Tzini_Gr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 σε ati εχεις κανεις θεμα; μου κανει επανακιννηση το pc μετα απο λιγα λεπτα παιχνιδιου εχω τους 15.7 νομιζω...να βαλω τους beta?
BigBOSS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μια μηχανή 10ετίας τρέχει σε μηχάνημα 5ετίας (?) ικανοποιητικά. Ποιός ο λόγος να πανηγυρίζουμε? ποιος πανηγυριζει;, δεν εκτοξευσα και καπνογονα απλως προσωπικά ειμαι ικανοποιημένος, γιατι και το Arkam Knight με την μηχανη δεκαετιας και ειδαμε πως τρέχει. εμενα τα γραφικα που βγάζει η μηχανη δεκαετιας μια χαρά μου φαινονται, γιατι αν και γραφικα μηχανης δεκαετιας δειχνουν πολύ όμορφα και σε αυτο βοηθάει παρα πολυ το art design, γιατι οταν σχετικά προσφατα έχεις τερματησει πολλα crpgs που πολλοι θα έλεγαν πως έχουν γραφικά <<άθλια?>> ειναι αδυνατο τα γραφικά του F4 να σου φαινονται τραγικά ή επιπέδου open world ps3 και αλλα τέτοια ανυπόστατα. mouse accel, σε αυτο μαζί σου 1
icenex Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Οι απαιτησεις που λενε ειναι υπερβολικες εγω το κατεβασα απο το θειο χθες ολο το βραδυ γιατι δεν μπορουσα να περιμενω κ σημερα το εβαλα στο λαπτοπ στην δουλεια και το παιζει...Βεβαια κολαει αλλα δειτε τι λαπτοπ εχω..Αρα υποθετω οταν το βαλω στον desktop θα το παιζει ανετα.Μολις σχολασω θα παω να το παραλαβω και μετα λιωσιμο.. Για καποιον που ρωτησε για θειο εγω κατεβασα απο codex.Βεβαια δεν μπορω να εκφερω αποψη περι επιδοσεων μιας κ το ειδα μονο στο λαπτοπ αλλα δεν ειδα crasharismata και ουτε κολληματα περα απο οτι σερνετε γενικα στο λαπτοπ.Ολα αυτα στις 2 ωρες που το επαιξα.. Μεγα λαθος να περιμενετε απο το fallout τρελα γραφικα κ ας εχει τρελα requirements...που οπως ολοι ξερουμε οι εταιριες υπερβαλουν τα τελευταια χρονια. Παντως στο λιγο που ειδα εχουν δωσει εμφαση οτι το καθε μερος εχει ποιοτητα παρα ποσοτητα και θελει ξεζουμισμα και οχι ενα ακομη αδιαφορο τοπιο τα λεω αυτα για μερικους που λενε ο χαρτης ειναι μικρος σε σχεση με αλλους τιτλους.Αυτην την εντυπωση ελαβα αλλα δεν παιρνω και ορκο γιατι 2 ωρες το εχω δει το παιχνιδι
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Στο steam store έχουν του metacritic όχι το user score 1
JohnVani18 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 To PipBoy είναι καλύτερο απ' οτι φαίνεται στα video (αν ενδιαφέρει κάποιον). Παρόλα αυτά δεν θα το σκάλιζα και πολύ.. Για display και μόνο είναι. υγ : G2 steelbook έβαλαν οι τρόμπες... έλεος τελευταία.. 5
Spartan117 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Τελοσπάντων, δεν θέλω να γυρίσω το thread σε graphics nitpicking. Απλά με απογοητεύει το ποσο safe παίζει το παιχνίδι η Bethesda και περίμενα περισσότερα. Ελπίζω να δούμε αλλαγές στο επόμενο TES. Όσο για τους χάρτες Icenex αν υπονοείς ότι το Witcher 3 και το GTA V έχουν ποσότητα παρα ποιότητα μάλλον δεν τα έχεις παίξει Τούμπανο η Pip-Boy edition JohnVani, από τις πολύ καλές συλλεκτικές και μεγιες! 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Το μονο καλο τουλάχιστον με αυτά τα fuckin season pass/dlc κτλ είναι ότι όσο τα δουλεύουν θα έχουμε patch support. Το Skyrim μέχρι να βγει η GOTY είχε φάει καμια 8 άμα θυμάμαι καλά.
JohnVani18 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Thx! Να σου πώ την αλήθεια, μπροστά στη συλλεκτική του Witcher3, όλες είναι μέτριες. 130+ € για ένα steelbook, πλαστικό κουτί και πλαστικό PipBoy, οταν η άλλη σου έδινε ένα κάρο πράγματα.. 3
KilliK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 ετσι, να τα κατεβαζετε παιδια, ετσι να στηριζετε την εταιρεια αναπτυξης που δημιουργησε ενα παιχνιδι για να σας προσφερει αφθονες ωρες διασκεδασης. 2
BigBOSS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 ετσι, να τα κατεβαζετε παιδια, ετσι να στηριζετε την εταιρεια αναπτυξης που δημιουργησε ενα παιχνιδι για να σας προσφερει αφθονες ωρες διασκεδασης. η πλάκα ειναι πως ο Fulgore το πηρε απο θειο και λέει στον TDi να κάνει refund :lol: 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 ετσι, να τα κατεβαζετε παιδια, ετσι να στηριζετε την εταιρεια αναπτυξης που δημιουργησε ενα παιχνιδι για να σας προσφερει αφθονες ωρες διασκεδασης. Δεν διαφωνώ αλλα κάποια στιγμή πρέπει να ιδρώσει λίγο ο κώλος τους. 1
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 ετσι, να τα κατεβαζετε παιδια, ετσι να στηριζετε την εταιρεια αναπτυξης που δημιουργησε ενα παιχνιδι για να σας προσφερει αφθονες ωρες διασκεδασης. Αφου εχουμε επιλογη να δοκιμαζουμε το παιχνιδι για να κρινουμε αν θα το αγορασουμε στο pc γιατι να μην το κανουμε???Η μηπως μας υποχρεωνει κανεις να αγορασουμε το παιχνιδι day one μονο???Δηλαδη αν το παιχνιδι πχ το αγορασω μετα απο 4 μηνες στην μιση τιμη την εταιρια δεν την στηριζω???? Η μηπως να στηριξω τα Season pass που βγαζουν πλεον εταιριες χωρις να σου λενε αυτα τι θα εχουν..... Μην γραφουμε ασυναρτησιες.... Θα δεις οταν βγει με το καλο η του Witcher complete edition τι εχει να γινει. Τουλαχιστον οι κυριοι οτι εχουν πει ακομα και για τα season pass εχουν πεσει μεσα.... 3
Daemonos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Όπως και να έχει το παιχνίδι είναι Fallout και έτσι και αλλιώς θα είναι ωραίο! Εντάξει συμφωνώ και είμαι μαζί σας - μηχανή γραφικών - κτλ κτλ. Αλλά ξέρω ότι θα το ευχαριστηθώ γιατί μου αρέσει η σειρά όπως και να έχει. 1
BigBOSS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Η μηπως να στηριξω τα Season pass που βγαζουν πλεον εταιριες χωρις να σου λενε αυτα τι θα εχουν..... Μην γραφουμε ασυναρτησιες.... σε αυτο ναι μαζι σου, ουτε εγώ το πηρα.
JohnVani18 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 ετσι, να τα κατεβαζετε παιδια, ετσι να στηριζετε την εταιρεια αναπτυξης που δημιουργησε ενα παιχνιδι για να σας προσφερει αφθονες ωρες διασκεδασης.Κατέβασέ το, παίξ'το, και αν σου αρέσει πάρ'το. Το πιο σωστό αυτό είναι (προσωπική άποψη). 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα