Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας κάνω και εγώ μια ερώτηση, προσφέροντας και λίγο γέλιο ταυτόχρονα...

Διαθέτω Q6600 2.4, GTX 460, 6gb ram (καλο ε?) έπαιξα Witcher 3 κανονικότατα σε medium κυρίως και λίγα High χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πως το βλέπετε το FO4, συγκριτικά? Εχω ελπίδες να το δω playable στο σύστημα μου?

μια χαρα θα το παιξεις,το fo4 ειναι πιο ελαφρυ ;)

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά ποσο τους νοιάζουν τα user scores tbh, άμα θέλετε να πείτε κάτι στην Bethesda τότε αγοράστε το game από steam και refund it. Και για ακόμα μια φορα, όχι το game δεν τρέχει όσο καλά θα έπρεπε, το skyrim με 100 mods, enb, sweetfx κτλ κτλ τρέχει καλύτερα ffs. Άμα σε 10 χρονια δεν μπορούν κάνουν σωστή δουλειά ε τότε να πάνε να πνιγουν. Περίμενα πως και πως την μέρα αλλα fuck it με ξενέρωσαν τρελα.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού το ξέρεις το στούντιο, δεν παίζεις πρώτη φορά παιχνίδι τους.

Πρέπει να περάσει από διαδικασία "ωρίμανσης". Το λιγότερο τρίμηνο αν όχι εξάμηνο.

• Like 2
Δημοσ.

Χμμμ, σε high όλα εκτός το ROD που το έχω Low και η 660 στο 100% με τα fps στα 40.

Πιο βαρύ από ότι περίμενα.

Δημοσ.

Αφού το ξέρεις το στούντιο, δεν παίζεις πρώτη φορά παιχνίδι τους.

Πρέπει να περάσει από διαδικασία "ωρίμανσης". Το λιγότερο τρίμηνο αν όχι εξάμηνο.

Well tbh μετά από τόση επιτυχία και φράγκα και ότι το engine είναι mammoth πίστευα ότι θα είναι solid τύπου SOM, Mad Max kai MGS apo performance. Μάλλον καλομάθαμε με τα τελευταία releases. Οποτε ναι you are very right αυτό πρέπει.

Δημοσ.

α) Να παίζει αραχτός στον καναπέ του

Κάποτε λόγω κυρίως τεχνικών δυσκολιών, το PC ήταν βαβούρα να το συνδέσεις με τηλεόραση. Σήμαινε οτι έπρεπε να έχεις τηλεόραση με είσοδο DSUB, έξοδο ήχου σε - μάλλον - hifi, ενσύρματη γραμμή ethernet για ιντερνετ κτλπ (για να μην μιλήσω προ-ιντερνετ εποχές του '95 με composite AV έξοδο από μερικές VGA ή από εξειδικευμένες  κάρτες βίντεο).

Τώρα με το HDMI που πιά είναι mainstream στα περισσότερα σπίτια, η έξοδος ήχου και εικόνας απλοποιήθηκε, συν το γεγονός οτι η διασύνδεση wifi είναι πολύ φτηνή και δουλεύει, σε αντίθεση με το παρελθόν.

Κονσόλα και PC είναι τρομερά εύκολο να συνυπάρχουν στο σαλόνι εφόσον το θέλεις :)

• Like 1
Δημοσ.

μου ρθε και μένα ο κολέκτορας απλά φοβερός! Τώρα για το game θα κάνω την ποιο απλή διαδικασία δηλαδή τουλάχιστοένα μήνα αναμονή για εγκατάσταση για να διορθώσουν όλα τα bug που έχουν πάντα οι τίτλοι τους.

• Like 1
Δημοσ.

εχοντας παιξει 6-7 ωρες. ωραιο gameplay ,ωραια ατμοσφαιρα που σε κανει να εξερευνεις τα παντα. .μετρια γραφικα . μετριο προς κακο optimization.Στα καλα καθουμε εκει που ειναι σταθερα στο 60αρη πεφτει μεχρι και 25 σε ακραιες περιπτωσεις.

Στα αρνητικα . WTF is that voice over ? ειναι απο τα χειροτερα που εχω ακουσει σε παιχνιδι . κυριως του χαρακτηρα που χειριζομαστε. πραγματικα με τοσα χρηματα που βγαζουν δεν μπορουσαν να βρουν καποιον καλυτερο ; επισης σεναριογραφος πρεπει να απεχει απο το συγκεκριμενο παιχνιδι . διαλογοι και σεναριο ειναι για να γελας. δεν ξερω αν με εχει επιρεασει το the witcher αλλα για 5 χρονια αναπτυξης το παιχνιδι ειναι κυριολεκτικα sandbox και τιποτα αλλο . 

Δημοσ.

Mέχρι στιγμής στο steam 83% θετικές γνώμες. Eπισης αυτη την στιγμή 214,963 σε παιχνίδι  ενώ χτύπησε έως 290k κοσμο που παιζει ταυτοχρονα και ανεβηκε στην τριτη θέση πισω απο Dota 2 και CSGO.

Ο παραπάνω πινακας του Guru ειναι με i7 ή με i5 γιατι διάβασα πως το παιχνιδι ειναι και αρκετά cpu intensive και ισως κάποιος επωφεληθει απο τα 8 threads ενος i7.

Δηλαδή, οι FX-8XXX θα έχουν καλές επιδόσεις που είναι 8-πύρηνοι;;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...