Deus ex machina Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Θα έλεγα οτι έιναι νωρίς για να το κρίνουμε, το παιχνίδι μόλις βγήκε και ειδικά με το W3 είναι λίγο άδικη η σύγκριση. Επαιξα κι εγω κανα 2ωρο σ'ένα φίλο και το βαρέθηκα αλλά και με τα προηγούμενα ( skyrim, new vegas) το ίδιο είχε γίνει, δεν είναι του στυλ μου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 12 ώρες είμαι και ακόμα κάνω τα quest minutemen. το armor το χω παρατήσει κάπου και μαζεύει σκόνη. επίσης, κάπου είδα για shadow distance σε medium/low και φτιάχνει το fps drop σε περιοχές με πολλά κτίρια. /tinfoil hat - Το άφησαν σε επίπεδα NV - visually / performance γιατί στα @@ τους αλλά και λόγω mods. τώρα θα επιστρέψουν πάλι στο steam με paid only mods και θα ξεζουμίσουν τσέπες.
Alithinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω πως ανακάλυψα γιατί το παιχνίδι είναι τόσο βαρύ χωρίς αιτία. Χρησιμοποίησα τη κονσόλα εντολών για να ακυρώσω το collision detection και να μπορεί ο χαρακτήρας μου να περνά μέσα από τοίχους κτλπ, και το τι ανακάλυψα δεν θα το πιστέψετε !!!! Υπάρχει ένας δεύτερος 'κόσμος' κάτω από το κόσμο του Fallout 4!!! Όχι δεν είναι μέρος του gameplay. Κατέβηκα κάτω από το χώμα και βρήκα επιπρόσθετη στρώση πατώματος. Είναι όσο όλο το map, και έχει βουναλάκια, λόφους, κτλπ... Διάφορες γεωμετρικές λεπτομέρειες. Όλα αυτά στοιχίζουν πολύγωνα εν το μεταξύ. Πολύγωνα που θα μπορούσαν να έχουν τα αντικείμενα ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ στο παιχνίδι. Και επίσης όλες οι σκιές τυπώνονται και 2η φορά, μια στον 'πραγματικό' κόσμο, και μια στον από κάτω! Το παιχνίδι τυπώνει τις σκιές 2 φορές χωρίς λόγο, και χρειάζεται να επεξεργάζεται συνέχεια πολύγωνα που δεν υπάρχει περίπτωση ο παίχτης να τα δεί ποτέ αν δεν χρησιμοποιήσει κονσόλες εντολών. Ιδού τα πειστήρια της ανακάλυψής μου: 7
trayban Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω πως ανακάλυψα γιατί το παιχνίδι είναι τόσο βαρύ χωρίς αιτία. Χρησιμοποίησα τη κονσόλα εντολών για να ακυρώσω το collision detection και να μπορεί ο χαρακτήρας μου να περνά μέσα από τοίχους κτλπ, και το τι ανακάλυψα δεν θα το πιστέψετε !!!! Υπάρχει ένας δεύτερος 'κόσμος' κάτω από το κόσμο του Fallout 4!!! Όχι δεν είναι μέρος του gameplay. Κατέβηκα κάτω από το χώμα και βρήκα επιπρόσθετη στρώση πατώματος. Είναι όσο όλο το map, και έχει βουναλάκια, λόφους, κτλπ... Διάφορες γεωμετρικές λεπτομέρειες. Όλα αυτά στοιχίζουν πολύγωνα εν το μεταξύ. Πολύγωνα που θα μπορούσαν να έχουν τα αντικείμενα ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ στο παιχνίδι. Και επίσης όλες οι σκιές τυπώνονται και 2η φορά, μια στον 'πραγματικό' κόσμο, και μια στον από κάτω! Το παιχνίδι τυπώνει τις σκιές 2 φορές χωρίς λόγο, και χρειάζεται να επεξεργάζεται συνέχεια πολύγωνα που δεν υπάρχει περίπτωση ο παίχτης να τα δεί ποτέ αν δεν χρησιμοποιήσει κονσόλες εντολών. Ιδού τα πειστήρια της ανακάλυψής μου: εξερεύνα το και βρες πιο κομμάτι του χάρτη του σκυριμ(μη πω ΝΒ)είναι! Μιλάμε για την απόλυτη κοροϊδία το παίγνιο ρεεεεει 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 όλα καλά alithinos, αλλά πάρε και κανα Rad-away ρε φίλος, στα τέρματα η ραδιενέργεια Τώρα για αυτό με το performance, δεν έχω να πω κάτι
Alithinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 εξερεύνα το και βρες πιο κομμάτι του χάρτη του σκυριμ(μη πω ΝΒ)είναι! Μιλάμε για την απόλυτη κοροϊδία το παίγνιο ρεεεεει Χαχα... λες ? όλα καλά alithinos, αλλά πάρε και κανα Rad-away ρε φίλος, στα τέρματα η ραδιενέργεια Τώρα για αυτό με το performance, δεν έχω να πω κάτι Το ξέρω το ξέρω. Μην ανησυχείς! Τη ραδιενέργεια τη μάζεψα λόγο των βουτιών που έκανα μέσα στα νερά για να δω τι υπάρχει μέσα στη θάλασσα!
Millennium Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 σκιζει σε πωλήσεις Fallout 4 Has Sold 1.2 Million Copies On Steam In 24 Hourshttp://www.dsogaming.com/news/fallout-4-has-sold-1-2-million-copies-on-steam-in-24-hours/ Που να μην είχε και τα αρνητικά..
Alithinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Στα καλά νέα, ο Boris (ENB) αποφάσισε να ασχοληθεί με το Fallout 4! http://enbdev.com/mod_fallout4_v0280.htm
roditis82 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά το game δέν μου τρέχει fullscreen με τίποτα, τσέκαρα τις ρυθμίσεις από το launcher ότι ανάλυση και να βάλω αυτό το χαβά του....alt+enter , alt-tab, επίσης τίποτα....έχει κανείς καμιά λύση???? ευχαριστώ......
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Οι καπνοί ρίχνουν πολύ τα fps, από το 3 το θυμάμαι αυτό που άνοιγε το vault door και έπεφτες 20 fps... ευτυχώς έχει μονο σε υπονόμους κτλ. p.s. επίσης παίζει texture streaming πρόβλημα έτσι? 10 δευτερόλεπτα για να φορτώσει texture Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2015 από {TDi}Dj2k..infc
ZEmaGR Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα παίδες και γω έχω το ίδιο πρόβλημα με το full screen, εαν κάποιος θα μπορούσε να βοηθήσει........
antonhsdiam Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά το game δέν μου τρέχει fullscreen με τίποτα, τσέκαρα τις ρυθμίσεις από το launcher ότι ανάλυση και να βάλω αυτό το χαβά του....alt+enter , alt-tab, επίσης τίποτα....έχει κανείς καμιά λύση???? ευχαριστώ...... Τσέκαρες την επιλογή fullscreen στο Launcher?Χαζή ερώτηση ίσως αλλά καμιά φορά μάτι είναι κολλάει.. Χτες που το δοκίμασα πάντως για κάνα τρίωρο με 12αρα Ram και R9 290X μια χαρά έπαιζε με ultra σε όλα,το gameplay δε μου φανηκε διασκεδαστικό και μου έδωσε αυτήν την ''όρεξη'' να το συνεχίσω.
roditis82 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 στο launcher είναι επιλεγμένο το fullscreen..απο ότι φαίνεται δεν είμαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα.... https://steamcommunity.com/app/377160/discussions/0/496880503079929703/
toyo73 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα παίδες και γω έχω το ίδιο πρόβλημα με το full screen, εαν κάποιος θα μπορούσε να βοηθήσει........ Πρεπει να πειραξεις ενα αρχειο ini.Αυτο εκανα εγω.Μολις παω σπιτι θα σου πω τι να πειραξεις.Επισης εγω ξεκλειδωσα και το frame rate.Παλι μεσω ini.
roditis82 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Κάποιος με το ίδιο πρόβλημα μπορεί να τσεκάρει αυτό: p.s είναι απο google translate..... Δεν είμαι σίγουρος αν έχει ειπωθεί, αλλά ο τρόπος που το πήρα εργασίας ήταν αλλάζοντας τα δικαιώματα μου στο φάκελο μου. Έπρεπε να κάνω το ίδιο πράγμα πίσω στην ημέρα για FO: NV. Βρείτε το φάκελο όπου οι Fallout4Prefs αρχείο και αποθηκεύστε τα παιχνίδια θα πάει. Θα πρέπει να είναι κάπου όπως το PC> Έγγραφα> Παιχνίδια μου> Fallout4. Αυτή δεν είναι η κύρια Fallout 4 κατάλογο, αλλά είναι το Steam κατάλογο δημιουργεί για το Fallout 4 σε κατάστημα αποθηκεύει και τέτοια.Κάντε δεξί κλικ στο φάκελο, επιλέξτε Ιδιότητες, επιλέξτε την ασφάλεια, και τότε θα δείτε ένα παράθυρο αναγράφονται όλα τα λογαριασμών στον υπολογιστή σας. Ο λογαριασμός του διαχειριστή θα πρέπει να έχουν ήδη πλήρη πρόσβαση, αλλά θα πρέπει να επιλέξετε τον προσωπικό σας λογαριασμό. Σημείωση έστω και "Πλήρης πρόσβαση" είναι επιλεγμένο στο μενού παρακάτω όταν κάνετε κλικ στο λογαριασμό σας. Αν δεν είναι επιλεγμένο, τότε αυτό είναι το πρόβλημά σας. Για να λυθεί αυτό, απλώς επιλέξτε το λογαριασμό σας από αυτό το κουτί, πατήστε Edit, και στη συνέχεια επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στο "Full Access". Μόλις αποθηκεύσετε αυτή τη νέα ρύθμιση, θα πρέπει να μπορείτε να αποθηκεύσετε όλες τις αλλαγές προτίμησης στο φάκελο μας, καθώς και να αποθηκεύσετε τα παιχνίδια. Δούλεψε για μένα έτσι κι αλλιώς. Δεν έχω ιδέα πώς αυτό το σφάλμα μπορεί να υπάρχουν ακόμα μετά από τα θέματα που προκάλεσαν στο New Vegas.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα