Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να εισαι ελεφαντας για να αποδεχθεις το προφανες. Η game engine ειναι παναρχαια και οσο καλη αρτιστικη δουλεια και να εχει γινει και να πασαλειψαν λιγα shadows, δεν ειναι συγχρονα γραφικα.

Και οχι αυτα που δειχνεις δεν ειναι τιποτα το αξιοσημειωτο για παιχνιδι του 2015, ξεπερασμενες τεχνολογιες σε πολλα features..

Ειδικα αν συνυπολογισουμε το performance cost εκει πραγματικα ειναι λιγο αστειο και που το συζηταμε..

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ γενικά διαβάζω πιο μετριοπαθείς λογικές κριτικές και αγνοώ τα 10ρια και τα μηδενάρια. Οι περισσότεροι δυστυχώς μιλούν για Fallout 3.5 και όχι 4. Και αυτό αφορά όλους τους τομείς, γραφικά - gameplay - innovations.

Και όσο να ναι, 60€ σήμερα για ένα Fallout 3.5 είναι κλεψιά από την Bethesda.

• Like 2
Δημοσ.

γιατι πράμα μιλας, το παιχνιδι στο steam έχει πολύ καλές κριτικές 80%.

επισης σε current players ξεπέρασε ακομη και Dota 2 και CSGO.

αμα ο κοσμος ηταν απογοητευμενος θα συνέβαιναν ολα αυτά;

ειδικά αυτο με τα γραφικά απο οσο εχω παιξει δεν ισχυει με τιποτα, εκτος και αν κάποιοι βλέπουν και άλλοι όχι τοσο καλά

επισης η γκρινια και το bitching απο ένα σημειο και μετά ειναι κουραστικα και ανευ νοήματος, αμα θέλετε υπεργραφικά πάντε λιωστε στο The Order ή το Crysis 3.

σχετικά με το Witcher 3 ναι ήταν σουπερ  τα καλύτερα quest line και μυρια αλλα, αλλα ας μην αρχισω να μιλαω καλύτερα για το μέτριο σύστημα μάχης, για πολλά σημεια με μπαούλα στον χάρτη που απλως μπήκαν για να τον γεμισουν, για το ρομποτικο animation, που ειναι κριμα ενα παιχνιδι με τετοια γραφικά να έχει τετοιο μέτριο animation, και αλλα.

Δες Skyrim με mods που είναι παιχνίδι τετραετίας και πες μου μετά ότι είναι καλύτερο το Fallout 4.

To full motion capture animation του Witcher 3 το βλέπεις ρομποτικό; Μάλλον άλλος δεν βλέπει καλά.

Εγώ πάντως δεν έμεινα μόνο στα γραφικά άλλα μίλησα κυρίως για τους μηχανισμούς του παιχνιδιού και το story του.

Τα τοπ 10+ helphul reviews είναι αρνητικά βλέπω στο steam. 4.7 user score στο metacritic.

Εγώ μέχρι στιγμής και του έβαζα ένα 7 με το witcher 3 να είναι 10.

Δημοσ.

Παντως μιλαμε για τρελο hate στο παιχνιδι απτο πουθενα.Δεν ξερω αν το καναν oversimplify στα mechanics η τπτ αλλο,αλλα αυτο  το hate με τα γραφικα δεν υπαρχει.Να πεις οτι αλλα σου δειξαν και αλλα σου πουλησαν να το δεκτω,να πεις οτι το παιχνδι ειναι τυπου Arkham Knight στο PC και δεν bootαρει να το δεχτω,αλλα δεν συμβαινει τιποτα απο αυτα.

Επειδη απλα καποιοι μες το μυαλο τους φανταζοντουσαν οτι το παιχνιδι θα φτασει η θα ξεπερασει το W3 στα γραφικα(για καποιο λογο),το βαθμολογουνε με 0 και 1 στο metacritic και σε διαφορα sites.Δεν γινονται αυτα.Και να σκεφτειται δεν υπερασπιζομαι τις εταιριες η ο'τιδηποτε αλλα αυτο που πηραμε  σαν game μας promoταραν εξ αρχης,απλα επειδη λεγεται Fallout καποιοι στο μυαλο τους θελαν να ταν 12/10 το game και οχι 9/10 και τωρα βγαζουν hate

Σουρεαλισμος σε ολο του το μεγαλειο

Δεν χρειαζεται να εισαι W3 ή AC:U στα γραφικα για να εχεις μια ισορροπημενη εικονα σε ολα τα aspects του παιχνιδιου. Ουτε το Fallout 3/New Vegas ειχαν top of the line γραφικα για την εποχη τους, αλλα δεν ειχαν και τετοια αποσταση απο την εποχη.. Εκει ειναι το θεμα.

Ναι ολοι ξεραμε οτι δεν θα ειναι κατι το τρομερο σε γραφικα ειχε φανει, και σιγα μην δεν παιξω το fallout 4 επειδη εχει ξεπερασμενα γραφικα αλλα οκ.. Οτι μπορουσαν εκαναν για να χαλασουν την εμπειρια στον τομεα..

Το metacritic ουτε καν με απασχολει, ειναι απλα αστειο να διαβαζω κριτικες εκει..

Το hate και τo bitching ειναι σημεια των καιρων μας. Σε μια εποχη που τα παντα διδονται απλοχερα με το γρηγορο ιντερνετ και υπαρχει πληθωρα πληροφοριας, διακρινουμε περισσοτερο hate απο οτι παλιοτερα που οκ ενημερωνομασταν απο τα λιγοστα φορα και τα περιοδικα.

Παντου γινεται αυτο.. Διαβαζω κριτικες για νεους δισκους και βλεπω σχολια που κατακρεουργουν τους καλλιτεχνες ή βλεπω σχολια για τους αθλητες αριστερα και δεξια, ακομη και αν το αθλημα δεν το εχει δοκιμασει κανεις απο αυτους κ.ο.κ..

Το bitching ειναι ασχημο ουτως ή αλλως και εχει να κανει με τον ανθρωπο. Προσωπικα αν με χαλαει κατι το κανω στην ακρη και τελειωσε δεν καθομαι να γραφω σεντονια ουτε για να το κραξω αφου δεν με ενδιαφερει, αλλα και στην αντιπερα οχθη ουτε θα κατσω να υπερασπιστω με καθε τροπο κατι που εγω θεωρω πολυ καλο και ο περισσοτερος κοσμος λαθος.

υ.γ Για την συνολικη εικονα του παιχνιδιου θα τοποθετηθω μονο οταν εχω πληρη εικονα και το εχω τελειωσει. Προς το παρων παντως ειναι σε επιπεδα fallout..

• Like 3
Δημοσ.

Καλα σοβαρα τωρα αντι να το λιωνετε καθεστε κ μιλατε ακομη για τα γραφικα??

Εμενα πιο πολυ με ξενιζει το γεγονος οτι παιρνεις μονο περκ παρα τα γραφικα.Να ρωτησω κατι αλλο γιατι εγω δεν βρηκα ακρη η κανω κατι λαθος.Γιατι οταν παω να διαλεξω περκ μπορω να διαλεξω κατι απο τις πρωτες 3 σειρες??Πρεπει να ανεβω κ αλλα λεβελ για να μπορω να διαλεξω τα περκ που ειναι προς τα κατω. πχ int ενω εχω υψηλο δεν μπορω να διαλεξω αυτα που ειναι προς τα κατω.

Δημοσ.

Καλα σοβαρα τωρα αντι να το λιωνετε καθεστε κ μιλατε ακομη για τα γραφικα??

Εμενα πιο πολυ με ξενιζει το γεγονος οτι παιρνεις μονο περκ παρα τα γραφικα.Να ρωτησω κατι αλλο γιατι εγω δεν βρηκα ακρη η κανω κατι λαθος.Γιατι οταν παω να διαλεξω περκ μπορω να διαλεξω κατι απο τις πρωτες 3 σειρες??Πρεπει να ανεβω κ αλλα λεβελ για να μπορω να διαλεξω τα περκ που ειναι προς τα κατω. πχ int ενω εχω υψηλο δεν μπορω να διαλεξω αυτα που ειναι προς τα κατω.

Γιατι εχει να κανει με τα character build που εφτιαξες εξ αρχης. Αν π.χ το εβαλες ισορροπημενα απο 3 στο καθενα, τοτε μεχρι 3 απο πανω προς τα κατω σε καθε κατηγορια μπορεις να επιλεξεις εξ αρχης. Αν γεμισες π.χ το intelligence τοτε θα τα βλεπεις ολα ή οσο εχεις βαλει στην κατηγορια.

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο οι top 5 user reviews του Steam είναι αρνητικές και το metacritic user score είναι 4.7. 

Με βάση αυτά που διαβάζω εδώ μέσα δεν δικαιολογούνται τέτοιες βαθμολογίες.

Τι χάνω?

Όχι μόνο αυτό αλλά είναι χαμηλές οι βαθμολογίες και για τις κονσόλες, οπότε πρέπει να υπάρχει κάτι στραβό πέρα από τα γραφικά στα σύγχρονα PC.

Τα όσα διαβάζω κι εγώ από χρήστες και κάποια reviews παραέξω (έστω και συγκαλυμένα) συμφωνούν με όσα λέει ο panther_512. Πολύ μικρή πρόοδος πολύ καθυστερημενα.

Δημοσ.

Για άλλη μια φορά σε Thread για PC Game διάλογος γίνεται μόνο για τα γραφικά του παιχνιδιού και σχεδόν καθόλου για τους άλλους τομείς...

μαλλον δεν εχεις μπει να δεις τι λενε σε console sites

Δες Skyrim με mods που είναι παιχνίδι τετραετίας και πες μου μετά ότι είναι καλύτερο το Fallout 4.

To full motion capture animation του Witcher 3 το βλέπεις ρομποτικό; Μάλλον άλλος δεν βλέπει καλά.

Εγώ πάντως δεν έμεινα μόνο στα γραφικά άλλα μίλησα κυρίως για τους μηχανισμούς του παιχνιδιού και το story του.

Τα τοπ 10+ helphul reviews είναι αρνητικά βλέπω στο steam. 4.7 user score στο metacritic.

Εγώ μέχρι στιγμής και του έβαζα ένα 7 με το witcher 3 να είναι 10.

Για να μιλάμε σοβαρά τώρα ,

αυτο δειχνει καλύτερο και απο Witcher 3 (ου μάπα και το Witcher 3 downgrade) και δευτερον να τα χέσω τέτοια γραφικά εγώ και πολλοί άλλοι οταν για να τρέξεις ένα τέτοιο πράμα με ανεκτο frame rate χρειάζεσαι και γω δεν ξέρω τι.

εκτος και αν σου αρέσει τοσο πολύ να παιζεις με frame rate ταινιας των αρχων του 20ου αιώνα ή γουστάρεις να παιρνεις πανάκριβες κάρτες μονο και μονο για χάρη των super modded γραφικών του Skyrim

επισης αν το Fallout 4 ήταν οπως το βιντεο που έβαλες μονο Fallout δεν θα ήταν. :-D

Aς μιλάμε σοβαρά λοιπόν.

επισης ρε παιδια ποτε προλάβατε να το παιξετε σοβαρο χρονικο διάστημα, ένα παιχνιδι τέτοιους μεγεθους και βγάλατε συμπέρασμα για τα πάντα;

• Like 2
Δημοσ.

το παιχνιδι αν το δω σαν rpg παιρνει ενα 6/10 απο μενα . σεναριο/σκηνοθεσια/διαλογοι/voice over/χαρακτηρες/quest  μηδεν . 

το σωζει το gameplay η ατμοσφαιρα και η εξερευνηση . να μου πεις ολα τα προηγουμενα παιχνιδια ετσι δεν ηταν πανω κατω ( skyrim,fallout3 ) ; σωστα αλλα μετα απο τοσο καιρο που βγηκε το fallout 3 περιμενεις κατι παραπανω. αλλα οταν μια εταιρια βλεπει 400.000+ στο steam ε λογικο να ακολουθει την ιδια συνταγη σε καθε παιχνιδι. το community και τα mods θα σωσουν παλι την κατασταση . κυριολεκτικα επρεπε να πληρωνουν τους Modders καθως δεν θα ηταν τιποτα χωρις αυτους . 

• Like 2
Δημοσ.

Για άλλη μια φορά σε Thread για PC Game διάλογος γίνεται μόνο για τα γραφικά του παιχνιδιού και σχεδόν καθόλου για τους άλλους τομείς...

Ε ωραια πηγαινε τοτε στο thread των κονσολων που εκει δεν υπαρχει καν θεμα για το παιχνιδι ή και να υπαρχει δεν σχολιαζει κανενας. Επισης και στα μεγαλα site του εξωτερικου γινονται τα ιδια και χειροτερα ακομα και σε ασχετα παιχνιδια οπως Rise of the tomb raider.Αλλα μονο στο Insomnia θα δεις ατομα να κραζουν επειδη γινεται κουβεντα για παιχνιδι που βγηκε τωρα για τα γραφικα,ειδικα οταν μιλαμε για διαφορετικο Pc hardware ο καθενας αλλα και Mods,αρα ενω σε ολο τον υπολοιπο κοσμο αυτα ειναι λογικα και αναμενομενα πραγματα σε καποιους στο forum τους μοιαζουν περιεργα.

Και με το Witcher 3 στις αρχες εγινε λογος για τον οπτικο τομεα παρα πολυ οπως και στο GTA V και αργοτερα που το επαιξαν πολλοι περισσοτεροι πιο πολυ κουβεντα για το story/gameplay εγινε παρα για κατι αλλο.

Εγω 3 πραγματα κραταω ως τωρα για το Fallout 4.

Τρελες θαθμολογιες για αλλη μια φορα απο τα μεγαλα sites(ειδαμε και στο MGS V που του δινανε 10ρια τι κραξιμο επεσε μετα)

Τρομερα υψηλα requirements απο την εταιρια(καλως ή κακως)που στο παιχνιδι μεσα ουτε καν ισχυουν.

ΝΕΑ αθλια πολιτικη του να πουλας Season Pass στον κοσμο χωρις να του λες τι στην ουσια θα εχει απο Dlc...

Δημοσ.

καλα οτι να ναι ειχε παει στο 85% στο steam εκανε pause και εκλεισα το pc , σημερα ξεκεινησε απο το 0.......    καλυτερα να το κατεβαζα απο torrent αμα ειναι ελεος

Δημοσ.

Συγγνώμη αν κάποιοι το βλέπουν ως....μπιτσινγκ...Αλλά όταν Επί μια δεκαετία βλέπω ΑΚΡΙΒΏΣ το ίδιο πράμα μπροστά μου,δε γίνεται να μη το σχολιάσω.πολλώ δε μάλλον,όταν Αύριο μεθαύριο θα πληρώσω μια 60αρα κατ'ελάχιστον,θα περιμένω Κάτι μήνες ώστε να γίνει ψιλό σωστό το παίγνιο τεχνικά και να ασχοληθεί η κοινότητα με δαυτο και να το κάνει όπως σχεδόν θα έπρεπε να είναι.

Όλα αυτά επειδή συγγνώμη αλλά σέβομαι τον εαυτό μου και τα λεφτά μου ως καταναλωτής.

Τα ίδια δεν έγιναν και με το σκυριμ που δε μπορούσαμε Ούτε το ινβεντορι να χειριστούμε σωστά,επειδή η εταιρία αποσκοπούσε στους κονσολαδες.

Ακόμα και το χτίσιμο των οικισμών,έτσι όπως το βάλανε κάνει καραμπινάτο μπαμ Ότι μπήκε για το geck αργότερα,πολυ απλά πρέπει να βγάλεις τα μάτια σου και να σπάσεις τα νεύρα σου προκειμένου να κάνεις κάτι απλό.

Κάποιος πιο πανω μίλησε για animation του γουιτσερ....ρε θα μας τρελανετε; το φ4 είναι ακριβώς ίδια με τα προηγούμενα και το σκυριμ!!!

Φυσικά δεν μπορώ να μιλήσω την υπόθεση του παιγνίου Αφού χθες έπαιξα 7 ώρες και πέρασα τις 4 προσπαθώντας να φτιάξω ενα γαμοσπιτο και να του δώσω ρεύμα,επειδή.έπρεπε να σκραπαρω το σύμπαν..

Α μη ξεχάσω και το σκύλο που δέχεται μισο τόνο πράματα και το διαφορετικό χώρο αποθήκευσης του παουερ αρμορ και της στολής που φοράει ο χαρακτήρας......

Όταν βγει σε προσφορά με τα dlc,τοτε ίσως το αγοράσω.

Α και εσείς που δεν μπιτσαρετε και εείστε υπεράνω,προσέξτε μη κολλήσετε σε κάνα τερματικό ή ανοίγοντας κάνα μπαούλο και να τα προσεγγιζετε πάντα με προσοχή γιατί το παίγνιο κολλάει ακόμα και στα ανιμεισον!!!

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...