Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον χθες το πηρα και δεν μπηκα καν να πω εντυπωσεις δεν ηθελα να χανω χρονο απο το καψιμο.Τωρα που ειμαι στην δουλεια θα πω τι παρατηρησα.Εχει τοσα πολλα να κανεις που χανεσαι να πω την αληθεια.Ειδικα μεχρι να μαθω καλα τι παιζει με το crafting system και με τις αποικιες που φτιαχνεις παιζει να σπαταλησω πολλες ωρες εκει.Ενα bug που παρατηρησα κ εγω ειναι οτι μερικες φορες κολλανε οι υποτιτλοι βεβαια μια φορα το επαθα αλλα ειπα να το αναφερω..Επισης απο θεμα επιδοσεων το παιχνιδι απο μονο του εκρινε να παιξει ολα ultra και τo gods high σε 1440 επαιζα 55-62 fps Τρελα drop δεν εχω πετυχει τουλαχιστον οχι ακομη..Βασικα χθες απο τι στιγμη που μπορουσα να φτιαξω το σπιτι μου κτλ εχω κατσει κ φτιαχνω το χωριο μου οποτε δεν επαιξα πολυ αποστολες περα μερικες που ηταν στην αρχη.Ξενερωνω που δεν εχω το χρονο που θελω να του αφιερωσω.

Δημοσ.

Και επειδή το παίγνιο απευθύνεται σε κονσολαδες,σου δίνει κι ενα παουερ αρμορ,μέσα στο δεκάλεπτο απο την ώρα που θα ξεκινήσεις....Ε καλά....

lol αυτο οντως μου εκατσε στο λαιμο.. :D

• Like 2
Δημοσ.

Yπάρχουν τρεις κατηγοριες σχετικά με εντυπώσεις απο παιχνιδια

αυτοι που βλέπουν τα πάντα τέλεια (αποψεις του τυπου μετά απο το Witcher 3 το τιποτα)

αυτοι που βλέπουν τα πάντα μαύρα (μάπα γραφικά το Fallout 4, τραγικο για πέταμα)

και τέλος αυτοι που τονιζουν τα θετικά και τα αρνητικά, τι τους άρεσε και τι όχι και προς τα που γέρνει η ζυγαριά.

ε λογικά νομιζω η τριτη κατηγορια ειναι και η πιο σοβαρή για να διαβάσει κάποιος εντυπώσεις.

• Like 6
Δημοσ.

lol αυτο οντως μου εκατσε στο λαιμο.. :D

λες και παίζεις σκυριμ,νιου Βέγκας είναι σα να μη πέρασε κυριολεκτικά μια μέρα.

Αυτο που μου τη δίνει στα νεύρα,είναι ότι κάποιες υφές τις δούλεψαν και φαίνονται πολύ όμορφες και γλυκές,σε σημείο που ξενερωνεις βλέποντας Όλα τα υπόλοιπα να είναι χάλια....δλδ θες να παραβλέψεις τον οπτικό τομέα για χάρη της εμπειρίας Αλλά πάνε και σου τα πετάνε στη μάπα...

Δημοσ.

Αυτο που μου τη δίνει στα νεύρα,είναι ότι κάποιες υφές τις δούλεψαν και φαίνονται πολύ όμορφες και γλυκές,σε σημείο που ξενερωνεις βλέποντας Όλα τα υπόλοιπα να είναι χάλια....δλδ θες να παραβλέψεις τον οπτικό τομέα για χάρη της εμπειρίας Αλλά πάνε και σου τα πετάνε στη μάπα...

Ναι ξερω.. Βασικα ολοι ξερουμε αλλα τι να κανεις, παραβλεπεις.. Αν ηταν αλλο παιχνιδι εγω θα απλα θα το ειχα αφησει. Just like that.. Αλλα ειναι αδυναμια.. Ας δουμε τουλαχιστον κανα ultra HD texture pack και κανα καλο ENB, ολο και κατι θα συμμαζεψουν..

• Like 1
Δημοσ.

πραγματι σαν να παιζεις New Vegas, οπως λέγαμε το Witcher 3 ειχε απλως γραφικά Witcher 2 σε open world

6CDB6E121DA29E4BE82B85BDD95BA68087709042

8253657E0C9618BFA5E748D129729E9E716592EE

951567253B041E509A468A94FCD84AEA26716ED5

3D2B32E997F2A8A71E400182FF1D49B761A4C879

• Like 2
Δημοσ.

πολύ ωραίο το fallout χαίρεσαι να χάνεσαι στον κόσμο που έχουν φτιάξει η ιστορία δυνατή όπως πάντα αλλά κάνα οδηγό έχουμε για το πως θα φτιάξουμε τα σπίτια τα defenses και το ρεύμα; μαζεύω λάστιχα σίδερα και δεν ξέρω τι να τα κάνω οι σκεπές δεν κολλάνε είναι λίγο περίεργο το σύστημα η εγώ δεν το έχω συνηθίσει.

• Like 3
Δημοσ.

πολύ ωραίο το fallout χαίρεσαι να χάνεσαι στον κόσμο που έχουν φτιάξει η ιστορία δυνατή όπως πάντα αλλά κάνα οδηγό έχουμε για το πως θα φτιάξουμε τα σπίτια τα defenses και το ρεύμα; μαζεύω λάστιχα σίδερα και δεν ξέρω τι να τα κάνω οι σκεπές δεν κολλάνε είναι λίγο περίεργο το σύστημα η εγώ δεν το έχω συνηθίσει.

Περνεις το waste  nothing ή καπως ετσι το λεει perk και scrap is your friend.. :D

Μετα ξεκινα την αρχιτεκτονικη.. Δεν πατσαρονται τα ερειπια ευκολα, γκρεμισμα και χτισιμο απο την αρχη

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάπως έτσι BigBoss, όπως είπα το game είναι μια χαρά, δεν περίμενα κάτι καλύτερο απλά μια από τα ίδια με περισσότερα shit το do.Είναι sandbox οποτε το story/sides δεν θα είναι ταυτιστικο όσο Witcher που προτιμούν κάποιοι, εμενα δεν με χαλάει καθόλου ίσως το προτιμώ κιόλας. Αυτό είναι. Απλά είναι απαράδεκτο να είναι το δεύτερο στην λίστα τον top requirements σε pc και να έχει αυτά graphs και poor optimization σε παλιό engine + κονσολιες με forced accelaration, vsync κτλ...οποτε ναι στο metacritic του έδωσα 6 ως τρελό fanboi.

Θα τελειώσω το game και τα ξαναλέμε. :)

http://www.rockpapershotgun.com/2015/11/10/fallout-4-fixes/

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2
Δημοσ.

Κάπως έτσι BigBoss, όπως είπα το game είναι μια χαρά, δεν περίμενα κάτι καλύτερο απλά μια από τα ίδια με περισσότερα shit το do.Είναι sandbox οποτε το story/sides δεν θα είναι ταυτιστικο όσο Witcher που προτιμούν κάποιοι, εμενα δεν με χαλάει καθόλου ίσως το προτιμώ κιόλας. Αυτό είναι. Απλά είναι απαράδεκτο να είναι το δεύτερο στην λίστα τον top requirements σε pc και να έχει αυτά graphs και poor optimization σε παλιό engine + κονσολιες με forced accelaration, vsync κτλ...οποτε ναι στο metacritic του έδωσα 6 ως τρελό fanboi.

Θα τελειώσω το game και τα ξαναλέμε. :)

:lol:  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Για κάποιο λόγο οι top 5 user reviews του Steam είναι αρνητικές και το metacritic user score είναι 4.7. 

Με βάση αυτά που διαβάζω εδώ μέσα δεν δικαιολογούνται τέτοιες βαθμολογίες.

Τι χάνω?

Προσωπικά πιστεύω, γιατί το παιχνίδι φαίνεται να είναι ένα Fallout 3 με μερικά mods πάνω του. Ελάχιστη πρόοδος και δεν μιλάω μόνο για τα γραφικά αλλά και για gameplay, story, fetching quests κλπ. Η μόνη καλή προσθήκη το crafting system.

Ο κόσμος περίμενε πολύ μεγαλύτερη εξέλιξη.

Μετά το Witcher 3 ο κόσμος δεν μπορεί να δικαιολογήσει για τεμπέλικη συνταγή RPG που ανακυκλώνεται εδώ και μια δεκαετία με τελευταίες προσθήκες το Dragon Age 3 και το Fallout 4.

Αυτό σημαίνει ότι είναι κακό παιχνίδι το Fallout 4; Φυσικά όχι. Περνάω ωραία μαζί του αλλά πλέον η συνταγή του έχει ξεπεραστεί.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω, γιατί το παιχνίδι φαίνεται να είναι ένα Fallout 3 με μερικά mods πάνω του. Ελάχιστη πρόοδος και δεν μιλάω μόνο για τα γραφικά αλλά και για gameplay, story, fetching quests κλπ. Η μόνη καλή προσθήκη το crafting system.

Ο κόσμος περίμενε πολύ μεγαλύτερη εξέλιξη.

Μετά το Witcher 3 ο κόσμος δεν μπορεί να δικαιολογήσει για τεμπέλικη συνταγή RPG που ανακυκλώνεται εδώ και μια δεκαετία με τελευταίες προσθήκες το Dragon Age 3 και το Fallout 4.

Αυτό σημαίνει ότι είναι κακό παιχνίδι το Fallout 4; Φυσικά όχι. Περνάω ωραία μαζί του αλλά πλέον η συνταγή του έχει ξεπεραστεί.

γιατι πράμα μιλας, το παιχνιδι στο steam έχει πολύ καλές κριτικές 80%.

επισης σε current players ξεπέρασε ακομη και Dota 2 και CSGO.

αμα ο κοσμος ηταν απογοητευμενος θα συνέβαιναν ολα αυτά;

ειδικά αυτο με τα γραφικά απο οσο εχω παιξει δεν ισχυει με τιποτα, εκτος και αν κάποιοι βλέπουν και άλλοι όχι τοσο καλά

επισης η γκρινια και το bitching απο ένα σημειο και μετά ειναι κουραστικα και ανευ νοήματος, αμα θέλετε υπεργραφικά πάντε λιωστε στο The Order ή το Crysis 3.

σχετικά με το Witcher 3 ναι ήταν σουπερ  τα καλύτερα quest line και μυρια αλλα, αλλα ας μην αρχισω να μιλαω καλύτερα για το μέτριο σύστημα μάχης, για πολλά σημεια με μπαούλα στον χάρτη που απλως μπήκαν για να τον γεμισουν, για το ρομποτικο animation, που ειναι κριμα ενα παιχνιδι με τετοια γραφικά να έχει τετοιο μέτριο animation, και αλλα.

Δημοσ.

Το παιχνιδι ειναι ενας μυθος για πολλους.. Ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια ολων των εποχων.

Αυτο ομως δεν σημαινει οτι τα γραφικα του δεν ειναι πολυ κατωτερα της υπολοιπης εμπειριας. Δεν αλλαζει αυτο οτι και να λεμε. Ειναι γραφικα ξεπερασμενα. Και υπαρχει πολυ μεγαλη διαφορα αναμεσα στα "υπεργραφικα" και στα γραφικα που εν ετει 2015 πρεπει να ειναι απο ενα επιπεδο αποδεκτο και πανω, για να συναδουν κυριως με την υπολοιπη εμπειρια του παιχνιδιου. Δεν μπορει στους υπολοιπους τομεις να αριστευεις σχεδον και στα γραφικα να πιανεις βαση και με το ζορι. Ειναι RPG/FPS και σαν FPS αναγκαστικα θα δεχθει κριτικη για τα γραφικα του θεμε δεν θεμε..

Μπορεις να στηριζεις κατι αλλα να εισαι απογοητευμενος εν μερει ειδικα σκεπτομενος του τι θα μπορουσε να ηταν το παιχνιδι στον γραφικο τομεα.

Eιναι σαν να εχεις ενα σασι αγωνιστικο και μια μηχανη τρομερη,φοβερα λαστιχα και να τα εχεις βαλει σε αμαξωμα μετριο.

Ολοι εχουμε την αποψη μας, αλλα οταν η συντριπτικη πλειοψηφια βλεπει κατι που εμεις δεν βλεπουμε συνηθως ειμαστε εμεις λαθος και οχι το αντιθετο.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως μιλαμε για τρελο hate στο παιχνιδι απτο πουθενα.Δεν ξερω αν το καναν oversimplify στα mechanics η τπτ αλλο,αλλα αυτο  το hate με τα γραφικα δεν υπαρχει.Να πεις οτι αλλα σου δειξαν και αλλα σου πουλησαν να το δεκτω,να πεις οτι το παιχνδι ειναι τυπου Arkham Knight στο PC και δεν bootαρει να το δεχτω,αλλα δεν συμβαινει τιποτα απο αυτα.

Επειδη απλα καποιοι μες το μυαλο τους φανταζοντουσαν οτι το παιχνιδι θα φτασει η θα ξεπερασει το W3 στα γραφικα(για καποιο λογο),το βαθμολογουνε με 0 και 1 στο metacritic και σε διαφορα sites.Δεν γινονται αυτα.Και να σκεφτειται δεν υπερασπιζομαι τις εταιριες η ο'τιδηποτε αλλα αυτο που πηραμε  σαν game μας promoταραν εξ αρχης,απλα επειδη λεγεται Fallout καποιοι στο μυαλο τους θελαν να ταν 12/10 το game και οχι 9/10 και τωρα βγαζουν hate

Σουρεαλισμος σε ολο του το μεγαλειο

• Like 6

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...