Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με σκασατε!!! Θα το κατεβασω και εγω και οτι καταλαβω λοιπον και οσο μπορεσω να το παιξω! Παντως αν εχετε τιποτα tips για noobs του παιχνιδιου πειτε βρε παιδια γιατι δεν εχω ιδεα.. :shock: :shock:

Δημοσ.

Η ιστορία συνεχίζει από κάποιο εκ των 3, new vegas, η μπορώ να το πιάσω χωρίς να τα έχω παίξει; Υποθέτω καλύτερα να ξεκινήσω από αυτά ε; (βασικά καλύτερα να ξεκινήσω από τα 1,2)

Δημοσ.

Η ιστορία συνεχίζει από κάποιο εκ των 3, new vegas, η μπορώ να το πιάσω χωρίς να τα έχω παίξει; Υποθέτω καλύτερα να ξεκινήσω από αυτά ε; (βασικά καλύτερα να ξεκινήσω από τα 1,2)

Αμα παιξεις το 1-2 θα παθεις σοκ...ασε που δεν εχουν σχεση μεταξυ τους ολα μαζι...Το 1-2 εχουν καποια σχεση μεταξυ αλλα καμια σχεση με τα επομενα.Το 3 δεν εχει καμια σχεση με το vegas απλα γινεται σε παρομοια χρονικη στιγμη.Και αυτο μια απο τα ιδια δεν εχει καμια συνεχεια της ιστοριας ειναι διαφορετικη ιστορια καθε φορα.

Ενα μικρο σποιλερ ακομη και το 1-2 που εχουν μια σχεση μεταξυ τους ειναι το εξης οτι στο 2 εισαι απογονος απο του ηρωα που ειχες στο 1.Αυτο και μονο αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Αμα παιξεις το 1-2 θα παθεις σοκ...ασε που δεν εχουν σχεση μεταξυ τους ολα μαζι...Το 1-2 εχουν καποια σχεση μεταξυ αλλα καμια σχεση με τα επομενα.Το 3 δεν εχει καμια σχεση με το vegas απλα γινεται σε παρομοια χρονικη στιγμη.Και αυτο μια απο τα ιδια δεν εχει καμια συνεχεια της ιστοριας ειναι διαφορετικη ιστορια καθε φορα.

Ενα μικρο σποιλερ ακομη και το 1-2 που εχουν μια σχεση μεταξυ τους ειναι το εξης οτι στο 2 εισαι απογονος απο του ηρωα που ειχες στο 1.Αυτο και μονο αυτο.

οποτε δν υπαρχει θεμα να ξεκινησουμε αυτο κατευθειαν απο οτι καταλαβα γιατι και εγω την ιδια απορια ειχα βρε παιδια..
  • Like 1
Δημοσ.

Καθώς παιζει κάποιος αν ανοιξει το steam, bug-ερνουν κάποια controls, πχ δεν μπορώ να κάνω χρηση του pip boy, μετά απο λιγο βέβαια επανέρχεται αλλά ειναι κάτι το σπαστικο και πρεπει να το διορθώσουν.

παρόμοιο προβλημα ειχαν και το Ground Zeroes και Phantom Pain.

Δημοσ.

απογοητευση το παιχνιδακι

Καποιο επιχειρημα μηπως? 

Κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλο και μαλιστα κλασεις ανωτερο απο το FO3 σε ατμοσφαιρα και στο art direction. Φυσικα ειναι αρκετα απλοποιημενο αλλα ολες οι καινουριες προσθηκες μου αρεσουν. New Vegas (ειδικα με mods) δεν ειναι φυσικα. Το New Vegas ειναι παιχνιδαρα σε ολα τα επιπεδα. 

• Like 4

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...