{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Όπως και να έχει το παιχνίδι είναι Fallout και έτσι και αλλιώς θα είναι ωραίο! Εντάξει συμφωνώ και είμαι μαζί σας - μηχανή γραφικών - κτλ κτλ. Αλλά ξέρω ότι θα το ευχαριστηθώ γιατί μου αρέσει η σειρά όπως και να έχει. Εννοείτε καλύτερο game δεν υπάρχει για μένα, όπως έχω δηλώσει με κρατούν από τα τέτοια λόγο genre, day one δεν αγοράζω κανονικά ποτε. Απλά λίγο σεβασμό στους pc users και λιγότερο bs advertisement. p.s. Πόση διαφορα fps είδατε με τους νέους drivers?! 1
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 η πλάκα ειναι πως ο Fulgore το πηρε απο θειο και λέει στον TDi να κάνει refund :lol: Δεν το πηρα απο θειο ειπα θα το δοκιμασω απο θειο να δω πως παιζει. Αυτα στο Ps4 δεν μου δινεται η δυνατοτητα να τα δω παρα αν πανω να κανω ενοικιαση. Ασε που θελω να δω αν αξιζει το παιχνιδι για τα χρηματα που ζηταει σε σχεση με την μελλοντικη εκδοση με ολα τα Dlc μαζι γιατι τα Season pass ειναι κοροιδιες. Κατέβασέ το, παίξ'το, και αν σου αρέσει πάρ'το. Το πιο σωστό αυτό είναι (προσωπική άποψη). Ακριβως αυτο. Ο Tdi προφανως και εκανε πρωτα την αγορα πριν περιμενει λιγο να δει τι παιζει γενικα με το παιχνιδι αυτο και ηδη με το καλημερα εχει ξενερωσει γιαυτο και του ειπα πρωτα να το δοκιμασει απο θειο και μετα αν ειναι αργοτερα το αγοραζει και σε μειωμενη τιμη. Ετσι αλλωστε εκανα και εγω οταν πρωτοβγηκε το Witcher με αυτα που διαβαζα τοτε οτι μονο η 980 εβγαζε σε high/ultra 60fps σε 1080p και το δοκιμασα πρωτα να δω πως τρεχει το παιχνιδι και μετα αγοραστηκε. 2
BigBOSS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δεν το πηρα απο θειο ειπα θα το δοκιμασω απο θειο να δω πως παιζει. Αυτα στο Ps4 δεν μου δινεται η δυνατοτητα να τα δω παρα αν πανω να κανω ενοικιαση. Ασε που θελω να δω αν αξιζει το παιχνιδι για τα χρηματα που ζηταει σε σχεση με την μελλοντικη εκδοση με ολα τα Dlc μαζι γιατι τα Season pass ειναι κοροιδιες. ενταξει δεν θα σε μαλωσουμε και απο πάνω , και αλλοι το κάνουν αυτο οταν δεν υπάρχει demo. 1
mdr21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 το ασχημο θα ειναι να γεμισει το τοπικ με σελιδες γεματες συνδιασμους υπορυθμισεων στα settings για +1 fps , οπως εγινε στo W3 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Εννοείτε καλύτερο game δεν υπάρχει για μένα, όπως έχω δηλώσει με κρατούν από τα τέτοια λόγο genre, day one δεν αγοράζω κανονικά ποτε. Απλά λίγο σεβασμό στους pc users και λιγότερο bs advertisement. p.s. Πόση διαφορα fps είδατε με τους νέους drivers?! Δεν τσεκαρα να σου πω την αληθεια, γιατι αλλαξα πολλες ρυθμισεις και με τους παλιους και τους νεους drivers και profile με το inspector δοκιμαζοντας διαφορα δικα μου, αλλα εχει παρει κατι σιγουρα.. 1
icenex Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μιλησα στην γενικοτητα οσον αφορα τους χαρτες-περιοχες δε ελεγα για καποιον συγκεκριμενο τιτλο.Αναφερομουν στο γεγονος οτι εχει γινει δουλιτσα εκει και δεν ειναι ενα αδιαφορο map.Κανεις 10 βηματα και κατι εχει να σου προσφερει το μερος κ σε αυτο παιζει μεγαλο ρολο το μεγαλο crafting system που εχουν βαλει..Σορρυ αλλα μιας κ το αναφερες το w3 που το εχω παιξει κιολας δεν το εχει αυτο ναι σιγουρα εχουν δωσει βαση στις περιοχες αλλα εχει απεραντα λιβαδια σε ορισμενα σημεια και τιποτα αλλο αντε να σηκωσεις παπαρουνες κ να βρεις κανενα random εχθρο δεν εχει τοση μεγαλη λεπτομερια κ αυτο δεν ειναι αρνητικο για το w3 απλα ετσι ειναι εκεινο το παιχνιδι κ γ@μαει ετσι ακριβως οπως ειναι.Απλα αναφερα ενα θετικο που εχει ο χαρτης του f4.Αυτο που ειπα ειναι οτι αν το συγκρινεις με αλλα μεγαλυτερα map του φ4 μπορει να ειναι μικροτερος αλλα εχει ποιοτητα. Ps Εγω θα παω να το παρω μιας κ το παρειγγηλα ασε που το παιρνω γιατι γουσταρω την σειρα..ουτε για τα γραφικα το παιρνω ουτε αν παιζει με 1000fps σε συστημα 20ετιας.Δεν κοροιδευω απλα αναφερω ποσο διαφορετικα το βλεπω το ολο θεμα για το συγκεκριμενο παιχνιδι.Οτι σκατα κ να μου πλασαρουν εγω θα θελω να το παιξω και στην συγκεκριμενη περιπτωση μου αρεσει κ θελω να το τιμησω εδω φαγαμε την φολα με το wd σε αυτο που ειμαστε κ φανμποι θα κολλησουμε. 2
KilliK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Αφου εχουμε επιλογη να δοκιμαζουμε το παιχνιδι για να κρινουμε αν θα το αγορασουμε στο pc γιατι να μην το κανουμε???Η μηπως μας υποχρεωνει κανεις να αγορασουμε το παιχνιδι day one μονο???Δηλαδη αν το παιχνιδι πχ το αγορασω μετα απο 4 μηνες στην μιση τιμη την εταιρια δεν την στηριζω???? Η μηπως να στηριξω τα Season pass που βγαζουν πλεον εταιριες χωρις να σου λενε αυτα τι θα εχουν..... Μην γραφουμε ασυναρτησιες.... Θα δεις οταν βγει με το καλο η του Witcher complete edition τι εχει να γινει. Τουλαχιστον οι κυριοι οτι εχουν πει ακομα και για τα season pass εχουν πεσει μεσα.... συγνωμη, εσυ πιστευεις οτι ολοι αυτοι εδω περα που κατεβασανε το παιχνιδι, το παιξανε και τους αρεσε, θα πανε να το αγορασουν ειτε τωρα, ειτε μετα; ουτε οι μισοι δεν προκειται να το παρουν. τουλαχιστον να ειχαν λιγο φιλοτιμο να μην διατυμπανιζουν οτι το κατεβασανε απο τον "Θειο", σαν να ειναι καποιο ειδος μαγκιας. Δεν διαφωνώ αλλα κάποια στιγμή πρέπει να ιδρώσει λίγο ο κώλος τους. θα ιδρωσει ο κωλος τους με το να παιζεις το παιχνιδι πειρατικο. δεν νομιζω. απο την αλλη, το refund συστημα της Steam ειναι που πονεσε πραγματικα τον κωλο της WB.
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 συγνωμη, εσυ πιστευεις οτι ολοι αυτοι εδω περα που κατεβασανε το παιχνιδι, το παιξανε και τους αρεσε, θα πανε να το αγορασουν ειτε τωρα, ειτε μετα; ουτε οι μισοι δεν προκειται να το παρουν. τουλαχιστον να ειχαν λιγο φιλοτιμο να μην διατυμπανιζουν οτι το κατεβασανε απο τον "Θειο", σαν να ειναι καποιο ειδος μαγκιας. Και τι με νοιαζει/μας νοιαζει τι θα κανει ο αλλος? Στην Ελλαδα ειμαστε αλλωστε. Εδω ουτε τα Witcher και Bloodborne πχ δεν πουλανε στις κονσολες λογω Pro. Δες πχ ποιο ειναι 9ο σε πωλησεις σαν pc retail http://www.gameslife.gr/top-10-september-26277 και μιλαμε για το pro που στο pc ειναι τελειως τραγικο απο πλευρας γραφικων.
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Οταν παραδιδεις ενα αρτιοτατο παιχνιδι στην αγορα, τιμας τον καταναλωτη οπως η CDPR με πραγματικα ποιοτικες εκδοσεις και συλλεκτικη με νοημα και οχι αρπαχτη, οταν τα DLC σου αγγιζουν ωρες κανονικου παιχνιδιου σε αλλα παιχνιδια τοτε βλεπεις "μαγικα" το ποσοστο πειρατειας να ελλατωνεται μεχρι σημειου ανυπαρκτου. Παντα θα υπαρχουν οι τζαμπατζηδες ακομη και στα μεγαλυτερα διαμαντια, αλλα τουλαχιστον κοιτα να εισαι εσυ σαν εταιρεια σωστη και να σεβεσαι τον καταναλωτη για την εμπιστοσυνη που σου δειχνει, ειδικα τετοιες εποχες και μετα ας εχεις και απαιτησεις.. Ειναι δοχεια συγκοινωνουντα αυτα.. p.s Ανθρωπος που επαιξε W3 αρκετα και δεν αγορασε το παιχνιδι εστω και αργοτερα για να το τιμησει, απλα δεν εχει κανενα σεβασμο προς την gaming community.. 4
BigBOSS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Και τι με νοιαζει/μας νοιαζει τι θα κανει ο αλλος? Στην Ελλαδα ειμαστε αλλωστε. Εδω ουτε τα Witcher και Bloodborne πχ δεν πουλανε στις κονσολες λογω Pro. Δες πχ ποιο ειναι 9ο σε πωλησεις σαν pc retail http://www.gameslife.gr/top-10-september-26277 και μιλαμε για το pro που στο pc ειναι τελειως τραγικο απο πλευρας γραφικων. ενταξει εδώ χιλιάδες οι ψηφιακές αγορές παιχνιδιών των pc gamer της Ελλάδας πάνε περίπατο. δεν ειναι απολυτα αντιπροσωπευτικη λιστα.
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Και τι με νοιαζει/μας νοιαζει τι θα κανει ο αλλος? Στην Ελλαδα ειμαστε αλλωστε. Εδω ουτε τα Witcher και Bloodborne πχ δεν πουλανε στις κονσολες λογω Pro. Δες πχ ποιο ειναι 9ο σε πωλησεις σαν pc retail http://www.gameslife.gr/top-10-september-26277 και μιλαμε για το pro που στο pc ειναι τελειως τραγικο απο πλευρας γραφικων. Ενταξει δεν ειναι κανα νεο η σχεση του μεσου Ελληνα gamer με το αθλημα,οσο και αν πουλανε τα ποδοσφαιρακια παντα πολυ.. Γελαει ο κοσμος..
icenex Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Πραγματικα δεν μας κοφτει καθολου ποιος θα το παρει κ ποιος οχι.Ειδικα στην ελλαδα του 15 με τοσα οικονομικα προβληματα που εχει πολυς κοσμος.Μη αναλυσουμε τετοια κουβεντα οκ μαλακια ειναι τα πειρατικα κτλ για ολους τους λογους που ξερουμε αλλα μερικες φορες αναγκαιο "κακο". Εγω θα το παρω αν και το επαιξα 2 ωρες πρωτα απο το θειο γιατι γουσταρω να το εχω αυτο το παιχνιδι αυθεντικο και οποια πλεονεκτηματα ερχονται αγοραζοντας το αυθεντικο αν υπαρχουν... ps To w3 το επαιξα απο θειο πολλες ωρες ωσπου το σταματησα και ειπα θα το παρω οταν βγει η enhanced edition η οπως θα λεγεται και τοτε θα το τιμησω.Οποτε πολλες φορες ο θειος ειναι σαν demo.Που δυστυχως τα καταργησαν σχεδον ολοι στο Pc. 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ποσο δύσκολο δηλαδή είναι ένα demo και ένα benchmark σε pc title?! Γιατί πρέπει εγώ να κουράζομαι ώστε να βρω τις κατάλληλες ρυθμίσεις?! Γιατί εγώ πρέπει να ψάχνω να ξεκλειδώσω must have settings?! Για μένα ο πρώτος λόγος είναι αρκετός για piracy αλλα τώρα το refund είναι ακόμα πιο δυνατό.
Spartan117 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Την πειρατεία την συνυπολογίζεις αλλα άμα βγάλεις ένα καλο παιχνίδι που όπως είπε ο daydreamer σέβεται τον καταναλωτή τότε κερδίζεις αγοραστές. Οι αρπαχτές πάντοτε θα είναι pirate first might buy later κατάσταση και λογικό είναι. Το καλο είναι ότι δεν χρειάζεται να παίζουμε games day 1 και πια με τόσα sales μπορεί κάποιος να περιμένει άμα δεν βιάζεται. Ευτυχώς το digital market έχει ευκολύνει τα πράματα με τις τιμές. 2
BigBOSS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ποσο δύσκολο δηλαδή είναι ένα demo και ένα benchmark σε pc title?! Γιατί πρέπει εγώ να κουράζομαι ώστε να βρω τις κατάλληλες ρυθμίσεις?! Γιατί εγώ πρέπει να ψάχνω να ξεκλειδώσω must have settings?! Για μένα ο πρώτος λόγος είναι αρκετός για piracy αλλα τώρα το refund είναι ακόμα πιο δυνατό. για αυτο ανεβάζουν κάποιοι beanchmark βιντεάκια στο youtube με την τάδε intel ή amd cpu, nvidia ή amd GPU, ή διάφορες ιστοσελιδες ανεβάζουν πινακες που δειχνουν πως μια νέα κυκλοφορια τρέχει σε καμια 15αρια κάρτες γραφικών, για να δουμε εγώ και συ περιπου ποσο καλα θα τρέχει στο pc, ποσο καλο optimization έχει, γενικά τι να περιμένουμε. επισης εάν υπάρχουν διάφορα αλλα προβληματα, πχ mouse acceleration, ολο και κάποιος θα το αναφέρει, δεν μπορει, στην εποχη του διαδυκτιου και της πληροφοριας ζουμε, οχι οπως 10 χρονια πριν που περιμέναμε να πληροφορηθούμε αποκλειστικά απο το εντυπο gaming περιοδικό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα