dimyok Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 έπρεπε να έχουν βγει κάποια screenshots από pc , μόνο απο ps4 δίνουν που μιαζουν με το Fallout Vegas .Κάτι μου βρομάει και το προδίδει το τρελο μάρκετινγκ που πέφτει , το hype και τα 10αρια που του δινουν απο τωρα .
Alithinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 έχουμε ήδη δει πως θα είναι στο PC... όπως δείχνει το gameplay video της e3, και κάτι screenshots που βγήκαν τότε. αυτές οι εικόνες του ps4 είναι εμφανές πως είναι με κατώτερα γραφικά της e3, και μάλλον θα είναι τα low του pc, με ότι είδαμε στην e3 να είναι τα ultra. αλλά όπως ξανάπα, ακόμα και χάλια να είναι τα textures και φωτισμοί, σε μερικούς μήνες θα χουν βγει mods που θα τα αντικαθιστούν και θα τα κάνουν καλύτερα από ότι έχει κυκλοφορήσει, αν γίνει ότι έγινε και με το Skyrim... Το πρόβλημα που θα μείνει θα είναι τα animation των ανθρώπινων χαρακτήρων, τα οποία λόγο του ότι είναι χειροποίητα δεν έχουν και πολλά περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει επιτέλους και αυτή η Bethesda να αρχίσει να χρησιμοποιεί mocap. edit: Και το λικάρισμα συνεχίζεται με νεότερες εικόνες... 1
InfinitySurfer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Βασικά η Bethesda είναι developer και όχι μονο publisher οποτε μήπως μπερδεύεσαι, δηλαδή τι είχε το Fallout 3 k το Skyrim? Τα υπόλοιπα από που τα κρίνεις και νιώθεις ότι θα λείπει το rpg στοιχειο? εκτος άμα υποθέτεις αβάσιμα χωρίς κιόλας να το διευκρινίζεις, no offence αλλα δεν έχω δει κάτι μέχρι στιγμής που να συμβαδίζει με αυτά που λες. Κοίτα, και μόνο που ξέρω οι όλοι οι διάλογοι είναι 4 Δ-Χ-Υ-Ο ...με την καλή, την κακή, την ουδέτερη, και μια ερώτηση... ειναι λίγο... Ειναι τυφλοσουρτης. Θα δείξει παντως με το σενάριο που θα έχουν....αν και δεν περιμένω και πολλά. 1
Alithinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 και από ότι φαίνεται αυτό θα ναι το αρχικό μενού του παιχνιδιού: (xbox one)
seithan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μια χαρά είναι τα γραφικά του. Δεν γράφει ιστορία, αλλά είναι όμορφα. 4
Millennium Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 δεν θα είναι έτσι στο pc, δεν θα είναι και witcher αλλα μην γκανιάζετε ακόμα. +1 1
BigBOSS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 έχουμε ήδη δει πως θα είναι στο PC... όπως δείχνει το gameplay video της e3, και κάτι screenshots που βγήκαν τότε. δηλαδή αυτά τα gameplay στην E3 ήταν απο pc; δειχνουν σαφώς ανώτερα γραφικά αλλά υπάρχει και η περιπτωση downgrade, αλλες εικονες (ps4) 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Guys άμα βγει το game με αυτά τα graphs και τρέχει κάκιστα ναι ok lets rage the fuck out, αλλα αν και με αυτά είναι στο pc και τρέχει απροβλημάτιστα σε όλους στα 60 fps πιο το πρόβλημα?! Κάποιος ρώτησε γιατί δεν δείχνουν για pc...δεν δείχνουν τίποτα, leaked είναι τα screens...και όπως έχεις καταλάβει ακολουθούν το μοτίβο της Rockstar και καλά κάνουν, όσα λιγότερα ξες τόσο καλύτερα και συνήθως αυτό γίνετε όταν το game είναι καλο σε αντίθεση με αλλα games με πολλά gameplay videos πριν release (AC για παράδειγμα). Δεν βρίσκω κανένα λόγο να μην είναι καλο το game όταν τρέχει σε τόσο παλιά engine, και επίσης δεν είναι game που το κάναν σε 1 χρόνο αλλα 4 και ξέρουν ήδη την συνταγή. Αυτό περί διαλόγων ok συμφωνώ ότι είναι standard αλλα πως ξες ότι δεν κάναν κάτι όπως το Witcher που τίποτα δεν είναι black or white?! Υπομονή και αφήστε τις θεωρίες γιατί είναι όλες αβάσιμες αφού δεν έχουμε ιδέα για το game. 5
BigBOSS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Guys άμα βγει το game με αυτά τα graphs και τρέχει κάκιστα ναι ok lets rage the fuck out, αλλα αν και με αυτά είναι στο pc και τρέχει απροβλημάτιστα σε όλους στα 60 fps πιο το πρόβλημα?! εγώ δεν έχω κανένα προβλημα, σε ένα καλο rpg τα γραφικά δεν ειναι το πρώτο και το Wasteland 2 που το τερμάτησα δεν έχει υπεργραφικά αλλά το θεωρώ απο τα καλύτερα rpg των τελευταιων ετών και απο τα καλύτερα post apocalyptic games. 3
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Παντως το GTA V τουλαχιστον ειχαν δηλωσει μικροτερες απαιτησεις αν και Open world παιχνιδι οπως και στο Witcher 3. Για να δουμε αν τουλαχιστον το Fallout 4 με το hype που εχει δημιουργηθει ολες αυτες τις μερες,θα δικαιολογησει τις απαιτησεις που ανακοινωσανε. 1
InfinitySurfer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Τα γραφικά, το design, και τα περιβάλλοντα με καλύπτουν μια χαρά...το θέμα μου νομίζω οτι θα είναι με το story, και τους διαλόγους, και το πως ο χαρακτήρας σου διαμορφωνει τον κόσμο γύρω του ανάλογα με τις πράξεις που κάνει...που για μένα είναι εξίσου σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού. Μακάρι να μην είναι τελείως άσπρο/μαύρο ο κόσμος... αλλα θα δούμε. Σιγουρα δεν είναι καλό να κρίνουμε κάτι πριν το δούμε...απλά οι ενδείξεις που έχουμε μας οδηγούν σε κάποιες σκέψεις. Ta Fallout για 'μένα δεν είναι μόνο εξερευνάω, πυροβολώ ότι κινείται, και είμαι ο πιο "badass-mofo-in-the-whole-damn-west". 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καταλαβαίνω τι λες αλλα για μένα μονο ότι μιλάει ο χαρακτήρας και τα convos είναι live είναι εξέλιξη από τι είχαμε πριν, και φυσικά δεν συγκρίνεις με W3 αλλα με Skyrim ή F3 που οι χαρακτήρες ήταν μουγκοί και τα convos static χωρίς πολλά πολλά facial expressions. Σε νιώθω ότι θες πιο πολλά αλλα το ξαναλέω ότι το W3 δεν συγκρίνετε με κανένα οποτε βγάλτο από το μυαλό σου, ανήκει σε μοναδική δικη του κατηγορια RPG και είναι το μοναδικό στην λίστα Επίσης δεν ξέρω άμα είδες το video που πόσταρα αλλα μπορείς να παίξεις το game όπως θες κλασσικά (rambo, sneaky etc ) μέχρι και pacifist χωρίς να σκοτώσεις σχεδόν κανέναν. Εγώ πάλι κλασσικά θα είμαι ένας sneaky outlaw ghost sniper (ειδικά τώρα που το critical πάει στο luck )
Zus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Και από πότε φίλοι συνοδοιπόροι παίζαμε τα Fallout για τα γραφικά τους? 3
Tmark Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλως η κακως απ οταν ανελαβε το franchise η Bethesda. 1
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Και από πότε φίλοι συνοδοιπόροι παίζαμε τα Fallout για τα γραφικά τους? Απο τοτε που οι απαιτησεις ενος Console ports ειναι πολυ παραπανω απο οσο πρεπει.Οταν μου βαζεις σαν απαιτησεις συστηματος για 1080p και κορυφαιο επεξεργαστη(εδω αναμενομενο)αλλα και καρτας γραφικων(εδω παλι οχι) http://www.pcgamer.com/fallout-4-system-requirements-released/ Συγνωμη αλλα με i7 4790 και R9 290x ναι θα εχω απαιτησεις για οπτικο αποτελεσμα, χωρις Mods, πολυ καλυτερο απο αυτο των κονσολων. Το ιδιο παει και για ολα τα παιχνιδια που δηλωνουν αυτα που δηλωνουν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα