Prospector8 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Για δοκιμαστε απο το steam και πηγαιντε Fallout4>Properties>General και πατηστε set launch options και βαλτε -Fullscreen
toyo73 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 C: Users/your username/mygames/fallout4/fallout4prefs/bTopMostWindow=1bMaximizeWindow=1bBorderless=1bFull Screen=1iSize H=720iSize W=1280 Στο ιSize H= και iSize W= βαζεις την αναλυση τις οθονης σου 1
icenex Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Στο θεμα επιδοσεων δεν εχω δει κατι μεχρι στιγμης και το παιζω στα ultra 1440p 50 fps εχω δει το λιγοτερο και 62 το περισσοτερο παιζει βεβαια να με βοηθαει το γεγονος οτι εχω gsync και να μην μου γινεται τοσο αντιληπτο τι να πω δεν ξερω.. Θετικα 1)καψιμο μεχρι αηδιας με build-craft-mod κτλ για τους λατρεις του ειδους. 2)Προσωπικα εχει καλυτερο συστημα μαχης οσον αφορα τις προηγουμενες εκδοσεις, εγινε fps βεβαια αλλα σε καλυτερο επιπεδο απο 3 και NV.Ειδικα το γεγονος οτι ο χρονος κυλαει κανονικα σε πολλες περιπτωσεις οπως πχ εισαι σε ενα desk και κανεις λουτ ή οπως και το vats παει σε πιο αργη κινηση ειναι καλη προσθηκη-εξελιξη 3)Τρελη εξερευνηση 4) μου αρεσει το τοπιο με οτι συνεπαγεται με αυτο μεχρι στιγμης(δεν ειναι flat εχει εναλλαγες στα τοπια) και οσον αφορα τα γραφικα μου αρεσουν κ αυτα σιγουρα δεν ειναι σαν του w3 και δεν τα συγκρινω με αυτο αλλα με τους προκατοχους ξερω θα με βρισετε με αυτο που λεω αλλα ετσι συγκρινω εγω ενα παιχνιδι 5)Το AI των εχθρων μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλο κοιτανε να σε flankaroun η κανουν cover γενικα ειναι σε πολυ καλο επιπεδο. Αρνητικα 1)Bugs μεχρι στιγμης εχω συναντησει τα εξης, στους υποτιτλους εστω κ αν το επαθα μονο μια φορα.επισης αρκετες φορες κολλησα ειτε σε terminal η στην power armor επειδη το μερος ητανε στριμωχτα οποιος το εχει παθει καταλαβαινει τi λεω.Επισης κατι αλλο που συναντησα βρηκα ενα ρομποτ λιγο πιο περα απο την βαση και ητανε μεσα σε μια μαντρα οταν το ενεργοποιησα βγηκα εξω και το ειδα να πεφτει απο τον ουρανο και να σκαει λιγο παραπερα μετα δοκιμασα να κανω Load και δεν το εβλεπα καν το ρομποτ πριν το ενεργοποιησω ητανε λες κ εξαφανιστηκε.Μολις το ενεργοποιησα παλι εκανε bunjee jumping. 2)perk-skills tree το γαμησαν ισως δεν το εχω συνηθησει τι να πω οχι οτι ειναι χαζομαρα τελειως αυτο απλα το αλλο ειχε περισσοτερη λεπτομερια. 3)0 βαθος στους διαλογους σε σχεση με τους προκατοχους. 4)Νο καρμα δεν ξερεις τι αντικτυπο εχουν οι επιλογες στον κοσμο.Ισως δεν εχω παιξει αρκετα και αυτο ειναι μια αληθεια γιατι με εχει συνεπαρει το build κτλ. Αυτα ειναι βαση οτι εχω δει μεχρι στιγμης η αληθεια στορυ δεν εχω παιξει καθολου πιο πολυ εξερευνηση εχει πεσει κ μερικα side quests φανταστειτε δεν εχω παει ακομη στην Diamond city η οπως λεγεται.Μολις τελειωσα τα quest στην βαση και πηγα να κανω κατι side quest που σκοτωνεις κατι raiders μετα απο εκει θα παω λογικα στην διαμαντοπολη 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Όταν κανεις upgrade armor κτλ τα textures είναι bugged σε μερικά parts. Ξέχασα να βγάλω screens. Μέχρι στιγμής το μονο bug που έχω δει είναι να εξαφανίζεται το όπλο και pipboy, quicksave/quickload και λύνεται. Το pathfinding του σκυλιού είναι τραγικό Επίσης υπάρχει τρόπος να disable το fog/smoke, βρήκε κανεις?!
BigBOSS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Θα βγουνε patches, και στο Witcher 3 κυκλοφορούσε το ένα patch μετα το άλλο (για performance, κανα bug, το προβλημα με το xp κτλ).
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 10 άτομα για DLC & patches και τα υπόλοιπα στο next TES Όσο patch και fix να παίξει δύσκολα να λυθούν προβλήματα που δεν έχουν λύσει 10 χρονια τώρα...
icenex Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Όταν κανεις upgrade armor κτλ τα textures είναι bugged σε μερικά parts. Ξέχασα να βγάλω screens. Μέχρι στιγμής το μονο bug που έχω δει είναι να εξαφανίζεται το όπλο και pipboy, quicksave/quickload και λύνεται. Το pathfinding του σκυλιού είναι τραγικό Επίσης υπάρχει τρόπος να disable το fog/smoke, βρήκε κανεις?! Γενικα το παιχνιδι εχει θεματα προφανως οσο το παιζουμε θα βρουμε κ αλλα πραγματα..Θελει πατσαρισματα να διορθωθουν αρκετες λεπτομεριες.
BigBOSS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 10 άτομα για DLC & patches και τα υπόλοιπα στο next TES Όσο patch και fix να παίξει δύσκολα να λυθούν προβλήματα που δεν έχουν λύσει 10 χρονια τώρα... συνάντησες τοσο μεγάλο προβλημα ή bug ώστε να μην μπορεις να παιξεις; (gamebreaking bug)
icenex Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Θα βγουνε patches, και στο Witcher 3 κυκλοφορούσε το ένα patch μετα το άλλο (για performance, κανα bug, το προβλημα με το xp κτλ). Αυτο ηθελα να πω και εγω αλλα ειπα να μην το αναφερω να μην φανει σαν hate προς το W3. Εγιναν τοσα patch που εγω το παρατησα και περιμενω οταν βγει η full εκδοση.Στο f4 δυστυχως δεν μπορω να περιμενω θελω να απορροφηθω στον κοσμο του με bugs και οτι αλλο πηγαινει στραβα. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Όχι όπως είπα και παραπάνω, όλα μια χαρά μέχρι στιγμής από bugs, καμια σχέση ευτυχώς με αυτά που βλέπω στο net.
Spartan117 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μια 970 (1481 core/7800 mem) το τρώει για πρωινό το game πάντως. Όλα ultra και godrays στα medium και έχω κολλημένα 60 fps. Και επειδή έκραξα την Bethesda σε κάποια πράματα πρέπει να τους παραδεχτώ σε κάτι άλλο. Το TAA (temporal anti alias) που χρησιμοποιούν στο Fallout 4 (το ίδιο με τις κονσόλες) είναι 10/10 ποιότητα. Δεν βλέπεις ούτε ίχνος aliasing την ώρα που κινείσαι και το παιχνίδι έχει αρκετά λεπτομερές foliage που 9 στις 10 φορες δημιουργεί πολλά προβλήματα (βλ. RoTTR στο X1, Bloodborne κτλ). Και το καλύτερο της υπόθεσης; Δεν κοστίζει τίποτα. Από άποψη image quality καθαρά το παιχνίδι είναι από τα πιο εντυπωσιακά games που έχουν βγει το 15 σε κονσόλες ή PC imo. Φυσικά αυτό δεν αναιρεί ότι έχω πει λίγες σελίδες πίσω.
BigBOSS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Eννοειται παιδια διορθώστε και FOV οσοι το παιζετε, ειναι κονσολε 70 και προσωπικά το έβαλα 100.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Καλά μέσα σε κτίρια ειδικά στο πρώτο bandit building που πας για raid πέφτει στα 30 fps...
Spartan117 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Και in-doors είναι εκεί που έχει τα περισσότερα προβλήματα το παιχνίδι, frame drops δεν είδα αλλα είναι γεμάτο low res textures, τα φώτα μέσα στα κτήρια δεν ρίχνουν σκιές (όπως πχ στα Metro παιχνίδια σε παρόμοιες καταστάσεις) και γενικά είναι από τα πιο άσχημα μέρη του παιχνιδιού. Έξω στην ερημιά είναι πολύ καλύτερα.
panther_512 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) To παιχνίδι είναι CPU bound. Δεν αποφεύγετε τα drops σε συγκεκριμένες περιοχές ανεξάρτητα από το πόσο δυνατή είναι η κάρτα γραφικών σας. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2015 από panther_512 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα