panther_512 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Οι αρνητικές κριτικές δεν έχουν να κάνουν με τα γραφικά καθ'αυτά, αλλά με τον τεχνικό τομέα γεικότερα, σύν το θέμα ιστορίας κλπ. (Ειδικά για την ιστορία, διαβάζω συστηματικά ότι είναι κατώτερη του New Vegas, και αυτό είναι πολύ κρίμα...) Το παιχνίδι έχει ήδη βαφτιστεί στο ίντερνετ ως Fallout 3.5. Τα Skyrim, Fallout 3 και Fallout New Vegas έχουν άνω του 80/100 τόσο από τους reviewers όσο και από τους users σε όλες τις πλατφόρμες. Στο Fallout 4 έχεις 80-άρια και 90-άρια από τους πρώτους και 50-άρια από τους δεύτερους επίσης σε όλες τις πλατφόρμες. Kαι ενώ στο Steam την πρώτη μέρα πλημμυρίσαμε από thumbs up στα reviews, τώρα τα thumbs down αρχίσαν να πιάνουν τις πρώτες θέσεις.... Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει αναίτια. Η ποιότητα ενός παιχνιδιού καθορίζεται από τις προσδοκίες μας για το παιχνίδι, σε σχέση με αυτό που λαμβάνουμε. Οι προσδοκίες μας διαμορφώνονται από τις προσωπικές μας εμπειρίες, τα ανταγωνιστικά προϊόντα, τη διαφήμιση, τον περίγυρό μας, το ίντερνετ κλπ κλπ. Είναι εμφανές ότι το Fallout 4 δεν μπορεί να ικανοποιήσει σε συλλογικό επίπεδο τις προσδοκίες των gamers, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί στη σήμερον ημέρα. Σε ατομικό επίπεδο είναι τελείως άλλη ιστορία, μιάς και έχεις άτομα που είναι πλήρως ικανοποιημένα, όπως και άτομα που είναι απόλυτα δυσαρεστημένα. 8
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Η ποιότητα ενός παιχνιδιού καθορίζεται από τις προσδοκίες μας για το παιχνίδι, σε σχέση με αυτό που λαμβάνουμε. Οι προσδοκίες μας διαμορφώνονται από τις προσωπικές μας εμπειρίες, τα ανταγωνιστικά προϊόντα, τη διαφήμιση, τον περίγυρό μας, το ίντερνετ κλπ κλπ. Είναι εμφανές ότι το Fallout 4 δεν μπορεί να ικανοποιήσει σε συλλογικό επίπεδο τις προσδοκίες των gamers, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί στη σήμερον ημέρα. Σε ατομικό επίπεδο είναι τελείως άλλη ιστορία, μιάς και έχεις άτομα που είναι πλήρως ικανοποιημένα, όπως και άτομα που είναι απόλυτα δυσαρεστημένα. Βασικα η αποψη μας για την ποιοτητα ενος παιχνιδιου καθοριζεται απο τους παραγοντες που αναφερεις αλλα μαλλον αυτο εννοουσες προφανεστατα. Επισης ΚΑΝΕΝΑ παιχνιδι ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ δεν θα μπορεσει ποτε να ικανοποιησει σε συλλογικο επιπεδο τις προσδοκιες των gamers σαν συνολο και ειναι απολυτα λογικο μονο και μονο τις προτιμησεις/εμπειριες/γνωσεις αλλα και το βαθμο ανεχειας και κριτικης σκεψης του καθενος ξεχωριστα να λαβεις υπ'οψιν. Δεν ειναι κακο να υπαρχουν διαφορετικες αποψεις. Κακο ειναι να υπαρχουν ακραιες και απολυτες αποψεις. Και να στο πω και απλα, σιγα μην εχουν παιξει οι περισσοτεροι εστω και 10 ωρες απο το παιχνιδι και αποκτησαν και αποψη τωρα και εμπεριστατωμενη.
AnimaTronic Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μαγκες παιζει κανεις το game σε PS4 να μας πει απο πρωτο χερι εντυπωσεις για το performance? Βγηκε κανενα patch;
Fulgore Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μαγκες παιζει κανεις το game σε PS4 να μας πει απο πρωτο χερι εντυπωσεις για το performance? Βγηκε κανενα patch; Προφανως και οχι καθως εισαι στο τμημα του Pc. Ρωτας αναγκαστικα στο αντιστοιχο θεμα του ps4 αν υπαρχει,αλλιως στο Official Playstation 4 topic. Ενδιαφερον παντως για τις κονσολες στο Insomnia μην περιμενεις να δεις 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Χωρίς TXAA πάντως το game φαίνεται πολύ άσχημο πρώτη φορα βάζο ΑΑ σε game. Ευτυχώς μονο 2fps κόβει. Δεν υπάρχουν interior shadows btw και μου την σπάει πολύ σε games. Ευτυχώς το SSAO δεν κάνει shimmering. Εγώ πάντως μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος από το game overall -performance. Το building το βρίσκω λίγο υπερβολικό για τα γούστα μου. Το crafting μια χαρά και το voice acting καλο. Επίσης γουστάρω απίστευτα που το accuracy/recoil είναι ψιλό ρεαλιστικό και γενικά πολύ καλύτερα fps mechanics. Χωρίς τα - που έχω αναφέρει σε προηγούμενα posts άνετα θα του έβαζα 9 και ίσως 10 αφού τελειώσω το full story και είναι έστω καλο. p.s. το nvidia guide πάντως είναι πολύ κοντά σε ότι λέει και βοηθησε αρκετά ώστε να έχω 50-60fps με high sets και λίγα medium. Δεν υπάρχει πια η σελίδα για κάποιο λόγο οποτε οποιος θέλει ας use την cache. http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:NWUiAkC-Sh8J:www.geforce.co.uk/whats-new/guides/fallout-4-graphics-performance-and-tweaking-guide+&cd=3&hl=en&ct=clnk&gl=uk&client=firefox 1
viper2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 γιατι τετοιο θαψιμο στο metacritic? http://www.metacritic.com/game/pc/fallout-4/user-reviews
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Χωρίς TXAA πάντως το game φαίνεται πολύ άσχημο πρώτη φορα βάζο ΑΑ σε game. Ευτυχώς μονο 2fps κόβει. Δεν υπάρχουν interior shadows btw και μου την σπάει πολύ σε games. Ευτυχώς το SSAO δεν κάνει shimmering. Εγώ πάντως μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος από το game overall -performance. Το building το βρίσκω λίγο υπερβολικό για τα γούστα μου. Το crafting μια χαρά και το voice acting καλο. Επίσης γουστάρω απίστευτα που το accuracy/recoil είναι ψιλό ρεαλιστικό και γενικά πολύ καλύτερα fps mechanics. Χωρίς τα - που έχω αναφέρει σε προηγούμενα posts άνετα θα του έβαζα 9 και ίσως 10 αφού τελειώσω το full story και είναι έστω καλο. p.s. το nvidia guide πάντως είναι πολύ κοντά σε ότι λέει και βοηθησε αρκετά ώστε να έχω 50-60fps με high sets και λίγα medium. Δεν υπάρχει πια η σελίδα για κάποιο λόγο οποτε οποιος θέλει ας use την cache. http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:NWUiAkC-Sh8J:www.geforce.co.uk/whats-new/guides/fallout-4-graphics-performance-and-tweaking-guide+&cd=3&hl=en&ct=clnk&gl=uk&client=firefox Για το AA θα συμφωνησω πληρως πασχει απο τρομερο subpixel aliasing και το temporal AA κανει δουλεια.. Shimmering δεν εχω παρατηρησει και εγω καθολου ομως οσο εχω παιξει αλλα εχει αρκετο texture botching και χαμηλη ποιοτητα δυστυχως.. Κραζει για μοντα
Fulgore Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Και στο Metal gear ειδαμε ταραστια διαφορα στο Metacritic μεταξυ κριτικων και users οχι βεβαια τοσο οσο στο Fallout 4.
viper2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Και στο Metal gear ειδαμε ταραστια διαφορα στο Metacritic μεταξυ κριτικων και users οχι βεβαια τοσο οσο στο Fallout 4. http://www.metacritic.com/game/pc/fallout-4/user-reviews http://www.metacritic.com/game/pc/metal-gear-solid-v-the-phantom-pain/user-reviews μια διαφορα την εχουν... 1
panther_512 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Βασικα η αποψη μας για την ποιοτητα ενος παιχνιδιου καθοριζεται απο τους παραγοντες που αναφερειςι αποψη τωρα και εμπεριστατωμενη. Κάνεις λάθος. Αυτό που έγραψα είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που καθορίζουν την ποιότητα ενός προϊόντος ή υπηρεσίας. http://www.thecqi.org/Knowledge-Hub/Resources/Factsheets/Introduction-to-quality/ "Quality is the result of a comparison between what was required and what was provided. It is judged not by the producer but by the receiver." Η ικανοποίηση του πελάτη που θα αγοράσει το προϊόν σου είναι ο βασικός δείκτης της ποιότητας του προϊόντος σου. Ο πελάτης ορίζει αν αυτό που έφτιαξες είναι ποιοτικό ή όχι, όπως και ο πελάτης ορίζει ποιό πρέπει να είναι το προϊόν σου. "The only true measure of acceptable quality is customer satisfaction, which takes into account both objective and subjective interpretations of the needs and expectations of customers" Όλα αυτά αποτελούν βασικές αρχές της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας. "Quality is defined by customers' requirements." 2
fearwhatnow Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Χωρίς TXAA πάντως το game φαίνεται πολύ άσχημο πρώτη φορα βάζο ΑΑ σε game. Ευτυχώς μονο 2fps κόβει. Δεν υπάρχουν interior shadows btw και μου την σπάει πολύ σε games. Ευτυχώς το SSAO δεν κάνει shimmering. Εγώ πάντως μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος από το game overall -performance. Το building το βρίσκω λίγο υπερβολικό για τα γούστα μου. Το crafting μια χαρά και το voice acting καλο. Επίσης γουστάρω απίστευτα που το accuracy/recoil είναι ψιλό ρεαλιστικό και γενικά πολύ καλύτερα fps mechanics. Χωρίς τα - που έχω αναφέρει σε προηγούμενα posts άνετα θα του έβαζα 9 και ίσως 10 αφού τελειώσω το full story και είναι έστω καλο. p.s. το nvidia guide πάντως είναι πολύ κοντά σε ότι λέει και βοηθησε αρκετά ώστε να έχω 50-60fps με high sets και λίγα medium. Δεν υπάρχει πια η σελίδα για κάποιο λόγο οποτε οποιος θέλει ας use την cache. http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:NWUiAkC-Sh8J:www.geforce.co.uk/whats-new/guides/fallout-4-graphics-performance-and-tweaking-guide+&cd=3&hl=en&ct=clnk&gl=uk&client=firefox Τα voiceovers ειναι γενικα καλα αλλα του πρωταγωνιστη ειναι για ΓΕΛΙΑ. Λες και βρηκαν καποιον απο το μετρο της Ν. Υορκης του εδωσαν 5 δολλαρια το μηνα και τον ηχογραφησαν. Δεν υπαρχει λεξη που να αντικατοπτριζει την αθλιοτητα του voiceover του πρωταγωνιστη. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Τα voiceovers ειναι γενικα καλα αλλα του πρωταγωνιστη ειναι για ΓΕΛΙΑ. Λες και βρηκαν καποιον απο το μετρο της Ν. Υορκης του εδωσαν 5 δολλαρια το μηνα και τον ηχογραφησαν. Δεν υπαρχει λεξη που να αντικατοπτριζει την αθλιοτητα του voiceover του πρωταγωνιστη. - "aha" - "yes" - "hmm?" χρησιμοποιεί όλη την διαθέσημη γκάμα.
zeniath Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ρε σεις παίδες, ο τυπάρας από το Diamond City Radio, συνεχώς λέει τις ίδιες βλακείες ή πρέπει να προχωρήσω το Main Quest μπας και αλλάξει τροπάριο;
dimyok Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Βάζεις radio mod και μια Ultimate Playlist από 30s και φτιάχνει . Βεβαία μετά από λίγο λες γαμ@ την κ@λ@εταιρια που εχει ξοδεψει 100 μύρια σε marketing campaign και μόνο 10 στο development του παιχνιδιού . Πάλι τα υπόλοιπα η mod community θα τα φτιάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα