8-bitMUSIC Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ειπα να το παρω day one αλλα δεν με βλεπω ποτε ξανα για day one game ειδικα απο την bethesda, να ειστε σιγουροι παλι τα mods θα το στρωσουν, αν ειναι δυνατον τωρα να εχω stuttering οταν ειμαι σε full screen και να πρεπει να παιζω windowed Σε ολα τα fallout stutter problems( new vegas και 3) τα οποια εφτιαξαν οι moders και η bethesda στων κοσμο της . 1
seithan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ειπα να το παρω day one αλλα δεν με βλεπω ποτε ξανα για day one game ειδικα απο την bethesda, να ειστε σιγουροι παλι τα mods θα το στρωσουν, αν ειναι δυνατον τωρα να εχω stuttering οταν ειμαι σε full screen και να πρεπει να παιζω windowed Σε ολα τα fallout stutter problems( new vegas και 3) τα οποια εφτιαξαν οι moders και η bethesda στων κοσμο της . Έχω το κλασσικό framedrop στις πόλεις αλλά ευτυχώς, κανένα άλλο πρόβλημα. Όχι οτι δεν είναι αρκετό. Χαλάει όλη την εμπειρία, αλλά είναι too good to stop! Αρκετά στο φόρουμ, πάω να καώ!
dimyok Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ισχύει oτi borderless windowed φαίνεται πολύ ποιο ομαλό ?? Για medium settings 1080.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Που να ξέρουμε ρε dude?! Κάθε pc διαφορετικό, δοκίμασε... 2
dimyok Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Σε έμενα δουλεύει , το βασικό μου πρόβλημα ειναι οτι καθε 1 ώρα περίπου το pc κάνει restart , μάλλον ο ι5 ανάβει ...
8-bitMUSIC Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Το game βέβαια είναι οτι καλύτερο για τα γούστα μου και τα γραφικα τα θεωρώ όμορφα. Το crafting system επίσης είναι πολυ καλό. Το μεγάλο παράπονο μου είναι το optimization που σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω πως ειναι καλό. 1
dimyok Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Οχι ένα mod είχε bitcoin miner malware , προσοχή στα mods .
8-bitMUSIC Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 αρχισαν και τα crash... πρεπει να βαλω ram? εχω 8 και στα 6 με πεταει το game. Να βαλω αλλα 4 θα ειμαι οκ?
Prospector8 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ουτε ενα crash δεν εχω φαει,εννοειται πως φτανει και περισσεύει η Ram,μηπως εχεις πειραξει το paging file του σκληρου? 1
8-bitMUSIC Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 εχουμε τον ιδιο ssd τι settings εχεις με samsung magician ? btw beta testers ειμαστε ισχυει http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_4_patches
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Οποιος έχει θέμα με το ENBoost όπως glitch στα reflections ας δοκιμάσει αυτό, μετά από αυτό δεν έχω κανένα θέμα http://enbseries.enbdev.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=4657&p=65971
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 http://www.fallouttracker.com/#!/ τί κάνει ακριβώς αυτό;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Τι δεν κατάλαβες dude? Σου λέει που είναι τα πάντα και σου επιτρέπει να τα κανεις track, hence το domain name p.s. έχει κάποια λάθη πάντως όπως αυτό για Astoundingly Awesome Tales #2 που είναι στο pier και όχι στο plane 1
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Τι δεν κατάλαβες dude? Σου λέει που είναι τα πάντα και σου επιτρέπει να τα κανεις track, hence το domain name p.s. έχει κάποια λάθη πάντως όπως αυτό για Astoundingly Awesome Tales #2 που είναι στο pier και όχι στο plane εννοώ είναι live tracking tool ή εμείς το συμπληρώνουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα