Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβασα καπου στο thread και δεν μπορω να το βρω για quote οτι σου δινει power armor σχεδον απο την αρχη στο παιχνιδι.

Αν ισχυει αυτο τοτε ποιος ο λογος υπαρξης αλλων armor που παραδοσιακα χρησιμοποιουσαμε στα μικρα levels? Αν υπαρχουν δηλαδη καθως το παιχνιδι δεν το εχω δει ακομα.

Το Power Armor στο Fallout 4 έχει πάρει περισσότερο τον ρόλο power-up και/ή οχήματος, δεν είναι πλέον κάτι που κάνεις equip αλλά περισσότερο κάτι που οδηγάς (δεν μπαίνει στο inventory για παράδειγμα, όταν βγεις απο το armor παραμένει εκεί που το άφησες).

Είναι σχετικά περιορισμένης χρήσης στις αρχές, μια και τα Fusion Cell που χρειάζεται για να κινηθεί σωστά (κινείται και χωρίς cell, αλλά με πολύ μεγάλα μειονεκτήματα) είναι κάπως σπάνια και κυρίως ανταμοιβές απο διάφορα optional explorations (τα dungeons που αναφέρει πιο πάνω ο Alithinos). Προσωπικά κατέληξα να το "παρκάρω" στην βάση μου και να το χρησιμοποιώ κυρίως για τα πιο δύσκολα κομμάτια του παιχνιδιού, μέχρι τουλάχιστον να βρώ κάποια πιο αξιόπιστη πηγή Fusion Cell (οι traders τα πουλάνε πανάκριβα προς το παρόν).

Εν το μεταξύ, είναι καλή ιδέα για όσους παίζουν να αφαιρείτε το fusion core όταν βγείτε, έκανα τη βλακεία να παρατήσω το armor ενώ καθάριζα το Corvega Assembly Line (μια και οδηγώντας Power Armor δεν μπορείς να κάνεις lockpick ή hack) και μπήκε μέσα raider πριν προλάβω να επιστρέψω...

• Like 1
Δημοσ.

LoL 3 power armor βρήκα μέχρι τώρα,περισσότερα από ότι βρήκα traders...

Και fusion core βρίσκεις διάσπαρτα στον κόσμο αλλά είναι αρκετά σπάνια.

• Like 1
Δημοσ.

Μερικες φωτο απο το φτωχικο μου...Ακομη δεν εχω παιξει αποστολες ολη την ωρα μαζευω υλικα και φτιαχνω..Βεβαια θελει κ αλλη δουλεια λογικα θα κανω αλλαγες στο μελλον αλλα αυτο ειναι για την ωρα.

post-279402-0-87560500-1447366525_thumb.jpg

post-279402-0-01216800-1447366539_thumb.jpg

post-279402-0-31787000-1447366552_thumb.jpg

post-279402-0-23985100-1447366568_thumb.jpg

post-279402-0-31830500-1447366583_thumb.jpg

post-279402-0-45935700-1447366596_thumb.jpg

post-279402-0-23431500-1447366609_thumb.jpg

post-279402-0-54453900-1447366622_thumb.jpg

• Like 7
Δημοσ.

Να και το πρώτο μου bug:

Lujncn1.png

Απλά στα καλά καθούμενα η οθόνη γίνεται έτσι και δε μπορείς να δεις τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι το main quest (μπήκα να τσεκάρω πόσα Main Quest έχει) είναι υπερβολικά μικρό. Τώρα τελειώνω το τελευταίο του Act 1 και έχει μόνο και Act 2 και τέλος...

Κατά τ'άλλα έχω χαθεί μέσα στο παιχνίδι, και να πω και κάτι που το θεωρό τεράστιο advantage (γιατί μας πρήξατε με τα bugs), το ότι το FPS combat του είναι τούμπανο. Ούτε καν χρησιμοποιώ πλέον το V.A.T.S. και ούτε θέλω.

Από την άλλη ένα μεγάλο disadvantage είναι η ολοκληρωτική καταστροφή του Power Armor όπως το είχαμε γουστάρει στο Fallout 3 + NV. Απλά δεν το χρησιμοποιώ, έχω μαζέψει 3-4 στο Red Rocket και ούτε που ασχολούμαι μαζί τους...

Δημοσ.

Να και το πρώτο μου bug:

Απλά στα καλά καθούμενα η οθόνη γίνεται έτσι και δε μπορείς να δεις τίποτα.

Μηπως πηρε κανα ψυχοτροπικο και τα βλεπει ολα μονοχρωμα bugs; :P

• Like 1
Δημοσ.

Το Power Armor στο Fallout 4 έχει πάρει περισσότερο τον ρόλο power-up και/ή οχήματος, δεν είναι πλέον κάτι που κάνεις equip αλλά περισσότερο κάτι που οδηγάς (δεν μπαίνει στο inventory για παράδειγμα, όταν βγεις απο το armor παραμένει εκεί που το άφησες).

Καλο μου ακουγεται. Σιγουρα πιο ρεαλιστικο.

• Like 1
Δημοσ.

GTPA :P

Και τι γίνεται αν διαλυθεί;

Βασικά το Power Armor είναι φτιαγμένο απο δύο "components": η θωράκιση (που χωρίζεται σε head, left/right hand και left/right leg), και ο "σκελετός" πάνω στον οποίο προσαρμόζονται τα κομμάτια.

Όταν δέχεσαι damage, το απορροφάει το ανάλογο κομμάτι αντίστοιχα με το location damage σύστημα του παιχνιδιού, μέχρι να τελειώσει το durability του κομματιού, οπότε και σπάει. Ο σκελετός μάλλον δεν μπορεί να καταστραφεί (επιφυλάσσομαι γιατί εκτός της πιο πάνω περίπτωσης που έπεσε bandit highjack ακόμα δεν βρήκα εχθρό που να πιλοτάρει δικό του Power Armor), απλά τα κατεστραμμένα κομμάτια πρέπει να επισκευαστούν σε κάποιο Power Armor Station (συνήθως βρίσκονται σε outposts), αλλιώς δεν δίνουν προστασία.

Το καλό είναι πως μπορείς να κουβαλάς τα δικά σου armor pieces (αν και συνήθως λόγω βάρους δεν είναι συνετό) και να τα προσαρμόζεις σε οποιοδήποτε σκελετό Power Armor βρείς στο Commonwealth.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα δωσω μια δικη μου συνταγη τι χαρακτηρα να φτιαξετε βαση τα οσα εχω δει στο παιχνιδι τι συμφερει για να ανεβειτε γρηγορα lvl.

Το συγκεκριμενο build πιο πολυ απευθυνεται σε αυτους που τους αρεσει να εξερευνουν τα παντα,να κανουν lockpick-hacking σε οτι βρισκουν μπροστα τους για το εχτρα xp και επισης ασχολουνται με craft ειτε ειναι σπιτια ειτε ειναι να φτιαχνουν φαγητα κτλ.Αυτο ταιριαζει κ σε αυτους που τα βαριουνται αυτα απλα αν κανεις κ αυτα θα περνεις ακομη παραπανω xp.Επισης θα εξηγησω το γιατι και τι περκ πρεπει να παρετε στην αρχη για να δουλεψει η συνταγη.Εχουμε κ λεμε:

STR 4

PER 4

END 2

CHR 2

INT 8

AGI 3

LCK 5

Το str ειναι καθαρα για να κουβαλαμε πιο πολλα για αρχη περα απο το μελεε damage.

Το per για μπορεσουμε να παρουμε το περκ για lockpick γιατι θα συναντησουμε πολλες κλειδαριες που σημαινουν xp αν τις ξεκλειδωσουμε.

Το END K CHR τα εβαλα χαμηλα γιατι δεν θεωρω οτι χρειαζονται τοσο στην αρχη ασε που αν ανεβαινεις γρηρορα επιπεδα μπορεις να ανεβασεις κ αυτα.To CHR επειδη επηρεαζει ποσο % θα πεισεις καποιον αρα αυτο θα σου δωσει xp μπορουμε να βαλουμε καποια ρουχα που δινουν +2 να πιουμε κ κανα ποτο να μας δωσει κ εκει +1 οποτε μπορουμε να το ανεβασουμε στην πορεια.

Το INT επηρεαζει το xp και ποσο θα παρεις αρα οσο μεγαλυτερο τοσο περισσοτερο xp σε αυτο μπορουμε να βαλουμε και 6 αν θελουμε ωστε να ανεβασουμε λιγο το CHR K END και δεν το τερματησα γιατι στο μελλον οποιος εξερευνει θα ανεβει +1 σιγουρα απο το bobblehead.Επισης στα πρωτα lvl θα παρουμε και τα περκ για hacking,scrapper science.

Στο Agility παλι δεν μας ενδιαφερουν κ πολυ στην αρχη αυτα τα βασικα τα εχει.

Και τελος το luck το βαζουμε 5 απο την αρχη μονο κ μονο για το περκ idiot savant το οποιο περκ δινει 3 φορες το xp απο μια συγκεκριμενη δουλεια που κανουμε ειτε ειναι lockpick hacking build killing κτλ σε random στιγμες.Το περκ λεει οτι οσο πιο χαζος εισαι τοσο πιο μεγαλη πιθανοτητα ειναι να παρεις το x3 xp οποτε αν θελετε μπορειτε να το κατεβασετε το INT στο 6 αλλα το λιγοτερο 6 και τους 2 ποντους να τους μοιρασατε εκει που υστερειτε η οπου αλλου κρινετε εσεις οτι αξιζει.

Η σειρα που να παρετε τα περκ για αρχη ειναι πρωτα idiot savant και εξηγησα το λογο αρα στην αρχη σε οτι κανετε θα εχετε πιθανοτητα να παιρνετε 3 φορες παραπανω xp Και αυτο σε συνδυασμο με το υψηλο INT θα περνετε πολυ xp. μετα σιγουρα Lockpick βεβαια σε αυτα μπορειτε να τα κανετε και τραμπα και μετα 3ο Παει το hacking και μετα απο εκει κ περα το αφηνω στο χερι σας.

Ps Ενα μικρο hint-tip μολις βγειτε απο το vault και πατε στο παλιο σας σπιτι εκει που ειναι ο cosworth στο δωματιο του μωρου κατω απο ενα τραπεζακι ειναι ενα βιβλιαρακι που λεγεται special αυτο σας δινει την δυνατοτητα να βαλετε +1 σε οποιοδηποτε special η συμβουλη μου ειναι να το βαλετε στο chr αν ακολουθειτε τον οδηγο μου τελος ενα μικρο hint παλι που λογικα ολοι το εχετε βρει ειναι το bobblehead per στο μουσειο.

Αυτα τα πολλα απο εμενα ελπιζω να βοηθησα...εγω φανταστειτε ειμαι 14 lvl και δεν εχω παει ακομη στην diamond city το μονο που εκανα απο quest ειναι τα πρωτα πηγα τα ατομα απο το μουσειο στην παλια μου γειιτονια εφτιαξα οτι ηθελαν μετα πηγα σε μια φαρμα παραδιπλα που μου εδωσαν μια αποστολη την εκανα κ μετα απλως εχω κανει εξερευνηση εκει γυρω.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 2
Δημοσ.

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι το main quest (μπήκα να τσεκάρω πόσα Main Quest έχει) είναι υπερβολικά μικρό. Τώρα τελειώνω το τελευταίο του Act 1 και έχει μόνο και Act 2 και τέλος...

Κατά τ'άλλα έχω χαθεί μέσα στο παιχνίδι, και να πω και κάτι που το θεωρό τεράστιο advantage (γιατί μας πρήξατε με τα bugs), το ότι το FPS combat του είναι τούμπανο. Ούτε καν χρησιμοποιώ πλέον το V.A.T.S. και ούτε θέλω.

Από την άλλη ένα μεγάλο disadvantage είναι η ολοκληρωτική καταστροφή του Power Armor όπως το είχαμε γουστάρει στο Fallout 3 + NV. Απλά δεν το χρησιμοποιώ, έχω μαζέψει 3-4 στο Red Rocket και ούτε που ασχολούμαι μαζί τους...

Δεν είδα κάπου να λένε κάτω από 20 ώρες, οποτε γιατί υπερβολικά μικρό? Όσο για τα υπόλοιπα που λες βάλε survival δυσκολία και πέσμου άμα βγείς ποτε από το power armor κ vats  :D

p.s. icenex ωραίο σπιτάκι, εγώ έκανα ένα sniper post λίγο πιο κάτω, αλλα tbh ψιλό αδιάφορο μέχρι στιγμής το building, is there a point πέρα από το να κοιμηθείς και να αποθηκεύσεις?! Πιο πολύ για να μεγαλώσει η διάρκεια του game το βρίσκω.

Δημοσ.

Δεν είδα κάπου να λένε κάτω από 20 ώρες, οποτε γιατί υπερβολικά μικρό? Όσο για τα υπόλοιπα που λες βάλε survival δυσκολία και πέσμου άμα βγείς ποτε από το power armor κ vats  :D

p.s. icenex ωραίο σπιτάκι, εγώ έκανα ένα sniper post λίγο πιο κάτω, αλλα tbh ψιλό αδιάφορο μέχρι στιγμής το building, is there a point πέρα από το να κοιμηθείς και να αποθηκεύσεις?! Πιο πολύ για να μεγαλώσει η διάρκεια του game το βρίσκω.

Βασικα ειναι αδιαφορο αν δεν σε νοιαζει να φτιαξεις βασεις κτλ και θες απλα να φτιαξεις χαρακτηρα αλλα απο την αλλη βοηθαει να ανεβεις lvl το αναφερω πιο πανω.Παιρνεις xp οταν φτιαχνεις κατι τωρα δεν εχω παρατηρησει ποια απο αυτα δινουν xp αλλα σημασια εχει οτι δινουν.Πιο πολυ ειναι να σου δωσει την αισθηση οτι θα φτιαξεις το δικο σου σπιτι ετσι γιατι απλα μπορεις.Μου αρεσει να εχω το σπιτι μου που μπορω να παω να αφησω πραγματα κ γιατι οχι να μην το κανω φρουριο και οποιοδηποτε upgrade.

Ειναι κολλημα πιο πολυ και η αληθεια δεν ειναι για ολους.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

εκτός της πιο πάνω περίπτωσης που έπεσε bandit highjack

Πώς την έβγαλες από μέσα δηλαδή;

Ξέρω, κάνω χαζές ερωτήσεις, αλλά δεν έχω δει καθόλου Power Armor gameplay και θα αργήσω...

Δημοσ.

δοκιμάζω το tgm και δουλεύει κανονικά :-D

επίσης,δεν μου εμφανίζονται οι κλειδαριές σε 1280Χ1024,όσο κ αν έχω ψάξει και δοκιμάσει δεν εχει γίνει τίποτα.

Αφήνω το παιχνίδι εως οτου διορθωθεί είτε μέχρι να αγοράσω οθονη :-D

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...