Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειπα να το παρω day one αλλα δεν με βλεπω ποτε ξανα για day one game ειδικα απο την bethesda, να ειστε σιγουροι παλι τα mods θα το στρωσουν, αν ειναι δυνατον τωρα να εχω stuttering οταν ειμαι σε full screen και να πρεπει να παιζω windowed 

Σε ολα τα fallout stutter problems( new vegas και 3) τα οποια εφτιαξαν οι moders και η bethesda στων κοσμο της .
  • Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειπα να το παρω day one αλλα δεν με βλεπω ποτε ξανα για day one game ειδικα απο την bethesda, να ειστε σιγουροι παλι τα mods θα το στρωσουν, αν ειναι δυνατον τωρα να εχω stuttering οταν ειμαι σε full screen και να πρεπει να παιζω windowed 

Σε ολα τα fallout stutter problems( new vegas και 3) τα οποια εφτιαξαν οι moders και η bethesda στων κοσμο της .

Έχω το κλασσικό framedrop στις πόλεις αλλά ευτυχώς, κανένα άλλο πρόβλημα. Όχι οτι δεν είναι αρκετό. Χαλάει όλη την εμπειρία, αλλά είναι too good to stop! Αρκετά στο φόρουμ, πάω να καώ!

Δημοσ.

Σε έμενα δουλεύει , το βασικό μου πρόβλημα ειναι οτι καθε 1 ώρα περίπου  το pc κάνει restart , μάλλον ο ι5 ανάβει ... 

Δημοσ.

Το game βέβαια είναι οτι καλύτερο για τα γούστα μου και τα γραφικα τα θεωρώ όμορφα. Το crafting system επίσης είναι πολυ καλό. Το μεγάλο παράπονο μου είναι το optimization που σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω πως ειναι καλό.

• Like 1
Δημοσ.

Τι δεν κατάλαβες dude? Σου λέει που είναι τα πάντα και σου επιτρέπει να τα κανεις track, hence το domain name :D

p.s. έχει κάποια λάθη πάντως όπως αυτό για Astoundingly Awesome Tales #2 που είναι στο pier και όχι στο plane ;)

• Like 1
Δημοσ.

Τι δεν κατάλαβες dude? Σου λέει που είναι τα πάντα και σου επιτρέπει να τα κανεις track, hence το domain name :D

p.s. έχει κάποια λάθη πάντως όπως αυτό για Astoundingly Awesome Tales #2 που είναι στο pier και όχι στο plane ;)

εννοώ είναι live tracking tool ή εμείς το συμπληρώνουμε;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...