Προς το περιεχόμενο

Fallout 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Agreed! Αλλα από ότι φαίνεται αξίζει πολύ περισσότερο να πούλαν hardware με τα μούφo reqs και ας παίζει rage μερικών για πρόλογο. Έτσι κι αλλιώς όπως και με το W3 άμα είναι το game καλο eventually όλοι θα stfu για τα graphs. They win either way.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και ομως το Witcher 3 ειχε λιγοτερες απαιτησεις προτεινομενες απο αυτες του Fallout κυριως στην καρτα γραφικων βεβαια.

• Like 1
Δημοσ.

Ελπίζω να μην πάσχει σε story,side quests και να αντέγραψαν τις επιλογές από W3 και μια χαρά θα είναι. Εδώ το W1 τερματίστηκε πρίν λίγες μέρες ξανά και ήταν απόλαυση, μέχρι και τα γραφικά του μια χαρά μου φάνηκαν. rpg είναι παιδιά story,quests,διάλογοι,art design και επίδραση επιλογών στο story και τον κόσμο του game μετράνε για μένα. Με skill tree και character built μπορώ να κάνω συμβιβασμούς.

P.S Εννοείται βέβαια ότι άμα μου ανεβάζει τις απαιτήσεις στο θεό και πάνω από games όπως GTA V και W3 τότε κρίνεται σε όλους τους τομείς αυστηρά.

• Like 2
Δημοσ.

Κοίτα, και μόνο που ξέρω οι όλοι οι διάλογοι είναι 4  Δ-Χ-Υ-Ο ...με την καλή, την κακή, την ουδέτερη, και μια ερώτηση... ειναι λίγο...
Ειναι τυφλοσουρτης.

πράγματι αυτό το μοτιβο με το Α-Β-Γ-Δ δεν προδιαθέτει για κάτι εξαιρετικο στο κομμάτι των διαλογων, πολυ mainstream "καζουαλιά", λογικά πάλι θα βασιστει αποκλειστικα στην εξερεύνηση και το εξολοθρεύω οτι βρισκω μπροστά μου, άλλωστε αυτο ειναι και το δυνατο σημειο των τιτλων της Bethesda η εξερεύνηση, δεν φημιζονται και για το συγγραφικο τους ταλέντο.

ενδεικτικά βάζω dialogue system απο Wasteland 2

CDAAC75B5B6613B0B75970AD2D56D8A3E6CC3A3A

Δημοσ.

´Ολοι ξέρουμε για ποιο λόγο βγάζουν τις απαιτήσεις σε hardware στο θεό.Το κακό είναι οτι υπάρχουν ακομα χιλιάδες κόσμος που τσιμπάει.

• Like 1
Δημοσ.

´Ολοι ξέρουμε για ποιο λόγο βγάζουν τις απαιτήσεις σε hardware στο θεό.Το κακό είναι οτι υπάρχουν ακομα χιλιάδες κόσμος που τσιμπάει.

Το κακο δεν ειναι οτι τσιμπαει κοσμος αλλα οτι δεν διαμαρτυρεται κοσμος εντονα,οπως και με τα season pass και παει λεγοντας.

• Like 1
Δημοσ.

Για τα reqs ναι (γιατί σπανια είναι τόσο αστεία) για τα pre-order, season pass κτλ παίζει αρκετό κράξιμο και από γνωστούς youtubers, αλλα προφανώς ο περισσότερος κόσμος είναι casual και δεν ασχολείται με forums, YT κτλ...so, they win again!

Δημοσ.

Αυτό που δε βλέπω να έχει αναφερθεί εδώ είναι το ότι η φυσική έκδοση του παιχνιδιού θα έχει μέσα μόνο ένα dvd, και το υπόλοιπο του παιχνιδιού θα πρέπει να το κατεβάσει κανείς απ το Steam.

Δημοσ.

Τι να τις κανουμε τις μπυρες οταν και εδω δυστηχως πεφτει κοροιδια με την pc εκδοση,σχεδον αλα metal gear καταστασεις ?

http://www.gamespot.com/articles/fallout-4-pc-discs-dont-contain-full-data-partial-/1100-6431658/

Τι στο καλο νεα ηλιθια μοδα ειναι αυτη???

Το εχω ηδη αναφερει πριν 1 εβδομαδα γιαυτο :P

• Like 1
Δημοσ.

μην ξεχνάς το DSR ε. γράψτο και στα παπούτσια σου, κάτω στην σόλα, όπως στο δημοτικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...