Alithinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Διαφορές Low-Medium-High-Ultra Η μεγαλύτερη διαφορά είναι στις σκιές, kai view distance φαίνεται. Επίσης το wetness αλλάζει τελείως την εικόνα στο βίντεο.
SpirosKerkyra Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά αν και δεν εχω ασχοληθεί με κανένα fallout, σκέφτομαι να ασχοληθώ με το 4 λόγω που ειναι metapocalyptic game και εχω αδυναμία σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Με το σύστημα της υπογραφής (770 2G) τι ρυθμίσεις προτείνεται; Ευχαριστώ.
Prospector8 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά αν και δεν εχω ασχοληθεί με κανένα fallout, σκέφτομαι να ασχοληθώ με το 4 λόγω που ειναι metapocalyptic game και εχω αδυναμία σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Με το σύστημα της υπογραφής (770 2G) τι ρυθμίσεις προτείνεται; Ευχαριστώ. Κομπλε θα παιζεις,με god rays στο low και τα αλλα Ultra..βαζοντας και τον τελευταιο driver φυσικα. 2
zeniath Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Έχει peakάρει πλέον στις 360 χιλιάδες μέχρι στιγμής στο Steam. Ακόμα να τελειώσω το download αλλά που θα πάει 4Gb έμειναν...
Metaksas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 για να μην ψαχνω 100 σελιδες πισω, στο game αν το παρεις retail ειναι σαν το mgsv? δηλαδη μονο κωδικος steam?
zeniath Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 5.8Gb Νομίζω περιέχει το δισκάκι και τα υπόλοιπα τα κάνεις DL αν εννοείς αυτό
JohnVani18 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 ^Έβαλαν που έβαλαν DL δισκάκι, δεν το γέμισαν κι όλας..?
TheELF Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδή, οι FX-8XXX θα έχουν καλές επιδόσεις που είναι 8-πύρηνοι;; Στάνταρ console port είναι πρακτικά το ίδιο με όλα τα άλλα παιχνίδια που βγαίνουν αυτόν τον καιρό,3 με 4 απαιτητικά νήματα συν ένα μάτσο νήματα μπαγκατέλες,κομπλέ με frame drops και από όλα που πάλι έχουν πολλά παιχνίδια τελευταία λογικά λόγου texture streaming που έχουν οι κονσόλες αλλά δεν υπάρχει στο pc. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Fallout 4 – Game Engine Speed Is Tied To Framerate, Is Super Fast At Higher Framerates
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Για οσους το εχουν ηδη αγορασει/κατεβασει κλπ το μονο που προτεινω ειναι να μην το κουραζετε πολυ απο ρυθμισεις γιατι ουτως ή αλλως νοημα στα γραφικα αν μπουν πολλα patch/mods δεν εχει στην παρουσα φαση. Δειτε μονο τις υψηλοτερες ρυθμισεις που να εχετε ψιλο σταθερα 60frames και παιξτε το παιχνιδι. Το θεωρω ψιλο ανουσιο πχ να χαλατε πολυ χρονο ψαχνοντας ρυθμισεις απο δω και απο εκει. Εχετε πχ 1080p monitor,δοκιμαστε μεχρι τι ρυθμισεις(medium/high κλπ)σας βγαζει το συστημα σας ψιλο σταθερα 60fps και ειστε ετοιμοι. Ολα τα αλλα ειναι οπως το Tress Fx του Tomb raider τριχες κατσαρες για να σπαταλατε τσαμπα χρονο. Κοινως οπως λεω εγω Less talking,more playing/gaming. Τελος να πω οτι δεν μου αρεσει που στα διαφορα γνωστα site δεν βγαζουν benchmarks με το ποιες ρυθμισεις πρεπει να βαλεις αναλογα τις διαφορες καρτες για να πετυχεις το 60ρι,μονο σου πετανε ενα Ultra settings που γονατιζουν τα συστηματα και ειναι και ανουσια απο πλευρας οπτικου τομεα. Καλο λιωσιμο σε οσους το ξεκινανε Να δουμε πλακα πλακα ποσο μεσα θα πεσει η εταιρια που ελεγε πιο παλια για πανω απο 400ωρες παιχνιδιου. http://www.pushsquare.com/news/2015/08/fallout_4_will_take_you_over_400_hours_to_fully_finish 2
shadowlike Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 χμου , πολύ bashing τρώει στο metacritic ,πέρα απο τα γραφικά το στόρυ λένε πως είναι μιεχ, η έκταση του κόσμου και αυτή μιεχ, γενικά έχουν αφαιρέσει πολλά χαρακτηριστικά των παιχνιδιών fallout όπως το σύστημα διαλόγου και τα skills(κατι πειράξανε και εκεί δεν κατάλαβα τι ακριβώς). Επίσης πολλά bugs και bad optimization. Oι οπαδοί της σειράς τι έχετε να πείτε ; Πως σας φαίνεται;
panther_512 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 χμου , πολύ bashing τρώει στο metacritic ,πέρα απο τα γραφικά το στόρυ λένε πως είναι μιεχ, η έκταση του κόσμου και αυτή μιεχ, γενικά έχουν αφαιρέσει πολλά χαρακτηριστικά των παιχνιδιών fallout όπως το σύστημα διαλόγου και τα skills(κατι πειράξανε και εκεί δεν κατάλαβα τι ακριβώς). Επίσης πολλά bugs και bad optimization. Oι οπαδοί της σειράς τι έχετε να πείτε ; Πως σας φαίνεται; Εγώ προσωπικά είμαι παραπάνω από fan της σειράς. Τα Fallout 1κ2 είναι από τα ελάχιστα games που αγόρασα αυθεντικά τον καιρό τους, ενώ το Fallout New Vegas ήταν το πρώτο παιχνίδι που αγόρασα όταν αποφάσισα ότι δεν θα ξαναπαίξω ποτέ πειρατικό παιχνίδι. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που έκανα install στο Steam. Βασικά έκανα install το Steam για να παίξω το New Vegas. Aπό τα 358 παιχνίδια που έχω στο Steam, τα Fallout NV, Skyrim και Oblivion κατέχουν τις τρείς πρώτες θέσεις σε playtime. Με αυτά που έχω διαβάσει για το Fallout 4 το ξέρω ότι αν το παίξω τώρα θα είμαι ανάμεσα σε αυτούς που θα γκρινιάζουν. Οπότε, δεν το αγοράζω, δεν το παίζω πειρατικό, και περιμένω για τουλάχιστον κάνα εξάμηνο μπάς και στρώσει. Αν δεν στρώσει μπορώ πάντα να επιστρέψω στο New Vegas.... 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Το main story πάντως είναι γύρω στις 30-40 ώρες. Το survival difficulty με απογοήτευσε.
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Το main story πάντως είναι γύρω στις 30-40 ώρες. Το survival difficulty με απογοήτευσε. http://www.pushsquare.com/news/2015/08/fallout_4_will_take_you_over_400_hours_to_fully_finish Αρα να δω πως θα γεμισουν αλλες 360ωρες για 100% απο τα υπολοιπα 2
liakinen Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Εγώ θα το ξαναπώ και ας παρεξηγηθώ, αυτό το *** Witcher 3 άλλαξε τα πάντα στο γενικότερο είδος των RPG. Είναι - είστε τυχεροί όσοι δεν το έχουν σαν μέτρο ή έστω απολαμβάνουν και άλλα παιχνίδια όπως το Fall0ut 4. Εγώ ενώ κατανοώ ότι είναι και αυτό καλό παιχνίδι με τα θετικά και τα αρνητικά του, δεν έχω αυτήν την χαρά που πρέπει για να το απολαύσω. Όταν βγουν σε κάνα 3 μήνες τα major patches και ασχοληθώ “σοβαρά” ίσως κάτι να έχει αλλάξει μέσα μου, ίσως… P.S Δεν βοηθάει και ο καιρός (Βethesda) που λεν και στο χωριό μου, φτιάξε μια μηχανή να έχουμε τουλάχιστον κάτι να λέμε. Στον τάφο θα την πάρουμε την ριμάδα έτσι όπως πάει το πράγμα. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα