Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για'μενα παιγνίδια σαν αυτο αγοράζονται μόνο σαν goty.
Το παιζεις απο θειο κλπ κλπ κλπ και μετά αγοράζεις τη goty απλα για να υπάρχει στη συλλογή.

• Like 2
Δημοσ.

επειδη πρωτη φορα παιζω καποιο fallout απολη την σειρα και αυτο ειναι το συγκεκριμενο..

εχω καποιες ερωτησεις..

1.υπαρχει καποιο menu που να εχει τις αποστολες που πρεπει να κανεις; εκτος απο αυτο που στο εμφανιζει για λιγο στην οθονη και μετα φευγει..

2. στον χαρτη ετσι ειναι χυμα χωρις να σου γραφει τοποθεσειες; λογχου χαρη gta5 etc.

3.ειδα οτι χτιζεις πορτες κτλπ...σε τι χρησιμευει;ζεις εκει μεσα; πεφτεις και κοιμασαι; η χρειαζεται το χτισιμο για να αποθηκευεις τα καλουδια;

Y.Γ. η ωρα του φορουμ τα εχει παιξει η σε μενα μονο ειναι ετσι;

Δημοσ.

Δεν ξέρω,αλλά το βλέπω ως τραγική ειρωνεία να αναφέρετε εδώ το witcher 3 ως benchmark γραφικών,όταν το κράζατε...για τα "άθλια" γραφικά του σε σημείο που κλειδώθηκε πολλάκις εκείνο το νήμα.

Από εκεί και πέρα για το fallout 4,όπως και όλα τα σύγχρονα παιχνίδια, πρέπει να περάσει κανένα εξάμηνο πριν το δει κάποιος.Ειδάλλως βλέπεις την beta δίχως τα patch & τα απαραίτητα DLC.

Επίσης Day 1(πολλοί στα ξένα φόρουμ είχαν hour 1) κριτικές σε sandbox προσωπικά δεν με λεν τίποτα...

• Like 6
Δημοσ.

Εφόσον πέρασε η κάρτα, purchase completed και το κατεβάζω από steam. Έπρεπε να το κάνω χθες το βράδυ αυτό... Το ξεκίνησα από θείο να το κατεβάζω αλλά λέω... why not

Bethesda είναι ξέρω τι να περιμένω (τα έχω δει και σε βίντεο τα προβληματάκια) αλλά δεν με πειράζουν, τα είχα σίγουρα 

Edit: Τώρα δεν θα καθίσουμε να ασχοληθούμε με το τι κάνουν στο metacritic που ως γνωστόν είναι το μέρος του hype/hate και της μηδενικής αντικειμενικής άποψης

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω,αλλά το βλέπω ως τραγική ειρωνεία να αναφέρετε εδώ το witcher 3 ως benchmark γραφικών,όταν το κράζατε...για τα "άθλια" γραφικά του σε σημείο που κλειδώθηκε πολλάκις εκείνο το νήμα.

Από εκεί και πέρα για το fallout 4,όπως και όλα τα σύγχρονα παιχνίδια, πρέπει να περάσει κανένα εξάμηνο πριν το δει κάποιος.Ειδάλλως βλέπεις την beta δίχως τα patch & τα απαραίτητα DLC.

Επίσης Day 1(πολλοί στα ξένα φόρουμ είχαν hour 1) κριτικές σε sandbox προσωπικά δεν με λεν τίποτα...

Το Witcher το κράζαμε γιατί είχε χειρότερα γραφικά απο τα βίντεο που δείχνανε, όχι γιατί δεν είχε καλά γραφικά.

• Like 1
Δημοσ.

Και απο Guru μερικα νουμερα

index.php?ct=articles&action=file&id=194

index.php?ct=articles&action=file&id=194

Τερματισμένα settings, δεν πρέπει να είναι, πάντως, όπως τα βλέπω...

• Like 1
Δημοσ.

Mέχρι στιγμής στο steam 83% θετικές γνώμες. Eπισης αυτη την στιγμή 214,963 σε παιχνίδι  ενώ χτύπησε έως 290k κοσμο που παιζει ταυτοχρονα και ανεβηκε στην τριτη θέση πισω απο Dota 2 και CSGO.

Ο παραπάνω πινακας του Guru ειναι με i7 ή με i5 γιατι διάβασα πως το παιχνιδι ειναι και αρκετά cpu intensive και ισως κάποιος επωφεληθει απο τα 8 threads ενος i7.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τερματισμένα settings, δεν πρέπει να είναι, πάντως, όπως τα βλέπω...

Lens flare και godrays ultra περνει ακομη that's it..

Μαλλον δεν εβαλαν godrays ultra γιατι απλα η διαφορα ειναι ανυπαρκτη οπτικα αλλα σε κοστος αρκετα σημαντικο για το performance..

Θα δοκιμασω με ακλοκαριστη Ti με αυτα τα settings να δω..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.

Ρε παιδιά μπορεί να μην έχει τον τέλειο τεχνικό τομέα αλλά αυτή την αίσθηση που σου δίνει να εξερευνήσεις τον κόσμο του ειναι φοβερή...στην κυριολεξία θελεις να κοιτάξεις κάθε κτίριο και παντού κάθε κουτί οπουδήποτε...αυτό ειναι για εμένα το fallout ...και ναι και στο 4 υπαρχει αυτή η αίσθηση...ειναι κορυφαίο σε αυτόν τον τομέα...

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ πάντως ως περήφανος κάτοχος PS4, έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα: Αγοράζουμε όλα τα multiplatform σε PC για κυριολεκτικά δεκάδες λόγους, και αφήνουμε τα exclusives για τις κονσόλες. Σκεφτόμουν π.χ. να πάρω το GTAV για PS4 για να παίζω αραχτός στον καναπέ του σαλονιού, αλλά πάλι καλά που δεν το έκανα τελικά. Δέχομαι, βέβαια, δύο υποκειμενικούς λόγους να προτιμήσει κάποιος τις κονσόλες: α) Να παίζει αραχτός στον καναπέ του και β) Να μην ασχολείται με tweaks και sweetfx και να πειράζει τα ini και τα cfg και να βάζει mods για να βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα σε εμφάνιση/απόδοση. Βέβαια για τους PC gamers αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού και δεν καταλαβαίνω γιατί γκρινιάζουν ορισμένοι. Εμένα μου έχει τύχει να παλεύω μέρες ή και εβδομάδες για να τουικάρω τέλεια ένα παιχνίδι, και αφού τα κατάφερα το παράτησα μετά από τρεις μέρες, χαχαχα. 

a1Y8omv_700b_v2.jpg

• Like 6
Δημοσ.
β) Να μην ασχολείται με tweaks και sweetfx και να πειράζει τα ini και να βάζει mods για να βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα σε εμφάνιση/απόδοση

Αυτό το νόημα έχει το PC.

Δημοσ.

Aυτο ειναι το σχολιο που έκανε κάποιος  πριν μια δυο μέρες σε ένα βιντεο του Fallout 4; νομιζω σε αυτο με ps4 vs xbox one vs i3+750ti.

Το Witcher το κράζαμε γιατί είχε χειρότερα γραφικά απο τα βίντεο που δείχνανε, όχι γιατί δεν είχε καλά γραφικά.

κανεις μεγάλο λαθος, αρκετος κοσμος έλεγε υποτιμητικά πως έχει γραφικα επιπέδου Witcher 2 και ειχε γινει κυριολεκτικα το σκατο παξιμάδι, ειχε κλειδωθει το θέμα πολλες φορές κτλ

βέβαια η διατυπωση "γραφικά επιπέδου Witcher 2" είναι παντελώς αστεία

υγ: οσοι το πηρατε κουτατο, το dvd έχει μέσα 5.2 GB και τα υπόλοιπα 18.8 GB, τα κατεβάζετε, λογικα ως μέτρο κατα της πειρατιας.

το κουτι μέσα έχει και μια αφίσα με διάφορες στάσεις του pip boy.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...