Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλά, είμαι σίγουρος όταν αρχίσετε να παίζετε, ούτε που θα σταματάτε να κοιτάτε τα textures, αλλά τώρα που μόνο φωτογραφίες βγαίνουν, δεν υπάρχει άλλη επιλογή... ;)

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπον ενα πραγμα που με χαλουσε περα απο τις επιλογες στους διαλογους ητανε το γεγονος με τα περκ που επρεπε να διαλεξεις ενα απο αυτα που υπαρχουν αυτο που δε ηξερα ηταν το γεγονος οτι μπορεις να κανεις αναβαθμιση τα στατς οπως str per Κτλ νομιζα οτι το καταργησαν αυτο,κοιτοντας λοιπον ενα Leaked video ειδα ο αλλος να κανει αναβαθμιση το endurance απο 5 σε 6. Σε αυτο το βιντεο http://www.pixelpuf.com/collection/68/post/1130μετα 3:30 το δειχνει αυτο που λεω.

Οποτε εφοσον δεν εχει lvl cap καποια στιγμη ο χαρακτηρας μπορει να γινει all around αρα δεν χρειαζεται να εστιασεις σε ενα συγκριμενο playstyle πραγμα που εμενα μου αρεσει γτ δεν θελω να κανω συνεχεια το ιδιο πραγμα να σκοτωνω με το ιδιο τροπο κτλ.

Να και κατι ευχαριστο κατα τα δικα μου δεδομενα.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 3/11/2015 στις 3:19 ΜΜ, Alithinos είπε

PC Ultra

1446551147355.png

σου λεει η Bethesda " δεν μαμιεται θα κυκλοφορήσουν mods"

πάντως i7 και GTX 780 εκτος τοπου και χρονου απαιτήσεις.

• Like 2
Δημοσ.
  Στις 3/11/2015 στις 8:06 ΜΜ, icenex είπε

Λοιπον ενα πραγμα που με χαλουσε περα απο τις επιλογες στους διαλογους ητανε το γεγονος με τα περκ που επρεπε να διαλεξεις ενα απο αυτα που υπαρχουν αυτο που δε ηξερα ηταν το γεγονος οτι μπορεις να κανεις αναβαθμιση τα στατς οπως str per Κτλ νομιζα οτι το καταργησαν αυτο,κοιτοντας λοιπον ενα Leaked video ειδα ο αλλος να κανει αναβαθμιση το endurance απο 5 σε 6. Σε αυτο το βιντεο http://www.pixelpuf.com/collection/68/post/1130μετα 3:30 το δειχνει αυτο που λεω.

Οποτε εφοσον δεν εχει lvl cap καποια στιγμη ο χαρακτηρας μπορει να γινει all around αρα δεν χρειαζεται να εστιασεις σε ενα συγκριμενο playstyle πραγμα που εμενα μου αρεσει γτ δεν θελω να κανω συνεχεια το ιδιο πραγμα να σκοτωνω με το ιδιο τροπο κτλ.

Να και κατι ευχαριστο κατα τα δικα μου δεδομενα.

Όχι, είναι το κλασσικό perk με rank που μπορείς να βάλεις special μέχρι όσο ranks έχει, 3-5 νομίζω. Ξεχνα το all around. Και 1 από κάθε bobblehead. Οποτε θέλει πολύ προσοχή στην αρχή στα special, πόσταρα ένα video σχετικό κάτι σελίδες πίσω.

p.s. i might be wrong though.

Δημοσ.
  Στις 3/11/2015 στις 8:42 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε

Όχι, είναι το κλασσικό perk με rank που μπορείς να βάλεις special μέχρι όσο ranks έχει, 3-5 νομίζω. Ξεχνα το all around. Και 1 από κάθε bobblehead. Οποτε θέλει πολύ προσοχή στην αρχή στα special, πόσταρα ένα video σχετικό κάτι σελίδες πίσω.

Αν δεις το βιντεο ο τυπος που επιλεγει το endurance εχει ηδη 5 και εκει δειχνει 5 αστερακια κ εχει μεχρι 10 αστερακια συνολο δεν δειχνει να εχει περιορισμους αλλα κ ετσι να ειναι χοντρικα μαζι με τα bobblehead λογικα θα γινει ο παιχτης all around μπορει οχι τερμα αλλα θα μπορεις να παιξεις κ με διαφορετικο στυλ οσο ανεβει ο χαρακτηρας επιπεδα.Αυτην ειναι η εκτιμηση μου βαση του βιντεο βεβαια.. αλλιως πιστευω θα εδειχνε οτι παει μεχρι 8 αστερια κ οχι 10.αν πχ ειχε 3 αρχικα αν υποθεσουμε οτι παιρνει 5 upgrade στο καθε σπεσιαλ.Αλλα εγω βλεπω ανεξαρτητως σπεσιαλ ειτε εχει 3 η 5 η οτιδηποτε δειχνει οτι το σπεσιαλ μπορει να παει μεχρι 10 αστερια οποτε πιστευω δεν εχει περιορισμους.Βεβαια δεν θα μαθουμε αν δεν το λιωσουμε...Νομιζω στην αρχη θα παιζει ρολο να προσεχεις που τα βαζεις που ειναι αδυναμος ο χαρακτηρας και δεν εχει κ πολλα πολλα.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 3/11/2015 στις 8:24 ΜΜ, BigBOSS είπε

σου λεει η Bethesda " δεν μαμιεται θα κυκλοφορήσουν mods"

πάντως i7 και GTX 780 εκτος τοπου και χρονου απαιτήσεις.

Αν είναι έτσι να το λέγανε "φτιάξτο μόνος σου" όχι Fallout 4. Καλό το modding και η υποστήριξη της κοινότητας αλλά υπάρχει και το παράδειγμα της Rockstar που τα παιχνίδια της είναι πλήρη.

• Like 4
Δημοσ.

H ειρωνία είναι ότι οι πιό die-hard fans που θα αγοράσουν το game day-1 και θα το ξεκινήσουν άμεσα, θα το παίξουν στη χειρότερη μορφή του.

Για μέγιστη απόλαυση το παιχνίδι πρέπει να παιχτεί μετά από αρκετό καιρό.....

Προσωπικά έχω μάθει να πειθαρχώ τον εαυτό μου και να περιμένω καρτερικά. Το Witcher 3 το είχα αγοράσει 15 Μαίου και το άφησα στη ζελατίνα του, επάνω στο έπιπλο της TV να το βλέπω κάθε μέρα, μέχρι πρίν από 3 εβδομάδες.

Κάπως έτσι θα πάει και με το Fallout 4....

• Like 4
Δημοσ.
  Στις 3/11/2015 στις 9:37 ΜΜ, panther_512 είπε

H ειρωνία είναι ότι οι πιό die-hard fans που θα αγοράσουν το game day-1 και θα το ξεκινήσουν άμεσα, θα το παίξουν στη χειρότερη μορφή του.

Για μέγιστη απόλαυση το παιχνίδι πρέπει να παιχτεί μετά από αρκετό καιρό.....

Προσωπικά έχω μάθει να πειθαρχώ τον εαυτό μου και να περιμένω καρτερικά. Το Witcher 3 το είχα αγοράσει 15 Μαίου και το άφησα στη ζελατίνα του, επάνω στο έπιπλο της TV να το βλέπω κάθε μέρα, μέχρι πρίν από 3 εβδομάδες.

Κάπως έτσι θα πάει και με το Fallout 4....

Το ερωτημα βεβαια ειναι για ποιο λογο να το πληρωσεις ακριβοτερα day one αλλα να μην το παρεις αργοτερα οταν θα εχει πεσει η τιμη του??

To witcher 3 για παραδειγμα εχει πεσει σχεδον 10ευρω σε retail απο οταν βγηκε και πολλα περισσοτερα χρηματα σε Digital.

Εγω παντως το ξαναλεω για το Fallout 4.Δημιουργειται υπερβολικα μεγαλο hype για το παιχνιδι και προβλεπω γιγαντιο κραξιμο τις πρωτες μερες,πιθανως για γραφικα ή bugs. Τα ειδαμε και στο τελευταιο παιχνιδι της εταιριας το Skyrim τι ακριβως εγινε.

• Like 2
Δημοσ.
  Στις 4/11/2015 στις 5:49 ΠΜ, labrosviz είπε

Παιδιά εχουν πει τίποτα για το μέγεθος του κόσμου;ποσό θα ειναι;

διέρρευσε ο χάρτης, αλλά προσωπικά δεν θέλω να τον δω, ενταξει μη τα δουμε και ολα πριν κυκλοφορησει το παιχνιδι, άμα θες ψάξε στο google

για το μέγεθος, ε λογικα τουλάχιστον το μέγεθος των Fallout 3/ New Vegas δεν θα το έχει;

Στις 3/11/2015 στις 9:56 ΜΜ, Fulgore είπε

Το ερωτημα βεβαια ειναι για ποιο λογο να το πληρωσεις ακριβοτερα day one αλλα να μην το παρεις αργοτερα οταν θα εχει πεσει η τιμη του??

ε κοιταξε το παιρνεις "day1" επειδη θελεις να το παιξεις τοσο πολύ που δεν μπορεις να περιμένεις για να πέσει οσο πέσει η τιμή, ναι και στο pc γινονται "day1" αγορες.

για μενα "day1" εφοσον έχω τα λεφτά, ειναι παιχνιδια σαν το Metal Gear, Witcher, GTA, κάποιο εξαιρετικο CRPG, Τotal War (αν και πλέον με την κατηφορα που εχει παρει η σειρά, δεν ειμαι και τοσο σιγουρος) αλλα και άλλα.

βεβαια τα περισσοτερα παιχνιδια που έχω στο steam δεν ειναι "day1" αγορες

Στο Skyrim προσωπικα δεν ειχα κάποιο σοβαρο προβλημα με την pc έκδοση, η έκδοση του playstation 3 ειχε σοβαρα προβλήματα.

• Like 2
Δημοσ.
  Στις 3/11/2015 στις 7:53 ΠΜ, mdr21 είπε

Καταλαβαινω οτι μερος της ευχαριστησης για πολλους ειναι το να μπορεις να κουβαλας και να χρησιμοποιεις 15 διαφορετικα οπλα, 15 στολες κλπ με παγωμα χρονου.

Αλλα αναρωτιεμαι υπαρχουν κι αλλοι σαν κ εμενα που θα προτιμουσαν να ειναι λιγο πιο ρεαλιστικο , δηλαδη:

-να μπορεις να κουβαλας 1 "μεγαλο" οπλο στη πλατη (πχ τουφεκι ή μπαζουκα ή σπαθι/τσεκουρι) , ενα στη ζωνη (πχ περιστροφο) , ενα μαχαιρι ή κατι αντιστοιχο.

-να μπορεις να επιλεξεις μια εμφανιση και τα διαφορα μπονους (speech, lockpick, armor, agility κλπ) να δινονται απο διαφορα accesories (πχ καπελο, γυαλια, αλεξισφαιρο, μποτες αντιστοιχα).

-να εχεις backpack οπου εκει θα μπορεις να κουβαλας τα διαφορα loot ακομα και δευτερα οπλα , τα οποια ομως δεν θα μπορεις να τα χρησιμοποιησεις αμεσα και με παγωμα χρονου και θα εχουν ιδιαιτερη ποινη βαρους. Επισης τα παντα να εχουν βαρος , ακομα και τα ammo, τα aid και τα bottlecaps

κάτι σαν το αντίστοιχο mode του Λας Βέγκας δηλαδή. Δεν είναι άσχημη ιδέα για αυτούς που θέλουν έξτρα δυσκολία-έξτρα ρεαλιστικό.

Στις 3/11/2015 στις 3:19 ΜΜ, Alithinos είπε

PC Ultra

1446551147355.png

Σε άμμεση σύγκριση με το wolfenstein:

M1f6goN.png

Χαβαλές να γίνεται :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...