Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Αυτό είναι που λέγατε ότι ο Dogmeat έχει δικό του inventory; 3
ThodorisFel Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Με σκασατε!!! Θα το κατεβασω και εγω και οτι καταλαβω λοιπον και οσο μπορεσω να το παιξω! Παντως αν εχετε τιποτα tips για noobs του παιχνιδιου πειτε βρε παιδια γιατι δεν εχω ιδεα.. :shock:
dimyok Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Sure , πάτα το tilde πανω απο το Tab και πληκτρολογησε tgm , enter. Μπαίνει σε noob mode και τα σπάει . 3
Prospector8 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Αν και δεν εχω τελειωσει το story,(ειμαι στις 30ωρες και δεν εχω παει ακομα Diamond city ),θα συμφωνησω σχεδον σε ολα οσα ειπε.
nodas_21greek Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Η ιστορία συνεχίζει από κάποιο εκ των 3, new vegas, η μπορώ να το πιάσω χωρίς να τα έχω παίξει; Υποθέτω καλύτερα να ξεκινήσω από αυτά ε; (βασικά καλύτερα να ξεκινήσω από τα 1,2)
icenex Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Η ιστορία συνεχίζει από κάποιο εκ των 3, new vegas, η μπορώ να το πιάσω χωρίς να τα έχω παίξει; Υποθέτω καλύτερα να ξεκινήσω από αυτά ε; (βασικά καλύτερα να ξεκινήσω από τα 1,2) Αμα παιξεις το 1-2 θα παθεις σοκ...ασε που δεν εχουν σχεση μεταξυ τους ολα μαζι...Το 1-2 εχουν καποια σχεση μεταξυ αλλα καμια σχεση με τα επομενα.Το 3 δεν εχει καμια σχεση με το vegas απλα γινεται σε παρομοια χρονικη στιγμη.Και αυτο μια απο τα ιδια δεν εχει καμια συνεχεια της ιστοριας ειναι διαφορετικη ιστορια καθε φορα. Ενα μικρο σποιλερ ακομη και το 1-2 που εχουν μια σχεση μεταξυ τους ειναι το εξης οτι στο 2 εισαι απογονος απο του ηρωα που ειχες στο 1.Αυτο και μονο αυτο. 1
ThodorisFel Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Αμα παιξεις το 1-2 θα παθεις σοκ...ασε που δεν εχουν σχεση μεταξυ τους ολα μαζι...Το 1-2 εχουν καποια σχεση μεταξυ αλλα καμια σχεση με τα επομενα.Το 3 δεν εχει καμια σχεση με το vegas απλα γινεται σε παρομοια χρονικη στιγμη.Και αυτο μια απο τα ιδια δεν εχει καμια συνεχεια της ιστοριας ειναι διαφορετικη ιστορια καθε φορα. Ενα μικρο σποιλερ ακομη και το 1-2 που εχουν μια σχεση μεταξυ τους ειναι το εξης οτι στο 2 εισαι απογονος απο του ηρωα που ειχες στο 1.Αυτο και μονο αυτο. οποτε δν υπαρχει θεμα να ξεκινησουμε αυτο κατευθειαν απο οτι καταλαβα γιατι και εγω την ιδια απορια ειχα βρε παιδια.. 1
BigBOSS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Καθώς παιζει κάποιος αν ανοιξει το steam, bug-ερνουν κάποια controls, πχ δεν μπορώ να κάνω χρηση του pip boy, μετά απο λιγο βέβαια επανέρχεται αλλά ειναι κάτι το σπαστικο και πρεπει να το διορθώσουν. παρόμοιο προβλημα ειχαν και το Ground Zeroes και Phantom Pain.
fearwhatnow Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 απογοητευση το παιχνιδακι Καποιο επιχειρημα μηπως? Κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλο και μαλιστα κλασεις ανωτερο απο το FO3 σε ατμοσφαιρα και στο art direction. Φυσικα ειναι αρκετα απλοποιημενο αλλα ολες οι καινουριες προσθηκες μου αρεσουν. New Vegas (ειδικα με mods) δεν ειναι φυσικα. Το New Vegas ειναι παιχνιδαρα σε ολα τα επιπεδα. 4
panther_512 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 New Vegas (ειδικα με mods) δεν ειναι φυσικα. Το New Vegas ειναι παιχνιδαρα σε ολα τα επιπεδα. Οbsidian φίλε μου..... 4
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 12εκατομμύρια κομμάτια πούλησε στην μερα κυκλοφοριας του. http://evilavatar.com/forums/showthread.php?t=230774
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα