετα στο Fallout 4 κοβεις δέντρα, διαλύεις κατεστραμμένα αυτοκίνητα και παίρνεις το μέταλλο και πολλά αλλα και με ολα τα υλικά που μαζεύεις χτίζεις κτηρια, φραχτες κτλ αυτο επιρρεάζει σημαντικά τον ολο σχεδιασμο με τα γραφικά, πχ το Witcher 3 έχει πολυ καλυτερα γραφικά αλλά δεν κατασκευάζεις ουτε τουβλο μεσα στο παιχνιδι.

εγω συμφωνω μαζι σου...ομως τα παραπανω κριτιρια δεν αποτελουν δικαιολογια για τα ιδια ανακυκλωμενα γραφικα τοσων χρονων η τα απειρα bugs που εχει το παιχνιδι (θα μου πεις και ποιο δεν ειχε...θα σου πω το GTA V που επαιαξα απο day one και δεν παρατηρησα ουτε ενα προβλημα!επισης το mad max το οποιο ενω βγηκε και ηταν αψογο παρατηρηθηκε το εξης κουλοφαινομενο...να χαλασει με μεταγενεστερα Patches xD)

και σε καμια περιπτωση δεν το κανει GOTY...θα το παιξουμε θα μας αρεσει μαλλον θα λιωσουμε ωρες πολλες αλλα μεχρι εκει...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

το mad max το οποιο ενω βγηκε και ηταν αψογο παρατηρηθηκε το εξης κουλοφαινομενο...να χαλασει με μεταγενεστερα Patches xD

Νομίζω ότι φτιάχτηκε πάλι, αλλά ναι, ήταν facepalm-worthy το patch που χάλασε πράγματα. :P

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι τα graphs η το engine, το πρόβλημα είναι ότι δεν τρέχει σωστά αυτό το engine με αυτά τα graphs. Άμα έβγαινε και έτρεχε απροβλημάτιστα (που απορώ πως δεν μετά από τόσα χρονια) με αυτά τα graphs λίγοι θα είχαν πρόβλημα ( μονο αυτοί που έχουν σπαστεί με τα reqs :P ).

p.s. και θα συμφωνήσω ότι είναι το πιο "bug less" game της Bugthesda.

p.s. ανεβάστε κάνα screen από chars και homes guys ;) έτσι να αλλάξει λίγο το thread :D

• Like 3
Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι τα graphs η το engine, το πρόβλημα είναι ότι δεν τρέχει σωστά αυτό το engine με αυτά τα graphs. Άμα έβγαινε και έτρεχε απροβλημάτιστα (που απορώ πως δεν μετά από τόσα χρονια) με αυτά τα graphs λίγοι θα είχαν πρόβλημα ( μονο αυτοί που έχουν σπαστεί με τα reqs :P ).

p.s. και θα συμφωνήσω ότι είναι το πιο "bug less" game της Bugthesda.

p.s. ανεβάστε κάνα screen από chars και homes guys ;) έτσι να αλλάξει λίγο το thread :D

Στην τελευταία εικόνα, τσέκαρε το framerate!

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι ακόμα: Συνειδητοποίησα πως κατά τη διάρκεια των frame drops η χρήση του σκληρού δίσκου εκτοξεύεται στο 100%.

Το συμπέρασμα είναι πως όταν συμβαίνουν, επί της ουσίας το παιχνίδι φορτώνει πράγματα από το σκληρό δίσκο στη ραμ, και έτσι ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών τεμπελιάζουν καθ' όσο περιμένουν το δίσκο να φορτώσει τα πράγματα στη ραμ.

Άρα, φιλική συμβουλή, όσοι έχετε ssd και αναρωτιέστε, εγκαταστήστε το παιχνίδι στον ssd.

Δημοσ.

Κάτι ακόμα: Συνειδητοποίησα πως κατά τη διάρκεια των frame drops η χρήση του σκληρού δίσκου εκτοξεύεται στο 100%.

Το συμπέρασμα είναι πως όταν συμβαίνουν, επί της ουσίας το παιχνίδι φορτώνει πράγματα από το σκληρό δίσκο στη ραμ, και έτσι ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών τεμπελιάζουν καθ' όσο περιμένουν το δίσκο να φορτώσει τα πράγματα στη ραμ.

Άρα, φιλική συμβουλή, όσοι έχετε ssd και αναρωτιέστε, εγκαταστήστε το παιχνίδι στον ssd.

έχουν κάνει κάποια χοντρή πατάτα, στον SSD το έχω και στις πόλεις πέφτει το fps πολύ, και μένει στάσιμο, δεν έχει να κάνει με loading times.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...