Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το γονάτισμα των καρτών το κάνει το Nvidia Volumetric Lighting , η περίφημη τεχνολογία της Nvidia στο Fallout 4.

Στο High κόβει 20% από το framerate και στο Ultra 40%.

Αυτή η τεχνολογία κάνει τη ζημιά σε ένα κατα τα άλλα πανάρχαιο engine.

Oι ίδιοι προτείνουν το συγκεκριμένο να το έχουμε στο Low...

Δείτε τη σύγκριση Ultra Vs Low και γελάστε ελεύθερα.

http://images.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/fallout-4/fallout-4-god-rays-quality-interactive-comparison-002-ultra-vs-low.html

http://images.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/fallout-4/fallout-4-god-rays-quality-interactive-comparison-004-ultra-vs-low.html

Έτη φωτός μπροστά η nVidia για άλλη μια φορά. Τόσο μπροστά που το μάτι μας δεν έχει μάθει να ξεχωρίζει τη διαφορά.
  • Like 4
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα δεν είναι απειροελάχιστες διαφορές, εδώ το high/low δεν έχει απολύτως καμία διαφορά!  Η έχει γίνει κάποιο λάθος ή μας κοροϊδεύουν άσχημα??

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα θα παιζει μην φερνετε την καταστροφη στην τελικη κατεβαζουμε μερικες επιλογες κ ειμαστε κομπλε ουτως η αλλως δεν θα εχει διαφορες απο οτι βλεπω.

Τυχερε εγω πρεπει να περιμενω ως αυριο να παω να το παρω..ασε που δουλευω πρωι οποτε και να το ειχα ηδη δεν θα μπορουσα να το λιωσω μετα τις 12 λογω οτι ξυπναω νωρις.

• Like 2
Δημοσ.

Το παιχνίδι θα παίζει σχεδόν ακριβώς όπως έπαιζαν τα Skyrim/Fallout NV/Fallout 3, όσον αφορά επιδόσεις ανάλογα με το hardware που έχει κάποιος.

Μόνο το setting God Rays θέλει προσοχή.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως έχουν ανεβάσει βίντεο που "δείχνει" διαφορές για τα god rays.

In addition to the obvious image quality improvement, tweaking can decrease the visibility of flickering that is occasionally observed when God Rays shift with a time of day change, or when viewed through moving objects, such as trees blowing in the wind. This rarely occurs on Ultra, but on Low it is often evident, as this video demonstrates (the video also highlights the blurriness that can occur when Low-quality Volumetric Lighting comes into contact with transparencies, certain pieces of geometry, and select objects). For comparison, here's an Ultra quality video.
Δημοσ.

Το παιχνίδι θα παίζει σχεδόν ακριβώς όπως έπαιζαν τα Skyrim/Fallout NV/Fallout 3, όσον αφορά επιδόσεις ανάλογα με το hardware που έχει κάποιος.

Μόνο το setting God Rays θέλει προσοχή.

Με 660 και με ι7 2600κ θα ειμαι οκ?(ρωταω για να μην τρεχω και το περνω σε κονσολα με τοσο κακο perfomance που εχει εκει)

Δημοσ.

Με 660 και με ι7 2600κ θα ειμαι οκ?(ρωταω για να μην τρεχω και το περνω σε κονσολα με τοσο κακο perfomance που εχει εκει)

εγω νομιζω πως θα τρεχει ακομα και στο lapton μου (GTX 940m, i5 5200u,768p) εστω και με ολα low, οποτε λογικα θα παιζει και στο pc σου αν η GTX 660 τρεχει αυτο 

και λογικα το Fallout 4 ειναι λιγοτερο απαιτητικο απο Witcher 3, με το πρώτο να έχει πολύ μεγαλύτερη παραμετροποιηση των γραφικών οποτε περιμενε και 60fps με τις καταλληλες επιλογες γραφικών.

επισης η GTX 660 πρεπει να ετρεχε το Skyrim (ιδια μηχανη γραφικών) 60 fps 1080p με σχεδον ολα τερμα.

και τέλος εχεις πολυ καλο επεξεργαστη (i7) που βοηθάει.

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως έχουν ανεβάσει βίντεο που "δείχνει" διαφορές για τα god rays.

Στα ultra, τα God rays είναι υπερ-υψηλής ανάλυσης και βλέπεις ευθείες γραμμές ανάμεσά τους καθώς κινούνται. Στο low φαίνονται πιό αληθοφανή...

• Like 2
Δημοσ.

εγω νομιζω πως θα τρεχει ακομα και στο lapton μου (GTX 940m, i5 5200u,768p) εστω και με ολα low, οποτε λογικα θα παιζει και στο pc σου αν η GTX 660 τρεχει αυτο 

και λογικα το Fallout 4 ειναι λιγοτερο απαιτητικο απο Witcher 3, με το πρώτο να έχει πολύ μεγαλύτερη παραμετροποιηση των γραφικών οποτε περιμενε και 60fps με τις καταλληλες επιλογες γραφικών.

επισης η GTX 660 πρεπει να ετρεχε το Skyrim (ιδια μηχανη γραφικών) 60 fps 1080p με σχεδον ολα τερμα.

και τέλος εχεις πολυ καλο επεξεργαστη (i7) που βοηθάει.

Να σε καλα ρε big boss(ο επεξεργαστης ακομα  και τωρα ειναι τοπ!!!!,μια καρτα καλυτερη θελω να παρω και θα ειμαι τζαμι σε 1080p) :)

Δημοσ.

Ναι αμα θες πουλα την και παρε καμια GTX 970 ή R9 390 και θα εισαι υπερ-μπομπα

επισης αμα θες παλι, κανε oc και την cpu, εχει μεγαλα περιθώρια, θα βοηθησει ιδιαιτερα ειδικα αμα παιζεις mmorpg με δεκαδες εκατονταδες παιχτες επι τις οθόνης ή καποιο strategy με μαχες οπου εμπλεκονται παρα πολλα units.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...