d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Eννοειται παιδια διορθώστε και FOV οσοι το παιζετε, ειναι κονσολε 70 και προσωπικά το έβαλα 100. Και εγω που το εχω 90 ειναι απο τις ελαχιστες φορες που στο 3ωρο συνεχομενο ζαλιζομαι.. Μαλλον θα το ανεβασω και αλλο..Καλα στο 70 δεν την παλευα καθολου..
harisv Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Παιδια το παιχνιδι αξιζει καποιος να το ξεκινησει? Το διασκεδαζεται η απλα παιζεται με τις ρυθμισεις ?Ολα τα site του δινουν 9/10 περιπου και ολοι οι gamers γκρινιαζουν....
Xristaras12 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Παιδια το παιχνιδι αξιζει καποιος να το ξεκινησει? Το διασκεδαζεται η απλα παιζεται με τις ρυθμισεις ?Ολα τα site του δινουν 9/10 περιπου και ολοι οι gamers γκρινιαζουν.... προσωπικά το ξεκίνησα πριν καμια ώρα,και έχω χαθεί. απειρες επιλογές και το τι μπορείς να κάνεις. ωραιο περιβάλλον και ενδιαφέρουσα ιστορια(δεν έχω παίξει τα προηγούμενα). 3
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Παιδια το παιχνιδι αξιζει καποιος να το ξεκινησει? Το διασκεδαζεται η απλα παιζεται με τις ρυθμισεις ?Ολα τα site του δινουν 9/10 περιπου και ολοι οι gamers γκρινιαζουν.... φυσικα και αξιζει αλλιως ποιος θα ασχολουταν μαζι του?απλα κανει κατι νερα που θα διορθωθουν ελπιζω.... τα site μην τα κοιτας.... 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Τελικά δοκίμασα ότι fix υπάρχει αλλα μπα, είμαι 99% σίγουρος είναι ο καπνός που βγαίνει από εξαερισμούς κτλ...γιατί μονο όταν κοιτάω εκεί έχω drops. So NV μπορούσες να τα κανεις disable αλλα εδώ δεν βρίσκω κάτι, ούτε physx fog δεν τρώει τόσα fps επίσης σε πολλούς μπορεί να βοηθήσει αυτό, κλείνοντας το v-sync από ini και enable από Nvidia CP. https://www.reddit.com/r/fo4/comments/3s93p4/low_fps_on_good_hardware_try_these_two_fixes/ 1
Prospector8 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Επιτελους!!!! Τελικά δοκίμασα ότι fix υπάρχει αλλα μπα, είμαι 99% σίγουρος είναι ο καπνός που βγαίνει από εξαερισμούς κτλ...γιατί μονο όταν κοιτάω εκεί έχω drops. So NV μπορούσες να τα κανεις disable αλλα εδώ δεν βρίσκω κάτι, ούτε physx fog δεν τρώει τόσα fps επίσης σε πολλούς μπορεί να βοηθήσει αυτό, κλείνοντας το v-sync από ini και enable από Nvidia CP. https://www.reddit.com/r/fo4/comments/3s93p4/low_fps_on_good_hardware_try_these_two_fixes/ LOL! εβαλα adaptive και εγω,και ενω πριν το ειχα φουλ unlock τα fps και συχνα ειχα dipps,τωρα παει νερακι! 3
Bspus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Διαβασα καπου στο thread και δεν μπορω να το βρω για quote οτι σου δινει power armor σχεδον απο την αρχη στο παιχνιδι. Αν ισχυει αυτο τοτε ποιος ο λογος υπαρξης αλλων armor που παραδοσιακα χρησιμοποιουσαμε στα μικρα levels? Αν υπαρχουν δηλαδη καθως το παιχνιδι δεν το εχω δει ακομα.
Alithinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Διαβασα καπου στο thread και δεν μπορω να το βρω για quote οτι σου δινει power armor σχεδον απο την αρχη στο παιχνιδι. Αν ισχυει αυτο τοτε ποιος ο λογος υπαρξης αλλων armor που παραδοσιακα χρησιμοποιουσαμε στα μικρα levels? Αν υπαρχουν δηλαδη καθως το παιχνιδι δεν το εχω δει ακομα. Στο δίνει ναι, αλλά χρειάζεται μπαταρίες για να το χρησιμοποιείς και έτσι δεν μπορείς να το χεις όλη την ώρα. Μπαταρίες βρίσκεις σε διάφορα dungeons... Εννοώ τα αντίστοιχα των dungeons στο fallout 4. 5
ThodorisFel Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα μαγκες! Εχω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο game και αν εχει καποιος την καλοσυνη και δεν βαριεται θα ηθελα λιγο να μου εξηγησει τι παιζει με αυτο το παιχνιδι γιατι ειναι το μονο που δεν μπορω να το καταλαβω! To story και ο σκοπος του με εχει μπερδεψει πολυ και επειδη ολοι το πενευουν αυτο το παιχνιδι θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα για να ξεκινησω να το παιζω! Παλαιοτερα ειχα κατεβασει το προηγουμενο απο αυτο fallout αλλα το εσβησα σχετικα γρηγορα! Δεν μπορεσα να το καταλαβω και δεν μπορω να καταλαβω γενικοτερα τι ειναι αυτο που ενθουσιαζει τοσο πολυ το κοινο! Αυτα τα ολιγα λοιπον! καλο gaming σε ολους!
RPDrummer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δεν έχω παίξει κανένα fallout. Νομίζω η εξερεύνηση είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που αρέσει στους παίκτες.
screaming_trees Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Κλασσικός τίτλος Bethesda, όσο αυξάνεται ο αριθμός των sequels τόσο πιο παπαρια είναι το παιχνίδι.
NT1G Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα μαγκες! Εχω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο game και αν εχει καποιος την καλοσυνη και δεν βαριεται θα ηθελα λιγο να μου εξηγησει τι παιζει με αυτο το παιχνιδι γιατι ειναι το μονο που δεν μπορω να το καταλαβω! To story και ο σκοπος του με εχει μπερδεψει πολυ και επειδη ολοι το πενευουν αυτο το παιχνιδι θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα για να ξεκινησω να το παιζω! Τι ακριβώς θες δηλαδή, να σου πει κάποιος την ιστορία όλη του fallout 4 για να το παίξεις; Φαντάζομαι αυτός είναι ο λόγος να το παίξεις για να δεις μόνος σου την ιστορία.
noFEARgr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ψαχνεις τον γιο σου αυτη ειναι η ιστορια ( και δεν ειναι σποιλερ καθως αυτο το καταλαβαινεις το πρωτο δεκαλεπτο ) . Μεχρι εκει ειχαν εμπνευση οι τυποι στην Bethesda
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Επιτελους!!!! Pimp my Power Armor? 1
ThodorisFel Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Τι ακριβώς θες δηλαδή, να σου πει κάποιος την ιστορία όλη του fallout 4 για να το παίξεις; Φαντάζομαι αυτός είναι ο λόγος να το παίξεις για να δεις μόνος σου την ιστορία. Δηλαδη δεν χρειαζεται να παιξω ολα τα προηγουμενα για να καταλαβω? Δεν ξερω μου φαινεται καπως δυσκολο και με πολλες επιλογες! Και επειδη δεν ειμαι γνωστης του αντικειμενου δεν ειμαι σιγουρος αν θα μου αρεσει μετα η οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα