{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Καλο optimization δεν έχει. Είναι αρχαίο το engine και θα έπρεπε να τρέχει με 200fps σε 970. Τα graphs είναι κακά σε σχέση με τα latest AAA. Είναι ντροπή να πρέπει να κάνω edit το ini για mouse acceleration κτλ. Γενικά όσο καλο και να είναι το game σαν gameplay οι τυπάδες στην Bethesda απλά δεν το έχουν το optimization or they are lazy ass fucks. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά refund. 4
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Καλο optimization δεν έχει. Είναι αρχαίο το engine και θα έπρεπε να τρέχει με 200fps σε 970. Τα graphs είναι κακά σε σχέση με τα latest AAA. Είναι ντροπή να πρέπει να κάνω edit το ini για mouse acceleration κτλ. Γενικά όσο καλο και να είναι το game σαν gameplay οι τυπάδες στην Bethesda απλά δεν το έχουν το optimization or they are lazy ass fucks. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά refund. Ριξε refund αν το αγορασες ακριβα,παιξτο απο τον θειο και αγορασε το μετα που θα εχουν βγει και Mods και θα ειναι και σε μειωμενη τιμη. 1
BigBOSS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 μπόμπα, αγαπάμε Bethesda Καλο optimization δεν έχει. Είναι αρχαίο το engine και θα έπρεπε να τρέχει με 200fps σε 970. Τα graphs είναι κακά σε σχέση με τα latest AAA. Είναι ντροπή να πρέπει να κάνω edit το ini για mouse acceleration κτλ. Γενικά όσο καλο και να είναι το game σαν gameplay οι τυπάδες στην Bethesda απλά δεν το έχουν το optimization or they are lazy ass fucks. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά refund. Άμα αυτο σου φαινεται άθλιο επειδη δεν πιάνει 200 fps στο Arkam Knight τι έκανες; τους έστειλες φάκελο με άνθρακα; 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Καλο optimization δεν έχει. Είναι αρχαίο το engine και θα έπρεπε να τρέχει με 200fps σε 970. Τα graphs είναι κακά σε σχέση με τα latest AAA. Είναι ντροπή να πρέπει να κάνω edit το ini για mouse acceleration κτλ. Γενικά όσο καλο και να είναι το game σαν gameplay οι τυπάδες στην Bethesda απλά δεν το έχουν το optimization or they are lazy ass fucks. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά refund.Οσο makeup και να βαλεις το παιχνιδι εχει παλια engine ισχύει. . Μοιαζει με modded fallout 3 με εμφαση στο φωτισμο,αλλα δεν πείθει ειναι αληθεια..Refund δεν κανω γιατι παιχνίδια με το βαθος κ την ποιότητα του Fallout δεν περισσεύουν είναι η αλήθεια. . Και στο λεω εγω που παραδέχομαι οτι τα γραφικά παίζουν μεγάλο ρολο στην αποψη μου για ενα παιχνιδι. Αλλα εν ετει 2015 να χαντακωνεις τετοιο θησαυρο σε μια τετοια engine ειναι λιγο τραβηγμενο.. Φαντάζεσαι Fallout με engine W3; i just got wet 3
Spartan117 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Καλο θα είναι άμα δανειστούν την μηχανή γραφικών της CDPR να δανειστούν και τους character artist... Αυτοί οι NPC, είτε story related είναι είτε generic npc #230 είναι δεν βλέπονται στα παιχίδια της Bethesda, και δεν μιλάω καν για τα facial animation. Ναι είναι καλο παιχνίδι, αν και είναι το ίδιο παιχνίδι που πουλάει η Bethesda εδώ και χρονια με κάποιες αλλαγές. Ο τεχνικός τομέας όμως είναι απερίγραπτα κακός για high budget, high profile παιχνίδι εν έτη 2015. Και θα την κράξω όσο δεν πάει την Bethesda γιατί με το ταλέντο που έχουν και πάνω από όλα το χρήμα που βγάζουν δεν δικαιολογούνται καθόλου. 3
panther_512 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Λίγο αυστηρή κριτική στην Bethesda καλό θα τους κάνει, κακό όχι. Αγαπάμε τη σειρά Fallout και γι'αυτό απαιτούμε. Το Witcher 3 νομίζω πρέπει να είναι το benchmark από δώ και πέρα για όλα τα μεγάλα studio που βγάζουν RPGs. PS: Εντωμεταξύ τον Dan Stapleton, πρώην chief editor του Gamespy και νήν editor στο IGN, του έβαλαν τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι φαίνεται. 95/100? Seriously? 4
Daemonos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Εγώ στο γραφείο και η κοπελιά σπίτι (την έβαλα να περιμένει) Dat feeling... PS Το Κίσα είναι χαϊδευτικό (σημαίνει αρκούδι στα Ρώσικα) Δεν βλέπω την ώρα να έρθει!!! 2
BigBOSS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ναι είναι καλο παιχνίδι, αν και είναι το ίδιο παιχνίδι που πουλάει η Bethesda εδώ και χρονια με κάποιες αλλαγές. ειναι πολύ χειροτερο για την βιομηχανια και τους gamers να πουλας καθε χρονο το ιδιο παιχνίδι με gameplay αντιγραφη επικολληση απο την κυκλοφορια του προηγουμενου έτους παρα να κυκλοφορεις κάθε 5-6 χρονια το επομενο επεισοδιο ενος franchise που θα έχει γενικά εξαιρετικο gameplay με τα οποια μειονεκτηματα του, γιατι κανεις και τιποτα δεν ειναι τελεια, και μετρια ή απλά καλα γραφικά για την εποχη του.
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Γιατι ξερει Spartan οτι μας εχει πιασει απο τα φρυδια και θα το παίξουμε 150+ώρες οπως κ να δείχνει. Αλλα με τέτοιο potential. .Daamit
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ακριβώς, μετά από τόσα εκατομμύρια πωλήσεις στο pc και ένα mod community που τους έκανε μάγκες (μέχρι και εγώ έχω κάνει ffs) τουλάχιστον τα βασικά mofos, φον, mouse accel, aspect ratio ktl kai proper optimization. Εγώ δηλαδή πρέπει να κάνω edit το fuckin ini...τόσο?!? Άμα δεν είχαν post τόσο γελοία system reqs για σάπια graphs ίσος να ήμουν πιο επιεικής στον τομέα. 1
Tobajara Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 μπόμπα, αγαπάμε Bethesda Μια μηχανή 10ετίας τρέχει σε μηχάνημα 5ετίας (?) ικανοποιητικά. Ποιός ο λόγος να πανηγυρίζουμε?
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Λίγο αυστηρή κριτική στην Bethesda καλό θα τους κάνει, κακό όχι. Αγαπάμε τη σειρά Fallout και γι'αυτό απαιτούμε. Το Witcher 3 νομίζω πρέπει να είναι το benchmark από δώ και πέρα για όλα τα μεγάλα studio που βγάζουν RPGs. PS: Εντωμεταξύ τον Dan Stapleton, πρώην chief editor του Gamespy και νήν editor στο IGN, του έβαλαν τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι φαίνεται. 95/100? Seriously? Το Hate στα User scores ξεκινησε παντως http://www.metacritic.com/game/pc/fallout-4
Spartan117 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 ειναι πολύ χειροτερο για την βιομηχανια και τους gamers να πουλας καθε χρονο το ιδιο παιχνίδι με gameplay αντιγραφη επικολληση απο την κυκλοφορια του προηγουμενου έτους παρα να κυκλοφορεις κάθε 5-6 χρονια το επομενο επεισοδιο ενος franchise που θα έχει γενικά εξαιρετικο gameplay με τα οποια μειονεκτηματα του, γιατι κανεις και τιποτα δεν ειναι τελεια, και μετρια ή απλά καλα γραφικά για την εποχη του. Δε διαφωνώ, αλλα όταν ρε φουστη μου έχεις 7 χρονια από το Fallout 3 να κανεις τις αλλαγές που χρειάζεται το παιχνίδι, γιατί δεν τις κανεις; Χαμηλό budget; Όχι. Δεν έχεις χρόνο; Όχι. Έχουν συναισθηματικό δεσμό με αυτή τη μηχανή γραφικών φαίνεται τα παλικαρια και δεν θέλουν να ξοδέψουν λεφτά για να γράψουν καινούργια... Εδώ οι Πολωνοί γράψανε καινούργια engine και αλλάξανε τελείως το παιχνίδι από Witcher 2 σε Witcher 3 που η διαφορα μεταξύ τους ήταν 4 χρονια, και είχαν και ένα καρο προβλήματα στο development και πολύ χαμηλότερο budget απ' ότι η Bethesda...
panther_512 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Το Hate στα User scores ξεκινησε παντως http://www.metacritic.com/game/pc/fallout-4 Είναι επόμενο παιδιά. Η συζήτηση που κάνουμε εδώ πέρα είναι μία ακριβής μικρογραφία του τί γίνεται εκεί έξω... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα